2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynı canım uykusuzluk yorgunluk..inşallah oturturuz düzenimizi biran önce..ne koymuştunuz bebeğinin adını?

Sağol canım

Yiğit koyduk canım bu arada. Biz de her gün yıkıyoruz. Klima iyi geliyor mu istanbuldayız biz de oğluşumun boynu pişti klima mı taktırsak diyoruz ne yapsak diye şaşırdık
Adıyla yaşasın canım♡ ben 15 gün filan izin vermedim klimalı ortamda durmasına korktum ama baktım olmuyor su gibi oluyor yavrum açıyorum artık daha rahat uyuyor klima çalışınca

Kızlar gece bebisleri nasıl yatiriyosunuz ben yan yatırinca kafayı düz yapiyo bugün tesadüf gördüm kusmustu yutmak üzereydi yüzüstü yapıyorum rahat ediyo ama kipirdayinca bazen yüzünü yatağa gömuyo tamamen çaresiz kaldım

Yüzüstü en tehlikeli olanı diyorlar. Sırt üstü yatırıyorum kafasını yan çevirerek yatıyor kuzum çoğu zaman. Emzirdikten sonra da sürekli bakıyorum yavruma kusacak diye..
seker000 amin canım hepimizinki inşallah seninkinin adı neydi? Ben de klima taktırayım bari

Canim cok sagol bende banyo yaptirip yatirdim bikac kez cok rahat uyuyolar gercekten bu sampuanida bi deniyim bakim :) bizim skntimiz gaz ve kakasi. 2 3 gunde bi yapiyo ama yapana kdr surekli ikiniyo. Doktor 4 gune kdr normal dedi ama iste gel gorki tum gun sancisini cekiyoruz

Bebeğin ne kadarlık oldu canım

Görkem canım bebeğimizin adı:)

Esim aslinda dogumdan once tam bir anne sutu destekcisiydi. Sadece anne sutu vericez su bile vermicez diye tartismaya bile girerdi cocuga su verin diyenlerle. Ama zoru gorunce erkek milleti hemen pes ediyor:) su anda daya mamayi gitsin modunda. Halbuki eziyeti ben cekiyorum ona ne oluyosa:)

Daha ck erken mis kaka icin ya acaba snn yedgnmi dokunuyo yksa genetklik varmi sn veya esinde kabizlik varmi? Bol bol kayisi hosafi ic gun kurusu bekletip suda onlari ye ceviz ye
Bak bugun anneme bi eczaci sey demis bebegin ayagina corekotu yagiyla masaj yapin gazi cikar demis bnde denicem alcm evde bulunsun
Bu sampuanla yagini bn ck begendim hemen mayistiriyo bebegi normal de banyo yapinca uykusu aciliyo bizimkinin :)

Elimdekiler bitince denicem bu şampuanı. Hapı da doktoruma sorayım. Ria düşüyorum ben ama bakalım
Ria yi duymadim bn doktor bu yurt disinda cok satiliyo buraya yeni geldi dedi en zararsizi buymus bakalm adet olayimda bi icmeye baslicam
Valla bn koca uni bitmeden aldm uni yle bn yikaniyorum :)

C CEMSEN ben önce emzirdim sonra mama verdim ama biberona alıştı. Bebekten bebeğe değişebilir herhalde. Mamasız kaç gram alıyordu? Nereden anladılar aç olduğunu?

seker000 adıyla yaşasın görkem diye bir öğrencim vardı 4 4'lüktü. İsimlerin karakter üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum.

Bebeğimin dışkısı bugün sarımsı yeşil nette bir çok bilgi var anlamadım ilk sütü çok içtiği için mi oluyor üşüttüm mü yoksa .Sizinkilerde de aynı sorunu yaşayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…