- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
- 313
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.221
Ben sirf bu yuzden her istediginde hemen veriyorum memeyi daha acikmamistir falan diye dusunmek yanlis cunku dedigin gibi bi de susuzluk var. Biz nasil susuyoruz dakika basi dikiyoruz siseyi kafamiza onlar da sik sik susuyolar. Bazen acikiyolar, bazen de anne sicakligi istedikleri icin araniyolar derken sonuc aksama kadar meme :)A Alwayshappygirl cnm dun bi yazi okudum bizinkide duzelck yeri iyice kotuye gtti saat basi ister oldu meger o yaziyo okuyunca aklm basima geldi onlrda susuyo lar o yzdn bizi istiyolar dogru dedm bn nasil susuyorm veya terliyrm icicek ariyrm oda oyle
Bide bizimki nuk kaucuk tuttu bi tek dene mtlaka tutmayab bebek yok sanirim
Bizim doktorumuz ikinci ayda cekilecek dedi.Kızlar kalça usgsi çektiren yokmu aranızda
Kimsden cvp gelmeyince çektirmediler her halde diye düşünmeye başlamıştım sonuçlarınız nasıl bizimki biraz sınırda çıktı
Canim bebegin kac kilo? Benimki 5 kilo falan hala 2 numara kullaniyoruz yanlis mi yapiyorum acaba ya.. bi104lu paket de yedekte bekliyo ustelikm_rv_ cnm biz 4 e geceli 1 hafta oldu ilk molfix kullandm memnundm 3 te canbebeye gectik bn daha memnun kaldim gece 11 de beZi takiyorum sabah 7 8 e kdr kaka yapmadysa dgstrmiyrm hic skinti yasamadim
Canım istesen küçüğü de olur bebişe. Bak bakalım bacak kısmının genişliği yeterli mi lastikleri çok sıkıyor mu. Benimkine çok lastik izi olunca geçtim 3e. İkinci paketi kullanamayabilirsin. 3e geçtiğimde 5buçuk kiloya yaklaşmıştı.Canim bebegin kac kilo? Benimki 5 kilo falan hala 2 numara kullaniyoruz yanlis mi yapiyorum acaba ya.. bi104lu paket de yedekte bekliyo ustelik
Evet inga diyorlar gerçekten. Bazen de annee gibi çıkıyor :):) bildiğin anne diyor bu çocuk diyor eşim :):):)Ben de 2 ya da 3 saate bir kalkiyorum o kalkmasa da ben uyanıyorum artık. Bizimki çok keyifçi ya çok komik basının rahat yerini bulması için dakikalarca bi sağ bi yukarı bi aşağı yapıyo iyice yerlestiriyo kafasini ben bi de bu inga diye ağlama sesini sembolik sanirdim bizimki bildiğin İn-Gaa diye ağlıyor :))))
Bacaklarini kesmiyor mu yada cisi disari cikarmiyor mu 2 numara? Benimki 5.5 duCanim bebegin kac kilo? Benimki 5 kilo falan hala 2 numara kullaniyoruz yanlis mi yapiyorum acaba ya.. bi104lu paket de yedekte bekliyo ustelik
Benimkide aglarken anne gibi ses cikariyor cok mutlu oluyorum :)Evet inga diyorlar gerçekten. Bazen de annee gibi çıkıyor :):) bildiğin anne diyor bu çocuk diyor eşim :):):)
Tartıda istemediğim rakamları görürsem üzüntüden sütüm hepten kesilir :)) damlası kalmaz :)Valla yeterki kaliteli olsun çoğalsın sutum kiloya raziyim. Boyke cok vicdan yapiom mama verdikçe.. :/
Bebeginin kac günlükBacaklarini kesmiyor mu yada cisi disari cikarmiyor mu 2 numara? Benimki 5.5 du
Bize ilk ay glcksiniz dediler.Henüz istemedi bizim doktor. Ben 70.günde diye biliyorum
Bebegin sag ve sol totoya jel surup ultrasonla muayene ediyolar sonucu dokrpruna gsteriyoaunbiz kalca ultrasonunu bu hafta cektirecegiz. nasil yapiliyor, yaptiran arkadaslar bilgi verebilir mi?
