- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.501
Öncelikle moralıini yüksek tut ve uyumayı ihmal etme Can'ımBu emzirme konusunu başaramadım ben maalesef , ne hAyallerim vardı 1.5 yaşına kasar emzireceğim istediği her an mememi vereceğim derdim , bugun mememi almak istemedi , sağdım tabiki çok az çıktı , yarım saat ağlata ağlata verdim zorla mememi 2 çekti Bıraktı , saat 3:30 da uyandı Altını almadan uykulu iken emzireyim dedim hemen sormaya başladı 7-8 kez hızlı hızlı sorduktan sonra çok sinirlendi geri Çekildi şimdi sağıyorum 10 Cc çıkmıyor
Sütümü tekrar en azından eski haline getirmek için be yapmam Lazım kızlar , sürekli emzirmek dışındaçünkü çok az ve zor geldiğinden emmek istemiyor 40 dk dor sapıyorum 10 Cc ANCA çıktı Tekrar rezene kimyon çaylarına mı başlasam , resmen sinirden 10 aydır ağzıma sürmediğim yanında dahi bulunmadığım sigarayı içtim ((
Bu emzirme konusunu başaramadım ben maalesef , ne hAyallerim vardı 1.5 yaşına kasar emzireceğim istediği her an mememi vereceğim derdim , bugun mememi almak istemedi , sağdım tabiki çok az çıktı , yarım saat ağlata ağlata verdim zorla mememi 2 çekti Bıraktı , saat 3:30 da uyandı Altını almadan uykulu iken emzireyim dedim hemen sormaya başladı 7-8 kez hızlı hızlı sorduktan sonra çok sinirlendi geri Çekildi şimdi sağıyorum 10 Cc çıkmıyor
Sütümü tekrar en azından eski haline getirmek için be yapmam Lazım kızlar , sürekli emzirmek dışındaçünkü çok az ve zor geldiğinden emmek istemiyor 40 dk dor sapıyorum 10 Cc ANCA çıktı Tekrar rezene kimyon çaylarına mı başlasam , resmen sinirden 10 aydır ağzıma sürmediğim yanında dahi bulunmadığım sigarayı içtim ((
Kondom nedirAnladım canım.. bizim de 40 bitti yöntemler araştırıyorum..hap kullanmak istemiyorum ki zaten düzenli kullanamam unuturum içmeyi:) spiralden korkuyorum.. geriye bu kalıyor
Bebeğim 3 gundur kakasini yapmıyor çok zorlanıyor bi oneriniz var mı kızlar doktora götürmek istemiyorum çünkü hemen lavman veriyorlar
K Kelebekkizzz bol su iç
Kayısı kavun incir salatalık ye bence
Eşim evlendiğimiz ilk zamanlar aile hekimliği yapıyordu , hiç devletin verdiği kordomu kullanmadık , hep marketten aldık ...
