2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ayy Allah korumuş..benim tanıdığım eskiler de hep 2-3 sene emzirmiş hatta 6 yaşına kadar emziren birinden sözederler hep:)
canım doktora gösterdin mi hiç acı olur da senin anlattığın normal değil sanki..bence bi git doktora gitmediysen

Babam da der aklım eriyordu hala emiyordum diye artık 4 yaşında mıydı 5 miydi neyse. :)

Daha yeni sayılırsın Canım silikonu yeni bıraktın. Az sabret hiç acı cekmeyeceksin.

Bence ağzına memeyi yanlış veriyor olabilirsin. Kahverengi kısmın tümünü vermelisin. Iki parmaginla buruşturup ağzına ver. Yara falan yoksa yanlış tutuyordur.

Ilk gun icin gayet iyi:) bugunun daha da iyi gececek gor bak. Bebeklerimiz gibi biz de cok hizli ogreniyoruz :)

Burnu tikali olabilir veya gazi vardir

O görüntü bozuklugu bende de var. Vucudumu cok cirkin hissediyorum. Gobegim löp löp et. Memelerim kocaman boyutunu anlatamam yani o kadar büyüdü cok cirkin. Ne zaman eski halimize donecegiz acaba
Ben de ayni senin gibiyim. Zaten iri olan goguslerim iyice devlesti.. 10 kg fazlam var hala, 40im dolmadan doktor kesinlikle spor yapmicaksin dedi, sarkan gobegim icin egzersiz de yapamiyorum.. Haliyle kilodan selulitlerim de oldu.. Aynaya bakmaktan cidden nefret eder oldum. 40imi bekliyorum spor icin, persembe gunu 1 aylik olacagiz daha.

Canim morhipoya baktım ama bulamadim hangi markanin icinde acaba yada bitti mi kampanyasi

Benim 47 oldu ama kondisyonum sifir hic halim yok spor yapmaya

Kızlar Afrikada yerli bi kabile varmış
O kabilede kadınlar bebeklerini 3 sene emzirirlermiş
ve bu 3sene boyunca eşleriyle ilişkiye girmezlermiş..

Bizde istek yokken niye bu kadar takıyosak bu ilişki olayını..

Valla en doğrusunu yapıyorlar.

Biz mükemmel olmaya zorluyoruz kendimizi. Toplum yapıyor biraz da.

Sadece o değil, ev işi, yemek, servis, çamaşır bulaşık hizmetleri aksamasın diye bizi zorluyorlar.

Erkekler niye edilgen yetişiyor?

Ya da niye emzikli bi kadından çocuğun hakkından çalıp hizmet bekliyorlar, buna bazı kadınlar da dahil..
O kucak bebeğin hakkı ve ona doyacak o kadar..
Demir tavında dövülürmüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…