- 9 Haziran 2015
- 299
- 372
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.261
inşallah cnm ikimiz içinde hayırlısı olsun. tabi canım danışırız iyi olur bizim içindeBana yakin olan biri geldi şükürinşallah yükselir canim birbirimize yakiniz merakettigimiz bisey olursa danisiriz birbirimize
Aynen cnm tansiyon dusunce nabiz yukseliyor tabi. Kizlar bi de bisey daha sorucam bi kac gundur alt karin kaslarimin saga sola donunce agridigini hissediyorum boyle bisey yasayan var mi. Buluttan nem kapar olduk valla :)[/QUOTE]Benim bugün 9 a 5 ti ya benim baş dönmem oluyır ve kalp atışlarımı duyuyorum her fırsatta.
benimde çok yoğundu geçtiğimiz hafta kusmayla birlikte bulantı mahvetti bu hafta daha iyiyim kusma tamamen kesildi mide bulantım çok acıkmadığım sürece olmuyor.
canım benn de katılıyorum devletteki cihazlar daha güzel..bence tam tersi devlette ki cihazlar daha detayli ve net gosteriyor ben egitim arastirmaya da gittim normal ilce hastanesine de ikisininde görüntüleri cok iyiydi
Aynen cnm tansiyon dusunce nabiz yukseliyor tabi. Kizlar bi de bisey daha sorucam bi kac gundur alt karin kaslarimin saga sola donunce agridigini hissediyorum boyle bisey yasayan var mi. Buluttan nem kapar olduk valla :)[/QUOTE]Benim bugün 9 a 5 ti ya benim baş dönmem oluyır ve kalp atışlarımı duyuyorum her fırsatta.
günaydın canım nerde yaptırdın tahlillerini, bende yaptırmadım da henüzgunaydin kizlar nasilsiniz?sabah ac krnina gidip rutin tahlileri yaptirdim, esimle kahvalti yaptik simdide eve dönuyoruz.. sukur bugun cok iyiyim
Yeri neresi acaba ben abdurrahman beye gittim bir de ümit beyi duydum. Ama volkan bey özel hastanede öi devlettede çalılıyor mu.volkan beyle ilgili msjlara bakarken gördüm yazdığını canım. hayırlı olsun bebişleriniz öncelikle.. ben de volkan beye gidiyorum 26 haftalığım :) muayene ücreti 70 tl. tekirdağda olup iyi bir doktor arayanlara hiç tereddüt etmeden tavsiye ederim harika bir doktor gerçekten :)
İyi sen kot giyebliosun beni acitiyo skioGünaydın kızlar.
Bu gun nasilsınız.
Bnim kot pantolonumu zor düğmeledim.
Kilo almamışım karnm şiş. Hele ki akşamları daha da şiş. Vücut su toluyor sanırım.
Siz ne durumdasınız
Ben de öyle oldum hatta ilk defa yemek yedim :) aklıma takıldı ama her zaman her an aynısı olacak değil heralde öyle diyorum ben kendime..kızlar 8 haftalık hamileyim.2haftadır bulantılarım çoktu özelliklede sabahları kafamı kaldıramıyordum ama dün akşamdan beri hiç bir şeyim yok bianda bulantıdan eser kalmadı. bir sorun yoktur değilmi böyle olananız varmı aranızda lütfen cevap verin
medilife cnm ben özel yapiyorum 1000 cikti heryerde medilifeda 400 tuttu.. sskliysan yarisindan dahada az ödeniyogünaydın canım nerde yaptırdın tahlillerini, bende yaptırmadım da henüz
Ooo okdr yani.İyi sen kot giyebliosun beni acitiyo skiotayt aldm hamile tayti cok rahat ediyorum cunku benim karnim bayaga sis yaz olsa elbise giyerdik
Ben de öyle oldum hatta ilk defa yemek yedim :) aklıma takıldı ama her zaman her an aynısı olacak değil heralde öyle diyorum ben kendime..
Yaşamda çalışıyor volkan bey sadece canım. Abdurrahman bey de yaşamda, Ümit beyin özel muayenehanesi yerini biliyosundur daha önce bi düşüğüm oldu ümit beye gidiyordum ozaman. Onun muayene ücreti 140tı en son.ama o da iyi bir doktordur hakkını yememek lazım:) tabi volkan beyin yeri ayrı :))Yeri neresi acaba ben abdurrahman beye gittim bir de ümit beyi duydum. Ama volkan bey özel hastanede öi devlettede çalılıyor mu.
Yok benm rahatsz ediyo bayaga kot fln imkansizOoo okdr yani.
Bende kimse bu konu haknda yazmaynca bi bnde saniyodm
Canim brucella gebelikte bakilmasi gereken zorunlu testlerden bi tanesi toplu tahlilde onuda istiyorlar tsh benim surekli sinirda 4.99 dr gosteriyordum simdilik ilaca gerek yok diyordu dahiliyeci dun baktirdim yine 4.99 cuma gunu kadin dogumcum ne diycek acaba cunku gebelikte 2.5 ve altinda tutulmasi gerekiyorKızlar ben dün aile hekimliğine gittim kaydoldum ama bana doktorum brucella bakılmamış bi ona baktır dedi baktıran arkadaşlar var mı. Ya 4 kasımda tsh baktırıcam dedim o zaman baktırsam olmaz acele baktır falan dddi hemşire arkadaş :) yaptıran var mı acaba bu testi bir de bana tshlara daha sık baktır dedi. 1ay sonraya gün vermişti doktorum ama yarın gitsem mi diyorum. Ya insan işin içinde olsa bile serinkanlı olamıyor
Hipotiroidi ya da tiroit sorunu yaşayan var mı benim gibi evvvelden beri acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?