- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #46.761
0-3 aldım tam oldu. 3-6 nasıl? 3 tane capri, 1 şort aldım ben. Çok aldım sandım ama bir kaç tane daha almayı düşünüyorum. Kumaşına bayıldım. Giydirmesi kolay. Çok rahat ettik. Başka hiç bir şeye gerek yok. 3-6 iyiyse ondan alayım diğerlerini de. 4.5 kilo 56 cm bebeğim muhtemelen
Bez değiştirince geçti bizim popomuzdaki sivilceler. Bepanthol baby ekstra pişik kremi çok güzel bence. Islak mendil de kullanmadım ben hiç. Pamuk ıslatıyorum hala.Arkadaslar cocuk doktorumuz bir sey demedi ama ben merak ediyorum geceleri bebegimin kakası yeşil renk oluyor çimen yeşili, sebebi ne olabilir?
Bir de sebamed pişik önleyici krem kullaniyorum her alt acmada ama yine de poposu nokta nokta kırmızı oluyor neden olabilir? Marka mi değişsem? 3 saatte bir bezini değişyorum 3 saat çok mu? Mustela mı kullansam, mustela kullanan var mı pişik kremi olarak?
Bez değiştirince geçti bizim popomuzdaki sivilceler. Bepanthol baby ekstra pişik kremi çok güzel bence. Islak mendil de kullanmadım ben hiç. Pamuk ıslatıyorum hala.
Kızlar bebeğiniz emerken bacağını titreterek sallıyor mu. Bu gaz var mı demek
Ben de pisikle ugrasiyorum iki gundur. Hafif kizariklik vardi ama yayiliyo gitgide. Bugun sudocrem aldim ama henuz faydasini goremedim. Bebegimin altinda 1 saatten fazla ayni bez kalmiyo, hep yikiyorum suyla sadece geceleri silerek temizliyorum uykusu cok dagilmasin diye ama yine de artiyor gibi geldi bana. Bu gece bezlemedim altini, yumusak bir kumasa sardim gevsekce hava alsin diye.. Yarin sabaha hafiflemezse doktora gidecegim. Cani yanmaya baslayacak ve yara olacak diye aklim gidiyor.Bez değiştirince geçti bizim popomuzdaki sivilceler. Bepanthol baby ekstra pişik kremi çok güzel bence. Islak mendil de kullanmadım ben hiç. Pamuk ıslatıyorum hala.
Arkadaslar cocuk doktorumuz bir sey demedi ama ben merak ediyorum geceleri bebegimin kakası yeşil renk oluyor çimen yeşili, sebebi ne olabilir?
Bir de sebamed pişik önleyici krem kullaniyorum her alt acmada ama yine de poposu nokta nokta kırmızı oluyor neden olabilir? Marka mi değişsem? 3 saatte bir bezini değişyorum 3 saat çok mu? Mustela mı kullansam, mustela kullanan var mı pişik kremi olarak?
Prima premium care'i sadece 3 gün kullandık Prima alerjisi diye bir şey varmış gerçekten komiliye geçtik sorun kalmadı. Ben 4.aya kadar pamuk ıslatmaya devam edicem.Hangi bezden hangi beze gectin cnm?
Ben de pamuk islatiyorum ama bu daha mi saglikli emin olamiyorum acaba uni baby su+pamuk islak mendilini mi kullansam?
Evet Can'ını yakacak duruma gelmeden Bi çözüm bulmak lazımBen de pisikle ugrasiyorum iki gundur. Hafif kizariklik vardi ama yayiliyo gitgide. Bugun sudocrem aldim ama henuz faydasini goremedim. Bebegimin altinda 1 saatten fazla ayni bez kalmiyo, hep yikiyorum suyla sadece geceleri silerek temizliyorum uykusu cok dagilmasin diye ama yine de artiyor gibi geldi bana. Bu gece bezlemedim altini, yumusak bir kumasa sardim gevsekce hava alsin diye.. Yarin sabaha hafiflemezse doktora gidecegim. Cani yanmaya baslayacak ve yara olacak diye aklim gidiyor.
