- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
- 313
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.521
Ne cekmis be :) cocuklar gercekten duzendeki en ufak degisiklijklikten etkileniyolar alisik olduklarini ozluyolar. Yazik yavruya kolay seyler yasamamis. Cok gecmis olsun.:) benim hayalim de öyleydi ama,
oğlum 3yaşında hala bez takıyor.
Tuvalet eğitimine banyoya direnç gosteriyor.
Elini yüzünü yikatabildigime seviniyorum. Günde en az 3kez biberonla günlük sütle yapılmış nesquik içiyor, başka türlü süt iciremedim.
3ekimde sütten kesebildim 8ay sonra 3haziranda bebegimi emzirmeye başladım.
Ama hak veriyorum. Oğlum o kadar uslu ve tatlıydi ki "bunun gibi olsun 10tane dogururum" diyen olmuştu. Erken konuştu ve yürüdü, numaracidir.
Sonra n'oldu biliyor musun?
Biz geçen haziranda ev toplamaya başlarken psikolojisi bozuldu, kutuları açmaya çalıştı rahatsız oldu. Temmuzda taşındık, kabul edemedi. Tabletten bulup bulup eski evdeki resimlerini gösterdi ağladı. Tableti fabrika ayarlarina getirdik unutsun diye. Sonra bi yerde durup incir aldığımız sırada arabadan indi arkasindN koştum üzerimize siyah bi köpek atlar gibi oldı. Oğlum kaçarken duran traktörün tekerinin arasına sıkıştı köpek orda sıkıştırdı. Eşim ve sahibi yetişti. Arabaya bindik giderken bi baktik levha "dikkat kuduz riskli bölge"
haydaa çocuğun her yerine baktım, leğen kemigin üstünde siyrilma var acile gittik. 3 kuduz aşısı vuruldu verilen tarihlerde gittik. Acayip bi çocuk oldu.
Derken tam toplanıyordu ki şubatta tayinimiz çıktı. Yine toparlandık yine taşındık. Yine kanul etmedi. "Hala eve gelmedik" dedi ağladı. Eski eve tasinacagimizi sanmış.
Yine zamanla toparlandı ki kardeşi oldu. Yine çığlık atan bi çocuk oldu.umarım artık toparlanır..
Nerden nereye geldim yaa..
Ben bayan drama karşınızda :)
İki çay kaşığı Halis zeytinyağıBebeğim 3 gundur kakasini yapmıyor çok zorlanıyor bi oneriniz var mı kızlar doktora götürmek istemiyorum çünkü hemen lavman veriyorlar
Benim kızım bugün tan iki aylık 1 haftadır gayet farkediyoruz gibi takip ediyorKızlar bebişin gözleri ne zaman görür bizi ne zaman farketcek
Bende oldu canım. Biraz uzun sürdüKızlar kanaması bitip de günler sonra kanaması olan oldu mu
:) benim hayalim de öyleydi ama,
oğlum 3yaşında hala bez takıyor.
Tuvalet eğitimine banyoya direnç gosteriyor.
Elini yüzünü yikatabildigime seviniyorum. Günde en az 3kez biberonla günlük sütle yapılmış nesquik içiyor, başka türlü süt iciremedim.
3ekimde sütten kesebildim 8ay sonra 3haziranda bebegimi emzirmeye başladım.
Ama hak veriyorum. Oğlum o kadar uslu ve tatlıydi ki "bunun gibi olsun 10tane dogururum" diyen olmuştu. Erken konuştu ve yürüdü, numaracidir.
Sonra n'oldu biliyor musun?
Biz geçen haziranda ev toplamaya başlarken psikolojisi bozuldu, kutuları açmaya çalıştı rahatsız oldu. Temmuzda taşındık, kabul edemedi. Tabletten bulup bulup eski evdeki resimlerini gösterdi ağladı. Tableti fabrika ayarlarina getirdik unutsun diye. Sonra bi yerde durup incir aldığımız sırada arabadan indi arkasindN koştum üzerimize siyah bi köpek atlar gibi oldı. Oğlum kaçarken duran traktörün tekerinin arasına sıkıştı köpek orda sıkıştırdı. Eşim ve sahibi yetişti. Arabaya bindik giderken bi baktik levha "dikkat kuduz riskli bölge"
haydaa çocuğun her yerine baktım, leğen kemigin üstünde siyrilma var acile gittik. 3 kuduz aşısı vuruldu verilen tarihlerde gittik. Acayip bi çocuk oldu.
Derken tam toplanıyordu ki şubatta tayinimiz çıktı. Yine toparlandık yine taşındık. Yine kanul etmedi. "Hala eve gelmedik" dedi ağladı. Eski eve tasinacagimizi sanmış.
Yine zamanla toparlandı ki kardeşi oldu. Yine çığlık atan bi çocuk oldu.umarım artık toparlanır..
Nerden nereye geldim yaa..
Ben bayan drama karşınızda :)
@Ysmnvlkn
benim buyuk oglumda da kolik yasadik. simdi ufaklikta da yasiyoruz. buyuk oglumu ummi sinan besteleri ile uyutuyordum; kucugu de ayni sekilde sakinlesiyor. zaten birinin adi Sems, otekinin Kays.
senfoni ile ilahiler var; itri ve bach gibi. hem sana hem bebege de sukunet asilayacaktir. aksam saatlerinde bebegi yatirdigin odada ac, beraber dinleyin. sakinlestigini sen de gozlemleyeceksin.
