- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.841
Canım şu an 2 aylık mı ? Biz 2800 kilo doğduk 39₺0 da ,2 aylık ola ağız neredeyse kilomuz 4400 boyumuz kaç hiç bilmiyorumBenim kizimda annecim kizim dedigimde güluyo cvp vericek gibi yapiyo ama ses yok bizimki tutmada anlik cok iyi yani 3 sn tutuyo elinden alamiyoruz 2040 dogdu 9 gun hastanede yatti 1890 la eve geldik en son 4700 olmustu bikacgun once boyu 44 dogdu simdi 54 cm
Ben diger bebekleri bilmedigim icin normalmi degilmi anlayamiyorum bide dontor bana 2 aylikken o daha 1 aylik duzeltilmis olarak bak demisti kafam karisti o yuzden
Akşamları eşim var , gündüz kendim bakıyorum , çok uyumaZsa sitenin Bahçesinde yarım saat gezdiriyorum , bugun eşimde yok , gğnünirliğine Antalya'ya gitti, ama nasıl bir bebekse misafir geleceği zaman kızım çok güzel uyuyor :))) misafir varkende hiç hıysuzlanmıyor yeter ki onu birileri kucağına alsın sevsin :))) misafirler daha Kapıdan öıkar çıkmaz Huysuzluk evremiz Başlıyor :))) annemler izmire yazlığa gittiler kadın çok bunaldı , 8 ay boyunca gitti geldi bana , evimi temizledi , yemeğimi yaptı , bana baktı... Şimdi ona gel de diyemiyorumemy0364 Davet etmişsin canım neden ayıp olsun ki hatta bence yapılması gereken bu. Ben de peş peşe çağırırım. Biraz senin için yorucu olabilir. Bebekle ilgilenecek biri var mı?
Kalça usg miz olduğunda sorayım :)Doktorların haberi bile yok kabrita diye Bi mamanın varlığından :) sor bakalım ne diyecek Bn de merak ettim
Bizimki de başkalarının yanında akıllı bidik oluyo gulucuklrr saçıyor normalde çok huysuzluk yapar deyince kimse inanmıyoben de ağlama krizine girdiği bi gün videosunu çektim kanıt olarak :)Akşamları eşim var , gündüz kendim bakıyorum , çok uyumaZsa sitenin Bahçesinde yarım saat gezdiriyorum , bugun eşimde yok , gğnünirliğine Antalya'ya gitti, ama nasıl bir bebekse misafir geleceği zaman kızım çok güzel uyuyor :))) misafir varkende hiç hıysuzlanmıyor yeter ki onu birileri kucağına alsın sevsin :))) misafirler daha Kapıdan öıkar çıkmaz Huysuzluk evremiz Başlıyor :))) annemler izmire yazlığa gittiler kadın çok bunaldı , 8 ay boyunca gitti geldi bana , evimi temizledi , yemeğimi yaptı , bana baktı... Şimdi ona gel de diyemiyorum)) arada bebeği görmeye geliyordu.. 1 aydır kendim bakıyorum ...
Cnm benm cevremdeki arkadaslarim en basindan beri Hip 1 numarayi verdiler. Ben de sutum az oldugu icin 20 ginlukten beri hip 1 numara veriyorumMama kullanan arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Ben sma kullanıyorum en başından beri bir kere golden goat kullandım , beni emmek istemedi , TADI güzel geldi galiba , sma çok gaz yapıyor , birde İngiltere'de yasayan bir arkadasım sma nın İNGİLTERE de en dandik mama OLDUĞUNU söyledidevlet bedava veriyormuş , İNGİLTERE'DE milupa çok gidiyormuş , bana da sanki o mamalar kötü gibime geliyor ... Bi arkadaşım gaz sorunu Yüzünden laktoz alerjisi var diye rapor çıkarmış , devlet bedava aptamilin mamasını veriyormuş ... Keşke hiç mecbur kalmasam mamaya ama sma dan yana içim rahat değil ...
Ben dogdugundan beri aptamil kullaniyordum, hastanede hemsireler aptamil baslamis devam et dediler ama benim de icim hic rahat degil. Burda arkadaslarin yazdiklarini da okuduktan sonra icime kurt dustu iyice. Sma alsam kabul eder mi ki?? sma protein orani en yuksek olan mamaymis sadece bunu biliyorum.Bi ara cikip alayim deneyeyim. Halbuki ben doktorlara da sordum hic biri aptamil soyle boyle demedi. baska Oneri sunan olmadi.Mama kullanan arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Ben sma kullanıyorum en başından beri bir kere golden goat kullandım , beni emmek istemedi , TADI güzel geldi galiba , sma çok gaz yapıyor , birde İngiltere'de yasayan bir arkadasım sma nın İNGİLTERE de en dandik mama OLDUĞUNU söyledidevlet bedava veriyormuş , İNGİLTERE'DE milupa çok gidiyormuş , bana da sanki o mamalar kötü gibime geliyor ... Bi arkadaşım gaz sorunu Yüzünden laktoz alerjisi var diye rapor çıkarmış , devlet bedava aptamilin mamasını veriyormuş ... Keşke hiç mecbur kalmasam mamaya ama sma dan yana içim rahat değil ...
Canım seninki prematüre sayılmaz bence solunumunu kendisi rahat yapıyordu değil mi? Kuvezde falan kalmamıştır herhalde?
mayıs bebekleriyke beraber büyüyordur bence
Can'ım ikinci el anakucağı bakacaksan bebecruz a bak orda fazlasıyla seçenek var
Bende bebeğimin eğitici oyuncaklarını ordan alacağım baya temiz ve çok çeşit oyuncak var
Anne sürünğn yeterli oldugunu bu şekilde mi anlarız ?
