2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ne cekmis be :) cocuklar gercekten duzendeki en ufak degisiklijklikten etkileniyolar alisik olduklarini ozluyolar. Yazik yavruya kolay seyler yasamamis. Cok gecmis olsun.

Kizlar merhaba ben pek giremiyorum emzirme isi olmadi sagip veriyorum her sey gec gibi artik istahsiz ne yapacagimi bilmiyorum 3330 dogdu 38.gun 4330 58.gun 5200 oldu nasil sizce zayif mi yorumlarsaniz sevinirim bir cok doktora gittim sonuc alamiyorum gunduz uykulari pek yok biberonu bile diliyle ittiriyor bazen.:) 1 bucuk iki saate bir 60 cc normal mi bazen yarim saate bir saate bir veriyorum geceleride uyurken agzina biberonla veriyorum araliksiz fazla uyuyamadigi icin mi boyle sizce ?? Toplam 700 etmiyordur boyu 57 olmus 49 dogmustu birde mama tavsiyesi alabilir miyim sizden. 2.ay kontrolleriniz nasildi acaba.

Son düzenleme:

Canim yaa çok geçmiş olsun kiyamam oğluna ama inşallah çabucak toparlanır akrabalarının yanında unutur olanları. İnsan ne yasicagini bilmeden planlar yapıyor hep

Vay cocuklarinin ismi cok guzel cnm tavsiyeni de deneyecegim:)

Bu kür tam olarak nasıl biraz anlatirmisin

Bence kilosu gayet iyi Can'ım

Bugün 2. Ay aşımızı yaptırdık kızıma
Kilo 6 kg boy 61 olmuş kızımın
Yanlız 3 tane iğne vurdular ben 2 tane biliyordum
Sizinki nasıldı?
Bu arada ben 71 olmuşum ya 2 aydır bir gram vermedim sabitlendi kilom resmen
Bi doğurduğumda 10 kilo gitti o kadar

Canım hiçbirşey için geç değil.
Tomrisin emzirme notları blogunu okuyup
Emzirme kampına girip bi kaç gün sabredersen emzirerek sağma eziyetinden kurtulabilirsin.
O günler misafir kabul etme.
Sana sadece yardımı olacak seni pes ettirmeyecek birileri gelebilir.
Kimse gelmese de olur.
Eşin de destekçi olsa iyi olur.
Bebek bir iki gün ağladı diye dirdir ederse kulağını tıka.

Biberon kullandığına göre emmeyi biliyor.
Azıcık aç kalır gibi olsa da toparlayacaktir.
Senden direk emerek o kadar iyi besin almış olacak ki. Bi kaç gün sabret canım.

Bebeğin kilosu boyu ortalamada gayet iyi bence.

Ilk ay sik emzirmedim uzadi aralar mama sagdigim sutu verme derken gcti. sonra kolik oldu dr sik besleme dedi. ictigini icti 2 saat vermedim o yuzden. zaten sagma dedi cok etkiledi sagmadim neredeyse hic sutum kesiliyordu. pompa kampi yaptimda biraz artti simdi sagip veriyorum :) emy0364 sende uygula cnm cok etkili . Simdidr ne zaman isterse veriyorum uyrken bile 1.bucuk saate agzi veryrm aliyor hata mi yapiyorum bir de gunduzleri hic bir sey almiyo kasikla veriyorum yutuyor.

seker000 H history1985
Türkçesini yaziyim canım. Arapcasini alfabe olmadığı için yazmicam burda.
"Allahümme cennibneşşeydane ve cennibişşeydane mâ razegtenâ"
Bu dua okunduğunda şeytan oradan uzaklaşıyomuş eğer okunmazsa oda orada bulunuyormuş.
HK77 canim bu her ilişki anında okunacak dua hep yani

Son düzenleme:
K
Cok tesekkur ederim simdi ac kalir diye korkuyorum onu denedim ama boyle emiyor bazen bir gun boyunca ama sonra biberon istiyor bir noktaya kdr ac birakiyorum sonra dayanamiyor mu diyorum. Ac kaldığına uzuluyorum en azindan ac kalmasin diyorum 2 saate bi 60 ml cikiyor emzirme kampi yapsam onu doyurur mu acayip meme reddi var ve sagmamam lazim dimi o zaman simdi sagmazsam ememezse sutum kesilirse diye korkuyorum elimdekindede olurum diye ama sagincada bos cekiyor...

Maşallah bebeğine.
Bizi daha cagirmadilar.

Sana da maşallah.
Ben 10kilo bile veremedim. 5kilo gitti benden. O da çocuk, su ve plasentadir yani.

Ben yeni hiçbirşey almıyorum.
Hala gebe etek veya gebe pantolon tunik giyiyorum bi yere gidersem.

Bazen 15dk yürüyüş yapıyorum kv evin önünde 50metrelik bi uzun alan var. Onlar bebeğe bakarken yürüyorum.
Vermesem de bari kilo almayim diyorum.

Ilk defa duydum canım.
Euzu besmele de aynı manada değil mi hemen hemen?

Hiç bir şey olmaz ywter ki sen emzirmek iste. Sagmadigin sutler fazlaysa akar. Bir hafta bile ememse sonra emer.
Yeter ki kafannda emzirmek olsun.

O biberon istemiyor da sen öyle tercume ediyor olmayasin?

Pes eder başka çaresi olmazsa
Emer. Emme grevi yapsa da emer.
Tek çare memeyse.
Sen de o da daha rahat edersiniz.

Yapabilirsin.
Yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…