- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.441
63 gunluk
Kafasının arkası uzun Kafasını düz tut deyip duruyorlar. Ara sıra kendi tutuyor zaten de. Uyanıkken ince yastıkla yatırsam demiştim. Kafa içe doğru gittiği için düz tutuyor.
Hanileyken hiiiiic uyuyamazdim sabaha kadar gozuma uyku girmezdi
Aksam ezani okununca evdeki tum isiklari kapatiyorum karanlikta yasiyoruz gece 3e 4e kdr uyuyana kadar
Oy :) 3. Kazaran oldu demek :) yani nasil desem bazi bunyeler kondom kabul etmez malesef benimki oyle kabul etmiyor denedik cok sknti yasadim.. spiral ve ilac igne de kullanmak istemiyorum biz de riski aldik zaten 3 4 cocuk istedigimiz icin ama yine de dua eduyorum Allahim hayirli zamanda gonder 2.yi diye :))
Ben ablam rahmetli oldugu icin coook yalniz kaldim bu nedenle bu yalnizligimi cocuklarimla gidermek istiyorum ve tek cocugum tek torun olursa kizim cok bunalir ilk basta ilgi hosuna gider ama sonra bunalir Allah nasip ederse en az 3 en fazla 5 dusunuyorum
Acayip bir rüya gördüm
Rüyamda annem babam eşim ben kızım Ankara'ya gezmeye gitmişiz
Uçaklar geçmeye başlıyor birden ve bomba atıyorlar
Herkes kaçışıyor biz de dahil ben direkt kızıma koşuyorum
Sonra noluyorsa ben, kızım eşim ve ailemden kopmuşum onları kaybetmişim
Bi yerdeyim saklanıyorum biri beni buluyor öldürmek istiyor
Ona yalvarıyorum küçük bebeğim var nolur öldürme diyorum o da öldürmeme karşılığında bana tecavüz ediyor
Ben de kızım için ölmemek için karşı çıkamıyorumumarım kızım eşim ve annem babam kurtulmuşlardır diye düşünüyorum
Siz olsanız naparsınız öyle bir durumdabenim bilinçaltım demek ki boyle düşünüyor..
Öyle ince bişeyle yatirabilirsin bence. Benimki de yumurta kafa kV hergün söylüyor :)
Senin bebeğin öyle gececi olacak o zaman ben de hamileyken ilinde ikincide her gece 2 buçukta uyanirdim ve sabah erken kalkardim,. Onlar da oyle oldu. bunda ise deliksiz uyudum. Bu da öyle, o yüzden belki alakası vardır diye sordum.
Allah rahmet eylesin. Haklısın kardeşle büyümek daha hı başka, inşallah hayırlı zamanda gelir bizde de eşim kondom la hiç hoşlanmıyor. Ilk ve ikinci arasinda 4 buçuk yaş var. 2 sene korunmadik düşük falan oldu. geç oldu bize göre, hayırlısı oyleymis.
Demek ki.. Allah korusun ya
buyuk yaz okuluna gidiyor hafta ici. elimizden geldikce tepemizde o da. bilemiyorum, bir yandan da annemin onun pabuc cope gidecek diye beni doldurmasi var. sistim
Yaa ben unutup ictim mahvoldu cocuk ertesi gunİçme aman diyim Can'ım
Ben doğum yaptığımın ertesi günü içtim bebeğim sabaha kadar kıvrandı bilmiyordum meğer mercimekteymiş
Bir kaşık al ama sütün ummasın
Cnm bebisin kaç günlük maşallah onaDoktordan geldik
Cok sukur hersey yolundaymis.
Kuzum buyumus :) 6.5 kilo olmus boyuda 61 cm.
Kanguru soran ark vardi ben babyjorn ile goturdum bugun doktora doktor 2 saati gecmedigi surece sorun yok dedi.
Benimde bilegim agriodu emzirirken yanlis tutmusum bebegi incinmis onuda gosterdik ortopediye iyi oldu. Kuzum kanguruyu sevdi icinde uyudu ve gazini rahat cikartti altli ustlu :)
Anladım canım insan şaşırıyor işte..Olur tabii neden olmasın. Biz henüz korunmuyoruz, ben bebişle yazlıktayım eşim istanbulda. bayramda kavuşacağız galiba, bilmiyorum nasıl korunacağız takvim büyük ihtimal. Evlendiğimden beri hiç korunmadım üç tüp bebeğin üstüne oldu oğlum. Henüz bilemiyorum valla
Aynen çok korkuyorum..dediğin mantıklı..Bebek uyanirsa kismi buyuk stres zaten canim.. ayiptir soylemesi istersen ustte durabilirsin dikisim biyerim acimasin diye korkuyorsan
En güvenlisi bu gerçekten:)Biz en güvenli korunma yöntemini kullanıyoruz hala, hiç bir şey yapmamak :)
Ama ben zaten korunmayacağım
Canım benim ilki 5 yılda 7. Tüp bebekte oldu o sebeple çok korunma gereği duymuyorum :) keşke olsaEn güvenlisi bu gerçekten:)
2.bebeği hemen mi düşünüyorsunuz
6bucuk kilo ve 61 cm boy cok guzel masallah:) benim kizim da 63 gunluk 6 haziranda dogum yapmistim sen de mi 6 haziranda dogum yapmistin?
Benimkinin boyu su an benim olctugum kadariyla 56 cm ben kendim mezura ile olcuyorum
Hayırlısı olsun canım.. hayırlı zamanda hayırlı evlat inşallahCanım benim ilki 5 yılda 7. Tüp bebekte oldu o sebeple çok korunma gereği duymuyorum :) keşke olsa
Benim bebeği etkilemedi malesef:) bem hamileliğim boyu gece 12-1 gibi uyuyup sabah 11de uyanırdım. . bebeğim her akşam farklı saatte uyıyor sabah 5te ayakta.. gece uyandıklarını saymıyorum bilePembeLokum superselma hamilelikteki duzen bebegin uykusunu kesinlikle etkiliyor. Ben hamileligim boyunca 9da uyudum dayanamiyodum simdi bebegim her aksam 9da uyuyor.
Çoğu kişi regl oldu sanki ya... Hani süt korurdu? Ben de büyük hayal kırıklığı içindeyimKizlar ben regl oldummm...cok erken gibi geldi bana yaa... sicaklarda hic cekilmez
PembeLokum superselma hamilelikteki duzen bebegin uykusunu kesinlikle etkiliyor. Ben hamileligim boyunca 9da uyudum dayanamiyodum simdi bebegim her aksam 9da uyuyor.
Evet cnm 6 haziran dogumlu benimkide. Dogum kilosu da yuksekti boyuda uzundu biraz genetik sanirim cunku bende babada uzunuz babamiz yapili bide :)
Canim fazla getirtip satabilirsin burdaTamam canim bir de bebekler ve cocuklar icin diye ikiye ayriluyormus sanirim kac IU olcude alacagiz bi 2000 IU gordum bi 4000 IU gordum sanki. Recetesiz satuluyorsa alacak kuzenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?