- 24 Aralık 2015
- 531
- 472
- 103
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.541
Tam bilmiom da ay sonu kontrole gitcez. 5 ay 12 günlük 7700 galiba kendim tartmistimMaşallah başlamışsin iyice ek gıdaya.
Kaç kg bebeğin ?
Benimki de çok kalkıyor doktoruna sordum aynı şekilde sütü sağ ver dedi bana anlasız geldi ama yada sadece gece bi ölçek mama yap dediKızlar doktora soracağım ama sizden de bşr fikir almak istedim. Benim oğlumun gece uykusu güzel ama emmek içşn çok uyanıyor. 5 kere falan. onun da benim de biraz uzun süreli uykulara ihtiyacımız var. Gece yatmadan Biberonla kendi Sütünden var diyorlar büyükçe bir ölçü. Ama zaten sürekli emiyor, başka bir şey başlayan var mı. böyle daha kıvamlı bişeyler. gerçi dolu mide de uyumaya engel olır diyorlar. ne yapsam acaba. bu gece sütü deneyeceğim bakalım, sanmıyorum ama bir fark olsun. Zaten banyodan sonra emip uyuyor ama 10 dakika falan emiyor en fazla. Var mı bir fikri olan veya uzun uyuyanlar ne yapıyor da bebiş 2-3 kere kalkıyor
Cok gecmis olsun canim, insallah en kisa surede iyilesir.Malasef ilk antibuyotigimizi aldik. 3 ayri doktora gittik. bogazi kızarmış. cold mix die bisey yastığa sürülüyor o biraz rahatlatti. doktor bişey demedi rahatlatir dedi. viks vucuduna surmedim o olayi bildiğim icin.
Biz de ayni dertten muzdaribiz.. ben de sagip vereyip dedim ama icmedi bidik, 120cc sut cop oldu..Kızlar doktora soracağım ama sizden de bşr fikir almak istedim. Benim oğlumun gece uykusu güzel ama emmek içşn çok uyanıyor. 5 kere falan. onun da benim de biraz uzun süreli uykulara ihtiyacımız var. Gece yatmadan Biberonla kendi Sütünden var diyorlar büyükçe bir ölçü. Ama zaten sürekli emiyor, başka bir şey başlayan var mı. böyle daha kıvamlı bişeyler. gerçi dolu mide de uyumaya engel olır diyorlar. ne yapsam acaba. bu gece sütü deneyeceğim bakalım, sanmıyorum ama bir fark olsun. Zaten banyodan sonra emip uyuyor ama 10 dakika falan emiyor en fazla. Var mı bir fikri olan veya uzun uyuyanlar ne yapıyor da bebiş 2-3 kere kalkıyor
Kaçta uyutuyosun erken uyuyor sa ondan kalkiodur. Ben dün 8 de yattı die gidim gidim yattı gece. Ama 22.00 gibi yatinca daha az kalkio gece. Bi de dahà çok küçükler gece uykusunda uzun uyuyamiolar mide leri küçük dolu da olsa çabuk acikiolsrKızlar doktora soracağım ama sizden de bşr fikir almak istedim. Benim oğlumun gece uykusu güzel ama emmek içşn çok uyanıyor. 5 kere falan. onun da benim de biraz uzun süreli uykulara ihtiyacımız var. Gece yatmadan Biberonla kendi Sütünden var diyorlar büyükçe bir ölçü. Ama zaten sürekli emiyor, başka bir şey başlayan var mı. böyle daha kıvamlı bişeyler. gerçi dolu mide de uyumaya engel olır diyorlar. ne yapsam acaba. bu gece sütü deneyeceğim bakalım, sanmıyorum ama bir fark olsun. Zaten banyodan sonra emip uyuyor ama 10 dakika falan emiyor en fazla. Var mı bir fikri olan veya uzun uyuyanlar ne yapıyor da bebiş 2-3 kere kalkıyor
19:30 canım. Biraz ileri çekmeye çalıştım bu sefer 17:00 deki uykusunu gece uykusuna birleştirdiKaçta uyutuyosun erken uyuyor sa ondan kalkiodur. Ben dün 8 de yattı die gidim gidim yattı gece. Ama 22.00 gibi yatinca daha az kalkio gece. Bi de dahà çok küçükler gece uykusunda uzun uyuyamiolar mide leri küçük dolu da olsa çabuk acikiolsr
Mama hiç vermedim, bu saatten sonra da vermek istemiyorum sırf kalkmasın diye. Acaba ek gıdaya geçince, gündüz yoğun beslendiği için gece daha mı rahat uyur ki.Benimki de çok kalkıyor doktoruna sordum aynı şekilde sütü sağ ver dedi bana anlasız geldi ama yada sadece gece bi ölçek mama yap dedi
