2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim bugün 9 a 5 ti ya benim baş dönmem oluyır ve kalp atışlarımı duyuyorum her fırsatta.
Aynen cnm tansiyon dusunce nabiz yukseliyor tabi. Kizlar bi de bisey daha sorucam bi kac gundur alt karin kaslarimin saga sola donunce agridigini hissediyorum boyle bisey yasayan var mi. Buluttan nem kapar olduk valla :)[/QUOTE]
canım bende de oluyor, yatağımda dönerken hissediyorum kassık ağrılarımı

benimde çok yoğundu geçtiğimiz hafta kusmayla birlikte bulantı mahvetti bu hafta daha iyiyim kusma tamamen kesildi mide bulantım çok acıkmadığım sürece olmuyor.

bende şuana kadar hiç kusmadım hep tuttum kendimi yada yattım.ama dün öğleden sonra birden bulantımdan eser kalmadı.göğüs hassasiyetim devam ediyor ama. bazı yerlerde bulantı bitince bebeğe bişey oluyor diye yazmışlar.Kontrolüm ctesi nasıl beklicem bilemedim böyle olup sorunsuz hamileliği geçen varmı aranızda. lütfen bilgi verin (

Benim bugün 9 a 5 ti ya benim baş dönmem oluyır ve kalp atışlarımı duyuyorum her fırsatta.
Aynen cnm tansiyon dusunce nabiz yukseliyor tabi. Kizlar bi de bisey daha sorucam bi kac gundur alt karin kaslarimin saga sola donunce agridigini hissediyorum boyle bisey yasayan var mi. Buluttan nem kapar olduk valla :)[/QUOTE]
Benim oluyor rahim kaslarının gerilmesine bağlıymış sanırım

Günaydın kızlar.
Bu gun nasilsınız.
Bnim kot pantolonumu zor düğmeledim.
Kilo almamışım karnm şiş. Hele ki akşamları daha da şiş. Vücut su toluyor sanırım.
Siz ne durumdasınız

Yeri neresi acaba ben abdurrahman beye gittim bir de ümit beyi duydum. Ama volkan bey özel hastanede öi devlettede çalılıyor mu.

Günaydın kızlar.
Bu gun nasilsınız.
Bnim kot pantolonumu zor düğmeledim.
Kilo almamışım karnm şiş. Hele ki akşamları daha da şiş. Vücut su toluyor sanırım.
Siz ne durumdasınız
İyi sen kot giyebliosun beni acitiyo skio tayt aldm hamile tayti cok rahat ediyorum cunku benim karnim bayaga sis yaz olsa elbise giyerdik

Ben de öyle oldum hatta ilk defa yemek yedim :) aklıma takıldı ama her zaman her an aynısı olacak değil heralde öyle diyorum ben kendime..

Kızlar ben dün aile hekimliğine gittim kaydoldum ama bana doktorum brucella bakılmamış bi ona baktır dedi baktıran arkadaşlar var mı. Ya 4 kasımda tsh baktırıcam dedim o zaman baktırsam olmaz acele baktır falan dddi hemşire arkadaş :) yaptıran var mı acaba bu testi bir de bana tshlara daha sık baktır dedi. 1ay sonraya gün vermişti doktorum ama yarın gitsem mi diyorum. Ya insan işin içinde olsa bile serinkanlı olamıyor

Hipotiroidi ya da tiroit sorunu yaşayan var mı benim gibi evvvelden beri acaba ???

Yeri neresi acaba ben abdurrahman beye gittim bir de ümit beyi duydum. Ama volkan bey özel hastanede öi devlettede çalılıyor mu.
Yaşamda çalışıyor volkan bey sadece canım. Abdurrahman bey de yaşamda, Ümit beyin özel muayenehanesi yerini biliyosundur daha önce bi düşüğüm oldu ümit beye gidiyordum ozaman. Onun muayene ücreti 140tı en son.ama o da iyi bir doktordur hakkını yememek lazım:) tabi volkan beyin yeri ayrı :))

Canim arkadaslarim hastaneye yatis yaptilar beni..efor fitil ve pruloton depot vurdular..serum taktilar sabaha kadar..sali gunude serum fitil ve progestan 200 luk ictim..bu sabahta pruloton depot vurdurdum aksama fitilim var..eve ciktim 1 hafta raporluyum...dualariniz icin tesekkurler..kesemiz buyumus benimde 1 hafta geriden geliyo canlarim ama persembe 3.6 iken dun 9.3 olmus teyzeleri...kanama alani keseye yakin yanindaymis ama kese yerinde duruyo bu sabahta bakti doktorum..bol bol su icicem ilaclarimi alicam...Allahim hepimize evlatlarimizi sagsaglim dogurmayi nasip etsin...dun yan odada yeni benek dogdu o kadar guzel ki sesleri sevincleri allah bizlerede yasatsin kizlar...

Canim brucella gebelikte bakilmasi gereken zorunlu testlerden bi tanesi toplu tahlilde onuda istiyorlar tsh benim surekli sinirda 4.99 dr gosteriyordum simdilik ilaca gerek yok diyordu dahiliyeci dun baktirdim yine 4.99 cuma gunu kadin dogumcum ne diycek acaba cunku gebelikte 2.5 ve altinda tutulmasi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…