- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #46.561
Birkaç ay geçsin onu Da deneyim o ZamanValla verdm sonucta hergun vermicem ki col huysuzlanir haftada bi belki ayfa bi humana hipp onlarnda var ama milupaninki cok iyiymis
Ayy Allah korumuş..benim tanıdığım eskiler de hep 2-3 sene emzirmiş hatta 6 yaşına kadar emziren birinden sözederler hep:)Evet cnm anne olmak zormus ama eskiler de boyle emzirmiyormus ya yeni nesil anneler ve yeni saglik politikalari emzirmeye tesvik ediyor
Ben artik dayanamiyorum bugun hic emzirmedim hep sut sagip biberonla verdim
Zeytinyagi sur dediler onu isitirken evi yakiyodum cezve yanmis
Ooy oyyy
Her seferinde suruyorum cnm sagol yne de
Biraktim cnm cok sukur de silikonlu da cok aciyor silikonsu da :/
Babam da der aklım eriyordu hala emiyordum diye artık 4 yaşında mıydı 5 miydi neyse. :)Ayy Allah korumuş..benim tanıdığım eskiler de hep 2-3 sene emzirmiş hatta 6 yaşına kadar emziren birinden sözederler hep:)
canım doktora gösterdin mi hiç acı olur da senin anlattığın normal değil sanki..bence bi git doktora gitmediysen
Anladim canim ya darisi basima mi deyim ne deyim:) ben vajinismus gibi bisey oldum zaten esimi ittiriyorum farkinda olmadan ve bacaklarim kilitleniyor acamiyorum..
Emziriyorum da artik sadece sut sagip mi versem diyorum emzirmek cok acitiyor sut sagmak acitmiyor
Korunmasiz tehlikeli degil mi yaw :))
Bu lohusa kurulugu cok kotuymus ya
Canim ben emziriyorum normalde emiyor yani hem de 3 saatte bir duzenli olarak ama o kadar cok aciyor ki bagira cagira emziriyorum artik biktim sadece sut sagarak biberonla mi beslesem diyorum yok mu bu acilarin bi caresi
Annensiz de basa cikarsin cnm merak etme hepimiz basa cikabildik
Ay evet guya 2 yil emzirecektim 2 ayda pes ettim cok aciyor hem de cook dayanamiyorum nasil bi cozum bulacagim ya..
Silikon ucla da coooook aciyor hem silikonu biraktim bu arada.sen birakabildin mi
Pisman olurum %100
Sen de aci cekiyor musun emzirirken
Ilk gun icin gayet iyi:) bugunun daha da iyi gececek gor bak. Bebeklerimiz gibi biz de cok hizli ogreniyoruz :)Bu arada annemsiz ilk günümüz faciaydı
Çişi kakası mı sızmadı, üstüne mi kusmadı ne ararsan oldu. Kaç kerek tamamen soyup üstünü değiştirmek zorunda kaldım ve çok beceriksizim o konuda. Ağladı durdu.
Sonra ne içse kustu, acıktı, tekrar emmek istedi ama süt birikmemişti. Ağladı bağırdı yine
Arada gülücük atmayı ihmal etmedi ama meleğim.
Boyle ağlamalı gülmeli bir gün geçti :)
Sonunda sling devreye girdi ve 4 saat süren uykusuna 2 dakikada dalmasını sağladı
Benimki de bikac gundur aynen oyle canim sinirli sinirli emiyo ozellikle sag tarafta. Bugun solu da begenmemeye basladi emerken surekli homurdandi durdu yumrukladi falan. Bilmiyorum cozum nedir. Memeyi birak tut birak tut derken digru duzgun beslenemeden uykuya daliyo gibi geliyo seninki de oyle mi?
Ben de ayni senin gibiyim. Zaten iri olan goguslerim iyice devlesti.. 10 kg fazlam var hala, 40im dolmadan doktor kesinlikle spor yapmicaksin dedi, sarkan gobegim icin egzersiz de yapamiyorum.. Haliyle kilodan selulitlerim de oldu.. Aynaya bakmaktan cidden nefret eder oldum. 40imi bekliyorum spor icin, persembe gunu 1 aylik olacagiz daha.O görüntü bozuklugu bende de var. Vucudumu cok cirkin hissediyorum. Gobegim löp löp et. Memelerim kocaman boyutunu anlatamam yani o kadar büyüdü cok cirkin. Ne zaman eski halimize donecegiz acaba
Canim morhipoya baktım ama bulamadim hangi markanin icinde acaba yada bitti mi kampanyasiKızlar morhipo'da simms marka çok güzel emzirme t-shirtleri var. Eskiden atletle emziriyordum, sürekli sırtım boynum
tutuluyordu. 5 tane aldım her gün birini giyiyorum. Eki Görüntüle 1862005
Hayatım değişti resmen.
