- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.101
Benimki de bugün öyle uyuyor :/ geceyle gündüzü karıştırmamıştır inşallah diyorum :):) gece de oturtmasın beni :/Çok skıldım artık ben bugün sadece yarım saat uyudu
Cok gecmis olsun canim yaa cok üzüldüm.@seker000 @diefraunamense @9ay mememi verdikten sonra anneme vermiştim bebeğimi griptim o dönem bulaştırmayayım diye fazla yanaşmayayım diyordum , ben kahvaltı yapmaya gittim annem gazını çıkarmış hemen Ayağında sallamaya Başlamış geldim odaya anneme bunun gözler açık uyumaz 1-2 saat dedim, tam o anda ölsürmeye başladı annem hemen yan çevirip sırtına vurdu , bi baktım ki eller sımsıkı yumulu gözler açık dil arkada vücut kaskatı tekrar vurdum sırtına olmadı o panikle annem dışarı atmış kendini ben 112 yi Aradım, Komşular açmışlar bebeği , ambulans 1-2 dk içinde geldi , geldiğimizde açıktı dediler maske verdiler , akciğer filmimiz Çekildi biraz akciğere kaçmış , kalp atışı ve satırasyon iyiydi , ateş takibi yapın iyi dediler , nAsıl müdahale etmem gerektiğini anlattılar , akciğer filminde kalbimiz büyük çıktı , burada bir tane perinatoloğ kardoloji bir tane var doktorumuz pazartesi gelecekmiş , tam kızımıza sevindik derken bu çıktı , pazartesiye kadar uyuyamadım , Allah'a binlerce kez şükür birşeyimiz yokmuş , kalbimiz normalmiş
Canım ben en başından alışsın diye emzirdiysem mesela hadi gazını baban çıkarsın diye veriyordum, banyo yaptıracağımda üstündekileri ona çıkarttırıyordum ya da suyu o hazırlıyordu ben giydirirken saçını ona kurulatıyordum. Başta ameliyattan dolayı nazım geçerken yaptırdım alıştırdım :) gerçi eşim normalde de yardımcı bir kocadır sağolsun. Gece filan kaldır beni diyor da zaten sabah 5te gidiyor işe o yüzden kıyamam o kadar da değil :):)Masallah esine. Benimki sadece sevmeye aliyor bebegi yaa..
Ayy su büyükler yok mu ? Herseyi kendilerinin bildiklerini zannediyorlar. Sanada cok gecmis olsunBuyu
Büyük geçmiş olsun benim annemde hastaneden geleli üç gün olmuş ben lavaboya giderken sen kalk çocuğu hem tuzla gözüne bir limonu sık o kadar çok sıkmıski limon çocuğun soluk borusuna kacsin lavaboda baktım kosusturma sesleri çığlık sesleri sezeryanli halimle adım atamayan ben nasıl koştum anlamadım kızım bütün vücudu kaskatı kesilmiş nefes almıyor yüzü ağzı dili kararmis annem yüzüne su çalıyor sırtına vuruyor kız kardeşim bağırıyor öldü diye ay ben film sahnesi izler gibi öyle kapının önünde kaldım ne bişey söylüyorum ne müdahale ediyom öyle izliyom tam o sırada eşim geldi hemen hastaneye gittik çok şükür iyi kızım dok bidaha böyle şeyler yapmayın dedi ah şu anneler kızım ikinci kez doğdu yani
Bende ondan kullaniyorum. Bi damla oldugu icin bazen agzina denk getiremiyorun araya gidiyo.o yuzden mememe damlatip emziriyorum :)Ben carlson baby veriyorum. Amerikadan getirilen.
Güzel yöntem ben de öyle yapayım en iyisi. Dediğin gibi bazen dudağına damlıyor filan bir daha veremiyorum.Bende ondan kullaniyorum. Bi damla oldugu icin bazen agzina denk getiremiyorun araya gidiyo.o yuzden mememe damlatip emziriyorum :)
Amin inşallahkayra12 çok geçmiş.olsun gözümğn önğnde canlandırdım da Allah esirgesin kuzularımızı
Simdi evde degilim canim tam bilmiyorum. Bence gerek yok 2 ay gecti zaten max 6 aya kadar yatar. Bide fiyati fazla gercektende. Ben kp ye aldirttimEvet o işte çok güzel. Yatak boyu kaç? Hala alsam mı diyorum ama ucuz da değil. Babası başka yerde yatsınçok erken ayırmak için
Amin inşallah canım ben içeri girmedim kız kardeşim dok konuştu onun etkisimidir nefir bilmiyorum arada sut emerken boğazına kaçıyor ağzı hemen morariyoAy geçmiş olsun canım sana da , ambulansta hemşireyle doktor bebekle ilgilenmeyi Bıraktı beni sakinleştirmeye çalıştılar , ben de şoka girmişim gitti gitti diyeAllah acılarını göstermesin evlatlarımızın ...