Oof ya aptamil hakkinda hic boyle bisey bilmiyordum, ablam da aptamil kullanmisti ilk bebeginde gercrkten de cook secici bi cocuk yemek konusunda , sen yazinca dank etti kafamaKizim 49 gunluk smilac denedik almadi. Sma yillarin mamasi hatta yarim asırlık... esimde onla büyümüş bazi arkadaşlarımda. Aptamili kesinlikle tavsiye etmem şeker yükü... o yuzden seviolar. Yegenlerim kullandi simdi 11 yasindalar ama cita gibiler hicbisey yiyemiokar. Ibrahim sarac demisti sekerli mamayla beslenen bebekler sekere alışıyor diger butun besinlerin tadi kötü gelior die... o yüzden sma ve medela biberon derim. Medela memeye yakin meme gibi sadece çektikçe mama gelio meme gibi. Kızım hem emiyor hem mama yiyor. Keşke sadece emse ama yetmiyor mama yemeden uykuya dalamiyor
Canim 3 farkli doktora goturdum ama hicbiri duzeltolmis yasa gore takip yapmadi. .ama oyle olmasi gerekebilir tabi. Son gityigim dr.hic erken dogum gibi degil bu bebek demisti hatta Ben 3 ay kontrolune hafta gidecegim, gidince bu duzeltilmis yas meselesini de sorayim.Benim kizimda annecim kizim dedigimde güluyo cvp vericek gibi yapiyo ama ses yok bizimki tutmada anlik cok iyi yani 3 sn tutuyo elinden alamiyoruz 2040 dogdu 9 gun hastanede yatti 1890 la eve geldik en son 4700 olmustu bikacgun once boyu 44 dogdu simdi 54 cm
Ben diger bebekleri bilmedigim icin normalmi degilmi anlayamiyorum bide dontor bana 2 aylikken o daha 1 aylik duzeltilmis olarak bak demisti kafam karisti o yuzden
Ben gunde 3 kereyi gecirmemeye calisiyorum. 60 ya da 90 cc hazirliyorum cok acsa 90 veriuorum. Toplamda 200-300 cc yi gecmiyor. Anne sutu ne kadar aliyor bilemiyorum emerken tabii, 2 haftafir boyle devam ediyorum haftaya belli olacak kilo alimi.Mama veren anneler. Günde kac cc mama veriyorsunuz. Kizim 49 günlük 3saatte bir 90 cc yiyor ayrica 60 cc yakin emiyor. Bu cokmu sizce. Versem 120lik bitirecek. Cok asiri kilosua yok. 4200 civari
Aynen pwsine kosmak gerekiyo aldigina sevibdinBiliyorum canim normalde oyle olmasi lazim evet ama bana 2 ay gecti yatmadi.gectigimiz gun isyerimin baglu bulundugu sgk yi aradim ve durumu anlattım , onlar hemen sistemden 5 dk da onaylayip parayi ertesi gun aldim. Emzirme odenegi ve bugune kadar olan tum rapor paralarimi yatirdlar. Yani tamamen sgk nin uyusuklugu.isverenim raporlarimi coktan bildirmis zaten. Kisacasi pesine dusmeyince kim bilir nezaman yatiracaklardi:/
Yok cnm gunduz hic uyumuyo gece de o uyurken sut anca birikiyo sen kac cc sagiyosun isteykenCan'ım bebeğin hiç uzun uyumaz mı 3-4 saat? kızım gece uyurken sağdığım süt ertesi gün işteyken rahatlıkla yetiyor biZe. Daha buzluktAkileri ellemedik. İşyerinde de 1.5 saatte bir sağ sütünü yetecektir inan mamaya gerek kalmayacak
similac da güzel. Biz ilk doğduğunda vermiştim. Hip çok gaz yapmıştı. İşe başladığın için mama vermek zorunda mısın?
Estagfurullah :) sma en iyi mamaymis kime sorduysam oyle dediBizde doğumdan önce hipp almıştık , almadı bebek , töpfer diye Alman maması getirdi babası onu da almadı , doktorumuz töpferi 3. Aydan sonra deneyin dedi , sma deneyelim alır belki dedi , ne tuhaftır ki onu Aldı , İNGİLTERE deki arkadaşımda sma hakkında olumsuz konuşunca , golden goat keçi sütü bazlı olanı aldık , onu çok beğendi ama bu seferde beni emmek istemedi tekrar sma ya döndük :)))TADI gerçekten çok kötü , bu arAda, arada büyük harf çıkıyor , telden Kaynaklı :)) yanlış anlaşılmasın :)))
Mama veren anneler. Günde kac cc mama veriyorsunuz. Kizim 49 günlük 3saatte bir 90 cc yiyor ayrica 60 cc yakin emiyor. Bu cokmu sizce. Versem 120lik bitirecek. Cok asiri kilosua yok. 4200 civari
Niye alamıyosun canım?Kendimi hic iyi hissetmiyorum bugun killarimi tuylerimi alamiyorumcok pismisim gibi hissediyorum
Ben iş yerinde sağmıyorum evimle iş yerim aynı mahallede o yüzden gerek kalmıyorAynen pwsine kosmak gerekiyo aldigina sevibdin
Yok cnm gunduz hic uyumuyo gece de o uyurken sut anca birikiyo sen kac cc sagiyosun isteyken
Bnde is yerinde bugun sagdigimi yarin vercem ise baslayinca ama yetmicek 10 saat te kucagima en az 6 kere aliyorm memeye bn yokken nasil olcak bilmiyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?