- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #46.081
1 ay, bırakabilir hiç verme benceKızlar ilk günlerde sütüm gelmediği için aptamil mama almıştık açıldıktan sonra kullanım süresi ne kadar? bi de biberonla versem memeyi bırakmaz demi
Hiç girme biberon işine. Riske girme :) biberonla vermek kolay olur evet ama memeyi bırakır reddederse daha zor işin :)Kızlar ilk günlerde sütüm gelmediği için aptamil mama almıştık açıldıktan sonra kullanım süresi ne kadar? bi de biberonla versem memeyi bırakmaz demi
Ayy benim sırtında göğüs bölgesinde. Yüz üstü ve sırt üstü yattığı için herhalde. Kol bacakta da var da o kadar çok değil. Bugün üç kere yıkadım :/ sık yıkamak lazımmış.Benimki de oldu canım ensesinde ve sırtında var..
Mamaların arkasında açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmelidir yazıyor. Bn de attım bir ay dolunca yenisini aldımKızlar ilk günlerde sütüm gelmediği için aptamil mama almıştık açıldıktan sonra kullanım süresi ne kadar? bi de biberonla versem memeyi bırakmaz demi
1.yi kreşe göndermeden 2.yi düşünme derim ben :) psikolojik sağlığımız açısından yani bence :)@superselma cnm bnm hayalim 3 cocuk sahibi olmakti simdi kara kara dusunuyorum nasil olacak diye maddi manevi cok rahatim ama kara kara dusunme nedenlerim kan pihtilasmasi nedeniyle igneli gebelik gecirmem, gebeligimde 5 ay mide bulantisi ve siddetli kusmalarn yasamam, sezaryen olmam (sezaryen sonrasi coooooook aci cektim), aci esigimin dusuk olmasi nedeniyle acilara dayanamamam, emzirirken cok aci cekmem (43 gun oldu daha bagira cagira emziriyorum), ikinci ya da ucuncu cocuk olacaginda diger cocuklarin perisan olmasi durumu (sezaryenden sonra ayaga kalkmam 15-20gunu buldu)
Senin 3 evladin var Allah bagislasin
Bana ne dersin bu durumda
Basarabilecej miyim ben de 3 evlat sahibi olmayi
Yalniz ben aralarinda 2-3 yas olsun istiyorum bir de :))
Uzmanlar 2. Çocuğun , 1. Çocuk 3-6 veya 8 yaşlarındayken yapılmasını uygun buluyorlarmış, birde 2. Çocuk oldu mu eve gelecek olan misafirlere ilk çocuğa hediye alınması yönündeymiş :)1.yi kreşe göndermeden 2.yi düşünme derim ben :) psikolojik sağlığımız açısından yani bence :)
Canım sen beraber mi yatıyorsun? Ben sadece gündüz uykularını beraber yapıyorum onda da yarım saatte bir emiyor beni uyutmuyor :) gece de beraber uyumayı çok istiyorum ama annem ve eşim rahat rahat beşiğinde uyuyan çocuğu alma diyor. Ama rahat değil gibi sürekli ses çıkarıyor, yanımda ses çıkarmıyor
Süt yapar demiş bir arkadaşıma doktoru. 2 aylık olunca geçermiş. Benimki ergen gibi yüzü isilik içinde. Bunlar yaz bebeği olacak. Banyo iyi geliyor. Pişik kremi iyi gelmedi ben denedimCanım seninkinin nerelerinde var?benimki baya çok herhalde annem alerji mi acaba diye korkuttu beni :/
Yeşil şeyler yiyip içtiysen olur.seker000 adıyla yaşasın görkem diye bir öğrencim vardı 4 4'lüktü. İsimlerin karakter üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bebeğimin dışkısı bugün sarımsı yeşil nette bir çok bilgi var anlamadım ilk sütü çok içtiği için mi oluyor üşüttüm mü yoksa .Sizinkilerde de aynı sorunu yaşayan oldu mu?
