2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hangi sehirdesin canim

Tecavüz haberini yeni okudum Allah belasını versin böyle insanların ki buna insan denmez hayvan bile denmez hayvanların da duygusu vardır..idam bile az bunlara işkence ede ede şeyinden asmaları lazım
Canım öyle bir zamana geldik ki küçük büyük erkek kız dinlemiyor bu sapıklar. O yüzden biz bebeklikten alıştırmalıyız vücutlarının dokunulmaz olduğu duygusunu. Dokunulduğunda bir anormallik olduğunu tepki vermesi gerektiğini bilmeli. Ben kimsenin yanında altını açmıyorum. Kendim altını temizlerken de neden bunu yaptığımı söylüyorum bebişime :) üstünü değiştireceksem hadi odamıza gidelim diyorum. Ameliyatımın ilk günleri hariç babası ben ve doktor dışında kimse çocuğumu çıplak görmedi. Ben inanıyorum bilinçaltına yerleşiyordur söylediklerim. Rabbim herkesin evladını böylelerinden korusun.

Benimde öyle 6,600 fln ama premium care 3 beden tam oluyor herhalde bi iki haftaya değiltiririm bende

Kızlar ben suan 56 kiloya düştüm 52 ile hamile kalmıştım gebelikte 56 kilo cibarıylen olan yüzüklerim olmuyor şuan çok saçma değil mi:/ alyansım ve diğer değerliler hiçbiri sizin düzeldi mi
Ben 60kg ile hamile kaldim 21.5 kg aldim hamileligimde.. 18.5 kg verdim 63 kiloyum su an. Daha dogrusu bu 10 gun onceydi simdi kac kg oldum bilmiyorum, dogum yapali 55 gun oldu.. 60kg iken 38 beden kiyafetlere girebiliyordum simdi 42 ancak.. Sarkan gobegimi ve devasa goguslerimi bir turlu sigdiramiyorum eski giysilerime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…