2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bir an ben mi yazdım dedim.
Ben bu sebepten mamaya başladım, çünkü bi süre sonra memedeyken uyanıyor ve başlıyor ağlamaya, mama iyi geldi
Bebegin uykuya da ihtiyaci var. Ben mamayi yeni biraktim gerek kalmadigi icin fakat gerekliyse kullanilmali bence. Dedigin gibi uyumuyosa nasil gelisecek o cocuk. Benimkinde doymama sorunu yok tamamen pisliginden uyumuyo:)

bizim turkiye'deki cocuk profesorumuz (barbaros ilikkan) yaz-kis ne zaman aglasa disari cikarin derdi. buyuk oglumu oyle buyuttuk biz.
simdi kucugu de attim arabaya bugun 3 saate yakin yuruduk. Arabaniz ana kucakli yahut portbebeli mi?
Araba ana kucakli, portbebe ozelligi yok. Ana kucaginda hic rahat edemiyo, kemerleri takmazsak bi nebze daha rahat ama o da guvenli degil. Doktor dogru soylemis aslinda. Ama bazi seyleri soylemek kolay uygulamak zor :) disari cikmak icin iki kisi lazim ki agladiginda biri kucaga alip biri de arabayi itecek. En son ikisini birden yapmak zorunda kalmistim da :)))

Blbi sorum olacak. Ben artik lazere gitmek istiyorum. Sıkıntı olur mu sizce? Giden var mi aranizda? Nasil yapsak o işi?

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş

Bebegim uyurken yazayim. Birde biz artik 3 numarali beze geçtik. Onceden huggies yenidogan kullaniyordum ve cok memnundum simdi huggies 3 aldim ama digerine hic benzemiyor. 1 ve 2 'nin içi pamukluydu yumusacikti bu naylon gibi ve islak bırakıyor gece kalkip degistirmem gerekiyor ve kötü kokuyor. Onereceginiz guzel bi bez var mi? Ozellikle icinin pamuklu ve emici olmasini istiyorum.

Reactions: 9ay
Banyo yapinca uyuyor evet :) babasini bekliyorum o is icin.. Bebegim 42 gunluk uc gunden ikisinde boyle arada bazi gunler uyuyor. Yuzustu yatirinca yaninda mi bekliyosun? Ben korkuyorum ya..
Tv izlerken mesela koltuğa yatırıveriyorum. Ya da hemen bakabileceğim kadar uzaklaşıyorum. Kamerayı kuruyorum bazen. Reflü yatağı almıştım baş kısmı delikli. Boğulmayı önleyen yastıklar gibi. Ona yatırıyorum bazen de. Kalın minder gibi bir şey filan varsa işinin olduğu yerde ona yatırıverirsin. Sürekli gözledikten sonra bir şey olmaz Allahın izniyle.

9ay PembeLokum siparşlerim geldi. Yumuşacık çok güzel.Bi de kutuya koymuşlar çok güzel iyi ki 3-6 ay söylemişim şimdi giydirsem bile olacak gibi
Canım güle güle kullanın! Bir de yıka bak ütülü gibi oluyor. Leke tutmuyor. Lastikleri giydirken kolaylıkla genişliyor sonra bebeği sıkmadan kıyafetin yerinde durmasını sağlıyor. Çok güzel

Prima premium care de güzel ama 3 numarası onun da farklı. Kullanan birine sormak lazım. Ben seventh generation kullanıyordum. Organik o, ama emiciliği düşük. Bir seferde çok miktarda kaka yapmıyorsa kesinlikle tavsiye ederim.

İyiyim canım yeni gördüm mesajını 2 gündür giremiyorum misafirlerden ahh şu lohusalara misafir gelmese koşturmaktan dikişim sızlıyor artık 2 saat uykuyla tüm gün ayaktaydım ve gün boyu yine uyumadı .. sen nasılsın

Kızlar bebeklerinizin sürekli emmek istemesi çok doğal. Çok kuvvetli bir emme refleksi ile doğuyorlar. Ben genel anestezi oldum. Ameliyat haneden birisi Allah razı olsun videosunu çekmiş bebeğin çıkma anının. Anesteziden etkilenmesine rağmen ilk hareketi emme hareketi oluyor. Tabi ağzına oksijen dayıyorlar bebeğimin ama olsun. Uyurken, uyanıkken dudakları kıpır kıpır. O içlerindeki enerjinin dışı vurumu. Acıkmış, susamış olabilir yada sadece sıcaklığınızı, kokunuzu duymak istiyor olabilir. Bundan memnuniyet duyun ve izin versin. Bir yerde okumuştum; şöyle düşünün çok sevdiğiniz birini yıllar sonra görüyorsunuz "gel sana bir daha sarılayım" diyorsunuz o da "hayır yeter bu kadar sarıldığımız artık konuşalım" diyor. Kendinizi nasıl hissedersiniz? O size böyle istekle gelice sizde onu istekle karşılayın.

Bugs kayınvalidem geldi. Kendine yapıştırmışsın, biz böyle çocuk büyütmedik, sen yıpranırsın, seni parmağında oynatıyor bir sürü laf etti. Hiç takmadım çünkü bunları anlatamam. Ama siz genç anneler anlarsınız.

4. aydan sonra ilgisi dışarı dönecek. 5 dk emip bırakacak. O zamana kadar tadını çıkarın.

falling_water A Alwayshappygirl

Kuzu o cok pahali sanki yaa

Ah bu buyukler yok mu. Bazen kim buyuk kim kucuk kim kime ne ogretiyor karisiyor. Benim mama verdigim donemde de bebek az huysuzlansa biraz daha mi mama versek derlerdi kimse biraz daha emzir demezdi.

Benimki hep ağzı açık uyuyor. Hava doluyor gaz oluyor :/ sizinkiler de ağzı açık mı? Burnu tıkalı değil halbuki.

Ay benim minnoş da öyle ya oyuncak bebek gibi çok şeker görünuyor ama saglikli değil öyle uyumasi

Sürekli cenesini kapamaya calisiuorum ama kapatmiyor ille geri acıyor agzını

9ay PembeLokum siparşlerim geldi. Yumuşacık çok güzel.Bi de kutuya koymuşlar çok güzel iyi ki 3-6 ay söylemişim şimdi giydirsem bile olacak gibi

Gule gule kullan canim
Bu alemona bana hediye gondersin iyi reklamlarini yaptim buradabir de organicera var bi ara onu da deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…