- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.261
Ben yptırdım canımMerhaba kızlar bebegine kalça ultasonu yapatranlar varmı
Bende su an avent var ama.. Korkuyorum da ya biberon kolayina gelir de meme almazsa diye..Yapacağın ilk sey dr brown biberon almak olsun
Saşlık ocagının istedi kagıtta ne yazıyordu pekiSağ bacak 60 sol bacak 64 sağ bacak için sınırda dedi 1 ay sonra tekrar usg istedi seninki nasıldı cnm
Kac gunluk bebeginCanim bebegin kac kilo? Benimki 5 kilo falan hala 2 numara kullaniyoruz yanlis mi yapiyorum acaba ya.. bi104lu paket de yedekte bekliyo ustelik
Benim büyük oğlum memeyi alamadı. Sütüm stres dolayısıyla azdı, göğsüm büyüktü, Bebek küçüktü. Makina ile sağıp, biberon ile verdim. Vitamalt içiyordum bol bol, geliyordu sütüm.Bende su an avent var ama.. Korkuyorum da ya biberon kolayina gelir de meme almazsa diye..
O emmedikce istedigim kadar sagayim boyle gelmez ki sutum..
Aynısı bende de var kv herseyime birsey söylüyo ve en kötüsü altlı üstlü yaşıyoruzDostlar! Kv ile kp geldiler bir hafta bizdeler ama ben çok zor sabrediyorum. onu yeme gaz yapar diyorlar gazı yok her şey yedim bugüne kadar diyorum. Altını açık bırak diyorlar, sevmiyor pişik de yok bırakmam diyorum. Ağlarsa ağlasın biz ağlayarak büyüdük diyorlar, neden ağlatayım ki diyorum... Her şeyime bir laf!!! En sinir olduğum da çok bağlanmışım, yapışık yaşıyormuşum kafayı yermişim böyle olursam!!! Daha minicik Bebek ya tabiki annesine yapışacak. Hepsine gülücükler saçıyor. Annesine güvenmese böyle insancıl olur mu? Valla bu konuda kendime güveniyorum. 5 senedir yerli yabancı çok kaynak okudum. Bir kütüphane dolusu kitap bitirdim. En önemlisi de iç güdülerim zaten beni yönlendiriyor. Çok sinir oluyorum ya ben Nasıl dayanacağım 1 hafta
İdare edecek cevaplar veriyorum , şöyle iyi cevaplar veremiyorum alınmasınlar diye sonra da kendimi ezik gibi hissediyorum
Benimde oyle az az geliyo hatta dun beyaz akintim geldi hep bitti sandim yine devam ediyo l. Insallah bi problem olmazBenimki bitmişti 38. Gün. Birkaç gündür az az geliyor yine. Normaldir canım. Bazılarının uzun sürüyormuş.
Allah sabır versinDostlar! Kv ile kp geldiler bir hafta bizdeler ama ben çok zor sabrediyorum. onu yeme gaz yapar diyorlar gazı yok her şey yedim bugüne kadar diyorum. Altını açık bırak diyorlar, sevmiyor pişik de yok bırakmam diyorum. Ağlarsa ağlasın biz ağlayarak büyüdük diyorlar, neden ağlatayım ki diyorum... Her şeyime bir laf!!! En sinir olduğum da çok bağlanmışım, yapışık yaşıyormuşum kafayı yermişim böyle olursam!!! Daha minicik Bebek ya tabiki annesine yapışacak. Hepsine gülücükler saçıyor. Annesine güvenmese böyle insancıl olur mu? Valla bu konuda kendime güveniyorum. 5 senedir yerli yabancı çok kaynak okudum. Bir kütüphane dolusu kitap bitirdim. En önemlisi de iç güdülerim zaten beni yönlendiriyor. Çok sinir oluyorum ya ben Nasıl dayanacağım 1 hafta
İdare edecek cevaplar veriyorum , şöyle iyi cevaplar veremiyorum alınmasınlar diye sonra da kendimi ezik gibi hissediyorum
43. Gun benim de devam ediyor. Doktorum muayenede kanamayi gordu kanaman var dedi hee dedim evet var :) ters bi durum olsa mudahale ederdi heralde bence bi sikinti yok rahat ol.Kizlar dogum yapali 45 gun oldu hala kanamam devam ediyo benim gibi olan varmi ya deli olcam bi bitmedi gitti. Bi sorun yoktur ins
Bende çpk bunaldım sanki ya bi düzene otursaydı minnaklar bizimkide gündüz hiç uyumuyo akşam uyku saati 10. 8de bi başlıyp ağlamaya 9da dalıyo yavaş yavaş 10 da tam uyuyo ama gündüz çok yoruluyorum ya hiç üstümden inmiyo bensiz uyumuyo napcaksakbunaldım evde bütün gün aynı şeyleri yapmaktan ama sabır birkaç ay daha bakalım
@ dlrsordn benim 54 gün sürdü sıkıntı yok kızlar43. Gun benim de devam ediyor. Doktorum muayenede kanamayi gordu kanaman var dedi hee dedim evet var :) ters bi durum olsa mudahale ederdi heralde bence bi sikinti yok rahat ol.
