- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.801
Doğdu dogacaklar derken bak 6 aylikda oluyorlar inşallah canım
Degisik oyuncaklar asiyorum ben oyun halisina. yeni taktigim oyuncakla baya ilgileniyor. ondanbda bikinca baska bi tane asiyorum. ilgisini oyle canli tutabiliyorum.
Bana o kdr rahatsizlik vermiyor ama bebeklere verwbilir sanirimhamileliğimin son ayında içmiştim kıvranmaktan gaz bulantı beni maffetti sonrasımda ztn bebek için içmedim sonrada tadını unuttum geçen iş yerinde yiyim dedim gaz oldu gene
Insallah seveer canim. Degisikyiyecekler eklwrsek menuye yazalim burdn fikir oluyoCanım yumurta tam pişmiş olacak kayısı verme bir mikrop mu virüsmu ne ürüyormuş yutması zor oluyor oyüzden peynirle karıştırıyorum ben anne sütüde iyi fikirmis ama.
Bisküviyi dene bizede anlat süper olur bizim daha 6sında 6 aylik olacak beklemedeyim o yüzden.
Hipp yulaflı tahıllı kaşık maması aldım canım uzerindeki tarife göre çok oluyor ben ilk seferde çogunu çöpe attım. 80 ml anne sütü yada mama yada karışık sütümün durumuna göre 50 60 derecede hazırlıyorum anne sütünü sıcak suda bekleterek o dereceye ulaşıyorum tahmini tabi:) 1 yemek kaşığıda yulafli mama koyuyorum kaseye ne katı ne sıvı krep hamuru kıvamında birşey oluyor. Onunla peynir yumurta doyuruyor. Öğlede sebze püresi ve yoğurt veriyorum doyuruyor akşam üzeride meyve püresi verip bazen süt veya mama bazende yanına yine yulaflı mama yapıyorum saat 5den sonrada sut ve mama gidiyor işte. Kaşık maması ot gibi tat yok hiç ama benimki bayılıyor umarım seninkide sever
Aynen. Annem oyuncakları ve halıyı kaldır, başka oyuncaklar ver diyor. gelecek ay tekrar çıkar ilgisini çeker diyor. Tüm oyuncaklar için geçerliymiş buBu arada artık oyun halısı kızımın ilgisini çekmiyor ya sizlerde de öyle oldu mu?
Çok seviyordu epey süre oyalanıyordu artık sevmiyor
Saatli emziremiyorum ben, yeni yeni geceleri iki meme birden emziriyorum, gündüzleri benimki de 5 dakika emiyor çeneleri çok kuvvetli cücelerin, aman doymamıştır diyip bir saat sonra tekrar emziriyorum. dikkatleri çok dağınık yaa, kesin fazlasını çıkarıyor seninki. gaz çıkarıyor di mş her seferinden sonra, bu şekilde gazını atan bebek de çok varKizlar benim bebegim cok kusuyor yaa.
gegirirken , karni uzerinde yuvarlandiginda,kakasini yaparken ,ıkınirken mutlaka kusuyor peynir kesigi gibi.
.artik hareketlide ayak parmaklarini agzina almaya calisio karni sıkışıyor hopp kusuyor. ust degirtirmekten yildi cocugum. Kilo alimi iyi.
