2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım şu an 2 aylık mı ? Biz 2800 kilo doğduk 39₺0 da ,2 aylık ola ağız neredeyse kilomuz 4400 boyumuz kaç hiç bilmiyorum

emy0364 Davet etmişsin canım neden ayıp olsun ki hatta bence yapılması gereken bu. Ben de peş peşe çağırırım. Biraz senin için yorucu olabilir. Bebekle ilgilenecek biri var mı?
Akşamları eşim var , gündüz kendim bakıyorum , çok uyumaZsa sitenin Bahçesinde yarım saat gezdiriyorum , bugun eşimde yok , gğnünirliğine Antalya'ya gitti, ama nasıl bir bebekse misafir geleceği zaman kızım çok güzel uyuyor :))) misafir varkende hiç hıysuzlanmıyor yeter ki onu birileri kucağına alsın sevsin :))) misafirler daha Kapıdan öıkar çıkmaz Huysuzluk evremiz Başlıyor :))) annemler izmire yazlığa gittiler kadın çok bunaldı , 8 ay boyunca gitti geldi bana , evimi temizledi , yemeğimi yaptı , bana baktı... Şimdi ona gel de diyemiyorum )) arada bebeği görmeye geliyordu.. 1 aydır kendim bakıyorum ...

Mama veren anneler. Günde kac cc mama veriyorsunuz. Kizim 49 günlük 3saatte bir 90 cc yiyor ayrica 60 cc yakin emiyor. Bu cokmu sizce. Versem 120lik bitirecek. Cok asiri kilosua yok. 4200 civari

Kızlar bebegimin dişleri kaşiniyo resmen doktor krem verdi normalde 3 aylıkken başlarmis bizimki biraz erken başladı iştahsizligi ondan ki acaba ya bilemedim acikmiyo sanki çocuk ne yapsam nasıl yapsam bi akıl verin psikolojim bozuldu artık

Bizimki de başkalarının yanında akıllı bidik oluyo gulucuklrr saçıyor normalde çok huysuzluk yapar deyince kimse inanmıyoben de ağlama krizine girdiği bi gün videosunu çektim kanıt olarak :)

Cnm benm cevremdeki arkadaslarim en basindan beri Hip 1 numarayi verdiler. Ben de sutum az oldugu icin 20 ginlukten beri hip 1 numara veriyorum
En iyi ama ve anne sutine en yakin mama oldugunu soylwyebilirim. Doktorlarin onerdigi mamadir.
Simdi 52gunluk olduk. Bebegim 5.300 gr. Ve 60cc veriyorum fakat yetmiyor doymuyor. 90cc ye gecmelimiyim sence. Benden de 10 cc cikiyor her ogunde.

Ben dogdugundan beri aptamil kullaniyordum, hastanede hemsireler aptamil baslamis devam et dediler ama benim de icim hic rahat degil. Burda arkadaslarin yazdiklarini da okuduktan sonra icime kurt dustu iyice. Sma alsam kabul eder mi ki?? sma protein orani en yuksek olan mamaymis sadece bunu biliyorum.Bi ara cikip alayim deneyeyim. Halbuki ben doktorlara da sordum hic biri aptamil soyle boyle demedi. baska Oneri sunan olmadi.

Canım seninki prematüre sayılmaz bence solunumunu kendisi rahat yapıyordu değil mi? Kuvezde falan kalmamıştır herhalde?
mayıs bebekleriyke beraber büyüyordur bence

Yok canım kalmadı. Solunumunu kendi yaptı çok şükür. İyi dinlenmeler sana çok teşekkürler

Can'ım ikinci el anakucağı bakacaksan bebecruz a bak orda fazlasıyla seçenek var
Bende bebeğimin eğitici oyuncaklarını ordan alacağım baya temiz ve çok çeşit oyuncak var

Orayada bakayim canım teşekkürler

Anne sürünğn yeterli oldugunu bu şekilde mi anlarız ?

Evet cisi kakası iyiyse kilo alimi da iyiyse yeterli canım. Hatta 4. Ayda daha az alıyorlarmış.
Kızlar güzel bir yazı okudum sizinlede paylaşmak istiyorum.
http://www.lllturkiye.org/2015/11/yetersiz-sut-uretimi-mi-giris-dersi.html?m=1

Oof ya aptamil hakkinda hic boyle bisey bilmiyordum, ablam da aptamil kullanmisti ilk bebeginde gercrkten de cook secici bi cocuk yemek konusunda , sen yazinca dank etti kafama( 3 aydir kullaniyorum cok mu gec acaba mama degisimi icin??

Canim 3 farkli doktora goturdum ama hicbiri duzeltolmis yasa gore takip yapmadi. .ama oyle olmasi gerekebilir tabi. Son gityigim dr.hic erken dogum gibi degil bu bebek demisti hatta Ben 3 ay kontrolune hafta gidecegim, gidince bu duzeltilmis yas meselesini de sorayim.

Mama veren anneler. Günde kac cc mama veriyorsunuz. Kizim 49 günlük 3saatte bir 90 cc yiyor ayrica 60 cc yakin emiyor. Bu cokmu sizce. Versem 120lik bitirecek. Cok asiri kilosua yok. 4200 civari
Ben gunde 3 kereyi gecirmemeye calisiyorum. 60 ya da 90 cc hazirliyorum cok acsa 90 veriuorum. Toplamda 200-300 cc yi gecmiyor. Anne sutu ne kadar aliyor bilemiyorum emerken tabii, 2 haftafir boyle devam ediyorum haftaya belli olacak kilo alimi.

Aynen pwsine kosmak gerekiyo aldigina sevibdin
Yok cnm gunduz hic uyumuyo gece de o uyurken sut anca birikiyo sen kac cc sagiyosun isteyken
Bnde is yerinde bugun sagdigimi yarin vercem ise baslayinca ama yetmicek 10 saat te kucagima en az 6 kere aliyorm memeye bn yokken nasil olcak bilmiyorun

Estagfurullah :) sma en iyi mamaymis kime sorduysam oyle dedi

Cnm bende mama+ emzirme seklinde gidiyorum. 49 gunlukken benimde bebegim seninki gibi cok istiyodu. Simdi 65 gunluk olduk gunde 4 kez 90 cc mama veriom gerisi anne sutu. Mamayi kademeli olarak azaltabilirsin. Bunun icin mutlaka once bebegini emzir her iki gogsude bosaltsin gazini cikar sonra uzerine 90 cc mama ver ne kadar icerse anlamis olursun hem hemde emmeyi unutmaz. Emzirmeden mama verirsen ilerde memeyi birakio demisti doktorum ki bir ark oyle oldu ayrica saati olsun mamanin.ornegin 12 de emzirmeye basliom 13 tede mama saati var sonra gaz alt degisim ve uyku. Sonraki mama aksam 18 de .bir muddet sonra cocuk saatini bilio ve o saate yakin mama ariyo sende rahat edersin

Ben iş yerinde sağmıyorum evimle iş yerim aynı mahallede o yüzden gerek kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…