- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.041
Calisan anne degil sgk li olan aile alabiliyor ama anne calisansa paralar anne uzerine yatiyor es cekemiyor sgk ya basvuru yapin alin :)süt parasını sadece alışan anneler mi alıyor.. nasıl alıyoruz ya ben niye almadım. :0
Alin tabi niyd birakcaksiniz ki :) bi aylik bez parasiOnu bilmiyodum soyledigin icin tesekkur ederimonada basvuralim ozaman
Bnmki var cnm 4.3002800 doğduk 2600 e kadar düştük malesef doktor iyi diyor şimdilik bakalım takmıyorum ama Burdaki tombiş Bebek'lere ben de imreniyorum :)) platformun en zayıfı benim cadı sanırım
Bi dogum yardimi var bide sut parasi dogum yardimi herkese veriliyo ama sut parasi sadece sigortali ailelere veriliyo. Esin calisansa verilir. Bide dogum parasi var o dogum raporlu olan calisanlara veriliyo :)Eşime sordum canım da eşin çalışıyor mu sigortalı mı emekli sandığımı vs sormuşlar. Alabiliyormuşum yani çocuk parasını.
Eğer maddi olarak ihtiyaç yoksa bence evlat daha değerli. Onun geleceğine yatırım diyerek kişiliğinden çocukluğundan çalıyoruz çoğu zaman. Maddiyat bir şekilde halledilir. Şu an bir insanın temelleri atılıyor tuğla tuğla öreceğiz. İlerleyen zamanda geriye dönemeyeceğiz :)Adem Güneş i takip eden var mı? Adem Günes in tavsiyeleriyle cocuk buyutmus birini bulsak super olr iyi mi olmus kotu mu :)
@9ay sen takip ediyorsun mesela, 4 yasa kadar cocukla ayni yatakta yatmaya ne diyorsun? Annelerin calismasini pek desteklemiyor ne diyorsun?
3300gr dogdu 10haziranda en son 5kiloydu tam 10agustosda simdi kactir bilmiyorum. Evde tartiyorum ama tabi dogru sonuc vermio her seferinde baska cikio kilosu
Hastanaeden -200 ciksn gne guzel aliyo kiloyu bnce. Ayda bi kilo iste :) biz 3900 dgduk ilk ay ck aldi doktor kizdi bize az emzir diye3300gr dogdu 10haziranda en son 5kiloydu tam 10agustosda simdi kactir bilmiyorum. Evde tartiyorum ama tabi dogru sonuc vermio her seferinde baska cikio kilosu
Aa bizden zayıfmışsınız boşver kilo sağlık demek değil kiBnmki var cnm 4.300
:) bence o saatten sonra hayatta kendi odasına gönderemezsin o çocuğu2yasa kadar anne yaninda 4yasa kadar da ayni odada diyo canim. Sonrada kendisi istiyomis zaten kendi odasina gitmeyi
eyvahh ben bunu nasıl kaçırdım.Calisan anne degil sgk li olan aile alabiliyor ama anne calisansa paralar anne uzerine yatiyor es cekemiyor sgk ya basvuru yapin alin :)
Sma kilo aldırmıyor canım , 2810 gr doğduk 68 günlüğüz galiba,4800 kg kilomuz
Canim Adem Günesin radyo programi vardi Cocuk Deyip Gecmeyin diye hala varmi bilmiyorum hatta bende kitabida var. Radyo parogramindan derlenmis kitabin adida ayni. Canli yayinda ariyolarda desiklerini uygulayan insanlar tesekkur ediyolardi sizin sayenizde coxugumun özgüveni tam 4yasinda kendi istegiyle odasina gecti artik diye. Sanirim sitesinde eski programlari var bi bak istersen. Bende napcagimisasirdim. Suanda ayni yatakta yatiyoruz hatta elele uyuyoruz genelde anne yani yaptirdim ben yataga bitisik cok rahat oluyo
Cnm valla ev isi hep eşimde ben pek birşeye karışmıyorum o hem evde hem dışarda koşturuyor ve cok yoruluyor biliyorum farkındayım ama bu asabiyet hali bazen beni ınanilmaz geriyor küçük şeyler büyüyor o da benim Asabi olduğumu söylüyor :) kV şu an bizde o gidince hala fikrim aynı olursa bo süre uzaklasmayi düşünüyorum yapabilir miyim bilmiyorum
Ay ben güneşe baktirdim bir kaç defaciddi olamazsın nolacak
Bnmki var cnm 4.300
Eğer maddi olarak ihtiyaç yoksa bence evlat daha değerli. Onun geleceğine yatırım diyerek kişiliğinden çocukluğundan çalıyoruz çoğu zaman. Maddiyat bir şekilde halledilir. Şu an bir insanın temelleri atılıyor tuğla tuğla öreceğiz. İlerleyen zamanda geriye dönemeyeceğiz :)
2 yaşa kadar aynı yatakta 4 yaşa kadar aynı odada diyor.
Aa bizden zayıfmışsınız boşver kilo sağlık demek değil ki
:) bence o saatten sonra hayatta kendi odasına gönderemezsin o çocuğu
Cnm valla ev isi hep eşimde ben pek birşeye karışmıyorum o hem evde hem dışarda koşturuyor ve cok yoruluyor biliyorum farkındayım ama bu asabiyet hali bazen beni ınanilmaz geriyor küçük şeyler büyüyor o da benim Asabi olduğumu söylüyor :) kV şu an bizde o gidince hala fikrim aynı olursa bo süre uzaklasmayi düşünüyorum yapabilir miyim bilmiyorum
:) bence o saatten sonra hayatta kendi odasına gönderemezsin o çocuğu
Merhaba ya... ben takip edemiyorum ama hep aklimdasinizBiri de demiyor ki fil hafızalı diye
Unuttuklarim da olmuş aslında.
L limoncicegi00 ve
@Mandalinam07 gibi
Çoğunluğu çizgi gibi
Senin nasıl?
Her ay 900gr aldi doktor iyi dedi bakalim bu sefer ne dicek. En az 6ay sadece anne sutu vermek isterim insallah olur. Allahalla az emzir diyen doktoru ilk defa duyorum :) maasallah size. Ilk ay kac kilo almisti senin bebis?Hastanaeden -200 ciksn gne guzel aliyo kiloyu bnce. Ayda bi kilo iste :) biz 3900 dgduk ilk ay ck aldi doktor kizdi bize az emzir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?