Canım açlık daha sık uyandirıyor minikleri. Ben geceleri sadece emziriyordum aşıdan beri sık ve aglyarak uyanır oldu. Iki gündür gece yatmadan once ve sabaha karsı mama veriyorum 3 -3buçuk saat kesintisiz uyuyor emziriyorum 1 saat sonra kalkıyor tekrar ustelik yuttugunu da duyuyorum ama yetmiyor artık demek. Yani gece uzun sure tok tutacak bir formül lazım. Ben kaşık maması basladım yulaflı ama ögleye doğru yiyoruz gece cesaret edemedim daha ek gıdaları gun içinde tuketiyoruzKızlar doktora soracağım ama sizden de bşr fikir almak istedim. Benim oğlumun gece uykusu güzel ama emmek içşn çok uyanıyor. 5 kere falan. onun da benim de biraz uzun süreli uykulara ihtiyacımız var. Gece yatmadan Biberonla kendi Sütünden var diyorlar büyükçe bir ölçü. Ama zaten sürekli emiyor, başka bir şey başlayan var mı. böyle daha kıvamlı bişeyler. gerçi dolu mide de uyumaya engel olır diyorlar. ne yapsam acaba. bu gece sütü deneyeceğim bakalım, sanmıyorum ama bir fark olsun. Zaten banyodan sonra emip uyuyor ama 10 dakika falan emiyor en fazla. Var mı bir fikri olan veya uzun uyuyanlar ne yapıyor da bebiş 2-3 kere kalkıyor
Yarım fincan muhallebi yedi ama hiç yemems gibi hep uyandı hep emmek istediBenimki de çok kalkıyor doktoruna sordum aynı şekilde sütü sağ ver dedi bana anlasız geldi ama yada sadece gece bi ölçek mama yap dedi
Ya bizimki 2.de yatiyo sabah kaldirsam mi ne yapsam19:30 canım. Biraz ileri çekmeye çalıştım bu sefer 17:00 deki uykusunu gece uykusuna birleştirdi
Gece 2 de mi yatıyorYa bizimki 2.de yatiyo sabah kaldirsam mi ne yapsam
Bugün biraz araştırma yaptım. Akşam uyumadan değil de öğleden sonra o tür şeyleri vermeliymişiz. gündüz kalorisi yüksek besinler alırsa gece daha az uyanırmış. Anne sütüyle beslenen bebekler içinse 2,5 saatte bir uyanmak çok normalmiş. Ayrıca tüm uyanmalar açlıktan değilmiş. İşin ilginç yanı yazın 8 de emip uyurdu gece 1 e kadar uyanmazdı memeye. Şimdi demek hem daha hızlı sindiriyor hem de az geliyor galibaCanım açlık daha sık uyandirıyor minikleri. Ben geceleri sadece emziriyordum aşıdan beri sık ve aglyarak uyanır oldu. Iki gündür gece yatmadan once ve sabaha karsı mama veriyorum 3 -3buçuk saat kesintisiz uyuyor emziriyorum 1 saat sonra kalkıyor tekrar ustelik yuttugunu da duyuyorum ama yetmiyor artık demek. Yani gece uzun sure tok tutacak bir formül lazım. Ben kaşık maması basladım yulaflı ama ögleye doğru yiyoruz gece cesaret edemedim daha ek gıdaları gun içinde tuketiyoruz
Bizim bidik sadece anne sutuyle besleniyor. Aksam 8-9 arasi bir saatte uyumus olur. Ilk uykusunu 3 saate yakin uyur. Gece 11-12 gibi guzelce doyurur karnini. Sonra 2-3 gibi kalkar ve sonrasinda saat basi miziklar.. kimisinde meme alir kimisinde pispisla uyumaya devam eder.Bugün biraz araştırma yaptım. Akşam uyumadan değil de öğleden sonra o tür şeyleri vermeliymişiz. gündüz kalorisi yüksek besinler alırsa gece daha az uyanırmış. Anne sütüyle beslenen bebekler içinse 2,5 saatte bir uyanmak çok normalmiş. Ayrıca tüm uyanmalar açlıktan değilmiş. İşin ilginç yanı yazın 8 de emip uyurdu gece 1 e kadar uyanmazdı memeye. Şimdi demek hem daha hızlı sindiriyor hem de az geliyor galiba
Aynen öyle canım ben bazen alarmı duymuyordum yorgunluktan sabaha kadar uyuyordu 6 saat aç kaldığı oldu ama şimdi hareketlendikçe hızli sindiriyor galiba sık sık uyaniyorBugün biraz araştırma yaptım. Akşam uyumadan değil de öğleden sonra o tür şeyleri vermeliymişiz. gündüz kalorisi yüksek besinler alırsa gece daha az uyanırmış. Anne sütüyle beslenen bebekler içinse 2,5 saatte bir uyanmak çok normalmiş. Ayrıca tüm uyanmalar açlıktan değilmiş. İşin ilginç yanı yazın 8 de emip uyurdu gece 1 e kadar uyanmazdı memeye. Şimdi demek hem daha hızlı sindiriyor hem de az geliyor galiba
Bu bişey olnaz diyenler olunca napacaklar bilmiyorum uyuz oluyom o tiplereBen de öyle düşünerek file aldım kızma.iku defa verdim meyve koydum içine.zaten diğer şekilde veremem pimpiriklyim o konuda . büyük kizimda salatalık kaçmıştı bogulacakti nerdeyse kurtard m.isin ilginci ben vermedim bir arkadaş vermişti ben yiyemez verme dememe rağmen anlamsız bir inatla bisey olmaaazz diyerek verdi.ve sonunda boğazında kalınca oyyle kalakaldı ve yine ben kurtardi.m
Allah melekleimizi her türlü kazalardan korusun ...
