2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bugün akşama misafirim olacak
Ve ben şimdiden bitik durumdayım

Saat gece 2de kızım sabah 4te oğlum yanımıza geldi ve yatakta 3 çocuğumla yarı uykulu rezil bi gece geçirdim.
Oğlumun tekrar uyuması için bebeği salona götürdüm, eşimin yanına yatırdım eşim de uykuluydu üstünü örtmemis.
Bi süre sonra kaç saat geçtiyse artık
tam oğlum dalacakken
hala karnını ovaliyordum oğlumun
Bebeğimi getirdi eşim. Eller buz gibi hapsuriyor oksuruyor burnu az akıyor
Nasıl ağlıyor.
Isittim emzirdim oğlumu eşime verip kapıyı kitledim kızlarla uyumaya çalıştım.
Bebeğim kokulu kaka yaptı.
Şu anda iyi. Tazeyken çaresine bakmak iyi oldu. Ama saatlerce kivrandi ağladı hem de nasıl ( .

Öğleden sonra kızım uyurken taksit taksit
haşhasli revani ve peynirli pogaca yapayım dedim.
Önce Şerbeti yaptım. 12 gibi
Kuru malzemeleri kardim. Yumurtaları yogurdu ılısin diye tezgaha koydum.
Bebeğimi uyuttum.
Pogaca hamurunu yogurdum
Mayalandi 40dk sonra.
Fırını ısıtıp revaniyi koydum,
Pogacalara şekil verdim
Kritik an. Revaninin 5dksi ya var ya yok.
Pogacalara yumurta sarısı sürecem derken bebeğim uyandı ben şaşırdım. Kızım biraz oyaladi. Sonra yine başladı.
O kadar ağladı li gözünden yaş geldi.
Allahtan manava giden eşim geldi de fırına o baktı.
Başim resmen zonkluyor.
Tatli pogaca hazir ama ben?

Banyoyu yikadim wcleri yikayacam
Bi de toz alicam

Emzirirken yazıyorum.
Şimdi kalkıcam öptüm siziiii..

Bizim aile hekimimiz de sudocrem vermişti kullandık ama bizi iyileştiren bez markasını değiştirmek oldu.

Ağlayasın geldi şunları okurken Allah yardımcın olsun ben de hep emzirirken yazıyorum ya da sallarken şu anda olduğu gibi

Pisik önleyici krem daha çok pisik yapmisti ilk kızımda. Zeytinyağı ile iyilesmisti. Oglumda bepanthol kullandim aradabir. Hiç pismedi. Kızımda bepanthene zeytinyağlı kullanıyorum. Memnunum hiç pismedi. Canbebe bez ve sleepy sensitive ıslak havlu kullaniyorum. Memnunum

İyice bitmesini sağlıyorsun yani. Yağlı süte gelince bitirmiş ve doymuş olur mu

Merhaba anneler,
Bebeklerinize ne giydiriyorsunuz?

Ben citcitli atlet+uzun kollu zibin giydiriyorum. Acaba kalın mi oluyor? Vücuduna baktım bugün sıcak gibi biraz.

Bebeğim bir aylık olmak üzere , kisakolluya geçmeli miyim. Istanbul da yaşıyorum bu arada

Bu Da ciddi problemlerden biri :) hiç bilemiyorum ben de ne giydirsem içime sinmiyor.

en iyisi desitin. tavsiye ederim, biraz pahali ama uzun sure gidiyor

Ben de istanbulda yasiyorum. Bebegim 28 gunluk. Yarim kollu citcitli, patikli alt giydiriyorum. Bir de corap ve eldiven.
Banyodan sonra sadece hirka ekliyorum bu kiyafetlere.

Bana yeterli gibi geliyor.

Benim bebegim de 1bucuk aylik ve istanbulda yasiyorum. Evimizin her odasi gunes aliyor,sauna gibi sicak. Ben kolsuz body ve corap giydiriyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…