2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
isilik dediginiz yuzundeyse, belki de sutunuz yaglidir da ondan puturludur dokusu.
yikiyor musunuz?

Arkadaslar cocuk doktorumuz bir sey demedi ama ben merak ediyorum geceleri bebegimin kakası yeşil renk oluyor çimen yeşili, sebebi ne olabilir?

Bir de sebamed pişik önleyici krem kullaniyorum her alt acmada ama yine de poposu nokta nokta kırmızı oluyor neden olabilir? Marka mi değişsem? 3 saatte bir bezini değişyorum 3 saat çok mu? Mustela mı kullansam, mustela kullanan var mı pişik kremi olarak?

Kizlar su an neko sling i deniyorum. Ilk koyarken basbas bağırdı. Simdi sustu uyuyor:) bi yeri acimiyordur degil mi sıkı bisey ya. Beni cok sıktı sanki.

Ya çok seviyorlar slingleri! Çok sıkı yapma. Gevşek yaparsan hafif aşağı sarkar ama düşmez yani korkma. Ben ne kadra gevşek yasam da bacaklarında hep iz oluyor. Sen bacaklarını içeridemi bırakıyorsun yoksa açıyor musun?

Kızlar ishal olsa kıvranır ağlayarak kaka yapar.
Bi de ishalle vücut su kaybedeceğinden
Bingildak içine çöker
Susuz kalınca

Haklısın canım, çok sağol içim rahatlattın. Doktoru da anlattıklarımdan bir şey olmadığını düşündü. Şimdi biraz büyüdü ya eskiden bütün gün hep azar azar yapardı. Artık azar azar yapmıyor, yaptı mı tam yapıyor :) Bügün gözümün içine baka baka gayet rahat yaptı kakasını. Kıvranma ağlama yok. Susuzluk belirtisi de yok. Çok şükür sağlıklı olduğuna kanaat getirdim.

doğduğundan beri mustela kullanıyorum ve bir kere bile pişik olmadı çok şükür. Harika bir krem. 3 saat normal bence zaten anlarsın. Bez aşırı doluysa fazladır.

doğduğundan beri mustela kullanıyorum ve bir kere bile pişik olmadı çok şükür. Harika bir krem. 3 saat normal bence zaten anlarsın. Bez aşırı doluysa fazladır.

Mustela siparis edeyim ben de yaa bu arada seventh generation da bi indirim fln yakalarsan bana da haber et olur mu primalari 10 lira gorunce icim aciyor valla

Mustela siparis edeyim ben de yaa bu arada seventh generation da bi indirim fln yakalarsan bana da haber et olur mu primalari 10 lira gorunce icim aciyor valla
Aynen! Bi de bizimki sızdırmaya başladı. 2 numaraya geçtim doktor 1 numara sıkmış dediği için. Herhalde büyük geldi. Hem pahalı hem sızdırıyor gıcık :)

Kızlar bu arada eşim ailesi ile kavga etti. Hiç hatası olmadığı halde gereksiz alınganlık yapıp üzüyorlar onu. İstanbul'a geleceklerdi torunu görmeye, gelmeyeceğiz demişler. Ben de ikna etmek için aradım bana da tavır yaptılar. Anneme laf söyleme başladılar. Ben de bebek ağlıyor diye kapattım bir daha da açmadım. Eğer konuşsaydım kötü olacaktı çünkü. Neyse sonra eşim barışmaya çalışmış, yok vay efendim sen bize bağırdın biz gelmeyiz ancak karın arar çağırırsa belki geliriz demişler! Ben zaten arayıp çağırdım neden bir daha arayayım? Gelen gelir gelmeyen gelmez. Ama şimdi eşim evde sinirli ve üzgün bir şekilde oturuyor. Ne biçim insanlar ya! Bir huzur vermiyorlar, salak saçma istekleri bir türlü bitmiyor. Yazık yavruma örnek olacak bir aile büyüğü yok. Bemim ailemden de yaşlılar. Artık benimkiler büyüklük yapacak

Bu arada kıyafetle ilgili yazışmısınız. Ben eşimin yeğeninin kıyafetleri vardı onları kullanıyordum ama hepsi body, pantolon tarzı ve kalındı. Hani hepsi yeni gibi ziyan olmasın diye düşünmüştüm ama gına geldi artık 2-3 parça giydirmekten. Alemona'da indirim var. Organik capri tulumlar aldım. Muhteşem! O kadar rahat ki! İçine atlet giydiriyorum üstüne tulum. Bitti! Tavsiye ederim.

Canım ben şimdiye kadar atlet, üstüne kısa yollu body, altına ayaklı veya ayaksız pijama giydirdim. Ama çok zor oldu. Artık aynen senin gibi atlet ve uzun kollu capri tulum giydiriyorum. Tek kat olmaz bence. Atlet şart. Ben atletsiz duramam o nasıl dursun.

Canim hangi beden aldin o tulumu ben 3-6 ay beden aldim sen 0-3 ay mi aldin

desitin alin.
bizim her urunumuz mustela, ilk cocugumda da hep mustela kullandim.
ama pisik kreminde desitinden sasmadim.

Canim hangi beden aldin o tulumu ben 3-6 ay beden aldim sen 0-3 ay mi aldin
0-3 aldım tam oldu. 3-6 nasıl? 3 tane capri, 1 şort aldım ben. Çok aldım sandım ama bir kaç tane daha almayı düşünüyorum. Kumaşına bayıldım. Giydirmesi kolay. Çok rahat ettik. Başka hiç bir şeye gerek yok. 3-6 iyiyse ondan alayım diğerlerini de. 4.5 kilo 56 cm bebeğim muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…