2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Meme arar gibi yüzünü saga sola sallıyor ama ağzı kapalı şekilde. Birde burnunu omzuma kafa atar gibi vurup vurup geri çekiliyor Ayy Allah korusun kurt murt ana kucağı aldım bu arada. İkinci el letgodan otomatik sallananlardan gündüz uykusuna etkisi olur inşallah. Emzirme hakkında birşey daha soracaktim normalde ben saat başı bir mememi veriyordum. Sağ sol sırayla. Emmek isterse de zamanı gelene kadar oyaliyordum. Facebook ta emziren anneler grubuna üye oldum ordada saate bakmayın bebek mizildandikca meme verin oyalamayın diyorlar bu yönteme de gak meme guk meme diyorlar. Bende deniyorum 1 haftadır ama bu bir haftanın 4 günü aksama artik memede sut iyice azalıyor sanırım ki kızım ağlıyor emmiyor. Sagdiklarimdan veriyorum içip uyuyor. Acaba eski yontemime mi donsem. Aslında kızım zorlasa biraz sut geliyor ama uğraşmak istemiyor sanırım kuzucuk. Gak meme guk meme yöntemi de aslında sut artıracak bir yönteme benziyor ama başaramadım gibi.

9ay mailini aldım çok tesekkur ederim.

Kızlar benim saçlarım çok dökülüyor sizde durumlar nasıl. Saçıma elimi atiyorum en az 3-5 tel geliyor her defasında.
Ne güzel ifadeler eklemişler ya foruma aklıma msn zamanı geldi

Reactions: 9ay
Bebegim 3 gunden fazla surede kakA yapiyo ve bugun saat 3 bucuktan sonra hic emmedi aglaya aglaya uyudu ..
Ve o saatten beri emmemesine ragmen goguslerim bos sagmaya calistim ve iki gogsumden toplam 15 cc sut geldi (

Cok hareketliymis ya iyi kendini uyandirmiyo. Ben aksam nasil yatirirsam sabah oyle buluyorum :) aslinda gece emzirmesi icin en guzeli yatarak emzirmek. Tabi bebegiyle birlikte yatanlar icin. Besikten indir kaldir kucakta uyut birak derken hem vakit kaybi hem uykusu aciliyo. Yatarken ne oldugunu anlamadan hop vereceksin agzina. Ben beceremiyorum zaten ayri uyuyoruz korkuyorum. Sen de gece ayri yatiriyosun sanirim.

Prima premium care den çok memnunum canım ... Bende mılfixle başladım alerji yapmıştı...

Canim konak benim oglumdada var ebe banyodan 2saat once yag sur banyodan sobrada saclari tersine dogru tara yavas yavas azalir dedi denicem.
Ben bez komili kullaniyorum cok memnunum molfix hem cok naylon gibi geldi hemde lastikleri sıkti baya

Yarin denicem bakalim zeytin yagini herkes onermis.
Bebek bezlerinde de ben bez almadim hep gelen hediye getirdi.canbebe prima molfix gelen bezler bide aylik paket alanlar var hebuz bitiremedim.aslinda canbebe guzeldi ama 2 3 gubdur memnun degilim.belkide actigim paket sorunludur.komiliyide denicem.

Konak taragim yok ama alayim tek seferde gidiyosa hepsi cok iyi.
Prima iyiemiciligi kurulugu bakalim onun 3 numarasini denicem.ben hep 3 numara kullaniyorum ama 4 e gecsem mi acaba?

Haggies mi ne ay böyle mi yaziliodu onu cok sevdim takİi 3 numara alana kadar erkekler için olanı tam bi Facia ontarafi tek ciste bomba gibi olui

Memun kalmadin demek 3 numaradan ozaman bunu eliyim listeden

Canım meme ararken yapar o hareketi, sen eline kaşıdiginda rahatlar burnu kasiniyordur.
Ben de gak meme guk meme yapıyorum ama iki veya 3 saat aynı memeyi veriyorum sonra diğeri solunda diğerine geçiyorum. Benimki bazen emmek istemiyor o zaman altı temizse gazı da çıkmış ise tekrar verince yine almaz ayağında hafif sallıyor veya kucağında gezdik uyuyorum.
Aslında artık uyku ve oyalanmala 3 saat arayla emmeli. Bizimki 2saat dursa keşke. Benim diğerleri çok ses de yapıyor. Ben de uyuyana yorum. Gündüz uyumaya doyurmak kadar süt birikmiş. Uyuşma çalışıyorum sürekli. Bi kaç gündür böyle.

