2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Sagmama firsat kalmıyor ki bebek hep memede. Mamayi bile o benim mememdeyken hazirliom. Gece mamayi veriom 11de uyuyor .gece 2.30 da ben uyandiriom gerci artik alisti o saate kalkio. Emziriom uzun uzun . Uyuyor sonra sabaha kadar saat basi uyanip emzirme yapioz.sabah yedi olunca yine mama ama uyku 40 dk.bu boyle gidio. 60 cc de doymuyo 30 hic yetmez. Once beni emio sonra 60 cc icio sonra yine beni emio oyle 40 dk uyuyrsa uyuyor

Doğru pardon söylemiştin. Sen uyandırıyorsun gece, sağmaya vaktin kalmıyor. Sen de uyuyamazsın. Uyandırmasan keşke. Kalkınca da uykusu açılmadan mama verip tekrar uyutsan. Senin de dinlenmeye ihtiyacın var.

Beni büyüten doktorun lafı "akşam 10 mama son" :)

ben 12'de son kez hem meme hem mama veriyorum. Gece 3'te 20dk sağıyorum. 5-6 gibi kalkıyoruz. Gece sağdığım öğlene kadar götürüyor.

Doktor ilk 1 ay böyle olur dedi. İnşallah bir ay sonra bırakırız mamayı. Sağmadığın için sütünün arttığını görmüyorsun ama inan her gün artıyor. Arttıkça rahatlayacaksın.

Aynen canım bizim de durum aynı. Bebeğim ne zaman isterse o zaman veriyorum. Aranın çok uzamaamsına dikkat ediyorum sadece.

Ay inşallah ☺☺ umutlandım şimdi, yalnız dr beklemek yerine suni sancı vermeyi düşünüyor

Canım peki nolmuş bir şey mi kaçmış boğazına

Aman cnm fena olmus
Bugun tekrar oldu bizim morarma olayi doktora goturecegim
Bu sefer daha sakindim ama duzelmesi daha uzun surdu

Aslinda ilkyardim ogrenmemiz lazm kesinliklee
Nerden ogreniliyor ki?

Evet cnm kalabaliktan sklyor insan aslinda annem de her bebek uyudugunda esimle bana hadi disari cikin bi yere gidin oturun kafeye gidin parka gidin fln diyor biz bebegimizi birakip gitmiorduk gitmeye baslayalim en iyisi biraz disarda vakit geciririz hic degilse

Benim esimin misafirle oturma huyu yoktur annemle babamla da oturma odasina oturmuyor home office calistigi icin kaciyor surekli calisma odasina calisiyor ben de o nedenle tum gun gormuyorum adami ayri odalarda uyuyoruz bir de

Ay inşallah ☺☺ umutlandım şimdi, yalnız dr beklemek yerine suni sancı vermeyi düşünüyor

Sen beklemekte ısrar edersen, gun asiri nst çekilirsen beklersin.
Ama suni sanci olarak önce propes diyorlar herhalde alttan vajinaya koyuyorlar ondan verirlerse bence daha iyi, ama seni takip eden doktor benden tabi ki daha iyi bilir. Bol bol yürü dans et neşeli ol.
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Kızlar bebeği emmemek için direnen anneler var mı benim gibi aranızda.. Ne yapıyorsunuz.. Birde 3-4gün rahğmde kalan kanı atabilmesi için doktor hap verdi.. Sütle geçiyomul yan etkisi varmış diye bebeği emziremedim.. Sütte azalma yapıyomuş ki yaptı şu saate kadar yarım çay bardağı kadar bile çıkmadı.. Süt artırmak için ne önerirsiniz.. E bebekten içicek aldım onun dışında var mı.. Galactago isminde bir damla varmış numune gönderiyormuş firma malum site var ya f.. book yani..Kullanan yada duyan vae mı..

Aynen canım çok uzun zaman geçmemesine dikkat ediyorum ben de. Dediğin gibi zorla uyandırınca bu sefer iki emiyor bırakıyor hemen. Gönlün olsun anne der gibi :):)

Hayirlisiyla bebeğini kucağına almayi nasip etsin Rabbim.

Zor mu oluyor yaninda biri olmadan canim?

seker000 guzel haberlerini bekliyorum tatlm

canım Rabb im yarıdmcın olsun inşaallah sağsalim sağlıklıca hayırlısıyla gelsin yavrun..

duamız seninle..

şu an doğum hazırlığın başlamıştır bilem...

haberlerini bekleriz efenim

Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla kavuşursun bebeğine inşallah

Herkese çok teşekkür ederim..Allah razı olsun..ancak yazabildim çok şükür iyiyiz bebek te ben de..ama çok ağrım var hele yürümek işkence.. sütüm de hiç yok mama verdik..sizin ne zaman geldi sütünüz ya emmezse diye korkuyorum

Ben bırakıp da çıkamam dışarı henüz ya :) ağlar meme ister aklım kalır. Ben nereye o da oraya :):)
İyi çocuk yapmak için bir araya gelmişsiniz canım ben iğne vurmayı arada unutuyorum ya. Ve zoruma gidiyor. Sanki canım acıyacak gibi hissediyorum. Evlat için olunca ayrı oluyormuş demek ki. İlaç içiyor musun? Ferrum vermişti doktor bir onu içiyorum.

Selam galactago damladan ben kullaniyorum iyi geliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…