- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.021
hoşbulduk.amin inşallahtommbik hosgeldin aramiza Rabbim sifa versin kizina insaallah canm..
ayy ne tatlı ayın kaçında doğdu? benim kızım yüzüstü dönüp çabalıyor ama olduğu yerde sağa sola dönüyor ileri gidemiyor dahaKizlar ya bnm oglus da yavas yavas emeklemeye basladi cok hareketli yerinde durmuyor surekli bi farklilik istio ne yapacagimi sasirdim
Gazlı göl bölgesinde bir otelde kaldık canım.cocuklar icin Küçük bi alan var ama benim kızıma soğuk geldi kalabalık olunca da hep agladi ben sokamadim odalarda da termal su akıyor bizde kuveti doldurduk orda hosuna gitti oynadı suda ama uzun sure kalınmasına izin verilmiyor en fazla 20 dk. bir ayı aşkındır öksürük var burnumuz tikaliydi bir kaç gün daha kalsak temizlenecekti galiba sudan çıkınca akıyordu ne varsa.Aa bizde dusunuyoruz daha var.ama bebislerin girecegi yer var mi ortak alan tabsiye etmiyorlar.odada var.mi.canim nereye gittiniz.?? ben kizimida girdirmeyi istiyorum
Ay ben de elimde makinada ne olsa onda psirip veriorum . .1 yasini bile beklemeden bazen yedgmz yemek suyuna ekmek banyo veriorum .cnm ben sıcak suyla elimde yıkıyorum. makineye atıp bekleme gibi bi zamanım yokki. 1 saat sonra kablar yine lazım olacak. haftada 1 kaynatıyorum. eskiden 3 günde 1 yapardım. üşsendiğime 1 haftaya çektim. Buhar makinesi vs. bu tarz şeyler para tuzağı bence. hiç ona özel şeyler almadım zaten 6 ay bitiyo. kaldı 1 6 ay daha. tencerede yapıyorum ek gıdasını. sonra zaten 1 yaşında evde ne pişerse onu yemek zorunda. Geçen gün kaz çorbası yaptım yoğurtlu. süzüp suyunu verdim. içine biraz halk ekmeğinin içini koydum rondodan geçirip löp löp yuttu. yutarken tabakla ağzı arasındaki saniyeleri bile beklemedi. Ben de sonunu biberona döküp verdim. Hiç alma buharlı makine falan. evinde ne varsa onla yap cnm.
Sen avatarın da yeşilLı tosbikkk bi bebek resmi vardı dimi onu yapsan ya geneInşallah. sağolasın
çok şükür dualarımız kabul oldu. bir ay arayla evlatlarımıza kavuştuk. benim aslında nisanda doğacaktı düşük oldu hemen tekrar hamile kaldım haziranda doğum yaptım.Kİz yanlış hatirlamiosam ben sana isimcek bile dua etmstim allahm tommbik kuluna bi evlat nasip et. die o zman ikimiznde y ok tu. bak şükür bu güne .kızına geçmiş olşn. Benim de oglusum oldu şükür 31 mayis dogumlu
hemen yapayım. kızıma da tospik diyip duruyoruz :)))Sen avatarın da yeşilLı tosbikkk bi bebek resmi vardı dimi onu yapsan ya gene
Biz de aynı şekildeyiz. ben 8 haziran ikizler oğlum 22 haziran yengeç. bana çekmiş herşeyden çabuk sıkılıyor. Malesef. huyları aynı ben surat aynı ben :) bana benzediği için bozuluyo çok
eşime diyorum ki bi orası sana benziyo gülmekten ölüyo :)
sen de bi tahlil yaptırsana eğer yaptırmadıysan. bebeklere boşuna demir yüklemesi yapılıyor. kuzenim martta doğurdu ben hziran. o kan ilacını bilmiyo aynı ebe sağlık ocağı. ona verilmedi bana hemen bi tahlil yapılmadan 1 yaşına kdr verceksin dendi. ben de o vermeyince kestim vermedim. kendi doktoruma götrdüm tahlil yapıldı değerleri çok yüksek pekmez ile devam et ilacı sakın verme dedi
Benim esime ilk birakisim degil bu. ara ara yaptim. sutu nasil isitacagini gosterdim, ayaginda nasil sallayacagini, altini nasil alacagini.. uyumazsa nasil oyalayacagini zaten biliyor cumartesi pazar evde oldugundan.
Her seferinde cabuk gel diye gonderiyor beni ama simdiye kadar hic basedemiyorum gel demedi :)
Ben de insanim arada kacamak yapmaya hakkim var diyorum ve aklim yine bile evde kalarak cikiyorum valla.
Daha kahvaltıya başlamadık biz canimKızlar bebekleriniz için hazırladığınız kahvaltinin içeriği neler karışık mi veriyorsunuz ayrı ayrımı ben kızıma peynir yumurta bebe bisküvisi ve ihlamirdan oluşan karışım verdim 3 kere ikisinde beğenmedi birini yedi sadece nasıl hareket etmeliyim
benim oğlum da hiç sevmedi yumurta ve labne veriyordum. tek tek versem de karıştırıp versem de sevmedi yaaKızlar bebekleriniz için hazırladığınız kahvaltinin içeriği neler karışık mi veriyorsunuz ayrı ayrımı ben kızıma peynir yumurta bebe bisküvisi ve ihlamirdan oluşan karışım verdim 3 kere ikisinde beğenmedi birini yedi sadece nasıl hareket etmeliyim
Tek tek yumurta ıhlamur seviyor bisküviyi tek vermedim korkuyorum yapışır genzine gider diye peyniri sevmedi korkudan tam olarak ogune başlayamadımbenim oğlum da hiç sevmedi yumurta ve labne veriyordum. tek tek versem de karıştırıp versem de sevmedi yaa( hatta yumurtayı patates ve havuçla karıştırdım yine bağırdı yemedi. çok iştahsız bir çocuk, varsa yokksa biberonla mama içsin. bir tek yoğurt yemeyi seviyor. işimiz var yeme içme konusunda.
