2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Maşallah bebeğin e.ben gece kac defa kalktigimi bilemiyorum ya..gece defalarca ağlıyor meme istiyor emiyor biraz sonra sancısı oluyo.cikariyor tekrar etmek tekrar ağlama ...böyle sabah oluyor.niye bu bebek sürekli uyanıyor.

Artık pompada iş Görmüyor , bi ara 40-60 Cc arası sağıyordum her sağımda dün 30 Cc bugun 20 Cc ye düştük memelerim çok sert, artık iyice ümitsiZim sütüm kesiliyor ...

Artık pompada iş Görmüyor , bi ara 40-60 Cc arası sağıyordum her sağımda dün 30 Cc bugun 20 Cc ye düştük memelerim çok sert, artık iyice ümitsiZim sütüm kesiliyor ...
Ümidini kesme canım. Emzirme uğraşlarına devam. Ağzını değmesi bile süt gelmesini sağlıyor. Yatır emzir kaldır emzir çeşit çeşit pozisyon dene. Sonunda olacaktır.

Ayyy bu em em bırakmama durumu geçicidir herhalde dimi :/ Hah uyudu diyorum. Gazını çıkarıyorum haydaaa tekrar en başa :/ ne olacak böyle acaba :/

Kızlar yirmilik dişim ağrıyor :/ ucundan azıcık çıkmıştı. Ama yanağıma doğru çıkıyor. İnşallah geçer. Ağrısı artarsa ne yapcam? Çektirmeli miyim? Sütümden bebeğe geçmez mi?

Gerçekten 20 gündür gözü ün içine bakıyorum şapur şapur emsin diye yavrum..

Sıcak su tut duşta mastit olmuş olmayasın.. Manuel pompada al canım ben manuelle sıkıyorken göğsümü yukardan aşağı ovalıyodum açılıyordu göğsüm.. Birde 2 saatte arayla sağ göğsünü.. Emsin emmesin sağ..

Kızlar 20 gün oldu doğum yapalı kanamam kesileli çok oldu sizde durum ne.. Kan varmış diye doktor hap verdi rahmi kasan 3 gün içtim ama yine kanamam olmadı..

superselma vorones Mandalinam07 kızlar emzirme kampında 2. gün emme sorunu ortadan kalktı çok şükür. Yarın da tartılmaya gidiyoruz bakalım kilo almış mıyız.
emy0364 canım haftasonu geldi. Eşinle yapın. Sütün 1-2 günde artacak görürsün

pegasus2304 sağıp biberonla verme hatasını ben de yaptım canım ve biberona kaymaya başladı. Emsin istiyorsan memeden başka şey vermeyeceksin

Son düzenleme:
m_rv_ biz de bugün aynı şeyi konuştuk annemle. En sağlıklısı soğuk sıkım sızma zeytinyağı ama kötü kokar. Annem sağlık daha önemli diyor. Katılıyorum ama kötü koksun da istemiyorum. Mustela var ben de. Onunla karıştıracağım zeytin yağını.

bu bahsettiğiniz d vitamini mi nedense ben de başlayamadım bi türlü elim gitmedi.
Canım ne zararı var ki D vitamininin? Ben veriyorum. Hamileliğimde de ekstra aldım. Yetişkinlerde Güneş'in yeterli olması için cildini hafif kızartacak kadar Güneş'te kalmalısın. Benim çok düşüktü (12) Güneş'e çıktım olmadı. 30 bin ünite alıyordum haftada. Bebekler için de bir kaç dakika Güneş'te durmak D vitamini sentezi için yetmez diye düşünüyorum. Fazla da tutamazsın.

Peki kuran okuyabiliyomuyız..
Bir arkadaş bir web sitesinden kanama bitince lıhusalık biter diye bir alıntı yapmış ama ben öyle bilmiyorum. lohusalık sadece kan değil. 40 gün çok önemli. Tıbben de dinen de 40 gün lohusasın.

Kuran okumaya gelince ben Yaşar Nuri Öztürk'ün yorumunu çok yerinde buluyorum. Kadınlar neden bundan mahrum kalsın diyor. Böyle bir yasak Kuran da yok diyor. Yani kanaman dahi olsa okuyabilirsin. Diğer din alimlerine göre de genelde kanaman yoksa okuyabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…