- 14 Haziran 2014
- 335
- 270
- 103
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #46.721
sadece body ile oturuyorue evde, disari da oyle cikiyoruz. 28 gunluguz.Merhaba anneler,
Bebeklerinize ne giydiriyorsunuz?
Ben citcitli atlet+uzun kollu zibin giydiriyorum. Acaba kalın mi oluyor? Vücuduna baktım bugün sıcak gibi biraz.
Bebeğim bir aylık olmak üzere , kisakolluya geçmeli miyim. Istanbul da yaşıyorum bu arada
Süper selmam ya sen çok yasaaa. Minnoslarin eşin ne şanslı. Sen bi meleksin bence . Benim tek minnakim var. Annemlerde kaliorum. Her zaman yemek temizlik her Turlü ise koşan ben . Şimdi yapamıyorum bişi resmen catlio herkes bebem kucagimdan inmedikce ben ilgilendikce. Ama tabi gene de bugun yemek yaptımKızlar bugün akşama misafirim olacak
Ve ben şimdiden bitik durumdayım
Saat gece 2de kızım sabah 4te oğlum yanımıza geldi ve yatakta 3 çocuğumla yarı uykulu rezil bi gece geçirdim.
Oğlumun tekrar uyuması için bebeği salona götürdüm, eşimin yanına yatırdım eşim de uykuluydu üstünü örtmemis.
Bi süre sonra kaç saat geçtiyse artık
tam oğlum dalacakken
hala karnını ovaliyordum oğlumun
Bebeğimi getirdi eşim. Eller buz gibi hapsuriyor oksuruyor burnu az akıyor
Nasıl ağlıyor.
Isittim emzirdim oğlumu eşime verip kapıyı kitledim kızlarla uyumaya çalıştım.
Bebeğim kokulu kaka yaptı.
Şu anda iyi. Tazeyken çaresine bakmak iyi oldu. Ama saatlerce kivrandi ağladı hem de nasıl( .
Öğleden sonra kızım uyurken taksit taksit
haşhasli revani ve peynirli pogaca yapayım dedim.
Önce Şerbeti yaptım. 12 gibi
Kuru malzemeleri kardim. Yumurtaları yogurdu ılısin diye tezgaha koydum.
Bebeğimi uyuttum.
Pogaca hamurunu yogurdum
Mayalandi 40dk sonra.
Fırını ısıtıp revaniyi koydum,
Pogacalara şekil verdim
Kritik an. Revaninin 5dksi ya var ya yok.
Pogacalara yumurta sarısı sürecem derken bebeğim uyandı ben şaşırdım. Kızım biraz oyaladi. Sonra yine başladı.
O kadar ağladı li gözünden yaş geldi.
Allahtan manava giden eşim geldi de fırına o baktı.
Başim resmen zonkluyor.
Tatli pogaca hazir ama ben?
Banyoyu yikadim wcleri yikayacam
Bi de toz alicam
Emzirirken yazıyorum.
Şimdi kalkıcam öptüm siziiii..
Bendé gece yatirinca atletsiz uzun kollu tulum giydiriorum üstü acilio die bu kalkiorum pişmiş yavru.. gundüz sadece atlet Giydirince de bacakları üşüyorBu Da ciddi problemlerden biri :) hiç bilemiyorum ben de ne giydirsem içime sinmiyor.
Sürekli değişiyor bazen uzun kollu bazen sadece çıtçıtlı badi ben de şaşırıyorum ne giydirsem diye bir de isilik oldu oğlum hiç kalın giydirmediğim halde özellikle geceleri sürekli ağlamaya başladısadece body ile oturuyorue evde, disari da oyle cikiyoruz. 28 gunluguz.
PembeLokum canim yatağı ne kadara aldin begendin mi bide nasil?
