2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar kızımın ağzı pamukçuk oldu karbobat su ile temizledim akşam bu sabah baktım dudakları damagi ağız içine yayılmış ne yapabilirim öneriniz neler kızlar

Aile hekimi bi ilaç onerebilir
Geçmiş olsun
Huzursuz oluyor mu bebeğin?
Bi de meme ucuna bulaşabilir dikkat et

9ay bebeğin kakasi sağlığını gösterir.
Kokusuna dikkat etmelisin
Dokusu sulu olsa bile kokusu önemli
İshal olursa o kötü kokudan anlarsın
Ve acıdan kıvranır

ben evde iken 2.yi de yapıp büyüteyim diyorum. eğer üniversitede veya devlette olursam planlamamı ona göre yapıp rapor ücretsiz vs her iki doğumun da haklarını kullancam inş. sonra duruma göre üniversite veya atamaya başvururum olmadı özelde çalışırım. Allah tan mesleğim her yerde kolay iş bulabilen bi meslek. hatta çocuk biraz kendine gelip yemeğini yemeye falan başlayınca cumartesi veya haftaiçi akşamları eşime bırakıp haftada 1-2 gün part time çalışma şansım bile var, benim hastalarıma sadece o güne randevu verirler olur biter.

Kızlar ben adet oluyorum ya inanamıyorum!!! Bir de benim endonetriosisim var. Adet olmamam gerekiyor. O zaman kist oluyor ve çok ağrım oluyor. Şu an son derece üzgünüm. Sezeryan olmasaydım ikinciyi yapardım 6 ay sonra. Çünkü bir daha olur mu olmaz mı belli olmaz. Şimdi adeti kesmek için ilaç almak zorunda kalacağım.

Sütüm de bugün az gibi. Ondan mı? Eğer öyle ise bin kat daha üzüleceğim

9ay bebeğin kakasi sağlığını gösterir.
Kokusuna dikkat etmelisin
Dokusu sulu olsa bile kokusu önemli
İshal olursa o kötü kokudan anlarsın
Ve acıdan kıvranır
Bugün çok huysuz ama kıvranmıyor. Aç sanırım
Kokusu her zamanki gibi çok hafif bir koku var. 3 kere yaptı. Eğer artarsa kaka tahlili yapıyormuş doktor. Ona götüreceğim

vallahi evde temizlik hak getire. elimi bir seye suremiyorum. zaten dogumla es zamanli tasindim ( hastaneden ciktigimin ertesi gunu) dolayisiyla hala yerlesmemis esyalarim var, onlari kaldirayim ki kadin cagirayim

yemek de hak getire... aksam yemeklerini esim yapiyor, bulasigi yikiyor. surekli zaten bebegi de esim salliyor. ama ben yine de hicbir seye yetemiyorum

Koku yoktu. Üşütmüş olabilecek başka bir belirtide yokki. Nefes alisinda hırlama yok ateşi yok ne bileyim karasız kaldım
Benimkinin de arada oluyor netten araştırdım üşütme değil de fazla beslenmeden oluyormuş sindirmeden atıyormuş bir de ilk sütü fazla alınca oluyormuş canım.

Olsun cnm anne sutu veriyorsun sonucta
Bol bol ten tene temas yaparsin bebeginle

6 yasina kadar mi:))
Ov may gat :))

Ben kadin dogum doktoruna mi gidecegim bunun icin? Hangi doktora gidilir?

Yara yok da kirmizi renk oluyor dokundugumda tahris oldugu belli

Kahverengi kismi vermeye calisiyorum ama tam beceremiyorum mu ki?

Birisine gostereyim emzirirken bi baksin dogru mu emziriyorum

Canim her yeni cocukta gogus acilari tekrar mi basliyor?

Benimki cok fazla kaka yapiyor ya gunde 5 i buldugumuz oluyor ama basindan beri boyle. Hic ishal olarak dusunmemistim. Kakasida kötü kokar hep. Bi sikinti var mi acep? Ama boyu kilosu buyumesi gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…