- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.421
Maşallah yavruna bu uykuları çok özledim. Açlıktan değil ten temasından uyanıyor benimki galiba çünkü 7-8 dakika emiyor uyuyor yine. Belki de Gündüz ek gıda artınca düzene girer bizim de uykular. Aslında 12-13 saat gece uykusu ama hep emmeli işte 2 saat araylaher gün farklı o an ne yapmak istersem öyle veriyorum. geçen gün tel şehriye çorbası yapmış kayınvalidem bir kase içmiş. kaz çorbası veriyorum. kısacası evde yaptığımız tüm çorbaları (tuzsuz ve salçasız çorbalar yapmaya çalışıyo kayın validem) içiyo. özel yapmıyorum.
dün kabak püresi, kahvaltı peynir ekmek yumurta şeklinde. oğluma kurabiye yaptım. cicibebe bisküvileri sağlıklı değil hazır gıda. akşam da 2 adet kurabiyesini mamasıyla ıslatıp verdim. 9 da yedikten sonra uyudu. 2 de 120 cc mama. sonra 6.30 a kadar uykuya devam.
oda kesin kendi reklamını yapıyodur diyim sana ben kendim için şitoğlu keçiboynuzu pekmezi aldım hem helal serfitikalı bi kaç kez kızımada verdim ama bi süre vermicemEvet evet aynen. Çatalla eziyorum toplamda da 1 bardaktan az su ile çok kısık ateşte haşlıyorum. Pekmez konusunda aynı düşüncelerim zatem kan ilacı kullanıyoruz. Ancak İbrahim Saraçoğlunun denk geldim, dünyadaki en faydalı Pekmez keçiboynuzu, verin hergün bşr çay kaşığı dedi, daha doğrusu soğuk sıkım keçiboynuzu özü dedi. Pekmezli saatlerce kaynağını için faydasız olacaktır dedi. Sadece kan için değil genel fayda içşn gün aşırı vermeyi düşünüyorum ben. Ancak içime sinen yer bulamadım, saraçoğlunun sitesinden sipariş vereyim diyorum. Var mı senin bulduğun organik soğuk sıkım, araştıralım ya da
bi ara düzelir gibi oldu 10 gün filan akşam 9 da yatıyodu 2,5 saat arayla kalkıyodu sonra gene değişti gündüz hiç uyumuyodu hala daha aynı aman dilini ısır am abu saatten sonra değişmez snnki bizimki gece kıpır kıpır bi sağa solaşu lafa inanır mısın :)
doktoruma diyodum hep. benim bebeğim geceleri hiç kıpırdamıyo. bi çok anne gece kıpırdamalarından şikayetçi, biz de hiç hareket yok. sola dönerken yan tarafıma dokunuyodum ayaklarını çeksin diye ona bile zar zor tekpi verirdi. doktorum da derdi ki gece kıpırdaması yoksa doğduğunda geceleri hep uyur :) kimseye anlatma aman derdi.
Ben kanilacı hi kullanmadım hep pekmez veriyorum ama üzüm pekmezi keçiboynuzu soğuk sıkım hemde organik nerden bulabliriz acabaEvet evet aynen. Çatalla eziyorum toplamda da 1 bardaktan az su ile çok kısık ateşte haşlıyorum. Pekmez konusunda aynı düşüncelerim zatem kan ilacı kullanıyoruz. Ancak İbrahim Saraçoğlunun denk geldim, dünyadaki en faydalı Pekmez keçiboynuzu, verin hergün bşr çay kaşığı dedi, daha doğrusu soğuk sıkım keçiboynuzu özü dedi. Pekmezli saatlerce kaynağını için faydasız olacaktır dedi. Sadece kan için değil genel fayda içşn gün aşırı vermeyi düşünüyorum ben. Ancak içime sinen yer bulamadım, saraçoğlunun sitesinden sipariş vereyim diyorum. Var mı senin bulduğun organik soğuk sıkım, araştıralım ya da
Yaa benimkise öyle sürekli kıpır kıpır bazen ağlıyo uykuda ama sürekli dönüyor neden acababi ara düzelir gibi oldu 10 gün filan akşam 9 da yatıyodu 2,5 saat arayla kalkıyodu sonra gene değişti gündüz hiç uyumuyodu hala daha aynı aman dilini ısır am abu saatten sonra değişmez snnki bizimki gece kıpır kıpır bi sağa sola
huysuzluktanYaa benimkise öyle sürekli kıpır kıpır bazen ağlıyo uykuda ama sürekli dönüyor neden acaba
Amannn hep öylemi gitcek yoksa Allahım bu kızın huyu düzelsin diye bekliyorum o gittikçe deliriyohuysuzluktan
diş problemi.. pazartesü gününden beri, gözlerini hiç açmıyor, uykusunda bi anda bir çığlık.. saniyeler içinde susuyo. bu aralarda uyuyo gözler hala kapalı. doktor dişleri kulaklarına başına vuruyodur dedi. bazen yarım fitil olarak ağrı kesici verebilirsin dedi. bakalım. dün gece hiç yapmadı böyle mesela. ama diğer iki gece çığlık gibi bağırıp uyuyo o aralarda. bi acaiphuysuzluktan
Aaa ben bunu bilmiyodum bugün bende ağrı kesici deneyim siş jeli kullanıyomusunuzdiş problemi.. pazartesü gününden beri, gözlerini hiç açmıyor, uykusunda bi anda bir çığlık.. saniyeler içinde susuyo. bu aralarda uyuyo gözler hala kapalı. doktor dişleri kulaklarına başına vuruyodur dedi. bazen yarım fitil olarak ağrı kesici verebilirsin dedi. bakalım. dün gece hiç yapmadı böyle mesela. ama diğer iki gece çığlık gibi bağırıp uyuyo o aralarda. bi acaip
Ama çorba hiç doyurucu olmuo gibı. vermesi de zor oluyor zaten.. Ya ben ne yapsam da dun annem bebeğime açık çay ekmek islatip vermiş . Gel dé deli olma . verme bi dà dedim ama bakalım.
