- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #46.601
Kızlar kızımın ağzı pamukçuk oldu karbobat su ile temizledim akşam bu sabah baktım dudakları damagi ağız içine yayılmış ne yapabilirim öneriniz neler kızlar
Ikınıyo ama her zaman oyle gazını çıkarmakta zorlanıyo gaz ilaci kullanıyorum hep
ben evde iken 2.yi de yapıp büyüteyim diyorum. eğer üniversitede veya devlette olursam planlamamı ona göre yapıp rapor ücretsiz vs her iki doğumun da haklarını kullancam inş. sonra duruma göre üniversite veya atamaya başvururum olmadı özelde çalışırım. Allah tan mesleğim her yerde kolay iş bulabilen bi meslek. hatta çocuk biraz kendine gelip yemeğini yemeye falan başlayınca cumartesi veya haftaiçi akşamları eşime bırakıp haftada 1-2 gün part time çalışma şansım bile var, benim hastalarıma sadece o güne randevu verirler olur biter.Mandalinam07 şu an çok küçükler anne gibi güvenilir biri olmadıkça bırakılmaz ki ben dün eşime bırakıp öbür odaya gidip uyuyamadım bile :)) ama birkaç yıl sonrasını da düşünüp lazım. Kızımın mutsuz olmuş bir annesi olmasını da istemem.
Senin yediklerinden kaynaklanir o, gayet normal bir sey. ( doktor bana oyle soylemisti)Kızlar bebeğimin kakası ıkıdır yeşil gelmeye başladı neden bilhiniz varmı. Hep sarı renk geliyordu
Ben olcuyorum. Belki hatirlarsin gecenlerde 38 oldu diye yazmistim. Kulaktan 38, alindan 37 normalmisKızlar bebeklerinizin Ateş'ini hiç ölçüyor musunuz kaç derece çıkıyor. En fazla 37.2 ye kadar ölçtüm ben
Börülce nedir
taze fasulye gibi yeşil veya içinin kurusu kurufasulye gibi kullanılabiliyor. nette bir sürü tarifi var.
Bugün çok huysuz ama kıvranmıyor. Aç sanırım9ay bebeğin kakasi sağlığını gösterir.
Kokusuna dikkat etmelisin
Dokusu sulu olsa bile kokusu önemli
İshal olursa o kötü kokudan anlarsın
Ve acıdan kıvranır
Simms yazınca çıkıyor cnmCanim morhipoya baktım ama bulamadim hangi markanin icinde acaba yada bitti mi kampanyasi
Bilmiyorum ben hic yemedimYenmiyor muben cok yiyorum..
merhaba,Benimkinin de aynı pamukçuk olmuş ben de karbonatlı suyla temizledim biraz geçti ama yine oldu .. siz napıyorsunuz kızlar???
Biz mükemmel olmaya zorluyoruz kendimizi. Toplum yapıyor biraz da.
Sadece o değil, ev işi, yemek, servis, çamaşır bulaşık hizmetleri aksamasın diye bizi zorluyorlar.
Erkekler niye edilgen yetişiyor?
Ya da niye emzikli bi kadından çocuğun hakkından çalıp hizmet bekliyorlar, buna bazı kadınlar da dahil..
O kucak bebeğin hakkı ve ona doyacak o kadar..
Demir tavında dövülürmüş..
Benimkinin de arada oluyor netten araştırdım üşütme değil de fazla beslenmeden oluyormuş sindirmeden atıyormuş bir de ilk sütü fazla alınca oluyormuş canım.Koku yoktu. Üşütmüş olabilecek başka bir belirtide yokki. Nefes alisinda hırlama yok ateşi yok ne bileyim karasız kaldım
Yok canım olmadı benim başardığımı zannediyordum tekrar başa döndük bıraktım bende zorlamıyorum ikimizide
İnternette baktım sağıp veren annelerde az değil hayırlısı buymuş dedim hiç süt veremeyedebilirdim bunada şükür dedim
Ayy Allah korumuş..benim tanıdığım eskiler de hep 2-3 sene emzirmiş hatta 6 yaşına kadar emziren birinden sözederler hep:)
canım doktora gösterdin mi hiç acı olur da senin anlattığın normal değil sanki..bence bi git doktora gitmediysen
Daha yeni sayılırsın Canım silikonu yeni bıraktın. Az sabret hiç acı cekmeyeceksin.
Bence ağzına memeyi yanlış veriyor olabilirsin. Kahverengi kısmın tümünü vermelisin. Iki parmaginla buruşturup ağzına ver. Yara falan yoksa yanlış tutuyordur.
Benimki cok fazla kaka yapiyor ya gunde 5 i buldugumuz oluyor ama basindan beri boyle. Hic ishal olarak dusunmemistim. Kakasida kötü kokar hep. Bi sikinti var mi acep? Ama boyu kilosu buyumesi gayet iyi.Kızlar ben adet oluyorum ya inanamıyorum!!! Bir de benim endonetriosisim var. Adet olmamam gerekiyor. O zaman kist oluyor ve çok ağrım oluyor. Şu an son derece üzgünüm. Sezeryan olmasaydım ikinciyi yapardım 6 ay sonra. Çünkü bir daha olur mu olmaz mı belli olmaz. Şimdi adeti kesmek için ilaç almak zorunda kalacağım.
Sütüm de bugün az gibi. Ondan mı? Eğer öyle ise bin kat daha üzüleceğim
Bugün çok huysuz ama kıvranmıyor. Aç sanırım
Kokusu her zamanki gibi çok hafif bir koku var. 3 kere yaptı. Eğer artarsa kaka tahlili yapıyormuş doktor. Ona götüreceğim
Akışkan mı? Çocuk doktorunu aradım 7-8'i geçerse bakalım dediBenimki cok fazla kaka yapiyor ya gunde 5 i buldugumuz oluyor ama basindan beri boyle. Hic ishal olarak dusunmemistim. Kakasida kötü kokar hep. Bi sikinti var mi acep? Ama boyu kilosu buyumesi gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?