- 24 Aralık 2015
- 531
- 472
- 103
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.781
Bu arada ben molfix aldım bu ay ama prima ya geçici m yine.molfixde kokuyo ya.bir de molfix in lastikleri iz yapıyor ve prima gibi hiç değil. Türk malı almak isterdim ama maalesef. ..[/QUOTE][QUaradaOTE="PembeLokum, post: 49026912, member: 553272"]Kızlar için olan Huggies bezden memnun kalmadım sırtına geçiyor malesef kalpli kalpli pembişli güzel bir görünümü var ama elde kıyafet yıkamak da yıldırdı
Komili bebe daha iyiydi sırtına geçmiyordu ama komilininki çok fazla kokuyor
Tekrar Pampers Prima deneyeceğim
Ben de hep prima kullandim.bu ay molfix 3 kullani uorum.
3 numara almalısın.7 küsür kilosu kızımın gayet iyi boyutu oldu.
+ de yani 3 den birazcık daha büyük ama 4 numara bez kadar büyük değil.
Bu arada artık oyun halısı kızımın ilgisini çekmiyor ya sizlerde de öyle oldu mu?
Çok seviyordu epey süre oyalanıyordu artık sevmiyor
Ben 2.5 saat arayla besliyorum ama kusuyor doğduğundan beri. Emdikten hemen sonra fazla hareket ettirmemeye çalış tabi artık tutulmuyor canavarlar o ayri ama midesi yatışmadan hareket ettiği için kusuyor olabilir. Olmadı doktora sorarsın. Üst degiştirme işini önlükle çözdüm. Birsüru önlük aldım üst kısmi penye alta sıvı geçirmiyor penye kısımda emiyor sıvıyı sadece boyundan bağlamali değil kollarınada geçiriyorsun kaymıyor önlükKizlar benim bebegim cok kusuyor yaa.
gegirirken , karni uzerinde yuvarlandiginda,kakasini yaparken ,ıkınirken mutlaka kusuyor peynir kesigi gibi.
.artik hareketlide ayak parmaklarini agzina almaya calisio karni sıkışıyor hopp kusuyor. ust degirtirmekten yildi cocugum. Kilo alimi iyi.
acaba ben fazlami besliyorum cocugumu
Gak dedimi guk dedimi memeye koyuyom oda emzik gibi 5 dk emio birakio fazlami gelio acaba siz saatlimi emziriyirsunuz bebelerinizi
Yeni şeyler keşfettikçe eski alışkanlıklarıni bırakıyorlar canım ondan kaynaklanıyor. Bizimki uyku arkadaşi diye aldığım köpeğı ısırıyor mesela yada masaya ellerini vuruyor yumuşak top aldım ebebekten üzerinde rakamlar var ona bakıyor inceliyor. Yeni oyuncaklar almak gerekiyor artık oyun halısı yerinede battaniyeye nevresim geçirdim atıyorum onun üzerine dönüyor yuvarlanıyor uzun süre oyalanıyor öyleBu arada artık oyun halısı kızımın ilgisini çekmiyor ya sizlerde de öyle oldu mu?
Oyun halisinim.yuzune bile bakmiyor
donence desen tutup indirmis gecen gun:)
Artik dokunarak yeni seyler kesfetmek istiyorlar.ornegin hic gormedigi bisey çay tabağini veriom eline yarim saat oyalaniyor.
Yeni şeyler keşfettikçe eski alışkanlıklarıni bırakıyorlar canım ondan kaynaklanıyor. Bizimki uyku arkadaşi diye aldığım köpeğı ısırıyor mesela yada masaya ellerini vuruyor yumuşak top aldım ebebekten üzerinde rakamlar var ona bakıyor inceliyor. Yeni oyuncaklar almak gerekiyor artık oyun halısı yerinede battaniyeye nevresim geçirdim atıyorum onun üzerine dönüyor yuvarlanıyor uzun süre oyalanıyor öyle
Kizlar benim bebegim cok kusuyor yaa.
gegirirken , karni uzerinde yuvarlandiginda,kakasini yaparken ,ıkınirken mutlaka kusuyor peynir kesigi gibi.
