2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yok cnm evde yaptım yedik midem çok hassas benim niye öyle oldu ben de anlamadım.Senin gibi sabırlı olabilsek keşke canim çok haklısın bir gün daha büyüduler geçti gitti

Bebişimin saati var galiba. Her 3 saatte bir alarm kurmuş kalkıyor :) ben geri uyuyamıyorum ya.
Ben de 2 ya da 3 saate bir kalkiyorum o kalkmasa da ben uyanıyorum artık. Bizimki çok keyifçi ya çok komik basının rahat yerini bulması için dakikalarca bi sağ bi yukarı bi aşağı yapıyo iyice yerlestiriyo kafasini ben bi de bu inga diye ağlama sesini sembolik sanirdim bizimki bildiğin İn-Gaa diye ağlıyor :))))

Keyifli hale getirmeye çalışssan. Ben kitaplarını okuduğum bir pedagog'un radyo programını dinliyorum emzirirken. Bazen dizimi izliyorum tv karşısında. Buraya giriyorum, annemle yazışıyorum falan...
Bn de telefondan okumalar yapıyorum Bebeklerle ilgili ama sabırsız Bi insanım İste malesef afakanlar basıyor bir müddet sonra hiçbir şey oyalamıyor. Stresim çocuğa geçiyor her şey daha da sarpa sarıyor

Doktordan geldik kızlar. Göbeğinde akinti vardi. Bide kapalıydı. Makasla kesti mercimek gibi biseyi. Kanadi ama aglamadi kizim. Simdi rahatlarmis yedigi yarar diyor. Bakalim kilo alimi iyi olacakmı. Birde laktamil ve still tea onerdi. Still tea sutu artırmak lactamil kaliteyi artirmak icinmis. Ins faydasini görürüz.

muhakkak cok zor ancak bir sekilde baslamak lazim

Ama Kocaman oldu artık 4 haziran doğumlu bu kadar meme hastalığı normal mi ya bittim tükendim 40ı çıkınca düzelir dediler iki aylık olacak hiçbir şey değişmedi.

belki yanlis biliyorumdur ama 40 gun bebekle degil, anne ile ilgili bir surec. 40 gunde rahim gebelik oncesi boyuta doner. dolayisiyla bebegin 40inin bir onemi yoktur herhangi bir seyde.

her bebegin duygusal ve fiziksel ihtiyaclari farkli. bebeginiz belki de size ihtiyac duyuyor :)

prima premium care

Uyuduktan sonra kendisi çekiyor elini ben alışkanlık yapacak diye korkuyorum elini ya da beni emeceğine emzik emse ya ilk iş sabırla emzik tutturmam gerek
Bana da arkadaşım önerdi, birsürü emzik almıştım hiçbirini dopru düzgün tutmamış. Üstelik bazılarını instagramdan sipariş ettim pahalı emzikler. Olmadı olmadı. Geçenlerde tam kırkının ertesi günü kauçuk nuk emzik aldım 5 liralık onu tuttu :) benim aldıklarım hep silikon emzikmiş meğer oğlum damaklı kauçuk emzik istermiş, üstelik burjuva değilmiş oğlum en ekonomik emziği seçince mutlu oldum..

A Alwayshappygirl cnm dun bi yazi okudum bizinkide duzelck yeri iyice kotuye gtti saat basi ister oldu meger o yaziyo okuyunca aklm basima geldi onlrda susuyo lar o yzdn bizi istiyolar dogru dedm bn nasil susuyorm veya terliyrm icicek ariyrm oda oyle
Bide bizimki nuk kaucuk tuttu bi tek dene mtlaka tutmayab bebek yok sanirim

m_rv_ cnm biz 4 e geceli 1 hafta oldu ilk molfix kullandm memnundm 3 te canbebeye gectik bn daha memnun kaldim gece 11 de beZi takiyorum sabah 7 8 e kdr kaka yapmadysa dgstrmiyrm hic skinti yasamadim

kızlar bebişimin yüzünde sivilceler çıktı çok fena iki yanağında da var nasıl geçer sizin başınıza da geldi mi ne yaptınız

Kızlar kalça usgsi çektiren yokmu aranızda

Kimsden cvp gelmeyince çektirmediler her halde diye düşünmeye başlamıştım sonuçlarınız nasıl bizimki biraz sınırda çıktı
Doktor hersey yolunda dedi bizim baya oldu yapilali ay yaptrmayan varmi grckten byle ciddi biseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…