2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Al bendende o kadar... biran ben yazdim sandim bu yazıyı... 5 yillik brbek ozlemi, sezeryanin 4 gun sıkıntı... normal dogum uhdesi ve eksik namazin vicdan azabi... ki en çok şükretmem gereken zamanda...

Medela biberonu tavsiye ederim. Dun yedeginide aldim birini yikayip birini kullaniyorum. Bebek cektikce sut gelio anne memesine en yakin

Battaniye icinde kendini anne karninda sanıyor sıkıştıkca.

Kızım 90 cc mama aliyo 3 saatte bir. Oncesinde yarım saat emiyor. Benim sorunum su.. memeyi alirkrn çok bogusuyor bagitip çağırıyor ama tutunca çıt yok yarım saat emiyor. Neden yapar sizce. Bu normalmi banami tuhaf gelior bilemedim

Kızlar bebeği ile tatilen giden oldu mu?
Biz 600 km istanbul bodrum arası gitmeyi düşünüyoruz.
Bebeğim aşısız ayrıca.
Kararsız kaldım erken mi?

Yan odamda sezaryan diye gelen ama sancısı başlayınca normal doğuma alınan biri vardı. Benim de o sabah düzenli sancım çıktı. Doktorum gelince biraz beklesek belki yan odadaki gibi olur dedim. Meğer onda bebek strese girip kakasını yapmış acil sezaryana almışlar. Öyle olunca gel biz seni planlı alalım dedi, gittim kuzu kuzu :) Eğer o doğurmuş olsaydı yaptırmayacaktım sezaryan. Genel anestezi seçtim ben. Anestezi doktoruna güvenmemiştim. Epidural ince iş beceremez gibi geldi. İyi de olmuş. Boğazıma basit bir tüpü sokamamış. Çok tahriş etmiş. Boğazımın acısından anesteziden uyandığımda yutkunamadım ve panik oldum. Hastanede kaldığım 2 gün konuşamadım. Azalarak geçti öksürüğüm. Ama şimdi yeniden başladı.
Ben evlat imtihanımı verdim zannetmiştim ama bitmemiş demek :) Allah yardımcımız olsun. Eski iş yerim plazanın içindeydi ve mescit yoktu. Öğle arasında yakındaki camiye giderdim. Abdest yeri çok kötüydü. Kirli ve soğuktu. Mendil götürmeyi unutursam kollarım yıkarken ıslanır, buz tutardı. Tüp bebek tedavisi alırken bile soğuk suda ayaklarımı yıkardım, üşenmezdim. Allah'a şükür ki o zaman yapmışım. Ama şu an sıcacık evimde yapamıyorum ya sinir oluyorum. Hep vakitler kaçıyor. Allah affetsin.

Al bendende o kadar... biran ben yazdim sandim bu yazıyı... 5 yillik brbek ozlemi, sezeryanin 4 gun sıkıntı... normal dogum uhdesi ve eksik namazin vicdan azabi... ki en çok şükretmem gereken zamanda...
Canım sen de mi bendesin. Sarılıyorum sana buradan :)
Allah'a sonsuz kere hamd olsun.

normal :) Uykusu vardır, gazı vardır, yada çok eğleniyorsa acıktığını anlayamıyor ve midesinin kazınmasının verdiği genel huzursuzluk hali yüzünden emmeden önce bir süre ağlıyor, söyleniyor. Benimki de aynı şeyi yapıyor bazen. Hani istemiyordun, numaracı falan diye seviyorum kendini :)

Bebegin cok tatli masallah. Bende oyle yapiyorum ama benim bacak boyu kisa, oglanin boyu uzun derken sigmiyor artik oraya
Canım bacaklarını bükük bir şekilde senin karnına uzatacak. Bacakları çenene doğru gelecek yani. O zaman sığar. Ama çenene tekme yeme riskin var :)

Kızım dermatit olmuş el bilekleri ve dizinin Arkası kuru pul pul
pazartesi cildiyeye götürcem
ben fotoğrafını watsappatan doktora attım. coresatin pembe krem dedi. sürdüm geçti. sonra tekrar oldu. zeytin yağı sürdüm yine geçti. ama oluyor zaman zaman. alerji de olabilirmiş. doktorun ne diyecek merak ettim. Fotoğraf var mı?

Ben de farzları kılabiliyorum ama kılmanın huzuru var içimde çok şükür..

Canım muhtemelen bebeğin senin gerginliğini hissettiği için de sakinleşemiyor. Önce senin sakin olmayı başarman lazım. Sen sakin olursan o da yavaş yavaş sakinleşip uykuya dalacaktır.
sakinde oluyorum aslında sarkılar söylüyorum ıyublar oynuyorum ama o aglama gelince gozu bışey görmüyo napcam bilmiyorum

Kızlar bebeğim gece uykusuna yatınca önceden 3 saatte bi acikinca kalkiodu şimdi bekliorum bekliorum kalkmio 5 saati bulacak ac olması. Aldim kucağıma memeyi dayadim almadı . Normal mi ya

Bebegin kac gunluk benimki bugun 76 gunlk oluyor ve artik en az 5 en fazla 8 saat araliksiz uyuyor onceden 2 saatte bir uyanirdi

Benimki de memeyi alirken bazen resmen kufrediyor ya iyi sovuyor iyi soyleniyor epey bi memeyle kavga ettikten sonra aliyor memeyi:)
Ben mama vermiyorum ama

Ne kadar dogru bir laf
Geline iyi davranmazlar sonra ogulları ana babadan uzaklasinca suclu gelin olur gelin uzaklastirdi derler ama hic dönüp kendilerine bakmazlar kendilerinde hata bulmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…