Ben de pisikle ugrasiyorum iki gundur. Hafif kizariklik vardi ama yayiliyo gitgide. Bugun sudocrem aldim ama henuz faydasini goremedim. Bebegimin altinda 1 saatten fazla ayni bez kalmiyo, hep yikiyorum suyla sadece geceleri silerek temizliyorum uykusu cok dagilmasin diye ama yine de artiyor gibi geldi bana. Bu gece bezlemedim altini, yumusak bir kumasa sardim gevsekce hava alsin diye.. Yarin sabaha hafiflemezse doktora gidecegim. Cani yanmaya baslayacak ve yara olacak diye aklim gidiyor.
Ben de onu kullandım Kaşlardaki Konak için@matter01 bize doktor coresatin pembe önerdi. Yüzü artık isilikten yaraya dönmek üzereydi. 1 günde 2 kere sürdüm ve geçti.
Kuruluyorum canim, hatta hemen bezlemiyorum hava alsin diye.. Sirf bu yuzden kac kere ustume isedi oglum.Canim iyice kuruluyormusun.nemli kalirsada pisik olurmus annem soyledi
Eşime siz alamazsınız doktorsunuz demişler süt parası içindiğerine bizde başvurduk ama daha PTT ye uğramadım yattı mı yatmadı mı bilmiyorum ...
Kızlar bu arada eşim ailesi ile kavga etti. Hiç hatası olmadığı halde gereksiz alınganlık yapıp üzüyorlar onu. İstanbul'a geleceklerdi torunu görmeye, gelmeyeceğiz demişler. Ben de ikna etmek için aradım bana da tavır yaptılar. Anneme laf söyleme başladılar. Ben de bebek ağlıyor diye kapattım bir daha da açmadım. Eğer konuşsaydım kötü olacaktı çünkü. Neyse sonra eşim barışmaya çalışmış, yok vay efendim sen bize bağırdın biz gelmeyiz ancak karın arar çağırırsa belki geliriz demişler! Ben zaten arayıp çağırdım neden bir daha arayayım? Gelen gelir gelmeyen gelmez. Ama şimdi eşim evde sinirli ve üzgün bir şekilde oturuyor. Ne biçim insanlar ya! Bir huzur vermiyorlar, salak saçma istekleri bir türlü bitmiyor. Yazık yavruma örnek olacak bir aile büyüğü yok. Bemim ailemden de yaşlılar. Artık benimkiler büyüklük yapacak
Prima 3 numara çok ağır kokuyor kızlar ya 2 numarasında yoktu koku ama bunda aşırı koku var
Canbebe düşünüyorum kullanan var mı ?
Hadi uaa neyse bakalim.. Sagol canim cevap verdiğin icinEşime siz alamazsınız doktorsunuz demişler süt parası içindiğerine bizde başvurduk ama daha PTT ye uğramadım yattı mı yatmadı mı bilmiyorum ...
Hayirli olsun canim doguya çıkmamıştir umarimKızlar bebeğimin dün 40 ı çıktı Allah'a şükür :) bebeğimi 39. Günü'nde yıkayabilmiştik pazar günü , dün hiç fırsatımız olmadı , eşimin tayini çıktı , gündüz öğleye kadar eski işyerindeydi , öğleden sonra Pediatri kardiyolojiye gittik , herşey normal çıkınca eşim resmi illere koşturdu bende tek kaldım , akşam annemlere gittik gece 12:30 gibi geldik bende yıkanamadım tabi , sıkıntı olur mu ki ? Hala duş almaya fırsatım olmadı , zaten libido Sıfır , ara ara lekelenme devam ediyor bende , yıkandıktan sonra kanamaya rağmen kuran okuyabilir miyim ki ?
