2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Öncelikle moralıini yüksek tut ve uyumayı ihmal etme Can'ım
Ev işlerini vs bırak bebeğin uyuduğun an karnını doyur uyu

Canim moralini yuksek tut.
Gordugum kadari ile sen mukemmel bir annesin.evladin icin elinden geleni yapiyorsun ve eminim devam ediceksin
Sutun gelmese de uzulme. Tabiki sagmaya devam et 1 cc bile alsa ilac gibi o ona. Ama sonucta emmiyo gelmiyo diye kendini hirpalama .sonucta mama ile buguyen bur suru bebek var.
Bende cok uzulurdum mama veriom istedidim gibi emziremiom diye. Gecenlerdr instagramda premature anneler grubuna denk geldim. Ordaki hikayeleri okuyunca ne kadar sansli oldugumuzu bir kez daha anladim. Evladini sadece kucaginda tutmak icin tam bizim dogurdugumuz zaman kadar 60 gun bekleyen anneler var. Birak tek uzuldugumuz sey cocugun mama almasi olsun canim.

Hurma da hem sütü hemde sutun kalitesini artırıyor ben günde 5 tane yiyorum,bir çay kaşığı Çörek otu,maden suyu.birde bende irmik helvası çok süt yaptı uyumak ve dinlenmek te birebir.inşallah sütünüz bol olur ve yavrucak Emer yinede pes etmeyin emy0364

Ben yastik kullanmiuorun ama yatağını hafif meyilli hazirladimki kusunca tijanmasin diye. Onun dışında yastigi hic sevmiyor hemen aglio. Alinca düz yatakta kollarni bacaklarini salip öyle uyuyor

6. Günümdeydi 6 saat uyandirmak icin ugrastim sabah oldu baktım alninda sarilik karanlık.. kaptigim gibi götürdüm doktora 450 gr kaybetmis 6. Gününde.. bisey olmaz uyusun diolardi yeni dogan uyur diolardi aldandim. Neredeyse kani degisecekti. Neyseki müdahele ettiler 1 gece mavi isikta. Simdi 46 gunluguz iyiyiz cok şükür

Cnm seni çok iyi anlıyorum benim bebeğim saatlerce uyanmazdi üstelik onun artık atak tabanları kızarırdi baskı yapıp uyandirmaya çalışmaktan düşün ki topuk kanı alındı uyanmadi sana tavsiyem onu uyandırmak için kiymamamazlik yapma canı ok hafif yana bile burnunu sık elleriyle oyna ayak baş parmaginin altına elinle baskı yap sarılığı yüksek değilse çabuk uyanır zaten

Cnm Saraçoğlunu izle netten sütü arttırmayı anlatıyor bol dereotu incir ve beyaz üzüm bunlar sütü arttırıyor ama soyle olacak mesela 2 gün dereotu sonra onu bırak iki gün incir o şekilde bi de tabi o bitkisel caylardan iç her fırsatta uyu bol bol duş ılık ve sutüm yok diye düşünme beynine güzel mesajlar yolla her kadının sütü vardır

@Ysmnvlkn
benim buyuk oglumda da kolik yasadik. simdi ufaklikta da yasiyoruz. buyuk oglumu ummi sinan besteleri ile uyutuyordum; kucugu de ayni sekilde sakinlesiyor. zaten birinin adi Sems, otekinin Kays.

senfoni ile ilahiler var; itri ve bach gibi. hem sana hem bebege de sukunet asilayacaktir. aksam saatlerinde bebegi yatirdigin odada ac, beraber dinleyin. sakinlestigini sen de gozlemleyeceksin.

Canım herşey yolunda tamam mı?
Bebeğinin en önemli şeyi sensin.
Senin moralin iyi olacak o da hissedecek.
Ona özel sütün ama bi dönemde olur böyle emme grevi. Ya da emme krizi.
Bazı çocuklarda 10gün bile sürer.
Sadece uykusunda emer.
Cok iyi uyumak isteyebilir. Bu zamanda uyku büyütür. Eskisi kadar uzun emmez.

Tekrar söyleyim en iyi sagma makinesi bile bebeğin kadar iyi çekemez.

Hemen pes etme canım.
Sütün az gelmiyor, o az çekiyor sadece.
Huzursuz olmuş olabilir.

Fazla uyaran almış olabilir.
Biraz sakinlik isteyebilir veya tam tersi sıkılmış olup kalabalık isteyebilir.
Sadece gece emse bile yeter. Günde 2kere bile emse ona yetebilir.

İçin rahat etmiyorsa, uyutmak için, küçük bi porsiyon mamayı veya bi kaç kaşık rezene çayı kaşıkla verebilirsin.
Onları vermeden uyuyorsa hic boşuna verme.

Uykusunda 3 dk bile emse ona yeter canım.
Ben öyle yaparım.
Emzik veriyorsan bi süre ara verip onu vermeyebilirsin.
Böyle bi kaç kere daha olacak donem dönem. Onları atlatirsan istediğin kadar emzirirsin.
Sakın ümitsizliğe yenilip pes etme.
Şimdilik aklıma bunlar geliyor canım.

Bilinçli bi insansın ama
Sigarayı bırakmak için en iyi şansın gebelik ve emzirme dönemi.
Birakamayan bi çok arkadaşım emzirirken bebeği zehirlenmesin diye bıraktı.
Annelikten aldığın haz onu bastıracak.

Rahatla derin nefes al ve o nefesi 2 veya 3 kerede yavaş yavas ver.

Güzelliğine düşkünsen sigara cildi mahvediyor bilirsin.
Ayrıca bi bayan sigara içerken hiç havalı görünmüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…