Eşime siz alamazsınız doktorsunuz demişler süt parası içinBide sut parasi varmis oda mi ordan basvuruluyor
Ne guzel ya ben bizimkinin geri cevirdigini hic gormedim. Bazen cok agrim da varsa bi gogsu dinlendirmek istiyorum tekiyle doyup uyuklamaya basliyor digerini de adettendir diye teklif edeyim diyorum hic geri cevirmiyo ya arsiz :)Almıyor ki canım doyuyor benimki :)
Geçen bende tayt giydirdim , çok tatlı oldu :)))tubaal bebegim 50 gunluk citcitlu atlet uzerine citcitli yarim kol body giydiriyorum altina tayt ya da pantolon vs giydirmiyorum bacaklari acikta yani ama corap giydiriyorum
Disari cikarken de tayt giydiriyorum
Tek kelimeyle maşallah canım gerçekten süpersinKızlar bugün akşama misafirim olacak
Saat gece 2de kızım sabah 4te oğlum yanımıza geldi ve yatakta 3 çocuğumla yarı uykulu rezil bi gece geçirdim.
Oğlumun tekrar uyuması için bebeği salona götürdüm, eşimin yanına yatırdım eşim de uykuluydu üstünü örtmemis.
tam oğlum dalacakken
Nasıl ağlıyor.
Şu anda iyi. Tazeyken çaresine bakmak iyi oldu. Ama saatlerce kivrandi ağladı hem de nasıl( .
Bebeğimi uyuttum.
Pogaca hamurunu yogurdum
Mayalandi 40dk sonra.
Pogacalara şekil verdim
Pogacalara yumurta sarısı sürecem derken bebeğim uyandı ben şaşırdım. Kızım biraz oyaladi. Sonra yine başladı.
Başim resmen zonkluyor.
Bi de toz alicam
Emzirirken yazıyorum.
Hiç atletle durdurmadım daha ya. Tek kat uzun kollu zıbın giydiriyorumBendé gece yatirinca atletsiz uzun kollu tulum giydiriorum üstü acilio die bu kalkiorum pişmiş yavru.. gundüz sadece atlet Giydirince de bacakları üşüyor
Aman ya rabbi bana bu kadar misafir gelse kafayı üşütürdüm. Maşallah hepinizeGeçen bende tayt giydirdim , çok tatlı oldu :)))
superselma bemce tam nickinin insanısın :))) bizde tek çocuk var derbeder bitmiş durumdayım ben gelen misafirlerime dondurma baklava ikram ediyorum. Hergun olmasada 2 gine bir gündüz sadece bayanlar , akşam da genelde aileli grup geliyor , bi kere tiramisu Yaptım , sonrada bıraktım o işi :))) 4-5 gündür annemde gelmiyor , ortalığı toparlamaya bile vaktim olmuyor bu kadar işi yapabilmek gerçekten zor
Canım bazen 1 saat emdiği de olur. Keyif yapıyor sanırım o Zaman da.Ne guzel ya ben bizimkinin geri cevirdigini hic gormedim. Bazen cok agrim da varsa bi gogsu dinlendirmek istiyorum tekiyle doyup uyuklamaya basliyor digerini de adettendir diye teklif edeyim diyorum hic geri cevirmiyo ya arsiz :)
Bunu ben de merak ediyorum benimki de yapıyor aynısını.Kızlar bebeğiniz emerken bacağını titreterek sallıyor mu. Bu gaz var mı demek
Kızlar bugün akşama misafirim olacak
tam oğlum dalacakken
Nasıl ağlıyor.
Bebeğimi uyuttum.
Pogaca hamurunu yogurdum
Mayalandi 40dk sonra.
Pogacalara şekil verdim
Başim resmen zonkluyor.
Bi de toz alicam
Emzirirken yazıyorum.
kızlar oğluşum 18 günlük haziran annesi olacaktım ama geç geldiği için temmuz oldu ama ben kendimi haziran annesi gibi hissediyorumbaşından beri sizinle olunca neyse benim sorum oğlum doğduğundan beri kakasının rengi aynı hep hiç değişmiyor yediğim içtiğim değiştiği halde sizde de böyle mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?