- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.981
Ya, işte o kısmı ben de henüz çözebilmiş değilim :)) Allah biliyor ya, zerre kadar da içimden gelmiyor ayrı odada yatmak ama deneyeceğim, ne yapayım.
amin canım.ben bayadır kk dayım ama buraya yazmıyordum temmuz annelerindeydim bazı yanlış anlaşılmalar olduğu için oraya artık girmiyorum. belki temmuz anneleri topiğinde görmüşsündür bilmiyorum. ameliyat tarihi ocak ayında belli olacakmış hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Güle güle büyüt alini :)Ben de İstanbuldayım, 39 yaşındayım oğlum Ali'mi büyütüyorum. çalışma hayatıma ara verdim, 2-3 sene sonra dönüş planlıyorum. Kızına Allâh 'tan şifa dilerim, ne zamana planlanıyor ameliyat, ben böyle bir durum hatırlıyorum, giriyor muydun önceden.
Ayy ne büyük mutluluk değil mj . Hoş ben yokken pek bakar olmadı ama.şimdi o dediklerini k.valide yapio biz esimle markete neyın gidiyorzEs konusunda senin gibi sansli olanlardanim ben de. cumartesi gunu biraktim bidigi babasina 3 saat evde yoktum. kuafor market alisverislerimi hallettim. dolaptaki sutu isitmis vermis bi de ustune uyutmus bebisi :) eve geldigimde yeni kalkmisti bidik.
Kİz yanlış hatirlamiosam ben sana isimcek bile dua etmstim allahm tommbik kuluna bi evlat nasip et. die o zman ikimiznde y ok tu. bak şükür bu güne .kızına geçmiş olşn. Benim de oglusum oldu şükür 31 mayis dogumluvorones hatırladın dimi beni? nasılsın?
Benim de besik yanimda hop alıor hop yanıma koyuyirmm . Benim koca hiiicc rahatsız olmaz. uyur öyle ben alt degistirrim bile yataktaBemimki de yanımda uyuyor sadece beşiğinde 5 dk bile durmuyor kıyafetlerimi koyuyorum yatağına kokumu alır uyanmaz diye ama yok..
BendE ikizler im. Yani hem bana hem.burcunaBenimki yengeç burcu haziranın sonu doğdu..ama ben ikizler burcuyum malesef çok çabuk sıkılıyorum ve o da burcuna değil bana çekmiş..
Aynen hersey odamızda. onun odasi süs gibi duruyorBenim de besik yanimda hop alıor hop yanıma koyuyirmm . Benim koca hiiicc rahatsız olmaz. uyur öyle ben alt degistirrim bile yatakta
Yok Temmuz grubunu hiç takip etmedim, sanırım bizim topikte de böyle bir durum olmuştu. burası çok kalabalıktı bebeler doğunca ve büyümeye başlayınca azala azala 3-5 kişi kaldık galibaamin canım.ben bayadır kk dayım ama buraya yazmıyordum temmuz annelerindeydim bazı yanlış anlaşılmalar olduğu için oraya artık girmiyorum. belki temmuz anneleri topiğinde görmüşsündür bilmiyorum. ameliyat tarihi ocak ayında belli olacakmış hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Güle güle büyüt alini :)
Süper maşallah, benim bunu yapmam için kendi annem, görümcem ve kv biraraya toplamam gerekti o da zaten şimdiye kadar 1 kere olduEs konusunda senin gibi sansli olanlardanim ben de. cumartesi gunu biraktim bidigi babasina 3 saat evde yoktum. kuafor market alisverislerimi hallettim. dolaptaki sutu isitmis vermis bi de ustune uyutmus bebisi :) eve geldigimde yeni kalkmisti bidik.
Ya aslinda annen hakli, yataklari ayirmak hic de guzel birsey degil. bu durumdan cok da mutlu oldugumu soyleyemem ama dusununce bebegimin bana kocamdan daha cok ihtiyaci oldugu kesin :) esim bizimle uyuyabilse, o zaman besiginde yatirma konusunda daha israrci olabilirdim.Ben kızımı yanimizdaki besiginde uyutuyorum. gece 3 kere kalkar dk basinda olmazsam kiyamet kopar. Annem neyap et eşini yaninda tut dedi yoksa soğukluk girer dedi. Bende böyle cozum buldum aglamadan hemen firliom kucagima alıyorum
Benim esime ilk birakisim degil bu. ara ara yaptim. sutu nasil isitacagini gosterdim, ayaginda nasil sallayacagini, altini nasil alacagini.. uyumazsa nasil oyalayacagini zaten biliyor cumartesi pazar evde oldugundan.Süper maşallah, benim bunu yapmam için kendi annem, görümcem ve kv biraraya toplamam gerekti o da zaten şimdiye kadar 1 kere oldu
aa kimdi acaba bebeği şimdi nasıl ki. allah şifalar versin. bebekler biraz daha büyüyünce kişi artar inşallah. ben de kızımı uyuturken giriyorum günün çoğunluğu kızı uyuturken geçtiği için sık giriyorum :)Yok Temmuz grubunu hiç takip etmedim, sanırım bizim topikte de böyle bir durum olmuştu. burası çok kalabalıktı bebeler doğunca ve büyümeye başlayınca azala azala 3-5 kişi kaldık galiba
benim de çok oluyor sinir anlarımgece uyku sersemi oluyorum, dün gece resmen sinirlerim boşaldı, kafası sağ sol kıpırdıyo . bir saniye durmaz mı. bir anda yatağından alıp yeter diye uyuyan çocuğu sarstım, kollarını. agu diyerek gözleri açtı güldü. sonra oturup ağladım 5,5 aylık bebeğe naptım diye. sarsıyorum yapmasın diye.. bebek ne anlar ki, ona oyun geldi agu diye ses yaptı yavrum. Allah'ım günah yazmasın diye dua ettim. bi an tak etti canımaanneme anlattım. o kdr uğraşıyosun bakıyosun. her anne yapar korkma sıkma canını dedi. rahatlattı beni. Siz hiç yaptınız mı böyle bişey kızlar
reflü olduğu için doktor demişti yastık kullanın diye hala kullanıyorum ince bir yastıkKızlar bebeğinize yastık kullanio musunuz ben hala yastiksZ yatriyorum . doğru mü yapıorum
hoşgeldin canım. geçmiş olsun bebeğine Allah şifa versin.Teşekkür ederim. 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. bir tane kızım var 29 haziran doğumlu.adı Deniz. şimdilik evdeyim çalışmaya başlamadım. kızımın doğuştan akciğer kisti var ameliyat olacak.olsun toparlansın öyle işe başlamayı düşünüyorum. sen nasılsın neredensin tanışalım kaynaşalım :)
ooyy ne güzel olmuş tatilin Allah sindirsin. benim de nasıl içim gidiyor kaplıca tatili için bu aralar bir bilsen :)) fırsat yok ama maalesefİyi akşamlar hanımlar takipteyim fakat telefonum sorunluydu yazamiyordum. Malum işten cilalı 1 ay oldu annemle kardeşim geldi 10 gün onlarla vakit geçirdik hafta sonuda üç günlük afyon da termal tatil 6 aydan sonra çok iyi geldi. Benim esimde kizimizlada ilginelir ev işlerinde de yardımcı olur biz birlikte yatıyoruz kizimda besiginde yanimizda
.
amin. teşekkür ederim hoşbulduk.hoşgeldin canım. geçmiş olsun bebeğine Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?