- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #45.601
Canım ben dün avm deydim 4 bebek ve oyuncak Mağazası'na girdim , yenidoğan oyun Kartı istedim suratıma yenidoğan oyun mu oynarmış der gibi baktılar , bereden bulacağız birde nasıl birşey , internette sevgilibebek diye bir sitede var , o Mu?
Ben de gece yan yatırıyorum ama uyandığımda sırt üstü dönmüş oluyor.Sayısını bilmiyorum çok emince gazını çıkarmazsam kusuyor, her rmmede bile kusabiliyo ugrasmazsam. Az miktarda genelde nasıl tuttuguma göre de değişiyor. Eğimli yatırıyorum gündüz. Gece yan
Ben doğmadan önce yabancı sitelerden bulmuştum. Şimdi hatırlamıyorum. Mail adresini mesaj at Can'ım göndereyimCanım ben dün avm deydim 4 bebek ve oyuncak Mağazası'na girdim , yenidoğan oyun Kartı istedim suratıma yenidoğan oyun mu oynarmış der gibi baktılar , bereden bulacağız birde nasıl birşey , internette sevgilibebek diye bir sitede var , o Mu?
Yanında durduğun zamanlar düz yatırabilirsin benimki düz yatsa da kafasını yana çeviriyor. Gece yan yatırıyorum uyandığımda sırt üstü yatar halde buluyorum. O yüzden evhamlı uyuyorum :/Benim korkum gece kusması burnundan da geliyo bazen o cok korkutuyor beniinşallah şu gaz illetinden kurtulur da rahat eder bebişler...Birde kusar diye hep yan yatiriyorum bu seferde kafası yamuk olacak diye korkuyorum:)
Cnm olay söyle oluyor uyanıyor aç bi şekilde emziriyorum gazını alıyorum sonra uyumak istiyo dalmak istiyo hemen ne yapsam da fayda etmiyor o zaman
Kızlar bugün berbat bi gün gecirdim bebegimi kontrol için hem üniversite hastanesine hem de özel hastaneye götürüyorum bugün de Üniv hastanesine gittik daha once 15 gün once gitmiştik sarilik değeri 6.5 çıkmıştı bugün bakıldı 6 çıktı doktor da sanirim asistandi Uzamiş sarılık dedi ve nedenlerini arastiralim dedi bizden tahlil için 5 tüp kan istedi kan aldırma gittik nerden bileyim kanin öyle zor alindigini hemşire nasıl alacağını bilemedi evirdı çevirdi en son elinin üstüne batırdı bebisim bastı yaygarayi tabiki sanırım damar yerine başka yere batırdı çünkü kan o.kadar sızıntı şeklinde geliyoduki ve tam yarım saat bir tüp kan için Bebeğimi katila katila aglatti eşim agladi ben ağladım hemşireye diyorum böyle olmaması gerekir yok böyle oluyo diyo artık dayanamadik 5 tüp kan için 3 saat çocuğumu nasıl aglatayim ama.tabiki içimde bir sürü kuşku var troid olabilir bilmem ne hastalığı olabilir die doktor korkuttu çünkü ordan çıktık diğer kendi doktoruna götürdük doktor güldü bize 10 dan aşağı sarılık değeri önemli değil 3 ay böyle sürebilir kilo almış bebeğin hersey gayet normal dedi içimi rahatlatti eve geldik ama bebeğim ben eşim perişan olduk resmen hemen bebisimi yıkadım emzirdim yatırdim minicik eli morardiyani Üniv hastanesinin azizligine ugradik herseyi didik didik yapiyolar aynı hastane arkadaşımın çocuğuna da lösemi ditip hastaneye yatirmisti ki kız gayet sağlıklıydi.hala.kendime gelemedım allahım yavrularimizi korusun.
Canım düşün bizimki kız ve aynen o şekilde tepesi döküldü. Yüzü de aynı kocama benziyor zaten, tam bir kopyası oldu.Kizlar bebegimin saclari dokuluyo ya. Hem de oyle boyle degil avuc avuc. Elimi kafasina her surdugumde bisuru sac geliyo. Yatagi da dolu sac.. banyodan sonra yuzune gozune yapismis oluyo. normal dediler olurmus bebeklerde. Bi de yan ve arkalardan ziyade onden tepesinden dokuluyo, iyice kel mahmut oldu bizim oglan :)
Benimki de uyumadı. Aşı da olmadı :) normal olabilir. Ama biliyorum biz de aşı olunca her şeyi ona bağlayacağımBebeğim uyumadı hala. Çoktan gece uykusuna dalardı. Bugün aşı oldu ondan mı ki.
