2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hepimiz anlasalim
2018 hazirana ne dersiniz yani bebelerimiz 15 aylikken hamile kalmamiz gerekir o zaman

Gerci benim bidahaki hedefim 08.08.2018de dogum yapmakilki 06.06.2016 ya
Ay ikinciyi nasil hemen dusunuyosun canim. Ben ikinciye en az 5 yil ara vermeyi dusunuyorum simdiden. Cok zormus bebek buyutmek

Kızlar haberleri izlemişsinizdir muhakkak
9 aylık bebeğe tecavüz etmiş ş.zin pç.in biri
Bebek bağırsak yırtılması ve iç kanamadan vefat etmiş
İçim çekildi resmen
Nasıl bi dünya
Dikkat edelim kızlar yavrularımıza
9 aylık bebeğe kim tecavüz eder
Elbetteki yakınındaki biri
Yoksa küçücük Bebek dışarımı çıkar
Dikkat edelim kızlar
Öyle herkesin yanında altını açmayın bebekleriniz kadın ya da erkek farketmez
Kucaklarında oturtmayın
Yok amca yok abi
Kucağında oturtuyorsanız da bakın Nasıl oturtuyor
Rahatsız mı oldunuz alın çocuğunu bi bahane ile
Küçük bi çocukla uzun süre bırakmayın tek
Sık sık kontrol edin
Çünkü küçük çocuklarda cinsel istek oluyor biliyorsunuz
Hatta masturbasyon bile yapıyorlar
Aman Aman
Rabbim böyle zalimleri cayır cayır yaksın

Dediklerinin hepsi dogru
Ben anasi olarak kucuk cocugumun basindan ayrilmayacagim kim ne derse desin baska bi cocukla da yalniz birakmam elin adamlarinin kucagina da vermem kimseyle de cocugumu yalniz birakmam birakamam

Allahim kotu insanlardan ve kotuluklerden koru evlatlarimizi

[/Q
Ben en az 2 3 yil dusunmuyorum valla. Simdiki bile ciddi bi psikolojik olarak kendimi baya rahatlatma sonucu alinan bi karar. :)

Yaa o bebek ölmüş MÜ çok üzüldüm , dün internetten okudum , baya sinirlenmişsin küçücük minnacık bebek , bunu yapan insan olamaz , Allah'ım evlatlarımızı korusun gözetsin inşaallah , Çok zor o anne Baba'nın yerinde olmak Allah sabır versin ...

Bende her fırsatta burdayim. Sanki yillardir taniyorum sizi. Etrafimda 1tane arkasasim yok zaten hep bi kazik yemislik durumum var esim cok kizar saf niyetlisin diye. Bide kapandiktan sonra kalanlarda degisti oyle iste akranim arkadasim yok sadece ailem var ama elhamdullillah onlar yetiyo tabi bide siz :) sizlerle tanismak bulusmak istesim ama benim yakinimda kimse yok galiba

Sabır sabr inşallah bunlarda gececek canım

cok sevindim canim Allah hayirli mübarek etsin. inan bende gelebilmeyi isterdim cok

Ayy cidden biz aynıyız :):) üniden dostlarım var onlar da farklı şehirde. Yakındaki gibi olmuyor tabi. Etrafımda hadi çay koy geliyorum diyeceğim 1tane arkadaşım yok. İyi niyetimden yok öyle biri değil o yapmaz öyle şey düşüncemden kalp kırılmasın diye hep içime atışımdan hep kaybettim çok kazık yedim evet :) kapandıktan sonra da belki de büyüdüğümüz için bazı muhabbetlerini kaynana görümce arkadaş çekiştirme muhabbetlerini dinlemek sarmadı uzaklaştım birçoğundan da. Benim de bir ailem var ama insan arkadaş da istiyor :) aynen yakınlarda kimse yok. İstanbul'da olmak varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…