Evet yaa tel bacagini özellikle. Bende anlam verememistim gaz miKızlar bebeğiniz emerken bacağını titreterek sallıyor mu. Bu gaz var mı demek
Disarda birakiyorum canim sigmiyor icine cunkuYa çok seviyorlar slingleri! Çok sıkı yapma. Gevşek yaparsan hafif aşağı sarkar ama düşmez yani korkma. Ben ne kadra gevşek yasam da bacaklarında hep iz oluyor. Sen bacaklarını içeridemi bırakıyorsun yoksa açıyor musun?
Haklısın canım, çok sağol içim rahatlattın. Doktoru da anlattıklarımdan bir şey olmadığını düşündü. Şimdi biraz büyüdü ya eskiden bütün gün hep azar azar yapardı. Artık azar azar yapmıyor, yaptı mı tam yapıyor :) Bügün gözümün içine baka baka gayet rahat yaptı kakasını. Kıvranma ağlama yok. Susuzluk belirtisi de yok. Çok şükür sağlıklı olduğuna kanaat getirdim.
Geçen bende tayt giydirdim , çok tatlı oldu :)))
superselma bemce tam nickinin insanısın :))) bizde tek çocuk var derbeder bitmiş durumdayım ben gelen misafirlerime dondurma baklava ikram ediyorum. Hergun olmasada 2 gine bir gündüz sadece bayanlar , akşam da genelde aileli grup geliyor , bi kere tiramisu Yaptım , sonrada bıraktım o işi :))) 4-5 gündür annemde gelmiyor , ortalığı toparlamaya bile vaktim olmuyor bu kadar işi yapabilmek gerçekten zor
Tek kelimeyle maşallah canım gerçekten süpersin
Kızlar bebeğimin dün 40 ı çıktı Allah'a şükür :) bebeğimi 39. Günü'nde yıkayabilmiştik pazar günü , dün hiç fırsatımız olmadı , eşimin tayini çıktı , gündüz öğleye kadar eski işyerindeydi , öğleden sonra Pediatri kardiyolojiye gittik , herşey normal çıkınca eşim resmi illere koşturdu bende tek kaldım , akşam annemlere gittik gece 12:30 gibi geldik bende yıkanamadım tabi , sıkıntı olur mu ki ? Hala duş almaya fırsatım olmadı , zaten libido Sıfır , ara ara lekelenme devam ediyor bende , yıkandıktan sonra kanamaya rağmen kuran okuyabilir miyim ki ?
Aman ya rabbi bana bu kadar misafir gelse kafayı üşütürdüm. Maşallah hepinize
Oooouuuu canim Allah yardimcin olsun yaa
Benimkinin de gunduzleri sari aksamlari yesil renk oluyor neden acaba
Arkadaslar cocuk doktorumuz bir sey demedi ama ben merak ediyorum geceleri bebegimin kakası yeşil renk oluyor çimen yeşili, sebebi ne olabilir?
superselma Maşallah nasıl bir enerjin var! Hakikaten süpersin!
Klima açmazsam tek kat uzun kollu tulum giydiriyorum. Çünkü sabah 11de bile ev sıcaklığı 30 derecenin üzerinde oluyorCanım ben şimdiye kadar atlet, üstüne kısa yollu body, altına ayaklı veya ayaksız pijama giydirdim. Ama çok zor oldu. Artık aynen senin gibi atlet ve uzun kollu capri tulum giydiriyorum. Tek kat olmaz bence. Atlet şart. Ben atletsiz duramam o nasıl dursun.
kızlar oğluşum 18 günlük haziran annesi olacaktım ama geç geldiği için temmuz oldu ama ben kendimi haziran annesi gibi hissediyorumbaşından beri sizinle olunca neyse benim sorum oğlum doğduğundan beri kakasının rengi aynı hep hiç değişmiyor yediğim içtiğim değiştiği halde sizde de böyle mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?