Esnemekten ağzı ayrıldı ama bir türlü uykuya dalamıyor :/ banyo mu yaptırsam acabaBenimki de uyumadı. Aşı da olmadı :) normal olabilir. Ama biliyorum biz de aşı olunca her şeyi ona bağlayacağım
Yanlış yazmışlar kesin yani gerçeğini asla öğrenemicem sanırımA Alwayshappygirl canım benimki de 5cm uzamış. Ama erkek. Kızlar daha az uzuyordur dedğin gibi.
Yuh yaKızlar bugün berbat bi gün gecirdim bebegimi kontrol için hem üniversite hastanesine hem de özel hastaneye götürüyorum bugün de Üniv hastanesine gittik daha once 15 gün once gitmiştik sarilik değeri 6.5 çıkmıştı bugün bakıldı 6 çıktı doktor da sanirim asistandi Uzamiş sarılık dedi ve nedenlerini arastiralim dedi bizden tahlil için 5 tüp kan istedi kan aldırma gittik nerden bileyim kanin öyle zor alindigini hemşire nasıl alacağını bilemedi evirdı çevirdi en son elinin üstüne batırdı bebisim bastı yaygarayi tabiki sanırım damar yerine başka yere batırdı çünkü kan o.kadar sızıntı şeklinde geliyoduki ve tam yarım saat bir tüp kan için Bebeğimi katila katila aglatti eşim agladi ben ağladım hemşireye diyorum böyle olmaması gerekir yok böyle oluyo diyo artık dayanamadik 5 tüp kan için 3 saat çocuğumu nasıl aglatayim ama.tabiki içimde bir sürü kuşku var troid olabilir bilmem ne hastalığı olabilir die doktor korkuttu çünkü ordan çıktık diğer kendi doktoruna götürdük doktor güldü bize 10 dan aşağı sarılık değeri önemli değil 3 ay böyle sürebilir kilo almış bebeğin hersey gayet normal dedi içimi rahatlatti eve geldik ama bebeğim ben eşim perişan olduk resmen hemen bebisimi yıkadım emzirdim yatırdim minicik eli morardiyani Üniv hastanesinin azizligine ugradik herseyi didik didik yapiyolar aynı hastane arkadaşımın çocuğuna da lösemi ditip hastaneye yatirmisti ki kız gayet sağlıklıydi.hala.kendime gelemedım allahım yavrularimizi korusun.
Ben komili kullanıyorum :) memnunumPrima pişik yaptı sleepy çiş sızdırıyor huggiesde ben çalıştım o yğzden almıyotum bilecanbebe aşırı kalın er ne kaldı geriye kızlar
Maltepede fatih univ.hastanesinde iyi drl.lar var ama uzak diye iste ne bilim.. Olmadi oraya gidicez napalim. Sunnet icinde canim ben central hospitalda yaptirdim cok memnun kaldim tavsiye ederim. 650 tl tuttu hersey bilgin olsun.Canim valla bende arayistayim.biz sadece 4 gunlukken kontrole gittik tam bi fikrim yok .ama arkadaslar pek tavsiye etmemislerdi cocuk doktorlarini.mesela en basitinden baslarda sariligi vardi bi aletvar onla olctu sonra sanki daha yuksek gorunuyo diyip kan tahlili yaptirdi tabi bi ucret oduyosun ama ayni cikti.o uuzden benim cok icime sinmedi.sanirim sadece sunnet icin falan goturcem cocugu bi daha.
Ben de gece yan yatırıyorum ama uyandığımda sırt üstü dönmüş oluyor.
Galiba benimkinde var enfeksiyon :/ mızırdanıyordu zorlanıyordu gaz ya da kaka yapacak sanıyordum. Altını açmıştım tam. Çişini yaptı rahatladı sustu :/ bez kokuyor sandığım koku da idrar kokusu sanırım. Nasıl tahlil yapıyorlar da bebişlerde?Arkasına bi havluyu rulo yapiyorum canım
uyanınca diger tarafına yatiriyorum uyuşmasın diye.
Uyuşunca da ağlar ya
Ben yaptırmıştım. 2 yöntem varmış hangisi acısızsa o olsun dedim minik poşet gibi birşey veriyorlar yapışkanlı yavrunun pipisine yapistiriyorsun çiş içine doluyor ama dikkatli yapıştırmak gerek poşetin dışına sızıyor.Galiba benimkinde var enfeksiyon :/ mızırdanıyordu zorlanıyordu gaz ya da kaka yapacak sanıyordum. Altını açmıştım tam. Çişini yaptı rahatladı sustu :/ bez kokuyor sandığım koku da idrar kokusu sanırım. Nasıl tahlil yapıyorlar da bebişlerde?
Galiba benimkinde var enfeksiyon :/ mızırdanıyordu zorlanıyordu gaz ya da kaka yapacak sanıyordum. Altını açmıştım tam. Çişini yaptı rahatladı sustu :/ bez kokuyor sandığım koku da idrar kokusu sanırım. Nasıl tahlil yapıyorlar da bebişlerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?