2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm müzik açıyorum onunla dans ediyorum dışarı çıkıyorum onunla uyuyoruz biz o 20 günlük olduğundan beri çok şükür gece sorun yok fakat gündüz uykusu geliyor ağlıyor omuzumda uyuyor bırakınca ağlıyor e üstümde uyuyunca o da bnde terliyoruz doktorda tartıldık cnm 12 günde hiç kilo almamıştı bu bi hafta da 300 gr almıştı sadece banyo yapınca 1-2 saat uyuyor bugün uyusun diye gündüz iki kez yıkadım

Çocuklara yapılıp yapılmadığını bilmiyorum canım. Bize yapıldı tabi. Yanınızda anneni de götürsen daha iyi olur. Nöbetleşe de bakabilirsiniz.

Zaten gidersek eger mutlaka ailemle gideriz

Ya bu kış gideriz ya da iyice çocuk çoluğa karışıp çocuklar büyüyünce 30lu yaşlarda gideriz Nasip bakalım

Cnm.benim bebis de son dönem kilo almıyor emmeyi reddediyor seninki emiyor mu

Cnm.benim bebis de son dönem kilo almıyor emmeyi reddediyor seninki emiyor mu
Bnm bu süreç içinde 12 gün gündüz emmiyordu gece uykuda emziriyordum ve mama da vermedim sonradan pişman oldum kızımı görenler çok zayıf diyorlar daha kötü oluyorum şimdi bu bi haftadır emiyor çok şükür mama vereyim dedim biberon kabul etmedi işe başlayınca sıkıntı olacak

Kaç gunluksunuz cnm.kaç kilo doğdu şimdi ne kadar ki millete kulak asma dicem de insan gicik oluyo ben de bugun sütü sagip biberonla vereyim dedim kabul etmedi

Kaç gunluksunuz cnm.kaç kilo doğdu şimdi ne kadar ki millete kulak asma dicem de insan gicik oluyo ben de bugun sütü sagip biberonla vereyim dedim kabul etmedi
48 günlüğüz cnm 3 kilo doğdu ilk ay 4 kiloydu 40. Gün doktora gittik hala 4 kiloydu 48 günlük 4300 şuan 48 cm doğdu şuan 54 cm uzuyor çok olmasa da ama kilo almıyor acaba sütüm mü yaramıyor anlamadım ki bebelac mama almıştım onu bi değiştireyim sma alayım belki onu kabul eder

Demek kilo almaya başlamış. Bir haftada 300 çok iyi maşallah. Gündüz uykusu çok mühim değil ki 10ar dk uyuyorlar yetiyor. Benimki de aynen öyle uykusu gelince ağlıyor kucağımda uyutuyorum bazen bırakınca gözler kapalı kapalı ağlamaya başlıyor hemen geri alıyorum biraz daha bekleyip tekrar yatırıyorum. Sonuçta dinlenmesi için düz ve sabit bir zeminde yatması lazım. Benimki de gündüz sadece 1 kere 1-2 saatlik uzun uykunuyor. Gerisi hep kısa kısa. Bazen bir sabah bir öğlen 2-2.5 saat uyuyor ama hep değil. Bence bebeğin diğer bütün bebekler gibi :)

Bu arada beraber Nasıl uyuyorsunuz? Eşim nefesiz kalır diye izin vermiyor

Ya demek kisüt emmediği için kilo almadı 20 günlükken yamıma aldım onu birlikte uyumaya başladık bn uyurken çok hareket eden biri değilim aynı yatakta yatıyoruz yanına çok yanaşmıyorum sadece süt verirken yanına tam yanaşıyorum birde öyle derin uyuyan biri değilim yarı uyanık vaziyette uyuyorum o yüzden sıkıntı olmuyor cnm hem zaten o da alışmış yanında yatmama bazen gözünü açıp bakıyor yanında olup olmadığıma yanındaysam devam ediyor uykusuna değilsem açıyor gözlerini etrafa bakınıyor çok hoşuma gidiyyor

Kizlar yaa lansinoh elektrikli süt sagma makinasi kullaniyorumm. Bugun yikarken borularisa islatmisim galiba hic iyi cekmiyor simdi. Gogsumde tas gibi oldu. Oglum uyuyor. Bosaltamiyorum insallah sadece boru yüzündendir ve duzelir

Kizlar yaa lansinoh elektrikli süt sagma makinasi kullaniyorumm. Bugun yikarken borularisa islatmisim galiba hic iyi cekmiyor simdi. Gogsumde tas gibi oldu. Oglum uyuyor. Bosaltamiyorum insallah sadece boru yüzündendir ve duzelir
Cnm bende de aynı sıkıntı oldu geçen 2 saat ugrastim sagmadi bugün yıkadım iyice kuruladim bi de sşuna dikkat et hani ince boruları takıyoruz ya siselerin üzerine o boru arkaya baksın bugün denedim çekti

Sac kurutma makinesyle kurut dene cnm

Kızlar bebeğim aşırı derecede ozellikle ikindi 6 gibi ve sabah .tabi bi de yatmadan önce aşırı hareketli oluo. Yani nasıl desem ter içinde kalıo. Tıpkı bi solucan gibj eller kollar sert sert tepio. Bi de burnunu surtuo nere bulursa. Yüzü koyun dönmek istio yüzü için eminim. Neden böyle bi durum var. Gaz sancısı olduğu nu sanmiorum çünkü rahat gaz çıkarıo. Emme problemi oldugunu da sanmıyorum. . Kucakta durur benim oğlum akilki dedikçe .Nazara mi geldi anlamadım. Var mı benzer durumda olan ..

Benimki de omzumda uyumaya alıştı. Tam koyuyorum kalkio. Kötü mü ettik böyle alıştı. Misafirlikteyiz beşiği yok . Böyle böyle gitcek galiba. Hoş bazen omzumda da burnunu sürte surte durmuo. Kıyamayip cekiom. Öf çok yoruldum bizimkini gece yatma saatinden yani 10 dan önce uyutmak mümkün değil. Gun içinde zaten . 10 dk ya uyur uyumaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…