- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.481
Canım benim ilki 5 yılda 7. Tüp bebekte oldu o sebeple çok korunma gereği duymuyorum :) keşke olsa
Esinin sabrına maşallah canım :) ben 2yasina gelsin öyle istiyorum ikinciyi enazindan tuvalet eğitimini alsın sütten kesilsin kendi başının çaresine bakacak duruma gelsin. Yoksa gözüm yemiyo. Ama senin tıbbi açıdan öyleydi yanlış hatirlamiyosam
Ne duası canım ben bilmiyorum?Muhabbeti açılmışken ilişkiye girerken okunacak duası var biliyorsunuz dimi arkadaşlar? Bazi insanlar bilmezde hatırlatiyim dedim
Hee bu arada oglan canim.omer melih
Bebekler için olanda baby çocuklar için olanda kids yazıyor canım. 400 IU olan. Günlük bir damla. Fotosunu ekliyorum.
400 bebek ve çocuklar için
1000
2000
4000 bunlar da yetişkin kilolu erkek ve hasta d vit eksikliği olan kişiler için vs.. Sen bebeğine 400 lük aldıracakskn..
Reçetesiz satılıuor bu arada..
Bence hiç düşünme bu tarz rüyaların üstüne. Ben de bir kaç kere askerlerin helikopterlerin evimizi taradığını gördüm. Darbe girişiminden etkilenmişiz muhtemelen. Sosyolog olsam kesin bunu çalışırdım. Üstünde durma canım
PembeLokum
Ya bende saçma sapan rüyalar görüyorum
Dün gece rüyamda Ada'mın biri bebeğimi korkutmaya zarar vermeye çalışıyor bebeğim kucağımda kaçmaya çalışıyorum
Bebeğimi gizli bi yere bırakıp Ada'mı oyalayayım bebeğimi bulamasın diyorum sonra uyandım sıçrayarak
Bide benim aklıma sürekli bana bişi olursa bebeğim napar ya da bebeğimin başına kötü bişey gelirse ne yaparım diye düşünüyorum
Birde sanırım depresyona girdim ben dışarı çıkmak istemiyorum
Ağdaya gitmem lazım içimden gelmiyor
Doğum yaptıgımdan beri gezmek amaçlı sadece 2 kere çıktım
Yarın aşısı var kızımın keşke eve gelip yapsalar diyorum içimden
İyice kendimi bırakmışım önceden bakımlı idim şimdi saçlarımı ikinci üçüncü duştan sonra anca tarıyorum
Oje sürdüm 1 hafta önce hep uçlardan soyulmuş hiççç umrumda değil ..
Ben de tam tersi çocuğa göre annenin etkilendiğini düşünüyorum. O sana önceden alıştırma yapmış. Bak ben gece uyumam, alış diye :)
Ne duası canım bu. Lohusalik sonrası mı, bebek için miMuhabbeti açılmışken ilişkiye girerken okunacak duası var biliyorsunuz dimi arkadaşlar? Bazi insanlar bilmezde hatırlatiyim dedim
ACİL HAZİRAN ANNELERİ YARDİM EDİN LÜTFEN ...((( ben 05.08.16 normal doğum yaptim bebisim 4günlük. bugun sağlik ocağina aşi için gittik. ordaki hemşire bebişimde az da olsa sarilik var dedi.1saatden 1 emzir dedi. ama bebişi uyandiramiyorum 1saatden 1.en az 2saat uyuyor. sariliği artar diyor çoook korkuyorum.ne yapmaliyim? sizin bebişlerde boyle bir durum oldu mu?nolur cevap ( uyuyamam bu gece ben
bence de 1saat çok az... 2saat uyuduğunda aynen bu soylediklerinden yapinca kalkiyor.çok tedirginim... hemşire ayaklarina doğru inerse dra gotur dedi.şimdi nasil anlayacam elimle derisine basdiğimda sariysa sarilik ,beyazsa değil midir?Bebegin hayirli olsun saglikla buyut insaallah
Yenidogan bebekler cok uyur
Uyandirmak icin altini degistirebilirsin, uzerindeki kiyafetleri cikarabilirsin, ayaklarini gidiklayabilirsin
1 saat bna cok erken geldi bizlere 2 saatte bir emzirmek gerektigini soylediler
Canım biz 37 günlükken boğulma tehlikesi atlattık , o gün 5 doktor baktı yavruma, hepsi ayrı ayrı kontrol etti , hepside birbirinden bağımsız olarak reflüsü olmayan bebeklerin bile 1 ay sonra yastık kullanmalı dedi , bizde kullanmıyorduk o güne kadar , 3 yastık aldık o gün bebeğim mağazasından içinde ne var hiç bilmiyorum , o günden beri kullanıyoruz , çok yuksek değil YastıklarCanım ben kullanmiyorum. Onlar büyüyüP kendileri bizi taklit edip yastıkla yatıyor. 2 yaşını geçiyor.
Zaten ani bebek ölümü riskine karşı koruma için 2 yaşa kadar önerilmiyor.
emy0364 canim senin kullandigin yastık nasıl yüksek mi elyaf mi pamuk mu yün mü
Size niçin önerdi Dr şaşırdım
Eşim evlendiğimiz ilk zamanlar aile hekimliği yapıyordu , hiç devletin verdiği kordomu kullanmadık , hep marketten aldık ...Bu arada korunmadan bahsedilmis bizim daha yeni çıktı 40 mız suanlik bişey yok ama oğlumu 1 aylık aşıya goturdugumde hemşire kondom verdi.saglikocaklari veriyor bedava kondom faydalanmak isteyenlerin bilgisine...
Bende yastık kullanıyorum tabiki çok yüksek değilCanım biz 37 günlükken boğulma tehlikesi atlattık , o gün 5 doktor baktı yavruma, hepsi ayrı ayrı kontrol etti , hepside birbirinden bağımsız olarak reflüsü olmayan bebeklerin bile 1 ay sonra yastık kullanmalı dedi , bizde kullanmıyorduk o güne kadar , 3 yastık aldık o gün bebeğim mağazasından içinde ne var hiç bilmiyorum , o günden beri kullanıyoruz , çok yuksek değil Yastıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?