2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim kabizdegil normal kaka yapiyo ama biriktirip yapiyo :) baya bi yapiyo afedersin. O yuzden oEl ugrasmadim.bendede esimdede kabizlik yok.

İnşallah.. ne güzel canım sevindim:) benimkinin hep sarı..

Ria yi duymadim bn doktor bu yurt disinda cok satiliyo buraya yeni geldi dedi en zararsizi buymus bakalm adet olayimda bi icmeye baslicam
Valla bn koca uni bitmeden aldm uni yle bn yikaniyorum :)
Bebek şampuanları daha az kimyasal barındırıyor ya iyi yapıyorsun kullan. Mustelanın küçük boyu var bende de Bi daha almam zaten çok pahalı :) ne Zaman biter bilmem ki uygunmuş bu bahsettiğim şampuanın Fiyatı da
Ben 3.5 sene hap kullandım alışkınım yanı bilmiyordum emzirirken kullanılabilen olduğunu

Ben de öyle yapıyodum öyle kendini uyandiriyo ve kafasini düz yapabiliyö

Canım sütün fazlaysa sağ, Biberonla onu ver emzirdikten sonra. İyice doyacağı için mama gibi uyur. Evdekilerde biberondakini görüp tatmin olur :)
Dedigini yapmaya calisiyorum canim. Gunduz surekli memede oldugu icin sagmaya firsat vermiyo ama gece uyanip 1-2 kere sagiyorum. Sutum bol degil artmasi icin ugrasiyorum bi seferde 50-80 cc falan sagabiliyorum simdilik insallah bebisim doyuyodur

Eşim 6ay sonra başlayalım anca olur diyor da ben en az 1 yıl beklerim.
Doktora gidince bana da haber et konak için ne dediğini

Bence de 1 yil bekle cnm ya sonucta ameliyat olduk bizim 2 ameliyat arasinda belli bi sure gecmesi lazim pco olsa da ya birden geliverirse bebis:))
Rabbim hayirli zamanda nasip etsin

Konak icin karbonat sur gece dedi sabah da dis fircasiyla hafif masaj yap sonra yika dedi canim

Son düzenleme:
Doktorlariniz 2 sezaryen arasi kac yil olmali buna dair bir sey dedi mi?
Bir de ozel hayat yasagi ne zaman bitiyor buna dair bir sey dediler mi?

Son düzenleme:
superselma cnm bnm hayalim 3 cocuk sahibi olmakti simdi kara kara dusunuyorum nasil olacak diye maddi manevi cok rahatim ama kara kara dusunme nedenlerim kan pihtilasmasi nedeniyle igneli gebelik gecirmem, gebeligimde 5 ay mide bulantisi ve siddetli kusmalarn yasamam, sezaryen olmam (sezaryen sonrasi coooooook aci cektim), aci esigimin dusuk olmasi nedeniyle acilara dayanamamam, emzirirken cok aci cekmem (43 gun oldu daha bagira cagira emziriyorum), ikinci ya da ucuncu cocuk olacaginda diger cocuklarin perisan olmasi durumu (sezaryenden sonra ayaga kalkmam 15-20gunu buldu)

Senin 3 evladin var Allah bagislasin
Bana ne dersin bu durumda
Basarabilecej miyim ben de 3 evlat sahibi olmayi

Yalniz ben aralarinda 2-3 yas olsun istiyorum bir de :))

Karbonat nasıl sürülecekmiş canım?
Ablam da sezeryan oldu. Ben ona sordum ilişki konusunu. Herhangi bir yasak yoktu bizde dedi.

Doktorlariniz 2 sezaryen arasi kac yil olmali buna dair bir sey dedi mi?
Bir de ozel hayat yasagi ne zaman bitiyor buna dair bir sey dediler mi?
Ben 2 yıl diye biliyorum canım..özel hayatla ilgili de bi yasak oldunu sanmıyorum 40 bittikten sonra.. tabii şuan kafamda korunmakla ilgili soru işaretleri var..sen ne düşünüyorsun

Kızlar ilk günlerde sütüm gelmediği için aptamil mama almıştık açıldıktan sonra kullanım süresi ne kadar? bi de biberonla versem memeyi bırakmaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…