Yalnız marka artık faliyette değil ve hiç bir zaman istediğimi göndermiyor. M istiyorum S geliyor, gri istiyorum mavi geliyor, sıfır yaka istiyorum V yaka geliyor falan. Geri gönder iptal et vs çok zor oldu.
Göğüs pedi olarak da organik pamuklu kullanıyorum. Emiciliği süper ama sürekli takmadığım için bir şekilde sık sık ıslanıyor üstüm. Ben atlet bile giysem sütler daha yavaş oluyor. O sebeple giymiyorum. Ama haftaya kayınpeder gelecek 2 hafta kalacak. O zaman ne yapacağım bilmiyorum. Göğüs pedinden bile uçları belli oluyor!
Biraz şekerli, demirimsi bir kokusu var. Çok değişik. Oh mis gibi süt kokuyor derler ya pek de öyle mis gibi değil hakikaten de :) Kocan da dönsün kavuşun artık inşallah. Manevi desteği de hiç bir şeye benzemiyor insanın eşinin yanında olmasının. İzin iptallerinin ücretsiz izinleri kapsadığını düşünmüyorum. Rektöre sorsan? Neden kabedesin kadronu ya. İnşallah çözülür. Ben de yabancı bir firmada çalışıyorum. İlk kez ücretsiz izininin tamamını alan kişi benim. Hem de kritik bir pozisyonda çalışıyorum. Ama bebeğim çok önemli. Her şeyi göze alıyor insan.
@PembeLokum canım bir doktora git. bu kadar acıyorsa kesin bir sebebi olmalı. iyileşmiş olması gerekiyordu şimdiye. mantar olabilir. Benimkinde görünen hiç bir şey yoktu ama hafiften bir acı vardı sürekli. Mantar kremi sürdüm o acı geçti.
Ya canım ben de soruyorum kendime aynı soruyu ama ikinci hamileliğimde sadece 10 kilo aldım. Zaten daha azı da sağlıklı değil ama yinede bu haldeyim. Sadece kilo değil ki. Hamilelik çok yıpratıyor. Öncesinde sıkı spor yapmadığımız için aslında oluyor.
@Gizlifidan canım yarım kundak yapacaksın onun için. Muslin bez al 70x70 momeasy marka çok uygun fiyatlı ve güzel, hafif kar gibi bir şey. Ben ellerini sarmazsam uyuyamıyor. Fakat parmaklarını kullanması lazım. Eldivenleri çıkar tatlım hiç bekeleme.
Benim 47 oldu ama kondisyonum sifir hic halim yok spor yapmayaBen de ayni senin gibiyim. Zaten iri olan goguslerim iyice devlesti.. 10 kg fazlam var hala, 40im dolmadan doktor kesinlikle spor yapmicaksin dedi, sarkan gobegim icin egzersiz de yapamiyorum.. Haliyle kilodan selulitlerim de oldu.. Aynaya bakmaktan cidden nefret eder oldum. 40imi bekliyorum spor icin, persembe gunu 1 aylik olacagiz daha.
Benim 47 oldu ama kondisyonum sifir hic halim yok spor yapmaya
Arada olabilir canım.Kızlar bebeğimin kakası ıkıdır yeşil gelmeye başladı neden bilhiniz varmı. Hep sarı renk geliyordu
Koku yoktu. Üşütmüş olabilecek başka bir belirtide yokki. Nefes alisinda hırlama yok ateşi yok ne bileyim karasız kaldımArada olabilir canım.
Kakanın üstüne çiş yaparsa da renk değişebiliyor Kokusu nasıl? Üşütmüş mü sence?
Vr benimde kırkımın bitmesine dört gun kaldı be korkularım başladıKızlar Afrikada yerli bi kabile varmış
O kabilede kadınlar bebeklerini 3 sene emzirirlermiş
ve bu 3sene boyunca eşleriyle ilişkiye girmezlermiş..
Bizde istek yokken niye bu kadar takıyosak bu ilişki olayını..
Valla en doğrusunu yapıyorlar.Kızlar Afrikada yerli bi kabile varmış
O kabilede kadınlar bebeklerini 3 sene emzirirlermiş
ve bu 3sene boyunca eşleriyle ilişkiye girmezlermiş..
Bizde istek yokken niye bu kadar takıyosak bu ilişki olayını..
Koku yoktu. Üşütmüş olabilecek başka bir belirtide yokki. Nefes alisinda hırlama yok ateşi yok ne bileyim karasız kaldım
Kızlar bebeklerinizin Ateş'ini hiç ölçüyor musunuz kaç derece çıkıyor. En fazla 37.2 ye kadar ölçtüm ben
Valla en doğrusunu yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?