2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

3-6 ay cok da buyuk degil canim benim bebisim 50 gunluk ben sanirim agustos sonu eylul gibi giydirebilirim yani 3 aylikken giydirebilirim

Senin yavru kac gunluk? Benimkinde yaklasik 4bucuk kilo ve 52 53 cm

Ben de cok cok begendim bu firmanin urunlerini benim aldiklarim şunlar

Ben de biraz daha mi alsam diye dusunuyorum valla:))

Bez değiştirince geçti bizim popomuzdaki sivilceler. Bepanthol baby ekstra pişik kremi çok güzel bence. Islak mendil de kullanmadım ben hiç. Pamuk ıslatıyorum hala.

Bez değiştirince geçti bizim popomuzdaki sivilceler. Bepanthol baby ekstra pişik kremi çok güzel bence. Islak mendil de kullanmadım ben hiç. Pamuk ıslatıyorum hala.

Hangi bezden hangi beze gectin cnm?
Ben de pamuk islatiyorum ama bu daha mi saglikli emin olamiyorum acaba uni baby su+pamuk islak mendilini mi kullansam?

Ben de pisikle ugrasiyorum iki gundur. Hafif kizariklik vardi ama yayiliyo gitgide. Bugun sudocrem aldim ama henuz faydasini goremedim. Bebegimin altinda 1 saatten fazla ayni bez kalmiyo, hep yikiyorum suyla sadece geceleri silerek temizliyorum uykusu cok dagilmasin diye ama yine de artiyor gibi geldi bana. Bu gece bezlemedim altini, yumusak bir kumasa sardim gevsekce hava alsin diye.. Yarin sabaha hafiflemezse doktora gidecegim. Cani yanmaya baslayacak ve yara olacak diye aklim gidiyor.

Sudocrem kullaniyorum canim hic pisik olmadi daha memnunum ben

Hangi bezden hangi beze gectin cnm?
Ben de pamuk islatiyorum ama bu daha mi saglikli emin olamiyorum acaba uni baby su+pamuk islak mendilini mi kullansam?
Prima premium care'i sadece 3 gün kullandık Prima alerjisi diye bir şey varmış gerçekten komiliye geçtik sorun kalmadı. Ben 4.aya kadar pamuk ıslatmaya devam edicem.

Evet Can'ını yakacak duruma gelmeden Bi çözüm bulmak lazım

Canim iyice kuruluyormusun.nemli kalirsada pisik olurmus annem soyledi

Canim iyice kuruluyormusun.nemli kalirsada pisik olurmus annem soyledi
Kuruluyorum canim, hatta hemen bezlemiyorum hava alsin diye.. Sirf bu yuzden kac kere ustume isedi oglum.
Cok gazi vardi bu ara cok ikindi ve gaz cikarirken devamli kakali cikardi gazini.. Havalar da cok sicak bu ara, acaba hepsi bi sebep olabilir mi ki??

Benim de geçen hafta annem eşimle tartıştı.
Annem bilerek lafını hazırlayıp gelmiş.
Zaten annem babam ruh hastası raporlu yani
Kişilik bozukluğu var.
Ama annem yani, doğurmuş emzirmiş sağlam büyütmüş bizleri, biraz da Allaha emanet yani..
Eşime hiç yoktan çattı, o da altta kalmadı. İkisi de kapıları çarptı gitti.
Ben evde kaldım. Arada kaldım.
O yüzden moralim bozuldu buraya da yazmadım.

Seninkiler annenin sizde uzun kalmasından rahatsız olmuşlar galiba.
Sen yine de eşinin hatrına ara bence
Neşeli bi sesle sizi bekliyoruz hadi gelin artık falan de
Bu dünya sabır üstüne
İlerde kıymetini anlayıp sana hakettiğin gibi davranırlar
Bende öyle oldu

Hayirli olsun canim doguya çıkmamıştir umarim

Disarda birakiyorum canim sigmiyor icine cunku

Reactions: 9ay

Teşekkür ederim canım
ilerde zaman planlamak daha kolay olacak
O zaman herşey kolau gelecek merak etme

Tek kelimeyle maşallah canım gerçekten süpersin

Sağol canım bu nicki seçtiğimde acemiydim
Süper olabilmek için seçtim :)
Lise ünv ailemden uzakta olunca ev kızı bile olmadan öğrencilik ve iş hayatından sonra ev hanımı olunca çok bocaladım, ne yapacağımı şaşardım. Artık öğrendim bişeyler.. annelik böyle demek ki..

Evet her okumadan önce her vakit abdest alıyorsun özürlü oluyorsun çünkü..

Aman ya rabbi bana bu kadar misafir gelse kafayı üşütürdüm. Maşallah hepinize

Bi zaman sonra bi düzen oturyor işte, oba da alışıyo insan..

Oooouuuu canim Allah yardimcin olsun yaa

Benimkinin de gunduzleri sari aksamlari yesil renk oluyor neden acaba

Sağol canım.
Gece kakasının üstüne çiş yapıyorsa veya beklerse bi de üşürse olabilir

Bepanthene extra harika iki gübde bir sürüyorum

superselma Maşallah nasıl bir enerjin var! Hakikaten süpersin!

Sağol canımbenim

Klima açmazsam tek kat uzun kollu tulum giydiriyorum. Çünkü sabah 11de bile ev sıcaklığı 30 derecenin üzerinde oluyor

Evet altın sarısı
Altın yumurtuluyorlar
Üşürse üstüne çiş yaparsa yeşile dönebiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…