Ama çorba hiç doyurucu olmuo gibı. vermesi de zor oluyor zaten.. Ya ben ne yapsam da dun annem bebeğime açık çay ekmek islatip vermiş . Gel dé deli olma . verme bi dà dedim ama bakalım.
Amin canım inşallah. Herşey onlar için. Yazın sık banyoya alıştılar şimdi zor oluyor hakikaten. Ben kaç gündür gribim evde maskeyle dolaşıyorum buluşacak diye korkuyorum şuan için iyi bakalım.Allah'ım yavrularımızı bizlere bağışlasın
Bebeğim çok fena ağlıyordu, ben de değişiklik olsun diye banyoya götürdüm sustu
Banyodan çıktım ağladı, banyoya götürdüm sustu
Havalar o kadar soğuk ki ne kadar doğalgaz full açık olsa da donuyoruz o nedenle banyo yaptırmıyordum 5 gündür, ev soğuk diye
Yavrum meğersem banyo istiyormuş o kadar mutlu oldu ki banyodan çıkınca mutluluk sarhoşu gibiydi çok şaşırdım
Allah bağışlasın
Geceler uzadı ya uykuyu alıyorlar o yüzden sık uyanıyorlar sanırım canım. Hepsi aynı.bi ara düzelir gibi oldu 10 gün filan akşam 9 da yatıyodu 2,5 saat arayla kalkıyodu sonra gene değişti gündüz hiç uyumuyodu hala daha aynı aman dilini ısır am abu saatten sonra değişmez snnki bizimki gece kıpır kıpır bi sağa sola
Maşallah canım bebeğine. Uyku düzeni oturtmak zor bir günleri bir günlerini tutmuyorbenim oğlan gece bazen bir kere bazen iki kere kıpırdıyo o zamanlarda veriyorum mama. bu gece sadece saat 2 de kıpırdadı mamasını içti. değişiyo her hece farklı bazen iki kere bazen bu gece gibi bir kere
Bu doğru canım benim doktorda demişti ama bizde durum tam tersi. nst çektirirken hep uyurdu genelde tekrarlardık geceleri ben yatağa yatınca başlardı kıpır kıpır hala aynı. Gün içinde uyku saati şaşmaz çok olmasada uykusu iyi ama gece kımıl kımılşu lafa inanır mısın :)
doktoruma diyodum hep. benim bebeğim geceleri hiç kıpırdamıyo. bi çok anne gece kıpırdamalarından şikayetçi, biz de hiç hareket yok. sola dönerken yan tarafıma dokunuyodum ayaklarını çeksin diye ona bile zar zor tekpi verirdi. doktorum da derdi ki gece kıpırdaması yoksa doğduğunda geceleri hep uyur :) kimseye anlatma aman derdi.
Onlar eski usul doğru yaptım sanıyorlar canım. Bebeğin tommbik değilse kilo alsın diyedir. Halbuki birşeyi yok bebişlerimizin ama kabul ettirmek zorluyor malesefAma çorba hiç doyurucu olmuo gibı. vermesi de zor oluyor zaten.. Ya ben ne yapsam da dun annem bebeğime açık çay ekmek islatip vermiş . Gel dé deli olma . verme bi dà dedim ama bakalım.
Yaa demez mı bi de evin çok sıcak . sıcaktan beben gelişmemis .. neymiş dün gece oturup uyuyamams içerde bebeği bunaltti bunlar sıcaktan die. hey allahım. Ben iyi bakıom kuzuma dedimOnlar eski usul doğru yaptım sanıyorlar canım. Bebeğin tommbik değilse kilo alsın diyedir. Halbuki birşeyi yok bebişlerimizin ama kabul ettirmek zorluyor malesef
Bende öyle biliyorum canım. Hem çorba yada sıvı şekilde tüketmek ileride taneli yemesinide zorlaştırıyormuş. ben birkaç kez denedim yüzünü buruşturuyor direkt tane gelince. Demek daha erken dedim artık püresi devam.pütür için 9 aydan sonra başlanması gerektiğini okumuştum ilk başlarda pütürlüleri kabul etmeyip yutmuyolarmış ama seninki alıştı sanırım. Çorba içeriğinde su oranı fazla olduğu için sebzenin asıl vitaminini alamıyomuş bebekler buharda pişirip çatalla ezmek yada blendirdan geçirmek vitamini açısından faydalıymış.
belki sizler daha farklı şeylerde biliyosunuzdur ekleyin lütfen kızlar ben fırsat buldukça hep araştırıyorum neler faydalı vs diye
Bebeğin on kiloda olsa muhakkak bir eksik bulurlar canım. Gece için ter bezi al canım uykusu bölünmez hem. Ben yatırırken koyarım sırtına gece yakası iki taraftan çıtçıtlı badiler giydirip yatırıyorum. yavaşça çıtçıtları açıp yenisini koyuyorum. Daha kolay olurYaa demez mı bi de evin çok sıcak . sıcaktan beben gelişmemis .. neymiş dün gece oturup uyuyamams içerde bebeği bunaltti bunlar sıcaktan die. hey allahım. Ben iyi bakıom kuzuma dedim
terlio gece uyanma sına rağmen ustunü degistrirjm . falan .. Oy Oy .bu yaşlılar herseyi en doğru bilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?