Hadi gozun aydin gec oldu saglam olmustur :) iyice kurumustur kanama falan olmaz insallah.Kızlar bu arada bizim göbek az evvel düştü sonunda
43 gunlukKac gunluk bebegin
Doktora neden gitmistin cnm43. Gun benim de devam ediyor. Doktorum muayenede kanamayi gordu kanaman var dedi hee dedim evet var :) ters bi durum olsa mudahale ederdi heralde bence bi sikinti yok rahat ol.
Aynı Can'ım çok yorgunumBende çpk bunaldım sanki ya bi düzene otursaydı minnaklar bizimkide gündüz hiç uyumuyo akşam uyku saati 10. 8de bi başlıyp ağlamaya 9da dalıyo yavaş yavaş 10 da tam uyuyo ama gündüz çok yoruluyorum ya hiç üstümden inmiyo bensiz uyumuyo napcaksakcanları sağolsun kuzularımızım
Di mi canım ya. Altını değiştirirken gelip bakıyor sinir oldum. Eşime banyosunu beraber yapalım dedim. Annem de bulunmak ister diyor. Ben istemiyorum. Onun da bir mahremiyeti var bence de. Yarın banyo yapılacak valla söyleyeceğim ben eşimle yaptırayım diye. Ne derse desin.Canım bir haftacık idare ediver. Ama sana ters gelen şeyleri de söylediklerinde yapma. Sen yine ne istiyorsan nasıl istiyorsan öyle yap. Bebek de olsa herkesin yanında altı açık gezdiremem ben. Onun da özeli var bence :) ben kimsenin yanında altını değiştirmedim kıyafetini değiştirmedim banyosunu yaptırmadım. Babası hariç. Ve ameliyatın ilk zamanları hariç :) başlarda tuhaf karşılandı ama noolcak canım bizden vs dendi ama ben yine bildiğimi yaptım :) alıştı herkes annemler kvler. Sen yaptıklarından ödün verme saygını da koru. Bir hafta geçer hemen. Biz bir ay birlikteydik nerdeyse sadece yatma zamanı evlerine gidiyorlardı. Ama sıkıntısız geçti çok şükür.
O kadar da olsun artık canım. İnsan bazen bunalıyor gerçekten. Ezmirmek aslında çok ama çok zor bir iş. İlk günler o yaralarla canımız acıya acıya emzirmedik mi? Bende duruş bozukluğu oldu emzirmekten. Yani bazen öyle sıkıntı duymak çok normal :)Aman ya bu buyukler valla insani cildirtiyolar. Onlari degil kendi icgudulerini dinle canim ben ne zaman baskasini dinlesem bildigimi yapmasam hep terslik oldu cunku annesisin bebegini en iyi sen bilirsin. Onlari kirmadan savustur o an. Fakat arada laf arasinda bilgini konustur. Senin bos olmadigini bilsinler. Ben dogumdan sonra bebekle hemen ten temasi cok onemli dedigim zaman kv her donem bisey moda oluyo bikac seneye ondan da vazgecerler demisti :) bunlara kalsa atacaz bebeyi bi koseye gelene gidene hizmet edicez. Cunku kendileri oyle yapmis. Kimse kusura bakmasin benim bebegimden onemli bi isim yok. Yapisik yasamaya emzirmeye de bol bol vaktim var sikayetci degilim. Dunku hezeyanlarim bir istisnaydi :)
cok tesekkur ederimHadi gozun aydin gec oldu saglam olmustur :) iyice kurumustur kanama falan olmaz insallah.
9ay
sabret canım gerçekten az bi süre..
Bence travma etkisi yapmaz, yapsa da onlar gidince çabuk atlatirsiniz.
En iyisi bence eşin onları gezdirsin, ısrarla, yorsun ki eve gelip uyusunlar
.. :)
cevap verme. Dinle. Konuşsunlar, gülümse ve bildiğini oku. Açıklama..
Münazaraya olayına girme..
Bak bu dede bak bi babaanne diye konuş bebeğinle arandaki bağı göster.
Eskiden anne baba kv kp yanında bebek sevmrk ayipmis ağlatirlarmis bile ayıp olmasın diye..
Böyle kalmayacaksiniz sonuçta bebek büyüdükçe kucağa doyunca etrafı seyredecek, emekleyip etrafı karıştıracak.
Bana da gelen misafirler emzik verr emziiik iş tutamazsın diyorlar. Şimdi emsin sonra diyorum. Sonra da sorarlarsa alışmadi derim amaan. Doğal büyüsün bakmak istiyorum. Kendim büyütmek istiyorum. Benim çocuğum yani.. Bana özel.. Aileyi etrafı büyüyünce tanıyacak zaten..
Benim kv de oğluna hizmet edemem diye kaygı ediyo.. Hele oğlunun kahvaltı yemek hazırladığını duysa çıldırır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?