- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #44.321
ArAnışına göre artırıyoruz yanı zaten mideleri büyüyorYok canım tablo , ben ilk 30 Cc mama ile başladım 1. Haftanın sonunda 40 Cc ydik , sonra anne sütü de gelince çişli bez sayısında Artış çok oldu , birde 50 Cc veriyordum 15 dk sonra aranıyordu 55 çıkardım derken derken 80-90 arası içiyoruz şu an anne sütü ile beraber, sadece mama verirsem 70 Cc yetiyor
Canım ben bandajı çıkardım diğer gün duşumu aldım orayı kapatmadım. Sıcaktan terlediğim için acıyordu dikiş yeri. Oraya da bebeğimin temizleme pamuklarından koyuyordum.Ben bantı çıkardım öyle dedi diye duş almaya korkuyorum ama
Merdiven in çık hareket et sabret geçecekBenim de minoset plus günde 2 kere ama ben dayanamıyorum dikiş ağrısına
15 günlük olduk canım ... Mecburen biberonla veriyorum canım, Philips avent ve lansinohCanım kaç günlük oldu bebeğin? Biberonla mı besliyorsun?
Biberonla devam ettikçe emmeyecek o zaman canım. Başlarda süt olmadığı için biberon kullandım. Başıma bela oldu. Biberon olduğu sürece emZiremedim. Baktım olmayacak kaşıkla vermeye başladım. Ağladı filan ama mecbur alışacaktı yani. Biraz kaşıkla verip arkasından memeyi dayıyordum. Böyle böyle alıştı. Ağlıyor diye emzik verelim dediler. Verdim bu kez emzik başa bela oldu. Minikler ama işlerini biliyorlar canım. Ağlamasına dayanıp alıştırcan :/15 günlük olduk canım ... Mecburen biberonla veriyorum canım, Philips avent ve lansinoh
Benimki de bazen memede uyuyor o yüzden gündüzleri memeyi bırakması bir saati geçiyor :/ ben de o durumlarda yattığı yerden emziriyorum. Kucakta olunca bırakınca uyanıyor.
Benim doktor da bana dolorex yazdı, günde 2 kezBenim de minoset plus günde 2 kere ama ben dayanamıyorum dikiş ağrısına
Bana ceviz yağı çok iyi gelmişti.emzireceğim zaman temizlemiyordum daMeme ucum cok agriyo emzirirken yara olcak gibi ne yapmalıyım
Benim doktorum bi hafta merdiven inip çıkma demişti cnm.Merdiven in çık hareket et sabret geçecek
benim ki dönmüştü canımKizlar benim bebegimde makat gelis 36+6haftalik hamileyim bebegim donermi acaba
yorgunluk, uykusuzluk, stres, üzüntü gibi şeylerle geçici azalmalar olabiliyor canım. düzelir tekar inş. benim eşim şehir dışında idi kursa gitmişti. dün döndü. baktım bikaçgündür yumuşak olan memelerim(yetememe sorunu yaşamadım sadece yumuşamıştı ve akmıyordu durduk yere) tekrar şişti ve pijamalarımın önünü ıslatmaya başladı. o yokken etkilenmişim demek kiKızlar dün geceden beri sütümde yarı yarıya azalma oldu
İlk defa kızıma mama vermek zorunda kaldım bu gece
Fazlasıyla dolu geliyordu sütüm neden böyle oldu bilmiyorum :/
Tekrar düzelir mi bu durum
Böyle dönemler yaşanabiliyor mu
bu bahsettiğiniz d vitamini mi nedense ben de başlayamadım bi türlü elim gitmedi.PembeLokum evet glikoz şurubunu gördüğüm için ben henüz başlamadım kullanmaya. Bir de ablam bıngıldağı çok değil zaten kullanma diyor. Yeğenimin de çok değildi doktor kullanma demiş ona beyin gelişimi tamamlanmadan bıngıldak hemen kapanmasın diye. Ne yapacağımı bilemedim ben de :/
Netten emzirme pozisyonlarına bak tatlım sadece ucu verirsen yara olur kahverengi bölgeyi ağzına sokmaya çalışMeme ucum aciyo emzirirken resmen agliyorum iki uc tane delik gibi kirmizi noktalar olusmus. Ucu pek yok zaten ne yaomaliyim ona
Aynen katılıyorum sanaKizlar birde benim 20 gundur meme uclarim agrıyordu gecmemisti ya, yanlis emzirmektenmis. Bi kac video izledim. Simdi cok sukur daha iyiyiz. Sizinde oyle sorunlariniz varsa dogru pozisyon videolarini izleyin.
Olabilir tatlım stres ve yorgunluk özellikle olabiliryorgunluk, uykusuzluk, stres, üzüntü gibi şeylerle geçici azalmalar olabiliyor canım. düzelir tekar inş. benim eşim şehir dışında idi kursa gitmişti. dün döndü. baktım bikaçgündür yumuşak olan memelerim(yetememe sorunu yaşamadım sadece yumuşamıştı ve akmıyordu durduk yere) tekrar şişti ve pijamalarımın önünü ıslatmaya başladı. o yokken etkilenmişim demek ki
Bol yürüyüş yap canımoğluşumun kakasını yapmasından başka bi korkum yok aslında bakalım en azından bi hafta daha bekleyeyim sizce normal doğumu başlatmak için ne yapmam gerek
Düzelirse haberleşelim tatlımMouse benzer şeyi bende bugün burda yazdım aynı şeyi yaşamışiz benim de sanki bi anda sütum azaldi umarım bize öyle geliyodur
Canim benim ilk bebeğim in 16.gun düşmüştü :) kokuyo demişsin gobek düşen e kadar yıkamayin mi dendi ki.Artık ekşi ekşi kokuyor yavrum
Dviti sağlık ocağı verdi bu bahsettiğimiz de multiver içinde d a c e vit var. Ben de gönül rahatlığıyla başlayamıyorum nedense :/bu bahsettiğiniz d vitamini mi nedense ben de başlayamadım bi türlü elim gitmedi.
Benimde bebişimin göbeğinde kan geliyor hafif şekilde tatlım
Bıgün doktora gittik krem verdi
Doktora götür bebeğini[/QUOTE
Götürecek tim ama bahsettigim o siyah şey bir de baktım ki düşmüş. Göbeği tertemiz suan.cevap için teşekkürler; )
PembeLokum evet glikoz şurubunu gördüğüm için ben henüz başlamadım kullanmaya. Bir de ablam bıngıldağı çok değil zaten kullanma diyor. Yeğenimin de çok değildi doktor kullanma demiş ona beyin gelişimi tamamlanmadan bıngıldak hemen kapanmasın diye. Ne yapacağımı bilemedim ben de :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?