Kolik muziklerini denedinmi netten bir araştır derim.Kızlarr benim bebeğim kolik akşam 7 den 10a kadar ne yapsam susmuyor kolik sancısı oluyormuş ve tedavisi yok uş kendi kendine geçermiş öyle bi ağlıyoki içim gidiyo varmı öneriniz yarsım edin lütfennn
Ben yastik kullanmiuorun ama yatağını hafif meyilli hazirladimki kusunca tijanmasin diye. Onun dışında yastigi hic sevmiyor hemen aglio. Alinca düz yatakta kollarni bacaklarini salip öyle uyuyorCanım biz 37 günlükken boğulma tehlikesi atlattık , o gün 5 doktor baktı yavruma, hepsi ayrı ayrı kontrol etti , hepside birbirinden bağımsız olarak reflüsü olmayan bebeklerin bile 1 ay sonra yastık kullanmalı dedi , bizde kullanmıyorduk o güne kadar , 3 yastık aldık o gün bebeğim mağazasından içinde ne var hiç bilmiyorum , o günden beri kullanıyoruz , çok yuksek değil Yastıklar
6. Günümdeydi 6 saat uyandirmak icin ugrastim sabah oldu baktım alninda sarilik karanlık.. kaptigim gibi götürdüm doktora 450 gr kaybetmis 6. Gününde.. bisey olmaz uyusun diolardi yeni dogan uyur diolardi aldandim. Neredeyse kani degisecekti. Neyseki müdahele ettiler 1 gece mavi isikta. Simdi 46 gunluguz iyiyiz cok şükürACİL HAZİRAN ANNELERİ YARDİM EDİN LÜTFEN ...((( ben 05.08.16 normal doğum yaptim bebisim 4günlük. bugun sağlik ocağina aşi için gittik. ordaki hemşire bebişimde az da olsa sarilik var dedi.1saatden 1 emzir dedi. ama bebişi uyandiramiyorum 1saatden 1.en az 2saat uyuyor. sariliği artar diyor çoook korkuyorum.ne yapmaliyim? sizin bebişlerde boyle bir durum oldu mu?nolur cevap ( uyuyamam bu gece ben
Cnm seni çok iyi anlıyorum benim bebeğim saatlerce uyanmazdi üstelik onun artık atak tabanları kızarırdi baskı yapıp uyandirmaya çalışmaktan düşün ki topuk kanı alındı uyanmadi sana tavsiyem onu uyandırmak için kiymamamazlik yapma canı ok hafif yana bile burnunu sık elleriyle oyna ayak baş parmaginin altına elinle baskı yap sarılığı yüksek değilse çabuk uyanır zatenACİL HAZİRAN ANNELERİ YARDİM EDİN LÜTFEN ...((( ben 05.08.16 normal doğum yaptim bebisim 4günlük. bugun sağlik ocağina aşi için gittik. ordaki hemşire bebişimde az da olsa sarilik var dedi.1saatden 1 emzir dedi. ama bebişi uyandiramiyorum 1saatden 1.en az 2saat uyuyor. sariliği artar diyor çoook korkuyorum.ne yapmaliyim? sizin bebişlerde boyle bir durum oldu mu?nolur cevap ( uyuyamam bu gece ben
Cnm Saraçoğlunu izle netten sütü arttırmayı anlatıyor bol dereotu incir ve beyaz üzüm bunlar sütü arttırıyor ama soyle olacak mesela 2 gün dereotu sonra onu bırak iki gün incir o şekilde bi de tabi o bitkisel caylardan iç her fırsatta uyu bol bol duş ılık ve sutüm yok diye düşünme beynine güzel mesajlar yolla her kadının sütü vardırBu emzirme konusunu başaramadım ben maalesef , ne hAyallerim vardı 1.5 yaşına kasar emzireceğim istediği her an mememi vereceğim derdim , bugun mememi almak istemedi , sağdım tabiki çok az çıktı , yarım saat ağlata ağlata verdim zorla mememi 2 çekti Bıraktı , saat 3:30 da uyandı Altını almadan uykulu iken emzireyim dedim hemen sormaya başladı 7-8 kez hızlı hızlı sorduktan sonra çok sinirlendi geri Çekildi şimdi sağıyorum 10 Cc çıkmıyor
Bu emzirme konusunu başaramadım ben maalesef , ne hAyallerim vardı 1.5 yaşına kasar emzireceğim istediği her an mememi vereceğim derdim , bugun mememi almak istemedi , sağdım tabiki çok az çıktı , yarım saat ağlata ağlata verdim zorla mememi 2 çekti Bıraktı , saat 3:30 da uyandı Altını almadan uykulu iken emzireyim dedim hemen sormaya başladı 7-8 kez hızlı hızlı sorduktan sonra çok sinirlendi geri Çekildi şimdi sağıyorum 10 Cc çıkmıyor
Eşim evlendiğimiz ilk zamanlar aile hekimliği yapıyordu , hiç devletin verdiği kordomu kullanmadık , hep marketten aldık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?