İşte sırf hava almak için işe gitmeye can atıyorumSelam kızlar , ben 2 gündür işe gitmeye başladım , malum hamileliği yatarak geçirmiştim , hiç gidemedim 6.5 ay boyunca , bebek doğduktan sonrada ilk geçen hafta gitmiştim 1 saatliğine , 2 gündür saat 13:00 da bebeğimi ıyutuyorum hemen 5 dk üzerimi giyinip gidiyorum , Allahtan ofisim evime yakın birde trafiğin az olduğu bir saatte gidince 10 dk da varıyorum ... Bugun resmi işlemlerim vardı , dedim arabayla gitmeyeyim park sorunundan yürüyerek halledeyim dedim 1 km yol Yürüdüm ayaklarım geri geri gitmeye başladıiyice hamlaşmışım , şimdilik 3 saatliğine gidiyorum zâten eve varmaya yakınken göğüslerim acımaya Başlıyor , eve geliyorum ve ne göreyim bebişim uyanmış meme Aranıyor oluyor , 3 saatte bile o kadar çok özlüyorum ki , beklemelerde telefondan hep bebeğime bakıyorum , izinleri bitip hemen göreve başlayacak arkDaşlara kolay gelsin diyorum , 2. Ay'ı dolduğunda bebeğimin , ofise götürmeyi düşünüyorum inşaallah zorlanmam ,ç. Bu arada 2-3. Saatliğine iş için bile olsa Dışarıya çıkmAk hava almak çok iyi geliyor , bebeğinizi bırajabileceğiniz birileri varsa kafa dinlemek için 1-2 saat dışarı çıkmak çok iyi oluyor
Karbonat nasıl sürülecekmiş canım?
Ablam da sezeryan oldu. Ben ona sordum ilişki konusunu. Herhangi bir yasak yoktu bizde dedi.
Ben 2 yıl diye biliyorum canım..özel hayatla ilgili de bi yasak oldunu sanmıyorum 40 bittikten sonra.. tabii şuan kafamda korunmakla ilgili soru işaretleri var..sen ne düşünüyorsun
Kızlar ilk günlerde sütüm gelmediği için aptamil mama almıştık açıldıktan sonra kullanım süresi ne kadar? bi de biberonla versem memeyi bırakmaz demi
1.yi kreşe göndermeden 2.yi düşünme derim ben :) psikolojik sağlığımız açısından yani bence :)
Yok canım gece yatağında yatıyor. Ama dediğin gibi yanımda daha rahat gibi :) eşim 5te işe gidiyor o zaman yanıma alıyorum.Canım sen beraber mi yatıyorsun? Ben sadece gündüz uykularını beraber yapıyorum onda da yarım saatte bir emiyor beni uyutmuyor :) gece de beraber uyumayı çok istiyorum ama annem ve eşim rahat rahat beşiğinde uyuyan çocuğu alma diyor. Ama rahat değil gibi sürekli ses çıkarıyor, yanımda ses çıkarmıyor
İkinci ayda bebeğin kalça usg si çekilecek ya onu konyada çektircez o zaman muayene olurum belki.Ayrinti sormadim :/ kuru kuru mu surulecek ki bir de gece suruyorsun sabah dis fircasiyla masaj yapiyorsun nasil oluyor ben de tam anlamadim aman yea yapmam diye dusunup ayrinti sormadim konak sampuani alirim diye dusundum canim
Yaw benim esim de ille doktora gidelim bi muayene ol diye tutturuyor iste konyaya gidecegiz bu gidisle
Dogum kontrol ilaci, spiral vs dusunmuyorum cnm esim korunacak
4 hafta shresi var cnm
Ben mamayi cok zorda kalinca kullaniyorum artik iyice biktiysam bunaldiysam bebis uyusun diye kullaniyorum
Ama dogdugundan beri biberonla anne sutu veriyorum emmeyi birakmadi cok sukur anne sutu verdigim icin birakmadi belki de surekli mama versem birakabilirdi
Aslinda cok dogru cok mantikli diyorsun krese baslama yasi 3.5 mus ve 3.5 ideal yas araligi ideal gibi
Masaj yapıyorum ama zeytinyagı vermeğe korkuyorum canım yaİki çay kaşığı zeytinyağı ver tatlım
Ayaklarına bacaklarına masaj yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?