2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende su an avent var ama.. Korkuyorum da ya biberon kolayina gelir de meme almazsa diye..
O emmedikce istedigim kadar sagayim boyle gelmez ki sutum..
Benim büyük oğlum memeyi alamadı. Sütüm stres dolayısıyla azdı, göğsüm büyüktü, Bebek küçüktü. Makina ile sağıp, biberon ile verdim. Vitamalt içiyordum bol bol, geliyordu sütüm.

Aynısı bende de var kv herseyime birsey söylüyo ve en kötüsü altlı üstlü yaşıyoruz

Reactions: 9ay
Allah sabır versin

Reactions: 9ay
Kizlar dogum yapali 45 gun oldu hala kanamam devam ediyo benim gibi olan varmi ya deli olcam bi bitmedi gitti. Bi sorun yoktur ins
43. Gun benim de devam ediyor. Doktorum muayenede kanamayi gordu kanaman var dedi hee dedim evet var :) ters bi durum olsa mudahale ederdi heralde bence bi sikinti yok rahat ol.

bunaldım evde bütün gün aynı şeyleri yapmaktan ama sabır birkaç ay daha bakalım
Bende çpk bunaldım sanki ya bi düzene otursaydı minnaklar bizimkide gündüz hiç uyumuyo akşam uyku saati 10. 8de bi başlıyp ağlamaya 9da dalıyo yavaş yavaş 10 da tam uyuyo ama gündüz çok yoruluyorum ya hiç üstümden inmiyo bensiz uyumuyo napcaksak canları sağolsun kuzularımızım

@GlnU canım bence süt azalmaz (senin keyfin yerindeyse).
Uykusuz, susuz, mutsuz değilsin değil mi?
Uyuduğun uyandığında nasillar ona bak.
Gündüz derin uyumuyorlar ve birikmesine fırsat olmuyor

Aynı Can'ım çok yorgunum

Di mi canım ya. Altını değiştirirken gelip bakıyor sinir oldum. Eşime banyosunu beraber yapalım dedim. Annem de bulunmak ister diyor. Ben istemiyorum. Onun da bir mahremiyeti var bence de. Yarın banyo yapılacak valla söyleyeceğim ben eşimle yaptırayım diye. Ne derse desin.

O kadar da olsun artık canım. İnsan bazen bunalıyor gerçekten. Ezmirmek aslında çok ama çok zor bir iş. İlk günler o yaralarla canımız acıya acıya emzirmedik mi? Bende duruş bozukluğu oldu emzirmekten. Yani bazen öyle sıkıntı duymak çok normal :)

Dediğin gibi belki sadece çok kısa bir süre daha bana yapışık gezecek. Ben her dakikasının keyfini sürmek istiyorum. 5 sene beklemişim bu bebeği ben ya, çok mu zor bunu anlamak. Sürekli onu izlemek, sevmek, öpüp koklamak istiyorum. Uyunca özlüyorum. Allahtan gidecekler ben de bebeğimin keyfini çıkaracağım baş başa.

Dışarı çıkmak çok iyi fikir :) Ama beni bırakıp gitmezler!

Banyosunu kendim yaptırmak istiyorum. Yarın banyo günü. Bakalım bunu söyleyince ne tepki verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…