- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.001
Ben de oda yapmayı düşünüyordum da süs gibi kalırsa die korkmuştum iyi ki de yapmamışmAynen hersey odamızda. onun odasi süs gibi duruyor
Amin teşekkür ederim canım 2 yıl önce planlanmıştı sanırım tam zamanı oldu inşallah fırsat bulur sende gidersin.ooyy ne güzel olmuş tatilin Allah sindirsin. benim de nasıl içim gidiyor kaplıca tatili için bu aralar bir bilsen :)) fırsat yok ama maalesef
Ben avent biberon kullaniyorm elimde yikiyorum ve kaynamis suyun icinde 5-10 saniye ceviriom ve direk soguk suda tekrar elden geciriom..buharli pisirici kullanmadimKızlar bebişlerin mama kaplarını nasıl yıkıyorsunuz? Makineye atıyor musunuz?
Bir de bu buharlı pişiricilerden kullananınız var mı?
Çok gecmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur bebeğinTeşekkür ederim. 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. bir tane kızım var 29 haziran doğumlu.adı Deniz. şimdilik evdeyim çalışmaya başlamadım. kızımın doğuştan akciğer kisti var ameliyat olacak.olsun toparlansın öyle işe başlamayı düşünüyorum. sen nasılsın neredensin tanışalım kaynaşalım :)
Aynen bende o sebeple yapmadım oda iyikide yapmamışım. ben odamızda besiğinde yatırıyorum aslında ayrı odada uyuması gerekiyor ama bırakamam gibi geliyor.Ben de oda yapmayı düşünüyordum da süs gibi kalırsa die korkmuştum iyi ki de yapmamışm
Ben biberonlarını kaşıklarını mama kapılarını bitkisel emzik biberon temizleyicilere elde yıkıyorum hiç makineye atmadım. akşam 10dan sonrada kaynatıyorum hepsini. oğlum o saatten sonra uyuyorda artıkKızlar bebişlerin mama kaplarını nasıl yıkıyorsunuz? Makineye atıyor musunuz?
Bıraksak hepsi öyle uyur herhalde.:) giyinmeyi hiç sevmiyor bizimkine resmen savaşıyorum artık giydirmek için. üşür diye korkuyorumBizde yatakta uc kisi yatiyoruz benim oglan ikimizide kenarlara atiyor kendi istedgi sekilde uyuyor birde nedense corabini ve alt pijamasini cikarmazsam uyuyamio zibinla uyuyor neden ki sizde boyle var mi??
Aynen benim kızımda öyle bir çırpınıyor ki giyindirirken.gece uykusu bir aydır çok geç saatlerde ancak uyuyor.bu gece 12 de zorrlaa uyuttuk .bir defa ben uyuttum emzirerek.uyamdi hems diğer kızım i uyutmaya gittim o arada esim tekrar küçük kızı salladı sonunda uyudu.Bende korkuyorum üsuyup hasta olursa diye ama giydirince de bas bas bagiriyor sadece gece uyumasi bu sekilde gunduz sorun yok
İyi akşamlar hanımlar takipteyim fakat telefonum sorunluydu yazamiyordum. Malum işten cilalı 1 ay oldu annemle kardeşim geldi 10 gün onlarla vakit geçirdik hafta sonuda üç günlük afyon da termal tatil 6 aydan sonra çok iyi geldi. Benim esimde kizimizlada ilginelir ev işlerinde de yardımcı olur biz birlikte yatıyoruz kizimda besiginde yanimizda
.
Bizimki dé hep üstünü açıyordu . lcw den uyku Tulumu aldım yikadim bugün denicem bakalım ne olacakBizde yatakta uc kisi yatiyoruz benim oglan ikimizide kenarlara atiyor kendi istedgi sekilde uyuyor birde nedense corabini ve alt pijamasini cikarmazsam uyuyamio zibinla uyuyor neden ki sizde boyle var mi??
Biz de aynı şekildeyiz. ben 8 haziran ikizler oğlum 22 haziran yengeç. bana çekmiş herşeyden çabuk sıkılıyor. Malesef. huyları aynı ben surat aynı ben :) bana benzediği için bozuluyo çokBenimki yengeç burcu haziranın sonu doğdu..ama ben ikizler burcuyum malesef çok çabuk sıkılıyorum ve o da burcuna değil bana çekmiş..
sen de bi tahlil yaptırsana eğer yaptırmadıysan. bebeklere boşuna demir yüklemesi yapılıyor. kuzenim martta doğurdu ben hziran. o kan ilacını bilmiyo aynı ebe sağlık ocağı. ona verilmedi bana hemen bi tahlil yapılmadan 1 yaşına kdr verceksin dendi. ben de o vermeyince kestim vermedim. kendi doktoruma götrdüm tahlil yapıldı değerleri çok yüksek pekmez ile devam et ilacı sakın verme dediMasallahhhhh yavruna . kilosu da gayet iyi Bizim tondik 7800 çıktı 70 cm. Kan ilacina başladım ben dé 2 gündür . bebem wampir gibj oluo hiç haz etmiom o damladan
cnm ben sıcak suyla elimde yıkıyorum. makineye atıp bekleme gibi bi zamanım yokki. 1 saat sonra kablar yine lazım olacak. haftada 1 kaynatıyorum. eskiden 3 günde 1 yapardım. üşsendiğime 1 haftaya çektim. Buhar makinesi vs. bu tarz şeyler para tuzağı bence. hiç ona özel şeyler almadım zaten 6 ay bitiyo. kaldı 1 6 ay daha. tencerede yapıyorum ek gıdasını. sonra zaten 1 yaşında evde ne pişerse onu yemek zorunda. Geçen gün kaz çorbası yaptım yoğurtlu. süzüp suyunu verdim. içine biraz halk ekmeğinin içini koydum rondodan geçirip löp löp yuttu. yutarken tabakla ağzı arasındaki saniyeleri bile beklemedi. Ben de sonunu biberona döküp verdim. Hiç alma buharlı makine falan. evinde ne varsa onla yap cnm.Kızlar bebişlerin mama kaplarını nasıl yıkıyorsunuz? Makineye atıyor musunuz?
Inşallah. sağolasınÇok gecmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur bebeğin
Ayy güldürdün beni.ya. Aynen bsim oğlan da bana benzio babaşina ben de öyle diyim bari tek benzer diéBiz de aynı şekildeyiz. ben 8 haziran ikizler oğlum 22 haziran yengeç. bana çekmiş herşeyden çabuk sıkılıyor. Malesef. huyları aynı ben surat aynı ben :) bana benzediği için bozuluyo çok
eşime diyorum ki bi orası sana benziyo gülmekten ölüyo :)
sen de bi tahlil yaptırsana eğer yaptırmadıysan. bebeklere boşuna demir yüklemesi yapılıyor. kuzenim martta doğurdu ben hziran. o kan ilacını bilmiyo aynı ebe sağlık ocağı. ona verilmedi bana hemen bi tahlil yapılmadan 1 yaşına kdr verceksin dendi. ben de o vermeyince kestim vermedim. kendi doktoruma götrdüm tahlil yapıldı değerleri çok yüksek pekmez ile devam et ilacı sakın verme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?