2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar benim kızım da 3haziranda doğdu.
2900grdi. 70günlükken giysili 5550gr 58cm geldi. Şu aralar pek kilo aldığını sanmıyorum. Biraz genetik bence.
Boylar kaç cm?

Cnm senin kizin da mo 6 haziranda dogmustu?

Canım seninki çalışmak değil sesli okumak gibi olabilir. Hem bebeğinin beyni de senin sesli okumalarindan gelişir.
Babanla ortak vekalet alırsınız duruşmalara baban gider. O şartı sür babana. Ben savunmaları, dilekçeleri hazırlarım uyaptan takip ederim, duruşmalara sen gidersin, dersin. Ya da çoğuna o gitmeli yani.

Müvekkillere de bunu açıklarsın.
Baban kabul etmezse, edene kadar tekrarlarsın.

Zaten bebeğin 6 aylık olunca bu kadar bağımlı olmayacak.
Sen ihtiyaçlarını daha iyi anlarsın hem de ek gıda ve oyuncaklar artık yardımcın olur.

Dogum kilosuda onemli diyip gecistiriyorum ozmn konuyu :). Saka biyana seninkinin kilosu da normal ki. Ben sadece diger 7-8 kilo olan bebeklere imrendim bi an
6 sına gün almıştık ama 4ünde suyum geldi :)

Bi de birisi sormuştu
Bence flaş 3-4sene olmamalı

Bebeğe kitap okumaliyiz
Ya da okuduklarimizi sesli okumaliyiz

Son düzenleme:
Maşallah iyi toparlamış kızın Can'ım

Mama verme cnm anne sutu yeter benimki de 2780 dogmustu cnm boyu kac su an bebisinin? Bizimkiler buranin en minik bebisleri sanirim:) benimki 46 dogdu 57 suan

Iyice karar verdim ofise goturecegim 6 aydan sonra ztn oyuncaklarla oyalanmaya baslar

Canim masallah iyi gelismis bebegin senin 2 kiz bir erkek di mi cocuklar?

Ya buyuk isler zaten babamda olur ben ilk baslarda sadece danismanlik yaparim babam un yapmis bi avukat oldugu icin beni durusmalara kolay kolay gondermez bi hata yaparsam laf babama gider

Dedigin gibi ben buro icinde bosanmak isteyen kadinlar icin danismanlik yaparim buyuk ihtimal:))

Yalnz babam varken kmse bana gelmek istemeyecek ona da eminim ama

Ofise goturecegim cocugumu ben iyice karar verdim :)

Iyi yaparsın canım
Hem çocuğun senin yanında sosyal ve kültürel olarak gelişir.
Kiz bebek benimki
Bu bebekte mutluyum
Acemilik yok ondan
Digerlerinde boyle değildi
Bi de onlar erken diş çıkardı. Dış kasıma başlayınca emme azaliyor
Bundan sonra bu da öyle olabilir

Sağlık ocağında sma ver dediler bana kilo alsın diye vermedim ben

Keyifler yerindeyse vermezsen de olur
Bazen annenin dinlenmesi icin vermek gerekebiliyor

Herkes diyor Zaman'la sütün azalacak yetmeyecek ben de mama kullanma Hakkı'mı o Zaman'lara saklıyorum bakalım

Adem gunesi ben de takip ediyorum her ne kadar soylediklerini birebir uygulayamasam da :) Fakat esim pek sevmiyo cunku babayi ozellikle biraz ikinci plana atiyo.
Birlikte uyuma konusunda ben 2 yas diye biliyorum 4 muymus? Su anda cok kucuk yatagima alamam zaten ama 1 yasinda falan istiyorum.

Canim ben 3 4 kitabini okudum hamileyken. 4 yasa kadar ayni yatak olmaz ikinciyi dusunenlere :) calismama da imkansiz doktor olmusum nasil birakiyim meslegimi annem esim herkes topa tutar beni. Baska tavsiyelerini uygulamaya calisirim ama bu ikisi utopik geldi bana

Postmature oluyor galiba
11aylık doğan iki kişi gördüm de
Olmediyse bebek niye olmasın
Sunny-day

m_rv_ haklısın canım baskı olur aileden. Ara vere vere hem dahiliye hem radyoloji uzmanı olup çocukları büyüyünce çalışan
4çocuk annesi bi tanıdığım var. Çocuklar büyüyünce baskidan geç, insan kendisi özlüyor mesleğini

falling_water baba aslında ikinci planda değil.
anneye imkan vererek, engel olmayarak, burnunu her şeye sokmayarak, dimlenmesine fırsat verip moral vererek çok büyük is düşüyor babaya.

Daha önce de yazdım kesinlikle iki kitap daha var her annenin okuması gereken
Bi çıkarım yok gelecek nesillerin mutlu yetismesinden başka

1. Bruce d. Perry'nin "köpek gibi büyütülmüş çocuk" (D&Rda var)
Bu kitap benim hayatımi değiştirdi. Özellikle bu kitapta annenin engellenmemesi ve bilinçli olması vurgulanmış

2. Selahattin Yaylamaz'in Aile Terapisti kitabı ve diğer kitapları

Selahattin Yaylamaz'ı uzaktan tanıyorum. Eşine her imkanı sunuyor adam. Öyle saygı takdir ve destek gören bilinçli bi kadının cocuklari tabi ki sürekli eleştirilen bi kadının çocuklarından farklı olur.

Bu arada günaydın herkese

Canim Adem Günesin radyo programi vardi Cocuk Deyip Gecmeyin diye hala varmi bilmiyorum hatta bende kitabida var. Radyo parogramindan derlenmis kitabin adida ayni. Canli yayinda ariyolarda desiklerini uygulayan insanlar tesekkur ediyolardi sizin sayenizde coxugumun özgüveni tam 4yasinda kendi istegiyle odasina gecti artik diye. Sanirim sitesinde eski programlari var bi bak istersen. Bende napcagimisasirdim. Suanda ayni yatakta yatiyoruz hatta elele uyuyoruz genelde anne yani yaptirdim ben yataga bitisik cok rahat oluyo

Cnm valla ev isi hep eşimde ben pek birşeye karışmıyorum o hem evde hem dışarda koşturuyor ve cok yoruluyor biliyorum farkındayım ama bu asabiyet hali bazen beni ınanilmaz geriyor küçük şeyler büyüyor o da benim Asabi olduğumu söylüyor :) kV şu an bizde o gidince hala fikrim aynı olursa bo süre uzaklasmayi düşünüyorum yapabilir miyim bilmiyorum

2yasa kadar anne yaninda 4yasa kadar da ayni odada diyo canim. Sonrada kendisi istiyomis zaten kendi odasina gitmeyi

Bir yaşına yaklaştığında düşünüyorum inşallah. Memlekette iyi doktor olursa ona giderm ama sezeryanı metin bey yapsın istiyorum. Bir yandan da o yapsın istemiyorum :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…