2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
tommbik hosgeldin aramiza Rabbim sifa versin kizina insaallah canm..
hoşbulduk.amin inşallah

Kizlar ya bnm oglus da yavas yavas emeklemeye basladi cok hareketli yerinde durmuyor surekli bi farklilik istio ne yapacagimi sasirdim
ayy ne tatlı ayın kaçında doğdu? benim kızım yüzüstü dönüp çabalıyor ama olduğu yerde sağa sola dönüyor ileri gidemiyor daha

Aa bizde dusunuyoruz daha var.ama bebislerin girecegi yer var mi ortak alan tabsiye etmiyorlar.odada var.mi.canim nereye gittiniz.?? ben kizimida girdirmeyi istiyorum
Gazlı göl bölgesinde bir otelde kaldık canım.cocuklar icin Küçük bi alan var ama benim kızıma soğuk geldi kalabalık olunca da hep agladi ben sokamadim odalarda da termal su akıyor bizde kuveti doldurduk orda hosuna gitti oynadı suda ama uzun sure kalınmasına izin verilmiyor en fazla 20 dk. bir ayı aşkındır öksürük var burnumuz tikaliydi bir kaç gün daha kalsak temizlenecekti galiba sudan çıkınca akıyordu ne varsa.

Ay ben de elimde makinada ne olsa onda psirip veriorum . .1 yasini bile beklemeden bazen yedgmz yemek suyuna ekmek banyo veriorum .

çok şükür dualarımız kabul oldu. bir ay arayla evlatlarımıza kavuştuk. benim aslında nisanda doğacaktı düşük oldu hemen tekrar hamile kaldım haziranda doğum yaptım.

Benimde oğluma hemen kan ilacı verdiler ben 3 hafta kadar kullandım sonra çok kusmaya başladı kestim vermiyorum şimdi kusmaları azaldı.

Kızlar bebekleriniz için hazırladığınız kahvaltinin içeriği neler karışık mi veriyorsunuz ayrı ayrımı ben kızıma peynir yumurta bebe bisküvisi ve ihlamirdan oluşan karışım verdim 3 kere ikisinde beğenmedi birini yedi sadece nasıl hareket etmeliyim

Bu haftasonu ben de denemeye başlayacağım, bir de şimdiye kadar hep annem görümcem falan olduğundan, bişey istesem bile hep onlar verdi, eşime birşey yaptırtmadılar. Yavaş yavaş bırakıp markete kuaföre çıkayım bakayım

Daha kahvaltıya başlamadık biz canim

benim oğlum da hiç sevmedi yumurta ve labne veriyordum. tek tek versem de karıştırıp versem de sevmedi yaa ( hatta yumurtayı patates ve havuçla karıştırdım yine bağırdı yemedi. çok iştahsız bir çocuk, varsa yokksa biberonla mama içsin. bir tek yoğurt yemeyi seviyor. işimiz var yeme içme konusunda.

başka tavsiyesi olan var mı bu konuda kızlar???

T
Tek tek yumurta ıhlamur seviyor bisküviyi tek vermedim korkuyorum yapışır genzine gider diye peyniri sevmedi korkudan tam olarak ogune başlayamadım

T

Tek tek yumurta ıhlamur seviyor bisküviyi tek vermedim korkuyorum yapışır genzine gider diye peyniri sevmedi korkudan tam olarak ogune başlayamadım
bizim de kahvaltı öğünü hala oturmadı canım. ara öğünde yoğurt ve meyve var 2 kere işte. bir öğün de çorba var zar zor içerse içiyor. kahvaltımız hala mama. muhalllebi yapıp yediricem bi de bakalım.

T

ben de daha kahvaltıya başlamadım püre çorba ne olursa veriyorum valla. geçen hafta zeytin yedi bayıldı. dün peynir verdim diliyle ittirdi. yumurta sarısı bi kere denedim yedi. onun dışında bal kabağı püresi salçasız çorbalar evde kendimize yaptıklarımızdan veriyorum. Geçende kaz çorbası, ekşili köfte çorbası(sularından) verdim çorbaya ve pürelere bayılıyo. yeşil mercimek çorbasının suyu vs. bazen içine ekmek içi koyup çektiriyorum rondoyla. kıvamı koyu olsun diye. ekmek içi minik minik koparıp ağzına sokuyorum çiğniyo :)
şey sorcam çay veriyo musunuz. Ihlamur içebilir mi. daha hiç denemedim.

Ben öksürüğü geciremeyince aktara uğramıştım 6 aylık dedim verebilirsin dedi bende veriyorum ara ara 6-7 çay kasigi

Yaa ne güzel bi çoğunuz başlamışsınız ek gıdaya. Bizim zamanımız geldi de geçiyor ama hala başlayamadık. Doktorumuz haftasonu müsait onun önerileriyle başlamak istiyorum bende. Neler olacak çok merak ediyorum. Umarım iştahlı bir bebek olur...

Bizim ek gıda işi iyi gidiyor bakalım şimdilik. sabah kaşık maması yumurta peynir karışımı 2 saat sonra 100 ml anne sütü öğlen ya yoğurt çorbası yada sebze çorbası ve yoğurt 2saat sonra meyve püresi şeklinde gidiyoruz. hala kek yada bisküvi denemedim bugün 6 aylık oldu çok şükür yarın kek yapmayı düşünüyorum. muhallebi hiç yedirmedimama benimki tatlı sevmiyor şimdilik anladığım kadarıyla. çünkü tatlı meyveleri yüzünü buluşturarak yiyor. umarım bir an önce sizinde düzene girer canım

T

Oh ne güzel siz sofraya dahil olmuşsunuz bile. çay değilde ıhlamur içirebilirsin canım sıkıntı olmuyor hem mevsimde kış malum direnci artar bebişinin. Günde 15 çay kaşığı verilebiliyor diye biliyorum

yaa ilk başlarda seviyor gibiydi sonradan itirazlar ağlamalar bişeyler bişeyler. her gün boşa gidiyor yumurta peynir bazen çorba, meyve. umarım düzene girer. ben de bisküvi yapıcam bu hafta. bir de muhallebi denemek istiyorum bakalım onları sevecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…