- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.881
Ayy cidden biz aynıyız :):) üniden dostlarım var onlar da farklı şehirde. Yakındaki gibi olmuyor tabi. Etrafımda hadi çay koy geliyorum diyeceğim 1tane arkadaşım yok. İyi niyetimden yok öyle biri değil o yapmaz öyle şey düşüncemden kalp kırılmasın diye hep içime atışımdan hep kaybettim çok kazık yedim evet :) kapandıktan sonra da belki de büyüdüğümüz için bazı muhabbetlerini kaynana görümce arkadaş çekiştirme muhabbetlerini dinlemek sarmadı uzaklaştım birçoğundan da. Benim de bir ailem var ama insan arkadaş da istiyor :) aynen yakınlarda kimse yok. İstanbul'da olmak varmış :)
Ben burasi sayesinde lohusa depresyonundan ciktim ne diyosun :) o zamanlar ilk gunlerin curcunasi yogunluguyla yazamiyodum ama takip ediyodum. Aniden dunyamin degismesiyle gelen boslukta olma hissini benimle ayni seyleri yasayan insanlarin yazdiklarini okuyarak atlattim. Yalniz olmadigimi evdeki kalabalikla degil burasiHepiniz hayatımın bir parçası oldunuz, uykum kaçsa veya canım sıkılsa giriyorum hemen kendime geliyorum. Tabi aynı süreçleri yaşıyoruz sırayla, bağlanmamız çok normal:) dava arkadaşı sayılırız
Selma değil miymiş?:)Ben de rumuzlari neye benzettigimi yazayim:))
R r0s3n yu epey uzun bi sure anlamadim hatta etiket bile yapamiyordum 2. Harfi I harfi zannediyordum gınu ne ki diyordum megersem 2. Harf L harfiymis :)
@diefraunamense yi ben de diyafram diye okuyorum
@superselma nin ismini selma saniyordum:)
@dlrsordn yi ben de dilara saniyordum
gebito yu gorunce hep gebelik geliyor aklima yani gebeyim gebitoyum (gobus der gibi bebis der gibi)
@vorones i gorunce de aklima su kaplumbaga arabalar.aklima geliyo vos vos deriz ya onlara :)
H history1985 i gorunce de bi kanal var history channel diye orda surekli boyle misir piramitleri misir uygarligi ile ilgili belgesel izlerdim gozume direkt onun amblemi canlaniyor
Ahan da boyle
Eki Görüntüle 1874820
Evet çok iyi olurdu. Bebişlerimiz de arkadaş olurdu ne güzel :):)) dedigin cok dogru artik bazi muhabbetler acmiyo. Unv arkadaslarimla bende cok az mesajlasiyorum hayattayim demek icin :) insan cay icip sohbet etcegi birini istiyo gercekten. Seninle yakin olmayi isterdim bukadar ortak noktamiz varmis iyi anlasirdik bence
aynen canım tek lohusalıkta değil hamilelikte bile birçok şeyi kafasına takıyordu insan. Acaba şöyle mi bebeğe bir şey mi oldu vs vs o zaman da buradaki arkadaşlardan çok destek gördük. Allah herkesten razı olsun. Bebişlerimizle sağlıklı bereketli hayırlı ömürler versin :)Ben burasi sayesinde lohusa depresyonundan ciktim ne diyosun :) o zamanlar ilk gunlerin curcunasi yogunluguyla yazamiyodum ama takip ediyodum. Aniden dunyamin degismesiyle gelen boslukta olma hissini benimle ayni seyleri yasayan insanlarin yazdiklarini okuyarak atlattim. Yalniz olmadigimi evdeki kalabalikla degil burasi
ile anladim. Yeri geldi esimin bile veremeyecegi destegi gordum. Hepiniz bebislerinizle cok mutlu olun e mi
Ablasının adıymış selma :):) superselma bir dizi karakteriymiş :)Selma değil miymiş?:)
