2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Alternatiflerin olması büyük şans

Bugün ben de jinekoloğuma gittim. Cezarette hapı önerdi. zeyzey3428 sen de söylemiştin ya. Emzirirken kullanılabiliyor ama bebeğin 3.5 aylık olduktan sonra başla dedi. Bn de cezaretteyi kullanmaya karar verdim zaten çok korkuyordum ria takılırken çok acıyormuş. Koruyuculuğu Da düşükmüş hapa göre smear aldı bağırdım. Sen Nasıl normal doğuracaktın acaba dedi:)
Bi de kayganlaştırıcı olarak bebe yağı kullanabileceğimi söyledi.

KızlAaar nabersinizz bu aralar katılamıyorum size bizim kız Gündüz hiç uyumuyo akşam uyuyuncada ev işi yapıyoeum. Nihayet evimize geldik ama Ankarada hasta olduk (dizanteri) bebeğimin laktoza alerjisi varmış ben aüt içmiştim ordan geçmiş sizler naptınız nasıl gidiyorr

9ay canm bebeğin kakasından sümüksü bi sıvı geliyomu kokusuna dikkat et bide sürekli ıkınarak ağlıyomu benm kızda bu belirtiler vardı dizanteri olmuş. Laktoza alerjisi varmış bende süt içmiştim dokunmuş. Yabana atma şurup veriyolar 1 gaftada geçiyo

Evet doktora git demiştim hatta. Benim kız 37.0 oluyor çoğunlukla
Evet, o gun gitmemistim ama sonra gittigimde sordum o olculer icin normal dedi. Hatta oyle kusmasina da normal dedi(meme ucundaki yaradan kaynaklanirmis) belki mideden bagirsaga gecerse kakasinda da kirmizilik veya siyahlik gorebilirsin korkma, dedi. Yalniz benim yaralar hala gecmedi, gececek gibi de durmuyo carsamba kirkim dolunca doktoruma gidicem belki bir ilac verir

Benimki cok fazla kaka yapiyor ya gunde 5 i buldugumuz oluyor ama basindan beri boyle. Hic ishal olarak dusunmemistim. Kakasida kötü kokar hep. Bi sikinti var mi acep? Ama boyu kilosu buyumesi gayet iyi.
Gunde 10 kere kaka yapmasi normalmis. Buna arada yaptigi azicik kakalar da dahilmis. Buyumesi iyiyse sorun yokmus. (Gecen hafta doktora gittim, bunu da sormustum) ama koku icin yorum yapamayacagim

Çok geçmiş olsun cnm. Yok cnm sümüksü değil. O sanırım alerji göstergesi di mi? Ben de süt içiyorum bu ara. Belki ondandır. Yoğurt da mı yenmiyor laktozs alerjisi varsa? Dizanterinin başka belirtisi var mı? Değişik bir koku almıyorum. Uhu gibi gelir bana ama hep öyleydi. Ikınarak ağlamıyor. Öyle boş boş ağlıyor :) oyalayınca susuyor (çoğu zaman)

Kızlar 4 saat uyumama rağmen göğüslerim eskisi gibi taş gibi olmamış, acımıyor ve sızdırmıyor. Emzirdim, kızım ikisini de çok yumuşattı ve Mutlu mesut geri uyudu. Eskisen sadece birini bitirebilirdi. Sizce bu normal mi? Düzene girecek diyorlardı, fazlasını üretmeyecek. Bu o mu? Bugün sulu kırmızı akıntım oldu. Adet olabilir. O sebeple şüpheye düştüm. Yoksa sütüm mü gidiyor?

Bizdeki bunlardı valla maalesef alerji belietisi.

Reactions: 9ay
Git Can'ım mutlak Bi çözümü olmalı çekilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…