2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kafasının arkası uzun Kafasını düz tut deyip duruyorlar. Ara sıra kendi tutuyor zaten de. Uyanıkken ince yastıkla yatırsam demiştim. Kafa içe doğru gittiği için düz tutuyor.

Öyle ince bişeyle yatirabilirsin bence. Benimki de yumurta kafa kV hergün söylüyor :)

Hanileyken hiiiiic uyuyamazdim sabaha kadar gozuma uyku girmezdi
Aksam ezani okununca evdeki tum isiklari kapatiyorum karanlikta yasiyoruz gece 3e 4e kdr uyuyana kadar

Senin bebeğin öyle gececi olacak o zaman ben de hamileyken ilinde ikincide her gece 2 buçukta uyanirdim ve sabah erken kalkardim,. Onlar da oyle oldu. bunda ise deliksiz uyudum. Bu da öyle, o yüzden belki alakası vardır diye sordum.

Allah rahmet eylesin. Haklısın kardeşle büyümek daha hı başka, inşallah hayırlı zamanda gelir bizde de eşim kondom la hiç hoşlanmıyor. Ilk ve ikinci arasinda 4 buçuk yaş var. 2 sene korunmadik düşük falan oldu. geç oldu bize göre, hayırlısı oyleymis.

Demek ki.. Allah korusun ya

Hamilelikteki uyku duzeniyle alakali olabilir dedigin gibi cnm ama elimde degildi uyuyamadigim icin deli oluyordum hatta uyuyamamak cok sinir bozucu

Dusukler yasamana ragmen 3 evladin olmus cnm masallah Allah bagislasin

Iste biz istesek de Allahin dedigi oluyor ben de yillarca evlenir evlenmez cocuk yapacam dedim yaptim da ama dusuk oldu evlendikten yaklasik 5 ay sonra 2. Kez hamile kaldim 5 ay gecikmeli oldu yani ocakta anne olabilecekken haziranda oldum

buyuk yaz okuluna gidiyor hafta ici. elimizden geldikce tepemizde o da. bilemiyorum, bir yandan da annemin onun pabuc cope gidecek diye beni doldurmasi var. sistim

Zamanla alisacaktir hiç merak etme ben ilk dogurdugum zaman çok kötüydum ikisine yetemicem büyüğüm arada gidecek diye şükür dengeyi kurduk ben hep ilerisini hayal ediyorum büyüyünce 2 erkek kardes birbirlerine destek olacaklar ne güzel ❤

Cnm bebisin kaç günlük maşallah ona

Anladım canım insan şaşırıyor işte..

6bucuk kilo ve 61 cm boy cok guzel masallah:) benim kizim da 63 gunluk 6 haziranda dogum yapmistim sen de mi 6 haziranda dogum yapmistin?

Benimkinin boyu su an benim olctugum kadariyla 56 cm ben kendim mezura ile olcuyorum

Evet cnm 6 haziran dogumlu benimkide. Dogum kilosu da yuksekti boyuda uzundu biraz genetik sanirim cunku bende babada uzunuz babamiz yapili bide :)

PembeLokum superselma hamilelikteki duzen bebegin uykusunu kesinlikle etkiliyor. Ben hamileligim boyunca 9da uyudum dayanamiyodum simdi bebegim her aksam 9da uyuyor.
Benim bebeği etkilemedi malesef:) bem hamileliğim boyu gece 12-1 gibi uyuyup sabah 11de uyanırdım. . bebeğim her akşam farklı saatte uyıyor sabah 5te ayakta.. gece uyandıklarını saymıyorum bile

Evet cnm 6 haziran dogumlu benimkide. Dogum kilosu da yuksekti boyuda uzundu biraz genetik sanirim cunku bende babada uzunuz babamiz yapili bide :)

Kiz mi oglan mi canim:)
Benimki coook minnos dogdu 46 cm idi 2 ayda 10 cm uzamasi 56 olmasi iyi diyorum ve 2.780 gr dogdu en son muayenede 4.235 gr idi uzerinden 23 gun gecti daha da almistir kilo 23 gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…