başka tavsiyesi olan var mı bu konuda kızlar???
bizim de kahvaltı öğünü hala oturmadı canım. ara öğünde yoğurt ve meyve var 2 kere işte. bir öğün de çorba var zar zor içerse içiyor. kahvaltımız hala mama. muhalllebi yapıp yediricem bi de bakalım.T
Tek tek yumurta ıhlamur seviyor bisküviyi tek vermedim korkuyorum yapışır genzine gider diye peyniri sevmedi korkudan tam olarak ogune başlayamadım
ben de daha kahvaltıya başlamadım püre çorba ne olursa veriyorum valla. geçen hafta zeytin yedi bayıldı. dün peynir verdim diliyle ittirdi. yumurta sarısı bi kere denedim yedi. onun dışında bal kabağı püresi salçasız çorbalar evde kendimize yaptıklarımızdan veriyorum. Geçende kaz çorbası, ekşili köfte çorbası(sularından) verdim çorbaya ve pürelere bayılıyo. yeşil mercimek çorbasının suyu vs. bazen içine ekmek içi koyup çektiriyorum rondoyla. kıvamı koyu olsun diye. ekmek içi minik minik koparıp ağzına sokuyorum çiğniyo :)T
Tek tek yumurta ıhlamur seviyor bisküviyi tek vermedim korkuyorum yapışır genzine gider diye peyniri sevmedi korkudan tam olarak ogune başlayamadım
Ben öksürüğü geciremeyince aktara uğramıştım 6 aylık dedim verebilirsin dedi bende veriyorum ara ara 6-7 çay kasigiben de daha kahvaltıya başlamadım püre çorba ne olursa veriyorum valla. geçen hafta zeytin yedi bayıldı. dün peynir verdim diliyle ittirdi. yumurta sarısı bi kere denedim yedi. onun dışında bal kabağı püresi salçasız çorbalar evde kendimize yaptıklarımızdan veriyorum. Geçende kaz çorbası, ekşili köfte çorbası(sularından) verdim çorbaya ve pürelere bayılıyo. yeşil mercimek çorbasının suyu vs. bazen içine ekmek içi koyup çektiriyorum rondoyla. kıvamı koyu olsun diye. ekmek içi minik minik koparıp ağzına sokuyorum çiğniyo :)
şey sorcam çay veriyo musunuz. Ihlamur içebilir mi. daha hiç denemedim.
Bizim ek gıda işi iyi gidiyor bakalım şimdilik. sabah kaşık maması yumurta peynir karışımı 2 saat sonra 100 ml anne sütü öğlen ya yoğurt çorbası yada sebze çorbası ve yoğurt 2saat sonra meyve püresi şeklinde gidiyoruz. hala kek yada bisküvi denemedim bugün 6 aylık oldu çok şükür yarın kek yapmayı düşünüyorum. muhallebi hiç yedirmedimama benimki tatlı sevmiyor şimdilik anladığım kadarıyla. çünkü tatlı meyveleri yüzünü buluşturarak yiyor. umarım bir an önce sizinde düzene girer canımbizim de kahvaltı öğünü hala oturmadı canım. ara öğünde yoğurt ve meyve var 2 kere işte. bir öğün de çorba var zar zor içerse içiyor. kahvaltımız hala mama. muhalllebi yapıp yediricem bi de bakalım.
T
Oh ne güzel siz sofraya dahil olmuşsunuz bile. çay değilde ıhlamur içirebilirsin canım sıkıntı olmuyor hem mevsimde kış malum direnci artar bebişinin. Günde 15 çay kaşığı verilebiliyor diye biliyorumben de daha kahvaltıya başlamadım püre çorba ne olursa veriyorum valla. geçen hafta zeytin yedi bayıldı. dün peynir verdim diliyle ittirdi. yumurta sarısı bi kere denedim yedi. onun dışında bal kabağı püresi salçasız çorbalar evde kendimize yaptıklarımızdan veriyorum. Geçende kaz çorbası, ekşili köfte çorbası(sularından) verdim çorbaya ve pürelere bayılıyo. yeşil mercimek çorbasının suyu vs. bazen içine ekmek içi koyup çektiriyorum rondoyla. kıvamı koyu olsun diye. ekmek içi minik minik koparıp ağzına sokuyorum çiğniyo :)
şey sorcam çay veriyo musunuz. Ihlamur içebilir mi. daha hiç denemedim.
yaa ilk başlarda seviyor gibiydi sonradan itirazlar ağlamalar bişeyler bişeyler. her gün boşa gidiyor yumurta peynir bazen çorba, meyve. umarım düzene girer. ben de bisküvi yapıcam bu hafta. bir de muhallebi denemek istiyorum bakalım onları sevecek miBizim ek gıda işi iyi gidiyor bakalım şimdilik. sabah kaşık maması yumurta peynir karışımı 2 saat sonra 100 ml anne sütü öğlen ya yoğurt çorbası yada sebze çorbası ve yoğurt 2saat sonra meyve püresi şeklinde gidiyoruz. hala kek yada bisküvi denemedim bugün 6 aylık oldu çok şükür yarın kek yapmayı düşünüyorum. muhallebi hiç yedirmedimama benimki tatlı sevmiyor şimdilik anladığım kadarıyla. çünkü tatlı meyveleri yüzünü buluşturarak yiyor. umarım bir an önce sizinde düzene girer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?