acaba ben fazlami besliyorum cocugumu
Gak dedimi guk dedimi memeye koyuyom oda emzik gibi 5 dk emio birakio fazlami gelio acaba siz saatlimi emziriyirsunuz bebelerinizi
Nerden buldun o onluklerden canim . Ben de istiyodum denk gelmedi hicBen 2.5 saat arayla besliyorum ama kusuyor doğduğundan beri. Emdikten hemen sonra fazla hareket ettirmemeye çalış tabi artık tutulmuyor canavarlar o ayri ama midesi yatışmadan hareket ettiği için kusuyor olabilir. Olmadı doktora sorarsın. Üst degiştirme işini önlükle çözdüm. Birsüru önlük aldım üst kısmi penye alta sıvı geçirmiyor penye kısımda emiyor sıvıyı sadece boyundan bağlamali değil kollarınada geçiriyorsun kaymıyor önlük
Aynen. Annem oyuncakları ve halıyı kaldır, başka oyuncaklar ver diyor. gelecek ay tekrar çıkar ilgisini çeker diyor. Tüm oyuncaklar için geçerliymiş bu
Kizlar iyi geceler uzun zamandir giremiyorum ozledim burayioglum yavuz selim alti ayin icinde ve suan dort tane dişi var ek gidaya dort ayda basladm bn sutum yetmiyor ve inanin gaz sorununu bes ay bitene kadr geceli gunduzlu cektim birde su cicegi oldu cok zor atlattim bu gune gelene kadr simdilerde sakiniz cok sukur sizler nasilsiniz bebisler ne durumda??
Ama bizi 9.ayda asiya cagirdi saglik ocagiİnşaallah canım 6 aylıkken aşı var sonra 12 aya kadar yok o nedenle çok seviniyorum:))
Çoook gecmis olsun canim. Nerden bulaştı sucicegi yazik bebegine cok üzüldüm. Allahtan disleri halletmisiniz:)Kizlar iyi geceler uzun zamandir giremiyorum ozledim burayioglum yavuz selim alti ayin icinde ve suan dort tane dişi var ek gidaya dort ayda basladm bn sutum yetmiyor ve inanin gaz sorununu bes ay bitene kadr geceli gunduzlu cektim birde su cicegi oldu cok zor atlattim bu gune gelene kadr simdilerde sakiniz cok sukur sizler nasilsiniz bebisler ne durumda??
Ama bizi 9.ayda asiya cagirdi saglik ocagiIstege bagli bi sey mi acaba hic karta bakmadim
Çoook gecmis olsun canim. Nerden bulaştı sucicegi yazik bebegine cok üzüldüm. Allahtan disleri halletmisiniz:)
Ben Eskişehirdeyim canım onları bulabilmek için tam 8 tane bebek giyimci gezdim ablam tarif etmişti önlugü anlata anlata buldumNerden buldun o onluklerden canim . Ben de istiyodum denk gelmedi hic
Çok geçmiş olsun çok sıkıntıli geçmiş ama geçmiş neyse ki maşallah size 4 dişmi biz daha 1 tane bile çıkartmadık herhangi bir şişlik vs de göremiyorum ağzında nasip bakalım ne zaman diş çıkartacakKizlar iyi geceler uzun zamandir giremiyorum ozledim burayioglum yavuz selim alti ayin icinde ve suan dort tane dişi var ek gidaya dort ayda basladm bn sutum yetmiyor ve inanin gaz sorununu bes ay bitene kadr geceli gunduzlu cektim birde su cicegi oldu cok zor atlattim bu gune gelene kadr simdilerde sakiniz cok sukur sizler nasilsiniz bebisler ne durumda??
Bende prima kullanıyorum ama değiştireceğim yeni kanallılar hic hos değil ön tarafta toplanıyor çiş sabaha kadar yukarı doğru çıkıyor karnı buz gibi oluyor çocuğun[/QUOTE]Bu arada ben molfix aldım bu ay ama prima ya geçici m yine.molfixde kokuyo ya.bir de molfix in lastikleri iz yapıyor ve prima gibi hiç değil. Türk malı almak isterdim ama maalesef. ..
6.ayda çağırmadi mi? 9.ay aşı yok belki izlenim içindir.Ama bizi 9.ayda asiya cagirdi saglik ocagiIstege bagli bi sey mi acaba hic karta bakmadim
Hangi bezi alacaksın?[/QUOTE]Bende prima kullanıyorum ama değiştireceğim yeni kanallılar hic hos değil ön tarafta toplanıyor çiş sabaha kadar yukarı doğru çıkıyor karnı buz gibi oluyor çocuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?