- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #46.741
isilik dediginiz yuzundeyse, belki de sutunuz yaglidir da ondan puturludur dokusu.Sürekli değişiyor bazen uzun kollu bazen sadece çıtçıtlı badi ben de şaşırıyorum ne giydirsem diye bir de isilik oldu oğlum hiç kalın giydirmediğim halde özellikle geceleri sürekli ağlamaya başladı
Kizlar su an neko sling i deniyorum. Ilk koyarken basbas bağırdı. Simdi sustu uyuyor:) bi yeri acimiyordur degil mi sıkı bisey ya. Beni cok sıktı sanki.
Kızlar ishal olsa kıvranır ağlayarak kaka yapar.
Bi de ishalle vücut su kaybedeceğinden
Bingildak içine çöker
Susuz kalınca
doğduğundan beri mustela kullanıyorum ve bir kere bile pişik olmadı çok şükür. Harika bir krem. 3 saat normal bence zaten anlarsın. Bez aşırı doluysa fazladır.Arkadaslar cocuk doktorumuz bir sey demedi ama ben merak ediyorum geceleri bebegimin kakası yeşil renk oluyor çimen yeşili, sebebi ne olabilir?
Bir de sebamed pişik önleyici krem kullaniyorum her alt acmada ama yine de poposu nokta nokta kırmızı oluyor neden olabilir? Marka mi değişsem? 3 saatte bir bezini değişyorum 3 saat çok mu? Mustela mı kullansam, mustela kullanan var mı pişik kremi olarak?
ben yiyorum gaz yapmıyor :) gönül rahatlığı ile gaz yapmayacağına inanarak ye :)Kizlar cips zararli biliyorum ama canim istedi. Yesem gaz yapar mi?
doğduğundan beri mustela kullanıyorum ve bir kere bile pişik olmadı çok şükür. Harika bir krem. 3 saat normal bence zaten anlarsın. Bez aşırı doluysa fazladır.
olsun arada bir yine koy, alışıyorBu mesaji yazdiktan sonra aglamaya basladi.((
Aynen! Bi de bizimki sızdırmaya başladı. 2 numaraya geçtim doktor 1 numara sıkmış dediği için. Herhalde büyük geldi. Hem pahalı hem sızdırıyor gıcık :)Mustela siparis edeyim ben de yaa bu arada seventh generation da bi indirim fln yakalarsan bana da haber et olur mu primalari 10 lira gorunce icim aciyor valla
gaz değil bence gaz olunca bacağını kendine çekiyor. o bir çeşit refleks. bizim kedide de var aynısı. o sebeple ben endişelenmedim :) Demek ki bütün bebelerde varBunu ben de merak ediyorum benimki de yapıyor aynısını.
Canım ben şimdiye kadar atlet, üstüne kısa yollu body, altına ayaklı veya ayaksız pijama giydirdim. Ama çok zor oldu. Artık aynen senin gibi atlet ve uzun kollu capri tulum giydiriyorum. Tek kat olmaz bence. Atlet şart. Ben atletsiz duramam o nasıl dursun.Merhaba anneler,
Bebeklerinize ne giydiriyorsunuz?
Ben citcitli atlet+uzun kollu zibin giydiriyorum. Acaba kalın mi oluyor? Vücuduna baktım bugün sıcak gibi biraz.
Bebeğim bir aylık olmak üzere , kisakolluya geçmeli miyim. Istanbul da yaşıyorum bu arada
Bu arada kıyafetle ilgili yazışmısınız. Ben eşimin yeğeninin kıyafetleri vardı onları kullanıyordum ama hepsi body, pantolon tarzı ve kalındı. Hani hepsi yeni gibi ziyan olmasın diye düşünmüştüm ama gına geldi artık 2-3 parça giydirmekten. Alemona'da indirim var. Organik capri tulumlar aldım. Muhteşem! O kadar rahat ki! İçine atlet giydiriyorum üstüne tulum. Bitti! Tavsiye ederim.
desitin alin.Arkadaslar cocuk doktorumuz bir sey demedi ama ben merak ediyorum geceleri bebegimin kakası yeşil renk oluyor çimen yeşili, sebebi ne olabilir?
Bir de sebamed pişik önleyici krem kullaniyorum her alt acmada ama yine de poposu nokta nokta kırmızı oluyor neden olabilir? Marka mi değişsem? 3 saatte bir bezini değişyorum 3 saat çok mu? Mustela mı kullansam, mustela kullanan var mı pişik kremi olarak?
Yüzünde değil sırtında ve kolunda bir de boynu kırmızı... her gün yıkıyoruz heralde nem yapıyor ama onun da çözümü yokisilik dediginiz yuzundeyse, belki de sutunuz yaglidir da ondan puturludur dokusu.
yikiyor musunuz?
Yüzünde değil sırtında ve kolunda bir de boynu kırmızı... her gün yıkıyoruz heralde nem yapıyor ama onun da çözümü yok
0-3 aldım tam oldu. 3-6 nasıl? 3 tane capri, 1 şort aldım ben. Çok aldım sandım ama bir kaç tane daha almayı düşünüyorum. Kumaşına bayıldım. Giydirmesi kolay. Çok rahat ettik. Başka hiç bir şeye gerek yok. 3-6 iyiyse ondan alayım diğerlerini de. 4.5 kilo 56 cm bebeğim muhtemelenCanim hangi beden aldin o tulumu ben 3-6 ay beden aldim sen 0-3 ay mi aldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?