Tamamen aynıyızBizim bidik sadece anne sutuyle besleniyor. Aksam 8-9 arasi bir saatte uyumus olur. Ilk uykusunu 3 saate yakin uyur. Gece 11-12 gibi guzelce doyurur karnini. Sonra 2-3 gibi kalkar ve sonrasinda saat basi miziklar.. kimisinde meme alir kimisinde pispisla uyumaya devam eder.
Bence de her uyanmalari aciktigindan degil, sanki orda olup olmadigimizi kontrol ediyorlar.
cnm akşam yatmadan önce ben de veriyorum. çok aç olmasını bekliyorum. küçük marketlerde satılan hazır püre kavanozlarından bir tane yediriyorum. hepsini bitiriyo. ama çok aç olmalı. 9da yedikten sonra gece 4e kadar uyuyo hiç kıpırdamadan. cnm bebe bisküvilerini hiç verme bebeğine. içinde çok katkı maddesi var. doymuş yağları da içeriyo. bnm yaptığım tarifi dene. bir küçük püre kavanozu al. (1 su bardağı suya 3 tatlı kaşığı pirinç ununu pişir koyulana kadar. pişince ocağı kapat 5 dakika sonra 6 ölçek mama ekleyip karıştır. içindeki pütürleri kaybolana kadar kaşık ile çırp, ez. ılıyınca bebeğine kaşık ile yedir.) her akşam veriyorum ve gece 4e kadar tok oluyor. Ama bebe bisküvilerini bi araştır göreceksin. Verme büyüdüğünde de verme. İnan ki peti börler daha sağlıklı.Kızlar bebeğime yatmadan önce pirinç unla muahllabı içine yarım bebe bisküvi si kirp verdım. Bi fincanın yarısı kadar yedi. Ama çok emme isteği oluo yani yetemiiom die yaptım. Öğlen de yoğurt vermistim 3 4 kaşık kadar
Kızlar doktora soracağım ama sizden de bşr fikir almak istedim. Benim oğlumun gece uykusu güzel ama emmek içşn çok uyanıyor. 5 kere falan. onun da benim de biraz uzun süreli uykulara ihtiyacımız var. Gece yatmadan Biberonla kendi Sütünden var diyorlar büyükçe bir ölçü. Ama zaten sürekli emiyor, başka bir şey başlayan var mı. böyle daha kıvamlı bişeyler. gerçi dolu mide de uyumaya engel olır diyorlar. ne yapsam acaba. bu gece sütü deneyeceğim bakalım, sanmıyorum ama bir fark olsun. Zaten banyodan sonra emip uyuyor ama 10 dakika falan emiyor en fazla. Var mı bir fikri olan veya uzun uyuyanlar ne yapıyor da bebiş 2-3 kere kalkıyor
cnm benm bebeğim 7.30da yatıyo yarım saat sonra benn uyandırıyorum ki gece uykusuna geçmesin diye. 9.30a kadr oyaladıktan sonra gece uykusu yapıyoruz. niye okdr erken yatırıyosunki cnm. tamam uyusun ama sen en geç 8.30da uyandırmalısın ve saat 9.30 10.00 gece uykusu yapmalı. bu düzeni dene. muhakkak en geç 8.30a kadar uyandırmalısın bi daha 10.00a uyumamalı. ben saat 9da muhallebi hazırlayıp veriyorum küçük bir kavanoz yediriyorum dinlene dinlene. 10da da yatıyo (yarı kundak her zaman söylüyorum yapmalısınız Boynundan poposuna kadar beleyip kundak ipi ya da kalın kurdele ile bağlayın) daha kundağa girer girmez uyuyo sallamıyorum bile. gece 4e kdr o muhallebi tok tutuyo.19:30 canım. Biraz ileri çekmeye çalıştım bu sefer 17:00 deki uykusunu gece uykusuna birleştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?