2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

:)) dedigin cok dogru artik bazi muhabbetler acmiyo. Unv arkadaslarimla bende cok az mesajlasiyorum hayattayim demek icin :) insan cay icip sohbet etcegi birini istiyo gercekten. Seninle yakin olmayi isterdim bukadar ortak noktamiz varmis iyi anlasirdik bence

Ben burasi sayesinde lohusa depresyonundan ciktim ne diyosun :) o zamanlar ilk gunlerin curcunasi yogunluguyla yazamiyodum ama takip ediyodum. Aniden dunyamin degismesiyle gelen boslukta olma hissini benimle ayni seyleri yasayan insanlarin yazdiklarini okuyarak atlattim. Yalniz olmadigimi evdeki kalabalikla degil burasi
ile anladim. Yeri geldi esimin bile veremeyecegi destegi gordum. Hepiniz bebislerinizle cok mutlu olun e mi

Selma değil miymiş?:)

Evet çok iyi olurdu. Bebişlerimiz de arkadaş olurdu ne güzel :)
aynen canım tek lohusalıkta değil hamilelikte bile birçok şeyi kafasına takıyordu insan. Acaba şöyle mi bebeğe bir şey mi oldu vs vs o zaman da buradaki arkadaşlardan çok destek gördük. Allah herkesten razı olsun. Bebişlerimizle sağlıklı bereketli hayırlı ömürler versin :)

bildirimlere baktım _peri_ alıntı yaptı diyor. Ayy dedim peri kim :):) hayırlı olsun:)

Biz ilce de basvuru yaptik ilcelerdeki merkezlerinden de basvuru yapiliyor bizde aldik 300 tl

Kızlar sizlere msj geldi mi.bir de süt parası var onu aldınız mı

Evet aldım ben pttddn alıyorsun

3+ hic bi yerde yok nettede iki yerde var. Sn nrden aliyosun
Ben henüz ilk paketi açtım 4 no.3 küçüktü,4 de büyük.marketlerde hiç görmedim 3+, bezin üzerinde gördüm.geçenlerde indirim vardı hepsi buradada 4 paket aldım.3+ ya da bakmadım, en kısa zamanda bakacağım ama

Kızlar bebek kaç kilo 3 küçük geliyor? 9 kiloya kadar yazıyor üzerinde. 3.5 ve 4 bedenler kaç kilodan başlıyor?
Ben son kaça kadar olduğuna bakmıuorum canım. Kaçtan başladığına bakıyorum. Huggies 3 kullanıyordum 9kg kadardı ama dar geliyordu. Baktım 4, 7kgdan başlıyormuş geçtim 4e. Çok rahat oldu. 3te bacakları hep lastik izi oluyordu.

Süt parası neymiş Nasıl alınıyor

Bende seni dilara diye biliyordum canim:))

Ayy bende senin ismini selma zannediyordum :))

Hepimiz anlasalim
2018 hazirana ne dersiniz yani bebelerimiz 15 aylikken hamile kalmamiz gerekir o zaman

Gerci benim bidahaki hedefim 08.08.2018de dogum yapmakilki 06.06.2016 ya
Ayy yazin hamile olmak cok fena olur. Temmuz agustosu hamile gecirdigimi düşünemiyorum ama kismet tabi :)
Canim bu arada sen bi yatak markasi soylemistin. Tekrar soylesen siparis vermeyi dusunuyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…