2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kaç günde bir yıkıyorsunız bebeklerinizi kızlar?

Aynen benimde yara yok ama fena aciyo

Sanirim cok hassas goguslerimiz :/

yok canım bir şey demedi. İğne yapmam gerektiğinş bile söylememişti :) benim de gidesim yok açıkçası.

Hmm anladim canim 40in cikinca ordaki doktora fln gitmeyi dusunuyor musun peki

Benimki de çok terliyor yaa

Nasil giydiriyorsun cnm bebegin kac gunluk oldu?

6aydan sonra korunmayi birakmayi mi dusunuyorsunuz cnm?
Ben 2 yil emzirmeyi dusunuyorum hamile kalinca bulantilar vs emziremem bebek de reddedebilir sutumun tadi degisebilor o nedenle 2 yildan once dusunmuyorum 2. Bebegi

Kızlar oğlumun kafasında konak oluşmuş sanırım? Ne yapmalıyım?

Benim kizimda da olusmus bugun doktora soracagim ne diyecek bakalim

Kaç günde bir yıkıyorsunız bebeklerinizi kızlar?

2 gunde bir yikiyoruz her gun yikamaya useniyorum yalan yok:))

Korunmayi dusunmuyor musunuz cnm hemen 2. Bebisi mi istiyorsunuz

Aslında Momfortbaby kanguru almıştım yenidoğan aparatıyla ama beceremedim kullanmayı :):) sling nerden aldın canım?
Bana bi arkadasim hediye etmisti markasi moby. Yenidogan icin sling daha kullanisli. Daha sonra ben de kanguruya gecicem momfortbabyler cok guzel onu rahat rahat kullanirsin

Atlet, uzun kol body, patikli pijama altı giydiriyorum canım geceleri klima çalıştırıyoruz gündüz vantilatör ..gündüz çok terliyor sanırım kısa kol giydirmem lazım 21 günlük oldu ..

Biz de 2 günde bir yıkıyoruz

Aslinda kalin giydirmiyormussun cnm ben de 30 gunluk olana kadar uzun kol giydirdim

Eşim 6ay sonra başlayalım anca olur diyor da ben en az 1 yıl beklerim.
Doktora gidince bana da haber et konak için ne dediğini

Canım sütün fazlaysa sağ, Biberonla onu ver emzirdikten sonra. İyice doyacağı için mama gibi uyur. Evdekilerde biberondakini görüp tatmin olur :)

Elimdekiler bitince denicem bu şampuanı. Hapı da doktoruma sorayım. Ria düşüyorum ben ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…