2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kiz mi oglan mi canim:)
Benimki coook minnos dogdu 46 cm idi 2 ayda 10 cm uzamasi 56 olmasi iyi diyorum ve 2.780 gr dogdu en son muayenede 4.235 gr idi uzerinden 23 gun gecti daha da almistir kilo 23 gunde

Canim masallah boy artisida cok iyi kiloda benimki dedigim gibi uzun ve iri dogdu. 4 kilo 52 cm dogdu. Bu yuzden normal dedi doktorda.

Tamam canim bir de bebekler ve cocuklar icin diye ikiye ayriluyormus sanirim kac IU olcude alacagiz bi 2000 IU gordum bi 4000 IU gordum sanki. Recetesiz satuluyorsa alacak kuzenim.
Bebekler için olanda baby çocuklar için olanda kids yazıyor canım. 400 IU olan. Günlük bir damla. Fotosunu ekliyorum.

Eklentiler

• image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 52
Tamam canim bir de bebekler ve cocuklar icin diye ikiye ayriluyormus sanirim kac IU olcude alacagiz bi 2000 IU gordum bi 4000 IU gordum sanki. Recetesiz satuluyorsa alacak kuzenim.

400 bebek ve çocuklar için
1000
2000
4000 bunlar da yetişkin kilolu erkek ve hasta d vit eksikliği olan kişiler için vs.. Sen bebeğine 400 lük aldıracakskn..

bizimki de tavşan kafa diyor :):):)

Biz en güvenli korunma yöntemini kullanıyoruz hala, hiç bir şey yapmamak :)
Ama ben zaten korunmayacağım

Esinin sabrına maşallah canım :) ben 2yasina gelsin öyle istiyorum ikinciyi enazindan tuvalet eğitimini alsın sütten kesilsin kendi başının çaresine bakacak duruma gelsin. Yoksa gözüm yemiyo. Ama senin tıbbi açıdan öyleydi yanlış hatirlamiyosam

Benim de kardeşimle aramda 2 yaş var bence çok ideal. Hem yakın oluyorsun hem de büyüklük yapıp koruyup kollayabiliyorsun. Evet canım sağlık durumundan...inşallah ikinci olur en hayırlı vakitte

PembeLokum superselma hamilelikteki duzen bebegin uykusunu kesinlikle etkiliyor. Ben hamileligim boyunca 9da uyudum dayanamiyodum simdi bebegim her aksam 9da uyuyor.

Bizimki de hergun sağolsun sabah namazına kaldiriyo. Hamileyken de namaza kalktığımda uyanip tekmelerdi hala aynı :)

Bence hiç düşünme bu tarz rüyaların üstüne. Ben de bir kaç kere askerlerin helikopterlerin evimizi taradığını gördüm. Darbe girişiminden etkilenmişiz muhtemelen. Sosyolog olsam kesin bunu çalışırdım. Üstünde durma canım

9ay canim sevibebenin boncuk gibi olani aldim ama memnun degilim cok soguk tutuyo bende uzerine tulbent serip kullaniyorum duz dolgusuz olanlar daha kullanisli bence.

Benimkinin goz rengi degismedi daha lacivert mavi gibi bakalim nasil olcak.

Benim de kardeşimle aramda 2 yaş var bence çok ideal. Hem yakın oluyorsun hem de büyüklük yapıp koruyup kollayabiliyorsun. Evet canım sağlık durumundan...inşallah ikinci olur en hayırlı vakitte

Amin canim inşallah Allah gönlüne göre versin. Benimde ablamla 3yas var arkadaş gibiyiz ama benim küçük annem gibi arkami hep toplardı

PembeLokum
Ya bende saçma sapan rüyalar görüyorum
Dün gece rüyamda Ada'mın biri bebeğimi korkutmaya zarar vermeye çalışıyor bebeğim kucağımda kaçmaya çalışıyorum
Bebeğimi gizli bi yere bırakıp Ada'mı oyalayayım bebeğimi bulamasın diyorum sonra uyandım sıçrayarak
Bide benim aklıma sürekli bana bişi olursa bebeğim napar ya da bebeğimin başına kötü bişey gelirse ne yaparım diye düşünüyorum
Birde sanırım depresyona girdim ben dışarı çıkmak istemiyorum
Ağdaya gitmem lazım içimden gelmiyor
Doğum yaptıgımdan beri gezmek amaçlı sadece 2 kere çıktım
Yarın aşısı var kızımın keşke eve gelip yapsalar diyorum içimden
İyice kendimi bırakmışım önceden bakımlı idim şimdi saçlarımı ikinci üçüncü duştan sonra anca tarıyorum
Oje sürdüm 1 hafta önce hep uçlardan soyulmuş hiççç umrumda değil ..

Ben de tam tersi çocuğa göre annenin etkilendiğini düşünüyorum. O sana önceden alıştırma yapmış. Bak ben gece uyumam, alış diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…