2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Benim nickim de çocukluğumda bi çizgi dizi vardı. Baskahraman süper selmaydi
Ablamın adı Selma. Annemden daha çok ondan şefkat görmüşumdür.

Çizgi filmde şöyle derdi:
Kavun, karpuz, portakal, elmaaa
Işte karşınızda süper selmaaaa

Bilmem hatırlar mısınız?

R r0s3n sana gülnur değil, gülünur diyorum

R r0s3n ben seni Gülnur diye okuyorum :)

çoğunluk gülnur dedi evet. Nickime bakıp da gülnur demek hiç aklıma gelmezdi :):) kendimi bildiğimden galiba. Ama gül var sonuçta. Bir ucundan tutturmuşsunuz :)
dlrsordn doğru diyormuşsun canım :)

çoğunluk gülnur dedi evet. Nickime bakıp da gülnur demek hiç aklıma gelmezdi :):) kendimi bildiğimden galiba. Ama gül var sonuçta. Bir ucundan tutturmuşsunuz :)
dlrsordn doğru diyormuşsun canım :)
Cok severim gulin ismini cok cici gelir hep kizim olsaydi ya inci ya gulin koymayi dusunuyodum:)

:)) Estağfirullah Can'ım bir şey bildiğim yok aslında

Cok gecmis olsun canm bi an once iyiles insallah

Adının Dilara olmadığına çok şaşırdım ben de diğer arkadaşlar gibi okuyordum :))

Bizimki de inanilmaz zorlaniyor gunde 1 ya da 2 keresini yapamiyor bir turlu oyle aglamak yok mahfoluyor cocuk fitil kullanmaya kiyamiyor insan ama kullaniyoruz ise yariyor ya

Ben de rumuzlari neye benzettigimi yazayim:))

R r0s3n yu epey uzun bi sure anlamadim hatta etiket bile yapamiyordum 2. Harfi I harfi zannediyordum gınu ne ki diyordum megersem 2. Harf L harfiymis :)

A Alwayshappygirl yi ben de diyafram diye okuyorum

superselma nin ismini selma saniyordum:)

dlrsordn yi ben de dilara saniyordum

gebito yu gorunce hep gebelik geliyor aklima yani gebeyim gebitoyum (gobus der gibi bebis der gibi)

vorones i gorunce de aklima su kaplumbaga arabalar.aklima geliyo vos vos deriz ya onlara :)

H history1985 i gorunce de bi kanal var history channel diye orda surekli boyle misir piramitleri misir uygarligi ile ilgili belgesel izlerdim gozume direkt onun amblemi canlaniyor

Ahan da boyle

Canlar ben avukat oldum
Ruhsat başvurum onaylandı yakında cübbe giyim ve ruhsat teslim törenim olacak adli açılışta yani 1 eylülde olabilir o gun ayrıca 24. Yaş günüm olacak :) keşke gelebilseniz

Ruhsatım 2-3ay önce gelebilirdi ama ben gebeliğimin son günleriydi diye ve sonra doğum yaptığım için başvuramadım hemen olsun kızımın canı sağolsun 2-3 ay ne ki

Cok severim gulin ismini cok cici gelir hep kizim olsaydi ya inci ya gulin koymayi dusunuyodum:)
sağol canım ben de severim ismimi :) kibar bir isim :) bir dahaki kız olursa koyarsın inşallah :)

Bir dahaki demişken acaba ilerde herhangi bir yılın herhangi bir ayının annesi olarak yazışır mıyız yine sizlerle? :):)

Hepimiz anlasalim
2018 hazirana ne dersiniz yani bebelerimiz 15 aylikken hamile kalmamiz gerekir o zaman

Gerci benim bidahaki hedefim 08.08.2018de dogum yapmakilki 06.06.2016 ya

Hayırlı olsun Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…