bildirimlere baktım _peri_ alıntı yaptı diyor. Ayy dedim peri kim :):) hayırlı olsun:):)) dedigin cok dogru artik bazi muhabbetler acmiyo. Unv arkadaslarimla bende cok az mesajlasiyorum hayattayim demek icin :) insan cay icip sohbet etcegi birini istiyo gercekten. Seninle yakin olmayi isterdim bukadar ortak noktamiz varmis iyi anlasirdik bence
3+ hic bi yerde yok nettede iki yerde var. Sn nrden aliyosun
Biz ilce de basvuru yaptik ilcelerdeki merkezlerinden de basvuru yapiliyor bizde aldik 300 tl
Evet aldım ben pttddn alıyorsun
Ben henüz ilk paketi açtım 4 no.3 küçüktü,4 de büyük.marketlerde hiç görmedim 3+, bezin üzerinde gördüm.geçenlerde indirim vardı hepsi buradada 4 paket aldım.3+ ya da bakmadım, en kısa zamanda bakacağım ama3+ hic bi yerde yok nettede iki yerde var. Sn nrden aliyosun
3 yazan 4-9 ama 9 kiloya kadar kullanamıyorsun cnm.kızım 6kg 'nun üzerinde ama canbebe 3 sıkıyorduKızlar bebek kaç kilo 3 küçük geliyor? 9 kiloya kadar yazıyor üzerinde. 3.5 ve 4 bedenler kaç kilodan başlıyor?
Ben son kaça kadar olduğuna bakmıuorum canım. Kaçtan başladığına bakıyorum. Huggies 3 kullanıyordum 9kg kadardı ama dar geliyordu. Baktım 4, 7kgdan başlıyormuş geçtim 4e. Çok rahat oldu. 3te bacakları hep lastik izi oluyordu.Kızlar bebek kaç kilo 3 küçük geliyor? 9 kiloya kadar yazıyor üzerinde. 3.5 ve 4 bedenler kaç kilodan başlıyor?
Süt parası neymiş Nasıl alınıyorKızlar sizlere msj geldi mi.bir de süt parası var onu aldınız mı
Ben henüz ilk paketi açtım 4 no.3 küçüktü,4 de büyük.marketlerde hiç görmedim 3+, bezin üzerinde gördüm.geçenlerde indirim vardı hepsi buradada 4 paket aldım.3+ ya da bakmadım, en kısa zamanda bakacağım ama
:))) madem bukadar deşifre olduk adımı yaziyim dedim bende :) tesekkur ederim canimbildirimlere baktım _peri_ alıntı yaptı diyor. Ayy dedim peri kim :):) hayırlı olsun:)
Dogum parasinin icinde canim 300tlnin icindeki 120süt parasi diye biliyorum. Sen aldinmi?Süt parası neymiş Nasıl alınıyor
Peri kim ben kacirdimbildirimlere baktım _peri_ alıntı yaptı diyor. Ayy dedim peri kim :):) hayırlı olsun:)
Yok canım dün eşime dedim başvuralım diye o çoktan başvurmuş meğer :):) temmuzda yatar demişlermiş unutmuş almayı. Eşim benim kimlikle gidip alabilir mi acaba?Dogum parasinin icinde canim 300tlnin icindeki 120süt parasi diye biliyorum. Sen aldinmi?
taze_annePeri kim ben kacirdim
Bende seni dilara diye biliyordum canim:))ayy hic oyle dusunmemistim. Canim nickimin anlami cok sewdigim bi grubun solistinin ismini kisaltmistim. The cranberries grubunun solisti dolores oriordan in kisaltilmisi. Hic dilara dusunmemistim valla. R r0s3n bende sana hep gulin diyesim geliyo.
Super selma supersin hep gozumde valla biliyosun zaten
Ayy bende senin ismini selma zannediyordum :))
Ayy yazin hamile olmak cok fena olur. Temmuz agustosu hamile gecirdigimi düşünemiyorum ama kismet tabi :)Hepimiz anlasalim
2018 hazirana ne dersinizyani bebelerimiz 15 aylikken hamile kalmamiz gerekir o zaman
Gerci benim bidahaki hedefim 08.08.2018de dogum yapmakilki 06.06.2016 ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?