2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
M miumao peki nasıl alıştıracağız saat başı emzirirken, bu sefer de biz bebek odasında uyumaya başlayacağız bence
Ya, işte o kısmı ben de henüz çözebilmiş değilim :)) Allah biliyor ya, zerre kadar da içimden gelmiyor ayrı odada yatmak ama deneyeceğim, ne yapayım.
Bir de çalışıyorum ya, kolayıma geliyor yanımda yatması. Mık desene ağzına tutuveriyorum memeyi, susup uyuyor hemen. Ayrı oda bana çok ama çok zor olacak.

Slm hanimlar,

Bugun 6.ay asilarimizi olduk. Insallah yavrum ates falan yapmaz da rahat atlatir
cunku bizim diger asi maceralarimiz cok sıkıntiliydi

Eve gelince fitil verdim bende.

Benim bebis dogdugundan beri odasinda yatio .ilk 3 ay ben onun odasinda uyudum kanepe var odasinda orda alt degistirme emzirme gunumun cogu o kanepede gecio zaten . Uc ay orda sızıyodum.sonra sırt agrilarim artinca kendi odama gectim . Tabi ilk gece cok zordu hic uyumadim dakka basi kalkip baktim.odalarimiz yan yana arada bir duvar var yani.
simdi yatiriom kapisinida kapatiom odasida karanlik oluyo sadece stor acik oluyo disardan lambanin isigi vuruyo okadar.

Gece uyanmalari sık ama napim kalkip geliom emziriom tekrar yatagima gidiom.

Ek gidaya da yavas yavas basladim bende.
evde keci sutunden kendim mayaladigim yogurdu veriom.
bugun meyve bigun sebze puresi gidiom simdilik
elmayi ilk cam rendede verince cok kustu benimki.
bugun buharda 5 dk pisirdim catalla ezdim icinede biraz kasik mamasi koydum bunu sevdi cok sukur .
deneye deneye vericem napim.
ilk gunlerde cok kusuyodu farkli geliodu sanirim.

Gerci benim oglum cok kusan bir bebek .gazli oldugu icin her emzirmeden sonra gazini almak zorundayim.gazini cikarirkende kusuyo hep koltuklarimda hep onun izi oldu :)

amin canım.ben bayadır kk dayım ama buraya yazmıyordum temmuz annelerindeydim bazı yanlış anlaşılmalar olduğu için oraya artık girmiyorum. belki temmuz anneleri topiğinde görmüşsündür bilmiyorum. ameliyat tarihi ocak ayında belli olacakmış hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Güle güle büyüt alini :)

Es konusunda senin gibi sansli olanlardanim ben de. cumartesi gunu biraktim bidigi babasina 3 saat evde yoktum. kuafor market alisverislerimi hallettim. dolaptaki sutu isitmis vermis bi de ustune uyutmus bebisi :) eve geldigimde yeni kalkmisti bidik.
Ayy ne büyük mutluluk değil mj . Hoş ben yokken pek bakar olmadı ama.şimdi o dediklerini k.valide yapio biz esimle markete neyın gidiyorz

Bemimki de yanımda uyuyor sadece beşiğinde 5 dk bile durmuyor kıyafetlerimi koyuyorum yatağına kokumu alır uyanmaz diye ama yok..
Benim de besik yanimda hop alıor hop yanıma koyuyirmm . Benim koca hiiicc rahatsız olmaz. uyur öyle ben alt degistirrim bile yatakta

Ben kızımı yanimizdaki besiginde uyutuyorum. gece 3 kere kalkar dk basinda olmazsam kiyamet kopar. Annem neyap et eşini yaninda tut dedi yoksa soğukluk girer dedi. Bende böyle cozum buldum aglamadan hemen firliom kucagima alıyorum

Yok Temmuz grubunu hiç takip etmedim, sanırım bizim topikte de böyle bir durum olmuştu. burası çok kalabalıktı bebeler doğunca ve büyümeye başlayınca azala azala 3-5 kişi kaldık galiba

Es konusunda senin gibi sansli olanlardanim ben de. cumartesi gunu biraktim bidigi babasina 3 saat evde yoktum. kuafor market alisverislerimi hallettim. dolaptaki sutu isitmis vermis bi de ustune uyutmus bebisi :) eve geldigimde yeni kalkmisti bidik.
Süper maşallah, benim bunu yapmam için kendi annem, görümcem ve kv biraraya toplamam gerekti o da zaten şimdiye kadar 1 kere oldu

Ya aslinda annen hakli, yataklari ayirmak hic de guzel birsey degil. bu durumdan cok da mutlu oldugumu soyleyemem ama dusununce bebegimin bana kocamdan daha cok ihtiyaci oldugu kesin :) esim bizimle uyuyabilse, o zaman besiginde yatirma konusunda daha israrci olabilirdim.

Süper maşallah, benim bunu yapmam için kendi annem, görümcem ve kv biraraya toplamam gerekti o da zaten şimdiye kadar 1 kere oldu
Benim esime ilk birakisim degil bu. ara ara yaptim. sutu nasil isitacagini gosterdim, ayaginda nasil sallayacagini, altini nasil alacagini.. uyumazsa nasil oyalayacagini zaten biliyor cumartesi pazar evde oldugundan.
Her seferinde cabuk gel diye gonderiyor beni ama simdiye kadar hic basedemiyorum gel demedi :)

Ben de insanim arada kacamak yapmaya hakkim var diyorum ve aklim yine bile evde kalarak cikiyorum valla.

İyi akşamlar hanımlar takipteyim fakat telefonum sorunluydu yazamiyordum. Malum işten cilalı 1 ay oldu annemle kardeşim geldi 10 gün onlarla vakit geçirdik hafta sonuda üç günlük afyon da termal tatil 6 aydan sonra çok iyi geldi. Benim esimde kizimizlada ilginelir ev işlerinde de yardımcı olur biz birlikte yatıyoruz kizimda besiginde yanimizda
.

Yok Temmuz grubunu hiç takip etmedim, sanırım bizim topikte de böyle bir durum olmuştu. burası çok kalabalıktı bebeler doğunca ve büyümeye başlayınca azala azala 3-5 kişi kaldık galiba
aa kimdi acaba bebeği şimdi nasıl ki. allah şifalar versin. bebekler biraz daha büyüyünce kişi artar inşallah. ben de kızımı uyuturken giriyorum günün çoğunluğu kızı uyuturken geçtiği için sık giriyorum :)

benim de çok oluyor sinir anlarım sesimin tonunu yükselttiğim çok oldu mesela. çok çok çok üzülüyorum her defasında niye böyle yapıyorum diye, özürler diliyorum bebeğimden. o daha minnacık hiç hakkım yok böyle yapmaya ama bazen tahammül sınırımın sonuna geliyorum. söz verdim böyle şeyler yapmamak için kendime ben, sinirlendiğim her an derin nefes alıp, onun bana Allah'ın emaneti olduğunu, ağzı var dili yok bir canlı olduğunu ve bana muhtaç olduğunu hatırlatıyorum kendime.

hoşgeldin canım. geçmiş olsun bebeğine Allah şifa versin.

ooyy ne güzel olmuş tatilin Allah sindirsin. benim de nasıl içim gidiyor kaplıca tatili için bu aralar bir bilsen :)) fırsat yok ama maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…