Saç dökülmesi normal lohusalikta ve sonrasinda

Bebegim 3 gunden fazla surede kakA yapiyo ve bugun saat 3 bucuktan sonra hic emmedi aglaya aglaya uyudu ..
Ve o saatten beri emmemesine ragmen goguslerim bos sagmaya calistim ve iki gogsumden toplam 15 cc sut geldi (
Canım mama takviyeli mi gidiyorsun ? Bazı mamalar kabız yapıyor , Bebeğini emziriyordum Kayısı hoşafı veya Kayısı ye (2-3 tane ) fazlası cırcır eder :)) birde biagai kullanıyor musun? Bağırsak düzenleyici bebekler için , günde 5 damla ... Sma hipp kabız yapmıyor , anlam hipp kullanıyordu , onu bulamayınca aptamil almıştı , Yeğenim 6 gün yapamamıştı , birde taz mevsimindeyiz günde 3-4 Kaşık kaynatılmış ılık hazır su verebilirsin

Aşırı su içmek v3 dinlenmek gerekiyor canım.
Bugün benim de öyle oldu. Sagmadin ama gelen süt köyü kıvamlı yagliolur böyle az olunca merak etme

Konak tarafı alman gerek yok yumuşak veya eski olup kaynatilmis dis fırçası da iş görüyor nazik hareketlerle yavaş yavaş yapacağın için
Yine de sen bilirsin

Prima iyi cok asiri kaka yapmazsa sizdirma olmuyo yalniz cok kotu bi kokusu var saclarini kesmekle iyi yapmissiniz biz kesmedik haftalarca yuzu gozu kil icinde gezdi bebe :) artik hepsi dokuldu bitti su an.
Benimki de ellerini her firsatta agzina sokuyo basparmagini cok cok bi emiyo ki. Ellerini kesfediyo diye cok dokunmiyim diyorum ama mikrop kapacak diye cikariyorum sonra. Bazen bi sure gozumden uzak kalirsa bi bakiyorum parmaklar emmekten burus burus olmus sinirlenip cekiyorum hemen guluyo sipa :)

Benim meme boyutlarim birbirinden farklı oldu. Biri diğerinden büyük. Bu durumdakilere blok emzirme değilde sırayla emzirmeyi önermişler. Bende öyle yapıyordum isabet oldu. 2 saat imkansız en fazla saatte bir mızıldanmaya başlıyor. Benim kız gündüz hic uyumuyor. Uyusa bende kivrilacagim yanına uyku en güzel sut yapan şey kesinlikle.

Ben huggies kullaniyorum memnunum canim 3 numaradayiz. Ilk 2 numara daha iyiydi ama buda idare eder. Komili kullandim bide ona nazaran huggies daha iyi gibi..

emy0364 mama kullanmiyoruz canim kayisi yedim insallah ise yarar nurse hurveys diye bi surup kullaniyoruz doktorumuz bunu verdi ama hic ise yaramiyor gibi biogaia dan fayda gordunuz mu siz gaz icinde diyorum ayni zamanda cok gazli bi bebek benim kizim bide fiaytini 40 tl diye gormustum oyle mi

Konak tarafı alman gerek yok yumuşak veya eski olup kaynatilmis dis fırçası da iş görüyor nazik hareketlerle yavaş yavaş yapacağın için
Yine de sen bilirsin[/QUOTE]

Aaa aklima gelmemisti olur oyle deniyim once

Evet cjm bunu ben de kesfettim bebegim cok sesli uyuyor ben de ellemiyorum

Kuzu_mm cnm 40 gunden sonra gelen kan ozur kanidir adet kani olsa da o da 10 gunden fazla surerse ozure giriyor her vakit abdest alip mumkunse kullandigin pedi yenileyip namaza devam edebilirsin

Benim silikon, mama, biberon bırakma ve acıdan emzireme fobimi yenme hikayemi anlatayım hanımlar

2 çift 4 tane silikonum vardı teker teker kaybettim ve böylece silikonu bıraktım

Süt sağma makinemi kaybettim sağmayı bıraktım(makineyi sonradan buldum, lazım olduğu zaman kullanıyorum gögüslerim çok acır çok dolar dayanamazsam, bi acil bir şey olur da bebeğimden 2-3 saat ayrı kalacaksam, 3 saatluk yola çıkacaksak vs)

Caaanım Dr Browns biberonumu yere düşürüp kırdım biberonu bıraktım (acil durumlar için avent duruyor)

Bebeğime verem aşısı yaptırınca o kolu üstüne yatmasın diye acıdan hic emzirmediğim sol gögsümden de emzirmeye başladım

Mamayı bırakalı çok oldu mama içtikten sonra kustu hep onu da öyle bıraktı araştırdım tadı en kötü mamayı aldım çünkü (aptamil kötü ya tad olarak, kusturuyor benim bebeyi)

Boyle işte
Şmdi acı içinde solumdan emziriyorum

Benim emzirme acılarım ne zmn bitecek bakalım:)

Yok canim okumadim. Mayis anneleri topigine hic bakmiyorum vakit olmuyo zaten .

Dun hemen gidip aldim sma. Allahtan sorun cikarmadi icti.üfffff koca 3 ayi aptamille gecirmisiz ( benim de en korktugum seylerdn biridir secici bir cocuk olmasi. 4. Aydan sonra ek gidaya mi gececeksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…