2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Insallah seveer canim. Degisikyiyecekler eklwrsek menuye yazalim burdn fikir oluyo

Bu arada artık oyun halısı kızımın ilgisini çekmiyor ya sizlerde de öyle oldu mu?

Çok seviyordu epey süre oyalanıyordu artık sevmiyor
Aynen. Annem oyuncakları ve halıyı kaldır, başka oyuncaklar ver diyor. gelecek ay tekrar çıkar ilgisini çeker diyor. Tüm oyuncaklar için geçerliymiş bu

Son düzenleme:
Saatli emziremiyorum ben, yeni yeni geceleri iki meme birden emziriyorum, gündüzleri benimki de 5 dakika emiyor çeneleri çok kuvvetli cücelerin, aman doymamıştır diyip bir saat sonra tekrar emziriyorum. dikkatleri çok dağınık yaa, kesin fazlasını çıkarıyor seninki. gaz çıkarıyor di mş her seferinden sonra, bu şekilde gazını atan bebek de çok var

Kizlar iyi geceler uzun zamandir giremiyorum ozledim burayi oglum yavuz selim alti ayin icinde ve suan dort tane dişi var ek gidaya dort ayda basladm bn sutum yetmiyor ve inanin gaz sorununu bes ay bitene kadr geceli gunduzlu cektim birde su cicegi oldu cok zor atlattim bu gune gelene kadr simdilerde sakiniz cok sukur sizler nasilsiniz bebisler ne durumda??

Nerden buldun o onluklerden canim . Ben de istiyodum denk gelmedi hic

Meraba epeydir görmedik seni :)
4 diş mi maşallah :)
Geçmiş olsun ya su çiçeği nerden buldu sizi

Çoook gecmis olsun canim. Nerden bulaştı sucicegi yazik bebegine cok üzüldüm. Allahtan disleri halletmisiniz:)

Çok geçmiş olsun çok sıkıntıli geçmiş ama geçmiş neyse ki maşallah size 4 dişmi biz daha 1 tane bile çıkartmadık herhangi bir şişlik vs de göremiyorum ağzında nasip bakalım ne zaman diş çıkartacak

Bu arada ben molfix aldım bu ay ama prima ya geçici m yine.molfixde kokuyo ya.bir de molfix in lastikleri iz yapıyor ve prima gibi hiç değil. Türk malı almak isterdim ama maalesef. ..
Bende prima kullanıyorum ama değiştireceğim yeni kanallılar hic hos değil ön tarafta toplanıyor çiş sabaha kadar yukarı doğru çıkıyor karnı buz gibi oluyor çocuğun[/QUOTE]
Hangi bezi alacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…