2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende bi an önce sunnet yaptirmak istiyorum ama babasi ve dedesi kucuk daha diye yaptirmak istemiyorlar. Yakinda kavga edecem valla.

Günde kaç kez kusması normal? Ben kusuyor diye sürekli araştırma yapıyorum :/ alerji mi reflü mü enfeksiyon mu diye abartıyor muyum acaba
Benim bebeğim de surekli kusuyo malesef birdecok gazlı bi bebek gazını cikarmak için kendini sıkıyor o zaman ne varsa midesinde kusuyo:/ doktora götürmek henüz bi umut geçmesini bekliyoruz

Canim ben de senin gibi endiseliydim anneyiz nihayetinde cok normal :) ameliyathaneden cikmasini beklerken stresten 10 dakikada bi torba kurabiyeyi yemisim :) sonra bi baktim kuzum gayet iyi rahatladim. Hic korkma rahat ol gercekten bisey hissetmiyolar. Sargiyi cikarirken azicik aglayabilir ufle pipisine rahatlar.

Canim valla bende arayistayim.biz sadece 4 gunlukken kontrole gittik tam bi fikrim yok .ama arkadaslar pek tavsiye etmemislerdi cocuk doktorlarini.mesela en basitinden baslarda sariligi vardi bi aletvar onla olctu sonra sanki daha yuksek gorunuyo diyip kan tahlili yaptirdi tabi bi ucret oduyosun ama ayni cikti.o uuzden benim cok icime sinmedi.sanirim sadece sunnet icin falan goturcem cocugu bi daha.

Benim bebeğim de surekli kusuyo malesef birdecok gazlı bi bebek gazını cikarmak için kendini sıkıyor o zaman ne varsa midesinde kusuyo:/ doktora götürmek henüz bi umut geçmesini bekliyoruz
Benimki de aynı işte. Gaz çıkarırken kusuyor çoğu zaman. :/ gaz çıkarmak için omzuma dayadığımda sırtıma kustu birçok kez :) o yüzden midesine çok baskı olmamasına dikkat ediyorum. Bazen de kendini kusturuyor sanki.

Gazi olan bebekler icin.. Ben bi kac gundur kimyon cayi veriyorum. Sanirim etki etti. Tavsiye ederim deneyin..
Ben rezene Çayı ile birlikte içiyorum gazımız var ama rahat çıkartıyor eskisi gibi eziyet etmiyor , toz kimyon kullanıyordum , tohumunu aldırdım bugun faydasını görünce

Bende bi an önce sunnet yaptirmak istiyorum ama babasi ve dedesi kucuk daha diye yaptirmak istemiyorlar. Yakinda kavga edecem valla.
Aslinda ne kadar kucuk o kadar iyi. Onlarin hucreleri cok hizli yenileniyor. Bazen bakiyorum uyurken yuzunu cizmis bikac saat gecmeden iyilesivermis kaybolmus.. ama babalara laf anlatmak zor :)

Günde kaç kez kusması normal? Ben kusuyor diye sürekli araştırma yapıyorum :/ alerji mi reflü mü enfeksiyon mu diye abartıyor muyum acaba

Sayısını bilmiyorum çok emince gazını çıkarmazsam kusuyor, her rmmede bile kusabiliyo ugrasmazsam. Az miktarda genelde nasıl tuttuguma göre de değişiyor. Eğimli yatırıyorum gündüz. Gece yan

Kizlar bebegimin saclari dokuluyo ya. Hem de oyle boyle degil avuc avuc. Elimi kafasina her surdugumde bisuru sac geliyo. Yatagi da dolu sac.. banyodan sonra yuzune gozune yapismis oluyo. normal dediler olurmus bebeklerde. Bi de yan ve arkalardan ziyade onden tepesinden dokuluyo, iyice kel mahmut oldu bizim oglan :)

Arkadaşlar siyah beyaz kartları kullananınız var mı? Bayağı ilgisini çekiyor. Bakıyor ve gülüyor.
Germ yeteneğini geliştirmesine yardımcı oluyormuş. Ayrıca konsantrasyon ve merakını da arttırıyormuş.
Ben internetten buldum. Çıktı alabilirseniz isteyene gönderirim.

Benim kizim bazen huysuzlaniyo ve surekli emmek istiyor ama sinirli sinirli sonrada emdiginin hepsini tek sefer de kusuyor bazen kusunca rahatlayip uyuyo bazemde ayni seyi yapmaya devam ediyor

Benim kız bezini değiştirmezsem ve geç emzirirsem söyletirsem öyle yapıyor sonra sanırım hazmedemeyip fazlasını çıkarıyor

Hepatit B. Aile hekimliginde yaptırdık. Bize 37günlükken yaptılar. Bence sen de yaptır. Yaptirmalisin bence. Hepatit b doğunca yapılıyor bi de bir ay falan sonra. Önemli
Ben Hepatit aşısı yaptırmadım. Bende ve babasında olmadığı için ona bulaşma olasılığı çok düşük diye düşündüm. Biraz daha büyüsün o zaman yaptıracağım. Allah korusun korkuyorum yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…