- 22 Haziran 2014
- 117
- 168
- 33
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #46.041
İyiyim canım ya Sağol bebek ve uykusuzluk yüzünden nete pek giremedim bir de kayınvalidemler görümcemler geldi... şimdi yavaş yavaş düzen oturuyorum. Sen nasılsın alıştınız mı oğluşunla :)matter01 canım ne zamandır yazmıyorsun nasılsın merak ettim seni
Ben de ria düşünüyorum ama sezeryanda 3 aydan önce takılmıyo gibi bişey okudum bi de çok ağrıyomuş yaa..Elimdekiler bitince denicem bu şampuanı. Hapı da doktoruma sorayım. Ria düşüyorum ben ama bakalım
Aynı canım uykusuzluk yorgunluk..inşallah oturturuz düzenimizi biran önce..ne koymuştunuz bebeğinin adını?İyiyim canım ya Sağol bebek ve uykusuzluk yüzünden nete pek giremedim bir de kayınvalidemler görümcemler geldi... şimdi yavaş yavaş düzen oturuyorum. Sen nasılsın alıştınız mı oğluşunla :)
Yiğit koyduk canım bu arada. Biz de her gün yıkıyoruz. Klima iyi geliyor mu istanbuldayız biz de oğluşumun boynu pişti klima mı taktırsak diyoruz ne yapsak diye şaşırdıkAynı canım uykusuzluk yorgunluk..inşallah oturturuz düzenimizi biran önce..ne koymuştunuz bebeğinin adını?
Sağol canımÜşütmüş olabilir canım , geçen hafta bende mutfağın camını açık unutmuşum , bebekle beraber oturma Odasında uyuyoruz geceleri , bi uyandım burnum vücudum buz kesilmiş bebeğe baktım iyi gibiydi , 3 gün sürekli kustu... Geceleri pencereyi hiç açmıyorum artık ... Bebekler daha çok etkileniyorlar ... Geçmiş olsun
Hangi gaz ilacını kullaniyosunBenimkimdede gaz var cok ıkınıyo yavrum
Adıyla yaşasın canım♡ ben 15 gün filan izin vermedim klimalı ortamda durmasına korktum ama baktım olmuyor su gibi oluyor yavrum açıyorum artık daha rahat uyuyor klima çalışıncaYiğit koyduk canım bu arada. Biz de her gün yıkıyoruz. Klima iyi geliyor mu istanbuldayız biz de oğluşumun boynu pişti klima mı taktırsak diyoruz ne yapsak diye şaşırdık
Yüzüstü en tehlikeli olanı diyorlar. Sırt üstü yatırıyorum kafasını yan çevirerek yatıyor kuzum çoğu zaman. Emzirdikten sonra da sürekli bakıyorum yavruma kusacak diye..Kızlar gece bebisleri nasıl yatiriyosunuz ben yan yatırinca kafayı düz yapiyo bugün tesadüf gördüm kusmustu yutmak üzereydi yüzüstü yapıyorum rahat ediyo ama kipirdayinca bazen yüzünü yatağa gömuyo tamamen çaresiz kaldım
Nurse Harvey's diye bi ilac kullanıyorumHangi gaz ilacını kullaniyosun
Canim cok sagol bende banyo yaptirip yatirdim bikac kez cok rahat uyuyolar gercekten bu sampuanida bi deniyim bakim :) bizim skntimiz gaz ve kakasi. 2 3 gunde bi yapiyo ama yapana kdr surekli ikiniyo. Doktor 4 gune kdr normal dedi ama iste gel gorki tum gun sancisini cekiyoruzCerazette diyebi ilac.
dlrsordn cnm ozellikle sana yaziyrm
Kizlar
Eki Görüntüle 1859746
Bu sampuan bebegin uyumasinda bnde etkli oldu aksamlari yikayip emdirip iki saat icinde gece uyjusuna daldiriyorm sakinlesiyo ebebekten aldm tavsiye ederm
Bebeğin ne kadarlık oldu canımCanim cok sagol bende banyo yaptirip yatirdim bikac kez cok rahat uyuyolar gercekten bu sampuanida bi deniyim bakim :) bizim skntimiz gaz ve kakasi. 2 3 gunde bi yapiyo ama yapana kdr surekli ikiniyo. Doktor 4 gune kdr normal dedi ama iste gel gorki tum gun sancisini cekiyoruz
Görkem canım bebeğimizin adı:)Yüzüstü en tehlikeli olanı diyorlar. Sırt üstü yatırıyorum kafasını yan çevirerek yatıyor kuzum çoğu zaman. Emzirdikten sonra da sürekli bakıyorum yavruma kusacak diye..
seker000 amin canım hepimizinki inşallah seninkinin adı neydi? Ben de klima taktırayım bari
Esim aslinda dogumdan once tam bir anne sutu destekcisiydi. Sadece anne sutu vericez su bile vermicez diye tartismaya bile girerdi cocuga su verin diyenlerle. Ama zoru gorunce erkek milleti hemen pes ediyor:) su anda daya mamayi gitsin modunda. Halbuki eziyeti ben cekiyorum ona ne oluyosa:)Canım duymazdan gelip mamayı vermemeye devam edeceksin. Söylediklerinin fayda etmediklerini görünce susacaklardır herhalde. Eşin destekçi olsaydı en azından o da karşı gelirdi onlara. Eşine anne sütünün ne kadar faydalı olduğu ile ilgili ve mamayla arasındaki farkları anlatan yazı gönder okusun. O da anneler mama ver dediği için mama faydalı sanıyordur.
Daha ck erken mis kaka icin yaCanim cok sagol bende banyo yaptirip yatirdim bikac kez cok rahat uyuyolar gercekten bu sampuanida bi deniyim bakim :) bizim skntimiz gaz ve kakasi. 2 3 gunde bi yapiyo ama yapana kdr surekli ikiniyo. Doktor 4 gune kdr normal dedi ama iste gel gorki tum gun sancisini cekiyoruz
Ria yi duymadim bn doktor bu yurt disinda cok satiliyo buraya yeni geldi dedi en zararsizi buymus bakalm adet olayimda bi icmeye baslicamElimdekiler bitince denicem bu şampuanı. Hapı da doktoruma sorayım. Ria düşüyorum ben ama bakalım
Benimki de eczaneye sorduk krem var mı diye pişik kremini sürün dediÇocuğum sıcaktan isilik oldu ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?