2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
benimkide geçen koparmıştı bişey yapamadım kendi haline bıratım şimdi yapmıyo o anlık kaşındı galiba bebe yağı sür bide
evet silikon daha iyi ama benimki silikon sevmiyo

Kızlar bebeğime yurutec almaya karar verdim . Ne alıyim. Foto atarak yanitlar misiniz .

Meraba kızlar uzun zamandır yoktum herkesler iyidir inşallah. 18 hazıran doğumluyuz sadece anne sütü verüyorum ek birsey verenler başladı mı sadece anne sütü verenler

Meraba kızlar uzun zamandır yoktum herkesler iyidir inşallah. 18 hazıran doğumluyuz sadece anne sütü verüyorum ek birsey verenler başladı mı sadece anne sütü verenler
Yoğurt çorbası . Bebe bisküvi li elmà puresi veriyorm bazen dé arimama bazen de labne peynir. . Her gün değil de bazen. . Bi de tabi sofraya oturdgmzda yemek suyuna ekmek bi iki tattirdim

Kizlar sizin adetiniz duzene girdi mi?? daha dogrusu duzeniniz gebelikten oncekiyle ayni mi??
Bende bugün bunu düşünüyordum canım ben bu zamana kadar ilk dogumumdan sonra da değişmedi hep 25 günde bir olurdum ama bu doğumumdam sonra duzenim değişti sanki bu şimdi 3. Kez oluyorum ve 28 29 a çıktı ara

Bugün 5.ay kontrolumuzu olduk. Meyva yogurt ve hipp laktozsuz mamasını onerdi. 1 ay sonra öğün verecem dedi. oturtma ve yürüme icin biraz daha bekle dedi. rotamizin 2. dozunu 1 hafta erteledi kizima ventolinli hava verdi 10 gündür geçmeyen gribi icin.
Bi tanidik bunun bacakları nie bu kadar açık (kurbaga gibi) bizim kız böyle degil diyince suphelendim doktora sordum 2. ay ultrasonu nasildi diye sordu. iyiydi dedim. tmm o zaman sorun yok sadece senin kiz biraz daha esnek yapida dedi. tatmin edici bulmadim size sorayim dedim.

Benim iki ay 20-22 gun arayla lekenlemelerim oldu.. eski adet duzenim de boyleydi. sonra en son lekelenmeden 30 gun sonra adet oldum. bu ay bi laza oldu ve gebelikten supheleniyorum. eger eski duzendeysem 4 gun geciktim.. yok 30 gunde birse yeni duzenim daha 4-5 gunum var.. anlamaya calisiyorum vucudumda neler oldugunu :)

Öncelikle gribinizin bir an önce geçmesi dileğiyle 2 aylıkken bizimkide öyleydi canım annem teşhisi koydu bu çocuğu kucakta taşıyıp durmayın dedi. Sizde durum nasıl bilmiyorum ama hakikaten çocuğu sert yere yatırıp oynatmaya başlayınca ayaklari hareketlendikçe düzeltti o çarpık duruşu

Kızlar için olan Huggies bezden memnun kalmadım sırtına geçiyor malesef kalpli kalpli pembişli güzel bir görünümü var ama elde kıyafet yıkamak da yıldırdı

Komili bebe
daha iyiydi sırtına geçmiyordu ama komilininki çok fazla kokuyor

Tekrar Pampers Prima deneyeceğim

Belki molfix denerim neden + lı seçenekleri var?

Bebeğim 6buçuk kilo
Ben molfix 3 (4-9kg) olandan mı
Molfix 3+ (5-10kg) olandan mı almalıyım?

UOTE="miumao, post: 49023155, member: 685927"]Kizlar sizin adetiniz duzene girdi mi?? daha dogrusu duzeniniz gebelikten oncekiyle ayni mi??[/QUOTE]
Valla benim ki henüz gelmedi ki :) ilk doğumum dan 7 ay sonra olmuştu m.simdi de öyle olacak galiba.

PembeLokukullandım. Bu 49027447 .!.:
Belki molfix denerim neden + lı seçenekleri var?

Bebeğim 6buçuk kilo
Ben molfix 3 (4-9kg) olandan mı
Molfix 3+ (5-10kg) olandan mı almalıyım?
Ben de hep prima kullandim.bu ay molfix 3 kullani uorum.
3 numara almalısın.7 küsür kilosu kızımın gayet iyi boyutu oldu.
+ de yani 3 den birazcık daha büyük ama 4 numara bez kadar büyük değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…