- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #46.061
Bugun 33.gunumuz canimBebeğin ne kadarlık oldu canım
Canim kabizdegil normal kaka yapiyo ama biriktirip yapiyo :) baya bi yapiyo afedersin. O yuzden oEl ugrasmadim.bendede esimdede kabizlik yok.Daha ck erken mis kaka icin yaacaba snn yedgnmi dokunuyo yksa genetklik varmi sn veya esinde kabizlik varmi? Bol bol kayisi hosafi ic gun kurusu bekletip suda onlari ye ceviz ye
Bak bugun anneme bi eczaci sey demis bebegin ayagina corekotu yagiyla masaj yapin gazi cikar demis bnde denicem alcm evde bulunsun
Bu sampuanla yagini bn ck begendim hemen mayistiriyo bebegi normal de banyo yapinca uykusu aciliyo bizimkinin :)
İnşallah.. ne güzel canım sevindim:) benimkinin hep sarı..seker000 adıyla yaşasın görkem diye bir öğrencim vardı 4 4'lüktü. İsimlerin karakter üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bebeğimin dışkısı bugün sarımsı yeşil nette bir çok bilgi var anlamadım ilk sütü çok içtiği için mi oluyor üşüttüm mü yoksa .Sizinkilerde de aynı sorunu yaşayan oldu mu?
Ria spiral canım rahim içi araç..Ria yi duymadim bn doktor bu yurt disinda cok satiliyo buraya yeni geldi dedi en zararsizi buymus bakalm adet olayimda bi icmeye baslicam
Valla bn koca uni bitmeden aldm uni yle bn yikaniyorum :)
Yok Can'ım doktorum doğumdan 45-50 gün sonra gel dediBen de ria düşünüyorum ama sezeryanda 3 aydan önce takılmıyo gibi bişey okudum bi de çok ağrıyomuş yaa..
Bebek şampuanları daha az kimyasal barındırıyor ya iyi yapıyorsun kullan. Mustelanın küçük boyu var bende de Bi daha almam zaten çok pahalı :) ne Zaman biter bilmem ki uygunmuş bu bahsettiğim şampuanın Fiyatı daRia yi duymadim bn doktor bu yurt disinda cok satiliyo buraya yeni geldi dedi en zararsizi buymus bakalm adet olayimda bi icmeye baslicam
Valla bn koca uni bitmeden aldm uni yle bn yikaniyorum :)
Ben de öyle yapıyodum öyle kendini uyandiriyo ve kafasini düz yapabiliyöYüzüstü en tehlikeli olanı diyorlar. Sırt üstü yatırıyorum kafasını yan çevirerek yatıyor kuzum çoğu zaman. Emzirdikten sonra da sürekli bakıyorum yavruma kusacak diye..
seker000 amin canım hepimizinki inşallah seninkinin adı neydi? Ben de klima taktırayım bari
Üçüncü ayın sonunda sone eriyprmuş canım kontrolsuz üretim. Sonrası sadece yetecek kadar ve memeler normale dönüyormuş
Canım seninkinin nerelerinde var?benimki baya çok herhalde annem alerji mi acaba diye korkuttu beni :/Benimki de eczaneye sorduk krem var mı diye pişik kremini sürün dedi
Ben de her gun yikiyorum. Zaten emerken falan ter icinde kaliyo yavrum banyo cok rahatlatiyo ve daha iyi uyuyo. Bunu fark ettigimden beri her gun yikiyorum. Ama havalar serinleyince bu kadar sik olmaz tabi.Kaç günde bir yıkıyorsunız bebeklerinizi kızlar?
Dedigini yapmaya calisiyorum canim. Gunduz surekli memede oldugu icin sagmaya firsat vermiyo ama gece uyanip 1-2 kere sagiyorum. Sutum bol degil artmasi icin ugrasiyorum bi seferde 50-80 cc falan sagabiliyorum simdilik insallah bebisim doyuyodurCanım sütün fazlaysa sağ, Biberonla onu ver emzirdikten sonra. İyice doyacağı için mama gibi uyur. Evdekilerde biberondakini görüp tatmin olur :)
Zamanla artıyo her sabah sağDedigini yapmaya calisiyorum canim. Gunduz surekli memede oldugu icin sagmaya firsat vermiyo ama gece uyanip 1-2 kere sagiyorum. Sutum bol degil artmasi icin ugrasiyorum bi seferde 50-80 cc falan sagabiliyorum simdilik insallah bebisim doyuyodur
Eşim 6ay sonra başlayalım anca olur diyor da ben en az 1 yıl beklerim.
Doktora gidince bana da haber et konak için ne dediğini
Karbonat nasıl sürülecekmiş canım?Bence de 1 yil bekle cnm ya sonucta ameliyat olduk bizim 2 ameliyat arasinda belli bi sure gecmesi lazim pco olsa da ya birden geliverirse bebis:))
Rabbim hayirli zamanda nasip etsin
Konak icin karbonat sur gece dedi sabah da dis fircasiyla hafif masaj yap sonra yika dedi canim
Ben 2 yıl diye biliyorum canım..özel hayatla ilgili de bi yasak oldunu sanmıyorum 40 bittikten sonra.. tabii şuan kafamda korunmakla ilgili soru işaretleri var..sen ne düşünüyorsunDoktorlariniz 2 sezaryen arasi kac yil olmali buna dair bir sey dedi mi?
Bir de ozel hayat yasagi ne zaman bitiyor buna dair bir sey dediler mi?
İki çay kaşığı zeytinyağı ver tatlımKızlar bebeğim boyuna ıkınıyo. Gazını cıkarmak için cok aglıyor ne yapmalıyım
Benimki de oldu canım ensesinde ve sırtında var..Çocuğum sıcaktan isilik oldu ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?