Masallah canim nazar degmesin..Canım ben en başından alışsın diye emzirdiysem mesela hadi gazını baban çıkarsın diye veriyordum, banyo yaptıracağımda üstündekileri ona çıkarttırıyordum ya da suyu o hazırlıyordu ben giydirirken saçını ona kurulatıyordum. Başta ameliyattan dolayı nazım geçerken yaptırdım alıştırdım :) gerçi eşim normalde de yardımcı bir kocadır sağolsun. Gece filan kaldır beni diyor da zaten sabah 5te gidiyor işe o yüzden kıyamam o kadar da değil :):)
Sagol hani yapacaksın beni bekle yok ...oda çok korktuAyy su büyükler yok mu ? Herseyi kendilerinin bildiklerini zannediyorlar. Sanada cok gecmis olsun
Kundak yap bizimkide uyumuyodu kv geldik kundaklayinca uyuduBu cocuk uyumuyor arkadas uyumuyorr!! Bir bebek 15 dakikalik uykularla aksami eder mi ya telef oldum artik emzirmekten. Soyle bi 1 saat ara verse ben de dinlenip daha askla emziricem ama yokk araliksiz. artik sabrim tukeniyo emzirirken kizginlikla bakiyorum yavrumun yuzune hatta bakmiyorum bile baska seylerle ilgileniyorum cunku cok bezdim artik sevgimi gosterecek enerjim de kalmiyo sonra o cin gibi gozlerle bi gozgoze geliyorum vicdan azabi cekiyorum.. halbuki bi saat bile uyusa ozluyorum gidip basinda bekliyorum uyansa da emzirsem diye. Annelik ne bicim bisey..
arabasina koyup disari cikartmayi denesen?Bu cocuk uyumuyor arkadas uyumuyorr!! Bir bebek 15 dakikalik uykularla aksami eder mi ya telef oldum artik emzirmekten. Soyle bi 1 saat ara verse ben de dinlenip daha askla emziricem ama yokk araliksiz. artik sabrim tukeniyo emzirirken kizginlikla bakiyorum yavrumun yuzune hatta bakmiyorum bile baska seylerle ilgileniyorum cunku cok bezdim artik sevgimi gosterecek enerjim de kalmiyo sonra o cin gibi gozlerle bi gozgoze geliyorum vicdan azabi cekiyorum.. halbuki bi saat bile uyusa ozluyorum gidip basinda bekliyorum uyansa da emzirsem diye. Annelik ne bicim bisey..
Canım ben müslinle yapıyordum ama benim kuduruk onu çözüyor. Bir gece baktım kafasına çıkmış. O yüzden müslini bıraktım. İnstagramda bebekli.kedi diye bir hesap var ordan yarım kundak aldım. Hem daha pratik oluyor. Uyumadan önce yatağa seriyorum uyuyunca yatırıp cırt cırt kapatıveriyorum :)Kizlar bende kundak yapmak istiyorum. Onereceginiz muslin bez markasi var mi? E bebekte felan olur mu bide nerden aldiniz siz?
O yüzden demiş demek ki peygamberimiz Cennet anaların ayakları altındadır diye. Gerçekten zor annelik. Eşim diyor ben yapamazdım yani babalar sizin gibi yapamaz galiba diye.Bu cocuk uyumuyor arkadas uyumuyorr!! Bir bebek 15 dakikalik uykularla aksami eder mi ya telef oldum artik emzirmekten. Soyle bi 1 saat ara verse ben de dinlenip daha askla emziricem ama yokk araliksiz. artik sabrim tukeniyo emzirirken kizginlikla bakiyorum yavrumun yuzune hatta bakmiyorum bile baska seylerle ilgileniyorum cunku cok bezdim artik sevgimi gosterecek enerjim de kalmiyo sonra o cin gibi gozlerle bi gozgoze geliyorum vicdan azabi cekiyorum.. halbuki bi saat bile uyusa ozluyorum gidip basinda bekliyorum uyansa da emzirsem diye. Annelik ne bicim bisey..
Dalmayi basarirsa kundagi denicem.Kundak
Kundak yap bizimkide uyumuyodu kv geldik kundaklayinca uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?