50 günlükBebeginin kac günlük
Bnde hic aksatmiyrm hep memedeyiz :) Tn bi ay snra birakcam bol bol oynasiyoruz kizimlaBen sirf bu yuzden her istediginde hemen veriyorum memeyi daha acikmamistir falan diye dusunmek yanlis cunku dedigin gibi bi de susuzluk var. Biz nasil susuyoruz dakika basi dikiyoruz siseyi kafamiza onlar da sik sik susuyolar. Bazen acikiyolar, bazen de anne sicakligi istedikleri icin araniyolar derken sonuc aksama kadar meme :)
Markadan markaya degisiyo kilolar bn 10 gun yenidogan kullandmCanim bebegin kac kilo? Benimki 5 kilo falan hala 2 numara kullaniyoruz yanlis mi yapiyorum acaba ya.. bi104lu paket de yedekte bekliyo ustelik
Gazdan ağlıyorsa emzirip durmak da skıntısını artıyorBize ilk ay glcksiniz dediler.
Agladiginda ver agzina
Bebegin sag ve sol totoya jel surup ultrasonla muayene ediyolar sonucu dokrpruna gsteriyoaun
İlaç sonuçta ama ben çok olunca ve geçmeyince çok ince bir tabaka sürüyorum zaten yetiyor. Eğer yıkımayla falan geçmiyorsa sür benceBenimkibdede cok versem mi doktorami sorsam. Sabah doktordaydik aklima gelmedi sormak. Bi bakiyom bisuru var bi bakiyom hic yok
Canım istesen küçüğü de olur bebişe. Bak bakalım bacak kısmının genişliği yeterli mi lastikleri çok sıkıyor mu. Benimkine çok lastik izi olunca geçtim 3e. İkinci paketi kullanamayabilirsin. 3e geçtiğimde 5buçuk kiloya yaklaşmıştı.
Bacaklarini kesmiyor mu yada cisi disari cikarmiyor mu 2 numara? Benimki 5.5 du
Bacaklarini siktigini gormedim. Bizim oglan biraz uzun ondan mi kilosunu gostermiyo acaba:) 54 cm dogmustu 2 hafta once 58di simdi 60 olmus olabilir. 5 kilo basiyo ama boydan dolayi tombik degil. 1 numarayi da 25 gun kullanmistik. Markadan markaya da degisebilir tabi. Prima kullaniyorum.Bnde hic aksatmiyrm hep memedeyiz :) Tn bi ay snra birakcam bol bol oynasiyoruz kizimla
Markadan markaya degisiyo kilolar bn 10 gun yenidogan kullandm
Bebis suan 6 kilo 53 gunluk. Canbebe kullaniyoruz 7-11 kilo olan 4 numara 3 un bel lastigi kisa kaliyo
Aman ya bu buyukler valla insani cildirtiyolar. Onlari degil kendi icgudulerini dinle canim ben ne zaman baskasini dinlesem bildigimi yapmasam hep terslik oldu cunku annesisin bebegini en iyi sen bilirsin. Onlari kirmadan savustur o an. Fakat arada laf arasinda bilgini konustur. Senin bos olmadigini bilsinler. Ben dogumdan sonra bebekle hemen ten temasi cok onemli dedigim zaman kv her donem bisey moda oluyo bikac seneye ondan da vazgecerler demisti :) bunlara kalsa atacaz bebeyi bi koseye gelene gidene hizmet edicez. Cunku kendileri oyle yapmis. Kimse kusura bakmasin benim bebegimden onemli bi isim yok. Yapisik yasamaya emzirmeye de bol bol vaktim var sikayetci degilim. Dunku hezeyanlarim bir istisnaydi :)Dostlar! Kv ile kp geldiler bir hafta bizdeler ama ben çok zor sabrediyorum. onu yeme gaz yapar diyorlar gazı yok her şey yedim bugüne kadar diyorum. Altını açık bırak diyorlar, sevmiyor pişik de yok bırakmam diyorum. Ağlarsa ağlasın biz ağlayarak büyüdük diyorlar, neden ağlatayım ki diyorum... Her şeyime bir laf!!! En sinir olduğum da çok bağlanmışım, yapışık yaşıyormuşum kafayı yermişim böyle olursam!!! Daha minicik Bebek ya tabiki annesine yapışacak. Hepsine gülücükler saçıyor. Annesine güvenmese böyle insancıl olur mu? Valla bu konuda kendime güveniyorum. 5 senedir yerli yabancı çok kaynak okudum. Bir kütüphane dolusu kitap bitirdim. En önemlisi de iç güdülerim zaten beni yönlendiriyor. Çok sinir oluyorum ya ben Nasıl dayanacağım 1 hafta
İdare edecek cevaplar veriyorum , şöyle iyi cevaplar veremiyorum alınmasınlar diye sonra da kendimi ezik gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?