- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.841
ayy hic oyle dusunmemistim. Canim nickimin anlami cok sewdigim bi grubun solistinin ismini kisaltmistim. The cranberries grubunun solisti dolores oriordan in kisaltilmisi. Hic dilara dusunmemistim valla. R r0s3n bende sana hep gulin diyesim geliyo.
Super selma supersin hep gozumde valla biliyosun zaten
ayy hic oyle dusunmemistim. Canim nickimin anlami cok sewdigim bi grubun solistinin ismini kisaltmistim. The cranberries grubunun solisti dolores oriordan in kisaltilmisi. Hic dilara dusunmemistim valla. R r0s3n bende sana hep gulin diyesim geliyo.
çoğunluk gülnur dedi evet. Nickime bakıp da gülnur demek hiç aklıma gelmezdi :):) kendimi bildiğimden galiba. Ama gül var sonuçta. Bir ucundan tutturmuşsunuz :)
Cok severim gulin ismini cok cici gelir hep kizim olsaydi ya inci ya gulin koymayi dusunuyodum:)çoğunluk gülnur dedi evet. Nickime bakıp da gülnur demek hiç aklıma gelmezdi :):) kendimi bildiğimden galiba. Ama gül var sonuçta. Bir ucundan tutturmuşsunuz :)
dlrsordn doğru diyormuşsun canım :)
:)) Estağfirullah Can'ım bir şey bildiğim yok aslındaEheh oyle valla cnm kıpır kıpırım:))
Hmmm bnm su an gece gece aklima gelenleri yazayim
R r0s3n kavgaci bi tip degil kesinlikle ilimli:)
9ay detayci, arastirmaci ve endiseli :)
superselma mucadeleci, yardimsever vee paylasimci
@seker000 evhamli sanki birazbir de cok canayakin
A Alwayshappygirl her konuya hakim
Gece gece baska aklima gelmiyor:)
Bebek uyutuldu
Yatsi namazi kilindi
Bulasiklar yikandi mutfak toplandi
Camasirlar serildi
Ben artik yatiyoeum iyi geceler :)
Cok gecmis olsun canm bi an once iyiles insallahKızlar ben çok hastayımAnnemi çağırdım ilk uçakla gelecek. 3 gün önce gece mide bulantısı ile uyandım. Şimdi de başım ağrıyor, koku alamıyorum, sürekli hapşırıyorum, mide bulantım devam ediyor ve çok yorgunum. Bebeğime geçmez inşallah. Bol bol emziriyorum. Muhtemelen üşüttüm. Vücudum buz gibi.
superselma çevresini çekip çeviren, idare eden, öz disiplin ve kontrol sahibi, süper enerjik ve süper zeki, uzun uzun sohbet edilesi
PembeLokum genç aşık; yaşama, bebeğine, kocasına (Allah bozmasın maşallah)
H history1985 tarih öğretmeni :) azimli, eğlenceli ama ciddi
@emy0364 sosyal emine :)
@Ysmnvlkn yasemin ve volkan
A Alwayshappygirl Tr'de biliyorum ama hep bana sanki Almanya'dan yazıyor gibi geliyor
@falling_water suyu seviyor :) okuyan, araştıran biri
Kızlar daha da var aklımda ama enerjim bitti. İlk fırsatta yazacağım :)
Adının Dilara olmadığına çok şaşırdım ben de diğer arkadaşlar gibi okuyordum :))ayy hic oyle dusunmemistim. Canim nickimin anlami cok sewdigim bi grubun solistinin ismini kisaltmistim. The cranberries grubunun solisti dolores oriordan in kisaltilmisi. Hic dilara dusunmemistim valla. R r0s3n bende sana hep gulin diyesim geliyo.
Çok sağolun kızlar..bebeğim ağlama krizine girdiği için doktora sordum..kendini sıkmaktan kızarmaktan bi hâl oldu yavrum..doktor sadece emzirdiğim için böyle olması normal değil dedi fitil verdi kullanır kullanmaz yaptı nihayet..
@emy0364 su veriyorum ben de canım
Kizlarr dikis izleriniz ne durumda
Canım ya çok tatlısın. Ben çok isterdim ama onun bulantısı daha farklı oluyordu. Şu an çok uykum var ekrana zor bakıyorum ama buna cevap yazmadan edemedim :)
sağol canım ben de severim ismimi :) kibar bir isim :) bir dahaki kız olursa koyarsın inşallah :)Cok severim gulin ismini cok cici gelir hep kizim olsaydi ya inci ya gulin koymayi dusunuyodum:)
sağol canım ben de severim ismimi :) kibar bir isim :) bir dahaki kız olursa koyarsın inşallah :)
Bir dahaki demişken acaba ilerde herhangi bir yılın herhangi bir ayının annesi olarak yazışır mıyız yine sizlerle? :):)
Hayırlı olsun Can'ımCanlar ben avukat oldum
Ruhsat başvurum onaylandı yakında cübbe giyim ve ruhsat teslim törenim olacak adli açılışta yani 1 eylülde olabilir o gun ayrıca 24. Yaş günüm olacak :) keşke gelebilseniz
Ruhsatım 2-3ay önce gelebilirdi ama ben gebeliğimin son günleriydi diye ve sonra doğum yaptığım için başvuramadım hemen olsun kızımın canı sağolsun 2-3 ay ne ki
Bu gidisle herkes kendini Kk da tanitcak gibi :))Kızlar siz böyle yazdıkça daha çok merak ediyorum sizi
Nasıl bi yüz tipiniz var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?