2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim de şimdi eşimin omuzunda cin gibi bakıyor eşim ninni söylerken kendi uyumak üzere :)

Kızlar yine aynı ikilemi yaşıyorum. 10:30'da uyuttum. 3 saat sonra 01:30'da emzirmek için kaldırdım. Ancak tek memedeki sütü bitirebildi. Hatta onu da tam bitiremedi de biraz yumuşattı. Diğerini hiç ememedi. O da ucu kaybolacak kadar şişmiş. Şimdi bir 3-4 saat uyanmaz. Ben böyle mi yatayım yoksa sağayım mı? Süt üretimini araştırırken 6-8 hafta arasında regüle olduğunu okudum. Yani bebeğe ne kadar gerekiyorsa o kadar üretmeye başlıyormuşuz. Meme dolu olunca demek ki ihtiyaçtan fazla üretim diye üretimi azaltıyormuş. Bunun olmaması için emzirmeden sonra süt kalırsa sağmayı öneriyor. Ama sağmak demek gece uykusuz kalmak demek. Bir anda uyanırsa boş meme vermek demek. Gece öyle uzun uzun getirmek için uğraşamıyor. Birikeni içip yatıyor. Bir kere sağdım ve 2 saat sonra uyandığında tam doymadı. Ayrıca nedense annem ve eşim çok karşı. Sağınca kötü bir şey yapmışım gibi davranıyorlar. Sanki bebeğin emeceğini aldım gibi

Tamamını sağmasan da sadece memeyi rahatlatacak kadar sağsan. Dolu bekleyen meme taşlaşıyor rahatsız ediyor hemde kanalları tıkıyor. Niye öyle düşünüyorlar ki sağdıgin sütüde bebek içecek sonuçta.

Evet zaten tıkanmaya meyilli. Hep top top sertlikler vardı 2-3 haftada açıldı. Biberon vermiyorum da şimdilik. Sonra vereceğim inşallah sağdığım sütleri

Evet zaten tıkanmaya meyilli. Hep top top sertlikler vardı 2-3 haftada açıldı. Biberon vermiyorum da şimdilik. Sonra vereceğim inşallah sağdığım sütleri

Benim şuan sağ memem taslasti ki sadece dün gece sağmadım hep sağardım. Masaj sıcak kompres pompa denedim açılmadı. Bebegimin insafina kaldım. İnşallah güçlü emerde açılır. olsun canım herşey insanlar için Allah korusun bir rahatsızlık olsa dolaptaki sütler kurtarıcı olur. Sen sonuçta şuan sağdıgini bebeğine vermiyorsun depo yapıyorsun öyle düşün

Geçmiş olsun Can'ım bizim de 7 çıktı sarılık değerimiz doktorumuz aynen kilo alıyorsa problem değil dedi. Yaptırmayın Bi daha bu tahlili dedi doktor O elden kan alma o kadar zor ki biz de perişan olduk

Sağ sütünü hiçbi şey olmaz bebeğine her daim süt çıkar.

Reactions: 9ay
Ben de 28 haziranda doğum yaptım aynı gün yapmışız:) ben de ilk süt kaçtığında hıçkıra hıçkıra ağladım korkumdan .. inşallah yapabilirim ben de .. bugün evime dönüyorum inşallah..

Son düzenleme:
Ben sağmıyorum canım her defasında bir memeyi verip kendi bırakınca gazını çıkarıp diğerini veriyorum uyuyor sadece biyere gideceksem sağıp anneme bırakıyorum o kaşıkla veriyor..

Reactions: 9ay
Gaz için kimyonu suda kaynatıp bebeğine veren var mı doktor çok fazla kazılar dedi ne yapmalıyım
Canim beni biliyosun arastirmadigim sey kalmadi gaz icin. En son muskattan fayda gordum cok. Hem dogal hemde kesinlikle cok sukur gaz skntimiz yok artik. Gunde iki kez cay kasiginin ucuyla veriyorum rahat rahat cikariyo gazini. Kendimde babam aktardan anne cayi diye bisey almis onu iciyorum icinde rezene anason isirganotu bikac bitki daha var hem sutume iyi geldi hemde bebegime sutumden geciyo rahatlatiyo sanirim.

Kimyonu deneyim birkaç gün baktım işe yaramıyor muskatı denerim canım sağol.

Kızlar bir de doktor ne kadar süreyle emiyor dedi. Ben de 1buçuk iki saatte bir kendi isteyip emiyor dedim. Olmaz öyle düzensiz emzirirsen gazdan kurtulamazsın en az üç saatte bir düzenli emzir dedi. Bunun alakası olur mu ya? Her emzirmede çıkartıyorum gazını. Önce geceleri çok uğraşmıyordum artık gece de çıkarsın diye uğraşıyorum.

Geçmiş olsun Can'ım bizim de 7 çıktı sarılık değerimiz doktorumuz aynen kilo alıyorsa problem değil dedi. Yaptırmayın Bi daha bu tahlili dedi doktor O elden kan alma o kadar zor ki biz de perişan olduk
Ya dünden beri düşün düşün deli oldum içim rahatladı biraz cnm Sağol inşallah geçer hemencecik nette bir sürü şey yazıyo kafami allak bullak etti

Ne bicim doktormus o ya? Uc saatte bir emzir ne demek uc saat hele gunduz icin cok uzun yazik degil mi yavruya. Gaz probleminiz ne seviyede bilmiyorum ama bebegi anne sutunden mahrum birakacak seviyede degildir herhalde. Bebek sadece aciktiginda degil susadiginda da emmek istiyor ne yapalim ufacik sabiyi 35 derecede 3 saat susuz mu birakalim yazik degil mi ay cok sinirlendim ya.. neyse doktordur bir bildigi vardir dicem ama annelik icgudulerini de dinle canim bir aylik bebegin emme duzeni diye bisey olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…