2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ama bizi 9.ayda asiya cagirdi saglik ocagi Istege bagli bi sey mi acaba hic karta bakmadim
Menenjit aşısıymış canım int. Baktım. Bu arada 6. Ay aşısı 4 tanemi gerçekten karmalar 3. Doz hepatit 3. Doz diyor birde ağıza damlatılan varmış galiba öyle yazıyor. Her aşıda daha çok farkına vardığı için daha şiddetli ağlıyor artık yandık öyle 4 aşi ise

Hatırladığım kadarıyla iki bacak bir kol.digeri ağıza damla.

Maşallah bebişine biz 120 ml ancak gece uyurken görebiliyoruz oda son 1 haftadır falan normalde 3 saatte bir 100 ml içiyor bazen birazını da bırakıyor o sebeple ek gıdaya erken başladık zaten
Bizim bidik cok guzel ictigi icin doktoru ek gida baslamadi bize. 5.ayi yeni bitirdik. 6.ay bitince tadimlari baslayacagiz dedi. Bekliyorum ben de.. ya emziriyorum ya sagiyorum, memeler pelte gibi oldu ama az kaldi diye avutuyorum kendimi :)

su çiçeği için çok geçmiş olsun canım
dişlerinizde maşallah :)
ek gıdaya erken geçen çok var ben zararlı görmüyorum illa 6 diye katı kurallı değilim doktorumda 5te tadımlığa başla dedi ama kabızlık var bizde şuan

Çok geçmiş olsun canım , su çiçeğini nasıl oldu Yavuz selim , çevrenizde varmıydı geçiren

Bizim bidik cok guzel ictigi icin doktoru ek gida baslamadi bize. 5.ayi yeni bitirdik. 6.ay bitince tadimlari baslayacagiz dedi. Bekliyorum ben de.. ya emziriyorum ya sagiyorum, memeler pelte gibi oldu ama az kaldi diye avutuyorum kendimi :)
Ah canım benim bıdık emmediği halde ben süt yapar diye ne bulursam yiyorum emdiği kadar emsin sifa olsun minnoşa. Tadımlik başlarsın 6 ayı doldurunca olsun

Kizlar, doktor kontrolumuzda doktora yurutec ve hoppala sordum. yurutece negatif, hoppalaya pozitif bakiyorum dedi. 5.aydan itibaren hoppala kullanabilirmisiz. artik destekli de oturtabilirmisim :)

Bizim doktor da yürütece karşı ben de yürüme yardımcısı düşünüyorum ama 8-9 aylık olduğunda

Selamlar
Kızımın banyosunu file üzerine yatırarak yaptırıyorum artık durmuyor sürekli dönüyor kalkmak istiyor böyle zorlaştı başka nasıl yaptırabilirim?

Bir hafta sonra 6 aylık olacak oturabilir artık ama kız çocuklarının oturarak banyo yapması sağlıklı değilmiş

Sizler nasıl yapıyorsunuz değişiklik yaptınız mı yani banyo konusunda?

Selam canım
Benim kızımda aynısı hiç durmuyor yıkarken.hele sırtı çevirip yıkamak çok zor.degisiklik yapmadım öyle devam edicrm bir sure daha.
Banyoda oturup dizleri üzerinde yikayanlarda var.yapabilirsen öyle de olur.ben öyle denemedim hiç duş kabini çok dar .
Bir de bebek küvetleri ne takılan aparatlar var.

Ben hic file kullanmadim canim hep elimde yikadim ama artik 8.5kg.. hem de kimil kimil zorlanmaya basladim. kuvetinde bi guzel sabunluyorum kafasini yikiyorum sonra dizlerime yatirip durulama suyuyla duruluyorum. baska bir yolunu bulamadim su an.

Kızlar meraba 1 hafta sonra 5 aylık olacak oğlum tadimlara başlayacağım 3 gün kuralında mesela ilk üç gün artırarak yoğurt verdim 4.gün başka bir şey yedirdim yoğurdu yedirmeyecek miyim

Canim ben banyo yikama sungeri aldim..kalin bir sunger onu dusa kabin icine koyuyorum oglumuda uzerine yatiriyorum sonrada ters ceviriom zaten artik karni uzerinde emekler pozisyonda duruyolar kafasini ve sırtınida oyle yikiom cok rahat oluyor
Ebebek de var cnm sevi bebenin.tavsiye ederim.
ben her yikamadan sonra sungeri iyice sıkıp kaloriferin uzerinde kurutuyorum nemli kalip bakteri uretmesin.

Ben şimdiye kadar ya beraber yikaniyoduk yada genis lavoboda yikiyuordum ama artık ona sigmiyor. beraber yıkamaya yaza kadar devam edecez sanirim...

Kızlar bebeklerinizin gece uykuları nasıl benimki 11 buçuk 12 gibi uyuyor.. neredeyse yarım saatte bir uyanıyor sabaha kadar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…