2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen bu dediğine çok katılıyorum. Sanki keyfimizden yapıyoruz :) bazı zamanlar benimki de uzun emer. Kv memende çok tutuyorsun herhalde alıştı sanırım çocuk çek sen memeni kızım diyordu :):) ay çocuk istemiyor da ben zorla veriyorum sanki. Çekince ağlıyor keyfimden mi :):)

Banyo yapinca uyuyor evet :) babasini bekliyorum o is icin.. Bebegim 42 gunluk uc gunden ikisinde boyle arada bazi gunler uyuyor. Yuzustu yatirinca yaninda mi bekliyosun? Ben korkuyorum ya..

Off aynı durumdayım delirmek üzereyim

Memene alisti nasil bi laftir ya bunu diyene sen de her gun yemek yemeye cok alismissin demek lazim. Keyfimizden emziriyoruz bayiliyoruz sirt agrisina.

Bir an ben mi yazdım dedim.
Ben bu sebepten mamaya başladım, çünkü bi süre sonra memedeyken uyanıyor ve başlıyor ağlamaya, mama iyi geldi

Normalde guzel fikir:) ama bizimki arabasini sevmiyor her cikisimizda aglayarak donmek zorunda kaliyoruz malesef.
bizim turkiye'deki cocuk profesorumuz (barbaros ilikkan) yaz-kis ne zaman aglasa disari cikarin derdi. buyuk oglumu oyle buyuttuk biz.
simdi kucugu de attim arabaya bugun 3 saate yakin yuruduk. Arabaniz ana kucakli yahut portbebeli mi?

Sk sk emmek istemesi beni delirten

Baktım çok güzelmiş ben de sipariş vereyim

:)) ya Nasıl unutmuşlar gerçekten aklım almıyor onu Da

Ağzıyla emme hareketi yapıyor aranıyor emzik de almıyor napayım mecbur veriyorum çok skıldım bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…