2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Süt yapar demiş bir arkadaşıma doktoru. 2 aylık olunca geçermiş. Benimki ergen gibi yüzü isilik içinde. Bunlar yaz bebeği olacak. Banyo iyi geliyor. Pişik kremi iyi gelmedi ben denedim
Aynen canım benimkindede cıktı gunde iki kez banyo yaptırıyorum gecti cok şükür

Reactions: 9ay
Masaj yapıyorum ama zeytinyagı vermeğe korkuyorum canım ya
Zeytinyağının bi zararı olmaz ki canım
Kimyasal değil
Dünyanın en mucizevi şeylerinden biri her derde deva
Biz ıhh ıhh yaptıgı günler veriyoruz iki kaşık kakasını yapabiliyor kızım

Bizim Kaş'ımızda çıktı Konak zeytinyağı sürmüştüm ama doktor sürme dedi. Coresatin diye bir krem verdi. Onunla geçirdik
seker000 bn de doğduğu günden beri biberon veriyorum ama unutmadı beni maşallah bu çocuktan çocuğa değişen bir durum. Mamayı sevmiyor benim kız mesela. Suratını buruşturuyor. İki ayrı mama denedim ikisini de sevmedi. Anne sütünü bayılarak içiyor meme biberon fark etmiyor:)

Sudocrem isiliğe çok iyi geliyor

Süt sagma kampi nasil bisey nerde oluyo

Ayyyni durumdayim. Bende mamayi verir gibi yapiom biraz cekince mamadan siniri geciyor hemen memeyi veriyorum. Ama bana hararet basiyor. Tirnak uclarima kadar ates basıyor emmeye baslayinca. Oda çocuğa geçiyor göğsün degdigi yerlerde yusunde isilik oluyor ;/

Süt sagma kampi nasil bisey nerde oluyo
Canım emzirme kampı. İnternette Tomris'in emzirme notları diye bir blog var orada yazıyor. Aslında sütü arttırmak ve emzirmeyi pekiştirmek için sık sık emzirmek mama biberon emzik vermeden gece gündüz emziriyorsun aralarda uyuyorsun dinleniyorsun

Kizlar benim bebegimi emzige alistirmam lazim..
Sadece memede uyuyor ve sadece kendi keyfi isterse emzik aliyor. Emzik vermek icin israr edersem kiyametleri kopariyor evde.
Eylulde ise donecegim ve bebegimi bakiciya birakacagim. Dolayisiyla emzige alismasi lazim ki birileri ben yokken ona bakabilsin. Var mi bi oneriniz??

Canim sen ne is yapıyordum..ve bebeğin ne kadarlık..kim bakıyor..benimde ise gitmen lazım ama kv ye birakamiyorum..biz bugün 40 gunluguz...bende yavaş yavaş gitmeye baslamam lazım ama.

Is konusu banada kabus gibi geliyor. D7n bırakıp markete gittim o bile icime oturdu. Biliyorum abarti ama öyle iste. Isim yskin 10 dk sma ortam onun sağlığı icin iyi degil götüremem işe napcam bilmiom. ;/

Canım bebeğin vitamini tatlı. Ona batırıp veriyorum emziği. Bittikçe tekrar batırıyorum. Günlük dozunu öyle veriyorum. Biraz alıştı gibi. Bir de sevdiği emziği bulmalısın. Bir çok emzik denedim bir tanesini sevdi

Günaydın kızlar
Dün eşimle ikinci el casual codillac travel sistem bebek arabası aldık
İkinci el almama tamamen karşı olan annem araba gelince çok beğendi iyi ki almışsın dedi
Kadınlar klübünde bi arkadaştan aldık
Arkadaşın ikiz bebeği var iki tane bebek arabası almış birini biz aldık
Diğeri hala satışta
Fiyatı 650 tl uygun diye hiç kaçırmadık
Düşünen almak isteyen varsa tavsiye ederim inanın arabanın ikiside tertemiz bej rengini biz aldık kırmızı rengi duruyor hala
Oyun halısı dönencesi sallanan beşiğide satıyor şuanda
Hepsi aynı odada olduğu için onlarıda gördüm kızlar gerçekten sıfır gibi aklınızda bulunsun

M miumao bn o kdr para verip aventleri aldm kizim nuk kaucuk olni tuttu tvsye ederim bide emzk tutsn dye sakin bsye bndrip vrme aglama krizi glduginde dene emzrme pozisynda tik agzina pispisla bizimki oyle alisti

:) maksat btsin dye kullaniyrm ama bebege de bnden koku geciyo ya ayni kokuyrz:)
Bana ilac yaramamisti bide bunu denicem ama baklim ne zmn regl olcam mustela gereksz pahali ya

Nuk ve avent ten cok hoslanmadi..
Hatta nuktan nefret etti :)
Senin bebegin hangisini aldi??

M miumao bn o kdr para verip aventleri aldm kizim nuk kaucuk olni tuttu tvsye ederim bide emzk tutsn dye sakin bsye bndrip vrme aglama krizi glduginde dene emzrme pozisynda tik agzina pispisla bizimki oyle alisti
Nuk denedim cok ogurdu, kesinlikle almadi..
Ayni dedigin gibi emzirme pozisyonunda veriyorum ama almiyor inatla sipa..

Emziğin ucuna azcık tatlı sürersen bi kaç kere reçel olabilir vs
Belki hoşuna gider emziğe alışır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…