2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
çok normal korkma. Bizim de ilk 1 ay öyle geçti.

ya neden bu kadar hareketli bilmiyorum. eli kolu hiç durmuyor. derin uykuya daldığında bir süre duruyor sonra tekrar başlıyor. ayakları ve kolları havada hep. Ben artık hep ayrı yatıyorum. Eşim yüzünden! bir şey olacak diye korkuyor. Belki yanımda olsa daha sakin uyur. O zaman da ben diken üstünde olduğum için iyi uyuyamıyorum. Bir de eğimli yatak daha iyi. Bizimki hem düz hem çok yumuşak. Ona göre değil. Benimkinin hiç uykusu açılmıyor. Işığı açma canım

a canım yaptın mı kamp sonunda! tebrik ederim seni. devam ediyor musun? ama kampta mama vermek yok nasıl verdin :) sütün yetmediğini nereden anlıyorsun ki canım ya. akşamları bizim de kalmıyor eğer ona göre karar veriyorsan.

Demek seninle o kadar guzel vakit gecirip mutlu oluyo ki alt acmayi falan gereksiz vakit kaybi olarak goruyo :) arada alt acma kazalari cok normal hepimizin basina gelebiliyo bi kere pesese 3 bezi cope attim oyle. Hele erkek cocuklari cok fena benimki cisini fiskiye misali odanin obur ucuna yetistirebiliyor :) bi kere de tazyikle kakayi ustume ve yerlere fiskirtmisti. Altini acinca rahatlamistir o annesi :)

Kızlar bir mucize oldu benim kız ben lavaboda Çişli kakalı şeyleri yıkarken Beşiğinde kendi kendine konuşuyordu. Bir ara sesi kesildi geldim baktım ki kendi kendine uyumuş.2 saat sonra uyandı. Ben de öğle yemeği yedim ilk kez Ay evet erkek çocukta çiş daha bir zor. Benim garibim kendi üstüne yapıyor.

Kızlar yardım edin dün sabah kimyon çayı icmistim bugün inanılmaz kötü şekilde ishal olmuşum karın ağrım var sizce kimyon çayindan mi yoksa mikrobik birşey mi siz içtiğiniz de hiç böyle birşey başınıza geldi mi

Kızlar bebeğine kimyon çayı içiren var mı? En fazla kaç kaşık içirebiliriz? Gaz üzerinde inanılmaz etkisini gördüm. Uyumadan içirdim. Uyanınca peş peşe pırtlar geldi.

Canım hem kendim içiyorum hem bebeğe içiriyorum. İshal olmadık ikimizde. Başka bir şey dokunmuş olmasın?

Bebeğim 9 saat uyudu
Ben de o uyuduktan 4 saat sonra uyumuştum ne de olsa 1 saate uyanır hebişim hiç değilse 1 saat yatayim demiştim uyumuş kalmışım

Kundaklıydı bebiş kundaklıyken daha çok uyuyor kundaklamadığım zaman 2 saatte bir uyanıyor

Ben şimdi napayım uyusun mu böyle, yoksa sürekli uyansın mı gece?

Nasıl yapıyorsun cnm tarifi nedir

Kundak tabiki :) dönene kadar kundak yapılır

Ama geceleri açlık sınırı 7 saatmiş. Kesintisiz 9 saat çok uzun. Bence 4 saat sonra uyandır, emzir. Sonra ne Zaman kalkarsa

9 saat aralıksız mı ? Maşallah nasıl kundak yapıyorsun canım ben de yapayım:)

Ama benimki kundakta kesinlikle durmuyor yorgani bile tepikleyip aciyo ustunde hicbisey olmasin istiyo acamazsada agliyo nasil kundaklicam ki ben bu bebisi o degil sabaha kadar usicek diye korkuyorum kalin yorgani bile aninda tepikleyip aciyor bi bakiyorum ayak ucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…