2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ilk günlerde sütüm gelmediği için aptamil mama almıştık açıldıktan sonra kullanım süresi ne kadar? bi de biberonla versem memeyi bırakmaz demi

1.yi kreşe göndermeden 2.yi düşünme derim ben :) psikolojik sağlığımız açısından yani bence :)

Selam kızlar , ben 2 gündür işe gitmeye başladım , malum hamileliği yatarak geçirmiştim , hiç gidemedim 6.5 ay boyunca , bebek doğduktan sonrada ilk geçen hafta gitmiştim 1 saatliğine , 2 gündür saat 13:00 da bebeğimi ıyutuyorum hemen 5 dk üzerimi giyinip gidiyorum , Allahtan ofisim evime yakın birde trafiğin az olduğu bir saatte gidince 10 dk da varıyorum ... Bugun resmi işlemlerim vardı , dedim arabayla gitmeyeyim park sorunundan yürüyerek halledeyim dedim 1 km yol Yürüdüm ayaklarım geri geri gitmeye başladı iyice hamlaşmışım , şimdilik 3 saatliğine gidiyorum zâten eve varmaya yakınken göğüslerim acımaya Başlıyor , eve geliyorum ve ne göreyim bebişim uyanmış meme Aranıyor oluyor , 3 saatte bile o kadar çok özlüyorum ki , beklemelerde telefondan hep bebeğime bakıyorum , izinleri bitip hemen göreve başlayacak arkDaşlara kolay gelsin diyorum , 2. Ay'ı dolduğunda bebeğimin , ofise götürmeyi düşünüyorum inşaallah zorlanmam ,ç. Bu arada 2-3. Saatliğine iş için bile olsa Dışarıya çıkmAk hava almak çok iyi geliyor , bebeğinizi bırajabileceğiniz birileri varsa kafa dinlemek için 1-2 saat dışarı çıkmak çok iyi oluyor

1.yi kreşe göndermeden 2.yi düşünme derim ben :) psikolojik sağlığımız açısından yani bence :)
Uzmanlar 2. Çocuğun , 1. Çocuk 3-6 veya 8 yaşlarındayken yapılmasını uygun buluyorlarmış, birde 2. Çocuk oldu mu eve gelecek olan misafirlere ilk çocuğa hediye alınması yönündeymiş :)

Kızlar biz hiç doğum kontrol yöntemi falan konuşmuyoruz. Malum ilki 5 senede oldu :) sezeryandan sonra doktor doğal yollarla hamile kalamazsın muhtemelen dedi. Sorun tüplerle yumurtalıklar endonetriosis yüzünden birbirinden ayrılmış. Yani nur topu gibi yumurtalarım sperm ile buluşamadan karnımın karanlıklarında kayboluyor :) o sebeple ben korunmayacağım. İkinciyi çok istiyorum. Emzirmem bitince tekrar tüp bebek deneyeceğim. Ama bu defa da iş yerinde sorun olur. Ben hamile iken müdür oldum. İzin alacağımı bile bile müdür yaptılar ve firma tarihinde 20 yıldır 1 sene izin alan ikinci kişiyim. Döner dönmez biraz çalışıp hamile kalırsam hem hoş karşılanmaz hem de sanki nankörlük etmiş gibi olurum. Bir yandan da iş için neden bebeğimi tek bırakayım, bir kardeşi olsun. Yaşım 32. Daha fazla beklersem iyice zorlaşacak yeniden hamile kalmam. Nasıl yapsam bilemiyorum

Canım sen beraber mi yatıyorsun? Ben sadece gündüz uykularını beraber yapıyorum onda da yarım saatte bir emiyor beni uyutmuyor :) gece de beraber uyumayı çok istiyorum ama annem ve eşim rahat rahat beşiğinde uyuyan çocuğu alma diyor. Ama rahat değil gibi sürekli ses çıkarıyor, yanımda ses çıkarmıyor

Canım seninkinin nerelerinde var?benimki baya çok herhalde annem alerji mi acaba diye korkuttu beni :/
Süt yapar demiş bir arkadaşıma doktoru. 2 aylık olunca geçermiş. Benimki ergen gibi yüzü isilik içinde. Bunlar yaz bebeği olacak. Banyo iyi geliyor. Pişik kremi iyi gelmedi ben denedim

Yeşil şeyler yiyip içtiysen olur.

İşte sırf hava almak için işe gitmeye can atıyorum

Karbonat nasıl sürülecekmiş canım?
Ablam da sezeryan oldu. Ben ona sordum ilişki konusunu. Herhangi bir yasak yoktu bizde dedi.

Ayrinti sormadim :/ kuru kuru mu surulecek ki bir de gece suruyorsun sabah dis fircasiyla masaj yapiyorsun nasil oluyor ben de tam anlamadim aman yea yapmam diye dusunup ayrinti sormadim konak sampuani alirim diye dusundum canim

Yaw benim esim de ille doktora gidelim bi muayene ol diye tutturuyor iste konyaya gidecegiz bu gidisle

Ben 2 yıl diye biliyorum canım..özel hayatla ilgili de bi yasak oldunu sanmıyorum 40 bittikten sonra.. tabii şuan kafamda korunmakla ilgili soru işaretleri var..sen ne düşünüyorsun

Dogum kontrol ilaci, spiral vs dusunmuyorum cnm esim korunacak

Kızlar ilk günlerde sütüm gelmediği için aptamil mama almıştık açıldıktan sonra kullanım süresi ne kadar? bi de biberonla versem memeyi bırakmaz demi

4 hafta shresi var cnm
Ben mamayi cok zorda kalinca kullaniyorum artik iyice biktiysam bunaldiysam bebis uyusun diye kullaniyorum

Ama dogdugundan beri biberonla anne sutu veriyorum emmeyi birakmadi cok sukur anne sutu verdigim icin birakmadi belki de surekli mama versem birakabilirdi

Aslinda cok dogru cok mantikli diyorsun krese baslama yasi 3.5 mus ve 3.5 ideal yas araligi ideal gibi

Yok canım gece yatağında yatıyor. Ama dediğin gibi yanımda daha rahat gibi :) eşim 5te işe gidiyor o zaman yanıma alıyorum.

Reactions: 9ay
İkinci ayda bebeğin kalça usg si çekilecek ya onu konyada çektircez o zaman muayene olurum belki.
Benimki de tam tersi aman bakıp ne diyecek sanki her şey normal deyip 170i alacak diyor :):):)

Ben zeytinyağ sürdüm yıkamadan 1 saat önce filan. Yıkadıktan sonra da saçını fırçaladım yavaş yavaş.

Bugün emzirmek için kaldırınca yatağa aldım ve çok pişman oldum. 4'ten beri ayaktayım. Sürekli meme ağzında olsun istedi. Uyuyunca çıkardım, 1-2 dk içindeki anlayıp ağlamaya başladı. Ikınmaları da azalmadı. Ayrıca çok terledi, yüzündeki isilik coştu. Susadım ama iki sn kalkamadım yanımdan ağladı hep. Adem Güneş güvenli bağlanmak için beraber yatın diyor ama ben yapamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…