.artik hareketlide ayak parmaklarini agzina almaya calisio karni sıkışıyor hopp kusuyor. ust degirtirmekten yildi cocugum. Kilo alimi iyi.
Gak dedimi guk dedimi memeye koyuyom oda emzik gibi 5 dk emio birakio fazlami gelio acaba siz saatlimi emziriyirsunuz bebelerinizi
Kumanda ve su şisesi ilgi odaği zaten kumandayi uzak tutuyoru da su şışesi oynasın diye damla bitkilerden üretilen şişelerden aldım düşün sesi hoşuna gidiyor çatır çutur. Kıyafet zaten tam fiyasko alıyorum 1 ay zor giyiyor çoğunu çok büyukde almak istemiyorum yakışsin üzerine diye ortasını bulamadım :)3 ayda bir kıyafet ayakkabı patik oyuncak vs yenilemek gerekiyor artık resmen :)
Bebeklerimiz dış dünyayı keşfetme döneminde sanırım
Kumanda, su şişesi, küçük kutular vs daha çok ilgilerini çekiyor
Kumanda ve su şisesi ilgi odaği zaten kumandayi uzak tutuyoru da su şışesi oynasın diye damla bitkilerden üretilen şişelerden aldım düşün sesi hoşuna gidiyor çatır çutur. Kıyafet zaten tam fiyasko alıyorum 1 ay zor giyiyor çoğunu çok büyukde almak istemiyorum yakışsin üzerine diye ortasını bulamadım :)
Canları sağ olsunda alırız ne yapalım:) tamam canım sağol uyardığın için engellemem bir dahaKumandayla da oynasın engel olma öyle diyor pedagoglar engel olmayın diyor
Kıyafet yaaa zaten bir kıyafeti 2 ya da 3 kere giyiyor :)
Fotoğraflarda hatıra olarak kalıyor hepsi :))
Canları sağ olsunda alırız ne yapalım:) tamam canım sağol uyardığın için engellemem bir daha
Doğdu dogacaklar derken bak 6 aylikda oluyorlar inşallah canımBizim minnoşlar 6 aralıkta 6 aylık oluyorlar :)
Degisik oyuncaklar asiyorum ben oyun halisina. yeni taktigim oyuncakla baya ilgileniyor. ondanbda bikinca baska bi tane asiyorum. ilgisini oyle canli tutabiliyorum.Bu arada artık oyun halısı kızımın ilgisini çekmiyor ya sizlerde de öyle oldu mu?
Ben gunduzleri 3 saate tamamlamaya calisiyorum emzirirken. ama ne kadar emdigini bilmedigim icin arada isterse yine meme veriyorum. calistigim zamanlar bakicimiz biberonla besliyor, 3 saatte bir 160ml civari anne sutu iciyor.Kizlar benim bebegim cok kusuyor yaa.
Maşallah bebişine biz 120 ml ancak gece uyurken görebiliyoruz oda son 1 haftadır falan normalde 3 saatte bir 100 ml içiyor bazen birazını da bırakıyor o sebeple ek gıdaya erken başladık zatenBen gunduzleri 3 saate tamamlamaya calisiyorum emzirirken. ama ne kadar emdigini bilmedigim icin arada isterse yine meme veriyorum. calistigim zamanlar bakicimiz biberonla besliyor, 3 saatte bir 160ml civari anne sutu iciyor.
Bzm evdeki 20 liralik ama bn belki 5 dk koyuytm icine ztn gidemiyo dahaÇok pahalı olsun istemiyorum. .Ama. Hemen de kırılacak bişi güvensiz bisi olsun istemiyorum.
Takilma ml e onemli olan sagligi bnmkide bn yokken 3 4 saati buluyi bazen 100 bazen 180 iciyo ama ben evdeyken saat basi meme de ozluyo galiba ama bnde bliyosun yogurt meyve sebze veriyorum 6 ay tamamen btsinde muhallebiye baslicamMaşallah bebişine biz 120 ml ancak gece uyurken görebiliyoruz oda son 1 haftadır falan normalde 3 saatte bir 100 ml içiyor bazen birazını da bırakıyor o sebeple ek gıdaya erken başladık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?