2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben sirf bu yuzden her istediginde hemen veriyorum memeyi daha acikmamistir falan diye dusunmek yanlis cunku dedigin gibi bi de susuzluk var. Biz nasil susuyoruz dakika basi dikiyoruz siseyi kafamiza onlar da sik sik susuyolar. Bazen acikiyolar, bazen de anne sicakligi istedikleri icin araniyolar derken sonuc aksama kadar meme :)

m_rv_ cnm biz 4 e geceli 1 hafta oldu ilk molfix kullandm memnundm 3 te canbebeye gectik bn daha memnun kaldim gece 11 de beZi takiyorum sabah 7 8 e kdr kaka yapmadysa dgstrmiyrm hic skinti yasamadim
Canim bebegin kac kilo? Benimki 5 kilo falan hala 2 numara kullaniyoruz yanlis mi yapiyorum acaba ya.. bi104lu paket de yedekte bekliyo ustelik

Canim bebegin kac kilo? Benimki 5 kilo falan hala 2 numara kullaniyoruz yanlis mi yapiyorum acaba ya.. bi104lu paket de yedekte bekliyo ustelik
Canım istesen küçüğü de olur bebişe. Bak bakalım bacak kısmının genişliği yeterli mi lastikleri çok sıkıyor mu. Benimkine çok lastik izi olunca geçtim 3e. İkinci paketi kullanamayabilirsin. 3e geçtiğimde 5buçuk kiloya yaklaşmıştı.

Evet inga diyorlar gerçekten. Bazen de annee gibi çıkıyor :):) bildiğin anne diyor bu çocuk diyor eşim :):):)

Bnde hic aksatmiyrm hep memedeyiz :) Tn bi ay snra birakcam bol bol oynasiyoruz kizimla
Markadan markaya degisiyo kilolar bn 10 gun yenidogan kullandm
Bebis suan 6 kilo 53 gunluk. Canbebe kullaniyoruz 7-11 kilo olan 4 numara 3 un bel lastigi kisa kaliyo

Benimkibdede cok versem mi doktorami sorsam. Sabah doktordaydik aklima gelmedi sormak. Bi bakiyom bisuru var bi bakiyom hic yok
İlaç sonuçta ama ben çok olunca ve geçmeyince çok ince bir tabaka sürüyorum zaten yetiyor. Eğer yıkımayla falan geçmiyorsa sür bence

Dostlar! Kv ile kp geldiler bir hafta bizdeler ama ben çok zor sabrediyorum. onu yeme gaz yapar diyorlar gazı yok her şey yedim bugüne kadar diyorum. Altını açık bırak diyorlar, sevmiyor pişik de yok bırakmam diyorum. Ağlarsa ağlasın biz ağlayarak büyüdük diyorlar, neden ağlatayım ki diyorum... Her şeyime bir laf!!! En sinir olduğum da çok bağlanmışım, yapışık yaşıyormuşum kafayı yermişim böyle olursam!!! Daha minicik Bebek ya tabiki annesine yapışacak. Hepsine gülücükler saçıyor. Annesine güvenmese böyle insancıl olur mu? Valla bu konuda kendime güveniyorum. 5 senedir yerli yabancı çok kaynak okudum. Bir kütüphane dolusu kitap bitirdim. En önemlisi de iç güdülerim zaten beni yönlendiriyor. Çok sinir oluyorum ya ben Nasıl dayanacağım 1 hafta

İdare edecek cevaplar veriyorum , şöyle iyi cevaplar veremiyorum alınmasınlar diye sonra da kendimi ezik gibi hissediyorum

Kızlar dondurucuya atınca sütlerinizin rengi iyice sarı oluyor mu? Bal rengine dönüyor.

zeyzey3428 canım maşallah 53 günlük 6 kilo. Nasıl besliyorsun? Gece kaldırıyor musun? Biz de 43 günlüyüz inşallah 4.5 kilo vardır bebişim.

Bacaklarini kesmiyor mu yada cisi disari cikarmiyor mu 2 numara? Benimki 5.5 du

Bacaklarini siktigini gormedim. Bizim oglan biraz uzun ondan mi kilosunu gostermiyo acaba:) 54 cm dogmustu 2 hafta once 58di simdi 60 olmus olabilir. 5 kilo basiyo ama boydan dolayi tombik degil. 1 numarayi da 25 gun kullanmistik. Markadan markaya da degisebilir tabi. Prima kullaniyorum.

kizlar birsey soracagim, eylulde ise baslayacagim icin doktor bebegi yavas yavas biberona alistir dedi. Bir iki deneme yapayim diyorum bugun ama bilmedigim birsey var. oda sicakligindaki anne sutunu tekrar isitmali miyim??
Uyurken sagip taze taze biberonla vereyim diyorum ama bilmedigim icin yapamadim.

Aman ya bu buyukler valla insani cildirtiyolar. Onlari degil kendi icgudulerini dinle canim ben ne zaman baskasini dinlesem bildigimi yapmasam hep terslik oldu cunku annesisin bebegini en iyi sen bilirsin. Onlari kirmadan savustur o an. Fakat arada laf arasinda bilgini konustur. Senin bos olmadigini bilsinler. Ben dogumdan sonra bebekle hemen ten temasi cok onemli dedigim zaman kv her donem bisey moda oluyo bikac seneye ondan da vazgecerler demisti :) bunlara kalsa atacaz bebeyi bi koseye gelene gidene hizmet edicez. Cunku kendileri oyle yapmis. Kimse kusura bakmasin benim bebegimden onemli bi isim yok. Yapisik yasamaya emzirmeye de bol bol vaktim var sikayetci degilim. Dunku hezeyanlarim bir istisnaydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…