PembeLokum H history1985 böyle devam edersem paspal hantal biri olacağım spora başlasam bebeğimde biraz daha serpilse daha iyi olurum herhalde
Cnm Saraçoğlunu izle netten sütü arttırmayı anlatıyor bol dereotu incir ve beyaz üzüm bunlar sütü arttırıyor ama soyle olacak mesela 2 gün dereotu sonra onu bırak iki gün incir o şekilde bi de tabi o bitkisel caylardan iç her fırsatta uyu bol bol duş ılık ve sutüm yok diye düşünme beynine güzel mesajlar yolla her kadının sütü vardır
Bence kilosu gayet iyi Can'ımKizlar merhaba ben pek giremiyorum emzirme isi olmadi sagip veriyorum her sey gec gibi artik istahsiz ne yapacagimi bilmiyorum 3330 dogdu 38.gun 4330 58.gun 5200 oldu nasil sizce zayif mi yorumlarsaniz sevinirim bir cok doktora gittim sonuc alamiyorum gunduz uykulari pek yok biberonu bile diliyle ittiriyor bazen.:) 1 bucuk iki saate bir 60 cc normal mi bazen yarim saate bir saate bir veriyorum geceleride uyurken agzina biberonla veriyorum araliksiz fazla uyuyamadigi icin mi boyle sizce ?? Toplam 700 etmiyordur boyu 57 olmus 49 dogmustu birde mama tavsiyesi alabilir miyim sizden. 2.ay kontrolleriniz nasildi acaba.
Kizlar merhaba ben pek giremiyorum emzirme isi olmadi sagip veriyorum her sey gec gibi artik istahsiz ne yapacagimi bilmiyorum 3330 dogdu 38.gun 4330 58.gun 5200 oldu nasil sizce zayif mi yorumlarsaniz sevinirim bir cok doktora gittim sonuc alamiyorum gunduz uykulari pek yok biberonu bile diliyle ittiriyor bazen.:) 1 bucuk iki saate bir 60 cc normal mi bazen yarim saate bir saate bir veriyorum geceleride uyurken agzina biberonla veriyorum araliksiz fazla uyuyamadigi icin mi boyle sizce ?? Toplam 700 etmiyordur boyu 57 olmus 49 dogmustu birde mama tavsiyesi alabilir miyim sizden. 2.ay kontrolleriniz nasildi acaba.
tesekkur ederim.Vay cocuklarinin ismi cok guzel cnm tavsiyeni de deneyecegim:)
Cok tesekkur ederim simdi ac kalir diye korkuyorum onu denedim ama boyle emiyor bazen bir gun boyunca ama sonra biberon istiyor bir noktaya kdr ac birakiyorum sonra dayanamiyor mu diyorum. Ac kaldığına uzuluyorum en azindan ac kalmasin diyorum 2 saate bi 60 ml cikiyor emzirme kampi yapsam onu doyurur mu acayip meme reddi var ve sagmamam lazim dimi o zaman simdi sagmazsam ememezse sutum kesilirse diye korkuyorum elimdekindede olurum diye ama sagincada bos cekiyor...Canım hiçbirşey için geç değil.
Tomrisin emzirme notları blogunu okuyup
Emzirme kampına girip bi kaç gün sabredersen emzirerek sağma eziyetinden kurtulabilirsin.
O günler misafir kabul etme.
Sana sadece yardımı olacak seni pes ettirmeyecek birileri gelebilir.
Kimse gelmese de olur.
Eşin de destekçi olsa iyi olur.
Bebek bir iki gün ağladı diye dirdir ederse kulağını tıka.
Biberon kullandığına göre emmeyi biliyor.
Azıcık aç kalır gibi olsa da toparlayacaktir.
Senden direk emerek o kadar iyi besin almış olacak ki. Bi kaç gün sabret canım.
Bebeğin kilosu boyu ortalamada gayet iyi bence.
Bugün 2. Ay aşımızı yaptırdık kızıma
Kilo 6 kg boy 61 olmuş kızımın
Yanlız 3 tane iğne vurdular ben 2 tane biliyordum
Sizinki nasıldı?
Bu arada ben 71 olmuşum ya 2 aydır bir gram vermedim sabitlendi kilom resmen
Bi doğurduğumda 10 kilo gitti o kadar
Türkçesini yaziyim canım. Arapcasini alfabe olmadığı için yazmicam burda.
"Allahümme cennibneşşeydane ve cennibişşeydane mâ razegtenâ"
Bu dua okunduğunda şeytan oradan uzaklaşıyomuş eğer okunmazsa oda orada bulunuyormuş.
K
Cok tesekkur ederim simdi ac kalir diye korkuyorum onu denedim ama boyle emiyor bazen bir gun boyunca ama sonra biberon istiyor bir noktaya kdr ac birakiyorum sonra dayanamiyor mu diyorum. Ac kaldığına uzuluyorum en azindan ac kalmasin diyorum 2 saate bi 60 ml cikiyor emzirme kampi yapsam onu doyurur mu acayip meme reddi var ve sagmamam lazim dimi o zaman simdi sagmazsam ememezse sutum kesilirse diye korkuyorum elimdekindede olurum diye ama sagincada bos cekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?